-
-
Βασικά και στο λεόν πάνω είναι. Αλλά δεν είναι τέτοιο μακρυνάρι.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα εσενα σ αρεσει και το c4..Πραγματικα ουτε θα κωλωνα στα πισω παραθυρα που δεν ανοιγουν (τι το χουμε το clima ρε παιδια..) ουτε σε τιποτα.. Ολα μ αρεσουν..
Ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι η citroen θελει μια πιο συντηρητικη βασικη γκαμα και μια σπορτιφ-ψαγμενη σχεδιαστικα ds-γκαμα.
Εννοείται ότι (για μένα) η C4 είναι πολύ ποιο όμορφη από το DS. Συντηρητικό σχέδιο, χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες. Και εσωτερικά στιβαρή σύγχρονη σχεδίαση, σκουρόχρωμη.
Στο DS δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο, ούτε καν σπορτίφ σχεδιαστικά στοιχεία.
...
...
...
Ποιος θα αγόραζε αυτοκίνητο με καφέ/μπεζ δερμάτινο τιμόνι όταν εκ'των πραγμάτων θα γινόταν χάλια από την βρώμα των χεριών σε σύντομο χρονικό διάστημα; ... Τέτοιο χρώμα τιμόνι είχα στο Taurus στην Αμερική... Μαούνα... -
Γιατί ποιος σου είπε ότι θα είναι μόνο μπεζ; Κάτσε να την δεις live μην προτρέχεις
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, άνετα την αγόραζα αν είχα τα λεφτά που ζητά. Γιατί δεν θα ζητά κ λίγα.ΥΓ. οι θόλοι προφανώς είναι έτσι επίτηδες γιατί θέλουν να κροσοβερίζει οπτικά.
Με την τεράστια ζάντα όμως οι τροχοί μοιάζουν με καρούλι για κλωστή. Εξάλλου για τι κροσόβερ μιλάμε με 19άρα ζάντα; Αισθητικά οι θόλοι και το ύψος του είναι αίσχος και αυτό νομίζω ότι είναι κάπως αντικειμενικό. Κατά τα άλλα πολύ όμορφο το πίσω μέρος και πολύ ξεκρέμαστο και χωρίς ιδιαίτερη άποψη το μπροστινό. Το εσωτερικό απλά αδιάφορο, πιο συντηρητικό από το εξωτερικό, ή μάλλον όσο θα ήθελε να είναι το εξωτερικό
Το C4 είναι απλά συντηρητικό, αλλά έχει έναν ομοιογενή χαρακτήρα, αυτό δεν ξέρει τι είναι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί ποιος σου είπε ότι θα είναι μόνο μπεζ; Κάτσε να την δεις live μην προτρέχειςlive; μπα...δεν νομίζω να δώσω και ιδιαίτερη σημασία. Ίσως να πάω να δω το C4, ίσως...
...
...
Προς το παρόν, πριν από λίγο χάζευα ένα καινούριο SX4 κόκκινο καινούριο συναδέλφου... (όχι DS4! ) ... -
Ο χρήστης solonts έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, άνετα την αγόραζα αν είχα τα λεφτά που ζητά. Γιατί δεν θα ζητά κ λίγα.
ΥΓ. οι θόλοι προφανώς είναι έτσι επίτηδες γιατί θέλουν να κροσοβερίζει οπτικά.
Με την τεράστια ζάντα όμως οι τροχοί μοιάζουν με καρούλι για κλωστή. Εξάλλου για τι κροσόβερ μιλάμε με 19άρα ζάντα; Αισθητικά οι θόλοι και το ύψος του είναι αίσχος και αυτό νομίζω ότι είναι κάπως αντικειμενικό. Κατά τα άλλα πολύ όμορφο το πίσω μέρος και πολύ ξεκρέμαστο και χωρίς ιδιαίτερη άποψη το μπροστινό. Το εσωτερικό απλά αδιάφορο, πιο συντηρητικό από το εξωτερικό, ή μάλλον όσο θα ήθελε να είναι το εξωτερικό
Το C4 είναι απλά συντηρητικό, αλλά έχει έναν ομοιογενή χαρακτήρα, αυτό δεν ξέρει τι είναι.crossover-ίζει λέμε....δεν είναι crossