-
Λοιπον θα το ξαναπω για ΜΙΑ ακομα φορα
Ολοι αυτοι που εχουν παρει ενα μηχανακι για να γλυτωνουν κινηση απο 50cc μεχρι 1200cc, ή θα μαθουν να οδηγουν ή να ξαναγυρισουν στο αυτοκινητο τους
Αν δεν γινει το πρωτο, τοτε θα βρουν πολλους απεναντι τους, και εγω ειμαι ενας απο αυτους
Εννοω οταν οδηγω μοτοσυκλετα
Δεν ξερουν ουτε που να σταθουν στο δρομο, ουτε πως θα ελιγθουν, δεν ελεγχουν τιποτα, το παιζουν και γρηγοροι/μαμαω, πηγαινουν λες και ειναι μονοι τους στον δρομο, και ας υπαρχει ουρα απο πισω 15 μοτοσυκλετες, θελουν με τριβαλιτσο να περασουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα, και αν τους πεις και τιποτα τσαντιζονται κιολαςΕιναι κατι αντιστοιχο με τα SUV 4000cc με τους μπαρμπαδες και τους ''γρηγορους''
Πιθανες μοτοσυκλετες
Χρεπι παπι-Οδηγος μπαρμπας ειμαι μονος στον δρομο
Megascooter-Οδηγος κυριλε και νομιζει οτι οδηγαει πυραυλο
Vstrom 650-F650/800gs-Varkadero-translap, Δεν εχω λεφτα να παρω R1200gs αλλα εχω την καλυτερη μοτοσυκλετα
R1200gs-Mια κατηγορια απο μονοι τους και βασικα οι αγαπημενοι μου, βγαινουν σε διαφορα χρωματα(οι οδηγοι) και πραγματικα γεμιζουν χρονικα την καθημερινη καταβαση μου στο κεντρο, καθε μερα ειναι και διαφορετικη. Προτιμουν την Adventure γιατι μονο με 30 λιτρα βενζινη αισθανονται ασφαλεις να πανε μεχρι το Κολωνακι
Φυσικα θα μπορουσα να γραψω 5000 σελιδες μονο για αυτους -
After +1000
Επίσης όταν περάσεις τον μπάρμπα με το χρεποπαπί που πάει με 5χαω, οταν μετά σταματήσετε στο φανάρι θα σου βγεί πιό μπροστά ή/και θα ξεκινήσει πρίν ανάψει το πράσινο για να σου μπεί πάλι μπροστά σου
Ζώα επίσης όλοι αυτοί που στο παραμικρό στένεμα ακινητοποιούν τελείως το μηχανάκι και περνάνε σιγά σιγά με τα πόδια. Εκεί που πάς ωραία και καλά, ΦΡΕΝΑ!!!! Και εγώ πάει στο καλό, έχω δυνατά φρένα με ABS, αυτός που έρχεται πίσω μου όμως?
Ζώα αυτοί με τα smart. Πώς γίνεται να έχεις τόσο στενό αμάξι και ταυτόχρονα να κλείνεις το δρόμο, είναι κάτι που πρέπει να ερευνήσει η επιστήμη.
Ζώα οι μηχανάκιδες που ενώ το αυτοκίνητο μπροστά έχει βγάλει εγκαιρα φλάς και έχει ήδη ξεκινήσει την αλλαγή λωρίδας πάνε και του χώνονται με 1000 και μετά βρίζουν και τον οδηγό του αυτοκινήτου.
(Κάνω σχεδόν καθημερινά τη διαδρομή Χιλτον-Κηφισια και αντίστροφα με Honda Hornet 600 ABS)
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ζώα αυτοί με τα smart. Πώς γίνεται να έχεις τόσο στενό αμάξι και ταυτόχρονα να κλείνεις το δρόμο, είναι κάτι που πρέπει να ερευνήσει η επιστήμη.Ευχαριστούμε
Ένα παράδειγμα μήπως διορθωθούμε; -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ζώα επίσης όλοι αυτοί που στο παραμικρό στένεμα ακινητοποιούν τελείως το μηχανάκι και περνάνε σιγά σιγά με τα πόδια. Εκεί που πάς ωραία και καλά, ΦΡΕΝΑ!!!!
σωστα τα ολα τ'αλλα αλλα εδω διαφωνω . Δεν μπορεις να πεις ζωα καποιον που φοβαται να περασει 'η δεν μπορει να ευκολα να υπολογισει να φαρδος της μηχανης , ιδιαίτερα αν ειναι νεος οδηγος .
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
After +1000Ζώα οι μηχανάκιδες που ενώ το αυτοκίνητο μπροστά έχει βγάλει εγκαιρα φλάς και έχει ήδη ξεκινήσει την αλλαγή λωρίδας πάνε και του χώνονται με 1000 και μετά βρίζουν και τον οδηγό του αυτοκινήτου.
Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς να αλλάξεις λωρίδα (ειδικά όταν έχει κίνηση), όχι γιατί δεν σε αφήνουν οι άλλοι οδηγοί αυτοκινήτων (οι οποίοι τις περισσότερες φορές όταν ανάψεις φλάς σου επιτρέπουν να περάσεις), αλλά τα μηχανάκια τα οποία περνάνε ανάμεσα στις λωρίδες....κάποια στιγμή θα πρέπει να το καταλάβουν οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ζώα επίσης όλοι αυτοί που στο παραμικρό στένεμα ακινητοποιούν τελείως το μηχανάκι και περνάνε σιγά σιγά με τα πόδια. Εκεί που πάς ωραία και καλά, ΦΡΕΝΑ!!!!
σωστα τα ολα τ'αλλα αλλα εδω διαφωνω . Δεν μπορεις να πεις ζωα καποιον που φοβαται να περασει 'η δεν μπορει να ευκολα να υπολογισει να φαρδος της μηχανης , ιδιαίτερα αν ειναι νεος οδηγος .
Για αυτο λοιπον υπολογιζουμε απο πριν ετσι ωστε η οδηγηση μας να εχει ροη, οχι φρενα και ελιγμους τελευταια στιγμη
Φυσικα οχι μονο με δικυκλα, αλλα και αμαξια
Οταν μαθαινα την γυναικα μου να οδηγαει αυτοκινητο, της ειχα πει ''να οδηγας με ροη, να καταλαβαινει ο απο πισω σου τι θες να κανεις''Επειδη ακριβως ειμαι φανατικος μοτοσυκλετιστης, τσαντιζομαι εις διπλουν αν βλεπω ακυρους στον δρομο
Εννοειται οι τυποι που χωνονται ενω εχεις βγαλει φλας, ειναι για πολλες σφαλιαρες -
Ο χρήστης After έγραψε:
Για αυτο λοιπον υπολογιζουμε απο πριν ετσι ωστε η οδηγηση μας να εχει ροη, οχι φρενα και ελιγμους τελευταια στιγμη
Φυσικα οχι μονο με δικυκλα, αλλα και αμαξια
Οταν μαθαινα την γυναικα μου να οδηγαει αυτοκινητο, της ειχα πει ''να οδηγας με ροη, να καταλαβαινει ο απο πισω σου τι θες να κανεις''Επειδη ακριβως ειμαι φανατικος μοτοσυκλετιστης, τσαντιζομαι εις διπλουν αν βλεπω ακυρους στον δρομο
Εννοειται οι τυποι που χωνονται ενω εχεις βγαλει φλας, ειναι για πολλες σφαλιαρεςΕνα θα σου πω.
Καλλιθεα, Δαβακη.
Για να στριψεις αριστερα (δεν υπαρχει απαγορευτικο εκει και η διπλη διαχωριστικη διακοπτετε πριν το στενο) βγαζεις αριστερο φλας, καθεσαι αριστερα στην αριστερη λωριδα και περιμενεις να αδειασει το αντιθετο ρευμα να περασεις απεναντι.
Σωστα;
Ο ΚΟΚ λεει οτι οποιος ειναι πισω σου και μπορει να το κανει με ασφαλεια, οφειλει να σε προσπερασει απο ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΚΟΥΛΕΣ -απο 25cc εως 1.300cc- βγαινουν αντιθετο ρευμα και σε προσπερνανε απο αριστερα και το παιζουν και αδικημενοι οταν πας να ξεκινησεις και βλεπεις τον καμικαζι να ρχεται καρφι για την πορτα σου.
Στα @@ μου γι αυτον, την πορτα σκεφτομαι που θα πρεπει να αλλαξω. -
Έτσι ακριβώς είχε πέσει στο πίσω αριστερό μέρος του προφυλακτήρα μου (ευτυχώς όχι δυνατά και χωρίς τραυματισμό, μόνο μια σούπα) κοπελιά σε σκούτερ. Δεν ζήτησε βέβαια τα ρέστα (είχα βγάλει αριστερό φλας ώρα πριν), ούτε εγώ ασχολήθηκα με κάτι αμυχές στο αμάξι, αλλά αν είχε καρφωθεί στο πορτ μπαγκάζ, δεν ξέρω τι θα γινόταν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι ακριβώς είχε πέσει στο πίσω αριστερό μέρος του προφυλακτήρα μου (ευτυχώς όχι δυνατά και χωρίς τραυματισμό, μόνο μια σούπα) κοπελιά σε σκούτερ. Δεν ζήτησε βέβαια τα ρέστα (είχα βγάλει αριστερό φλας ώρα πριν), ούτε εγώ ασχολήθηκα με κάτι αμυχές στο αμάξι, αλλά αν είχε καρφωθεί στο πορτ μπαγκάζ, δεν ξέρω τι θα γινόταν.εν τελει, θα σου αγοραζε καινουριο πορτ μπαγκαζ κ προφυλακτηρα.
-
στο leroy merlin απο το τρομακτικο (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... erlin.html)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
στο leroy merlin απο το τρομακτικο (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... erlin.html)
και να πεις οτι ο μ@λακας δεν ειδε την πινακιδα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
........και να πεις οτι ο μ@λακας δεν ειδε την πινακιδαΜπορεί να είναι....τυφλός
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ενα θα σου πω.
Καλλιθεα, Δαβακη.
Για να στριψεις αριστερα (δεν υπαρχει απαγορευτικο εκει και η διπλη διαχωριστικη διακοπτετε πριν το στενο) βγαζεις αριστερο φλας, καθεσαι αριστερα στην αριστερη λωριδα και περιμενεις να αδειασει το αντιθετο ρευμα να περασεις απεναντι.
Σωστα;
Ο ΚΟΚ λεει οτι οποιος ειναι πισω σου και μπορει να το κανει με ασφαλεια, οφειλει να σε προσπερασει απο ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΚΟΥΛΕΣ -απο 25cc εως 1.300cc- βγαινουν αντιθετο ρευμα και σε προσπερνανε απο αριστερα και το παιζουν και αδικημενοι οταν πας να ξεκινησεις και βλεπεις τον καμικαζι να ρχεται καρφι για την πορτα σου.
Στα @@ μου γι αυτον, την πορτα σκεφτομαι που θα πρεπει να αλλαξω.Παρόμοιο περιστατικό που βλέπω συχνά:
Πάει κάποιος να παρκάρει-ξεπαρκάρει ή να κάνει αναστροφή σε κάποιο δρόμο με κίνηση. Το αυτοκίνητο πίσω (ή ακόμα και αυτό απο την απέναντι λωρίδα) σταματάει για να του κάνει χώρο να εκτελέσει τη μανούβρα. Και πάνω εκεί πάει ο μηχανάκιας πάει περνάει όλους και χώνεται σε αυτόν που κάνει τη μανούβρα, κινδυνεύοντας να τον πατήσει και καθυστερόντας και όλους όσους περιμένουν.
Πιστεύω οτι όσοι το κάνουν αυτό δέν οδηγούν καθόλου αυτοκίνητο ή οδηγούν πολύ περιστασιακά και δέν καταλαβαίνουν πώς κινείται ένα αυτοκίνητο. Ή απλά είναι μαλάκες και ζώα.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Ο Kacey δεν έψαχνε πριν καιρό ένα Forester σαμπανιζέ για...τρελίτσες?
-
Ποσο ζωο μπορει να ειναι ενας ποδηλατης?? Και να κανει ποδηλατο στον Κηφισο ενω απαγορευεται η κινηση ποδηλατων σε τετοιους δρομους?? 7:00 το πρωι με βροχη και ελλειψη φωτισμου ετσι οπως μπαινω στον Κηφισο απο Ν.Χαλκηδονα πεταγεται χωρις γιλεκο ή κατι να φαινεται ενας ποδηλατης σα να μην συμβαινει τιποτα. Οχι τιποτα αλλο θα τον πληρωνα και για ανθρωπο.
-
Δεν του έφτανε που κατέλαβε τη μια θέση, μπήκε και στη δίπλα.
-
Ενταξει για το διπλη θεση αλλα πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν προκειται περι ΑΜΕΑ ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενταξει για το διπλη θεση αλλα πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν προκειται περι ΑΜΕΑ ;Οσα αμαξια προοριζονται για ΑΜΕΑ εχουν το αναλογο αυτοκολλητο. Και απεναντι που εχω ενα Golf V εχει το αυτοκολλητο πανω. (Νομιζω το ξεκολησε )
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ενταξει για το διπλη θεση αλλα πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν προκειται περι ΑΜΕΑ ;
Οσα αμαξια προοριζονται για ΑΜΕΑ εχουν το αναλογο αυτοκολλητο. Και απεναντι που εχω ενα Golf V εχει το αυτοκολλητο πανω. (Νομιζω το ξεκολησε )
Στο μπροστα τζαμι δεν ειναι αυτο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενταξει για το διπλη θεση αλλα πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν προκειται περι ΑΜΕΑ ;Έχουν μπλέ αυτοκόλλητο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]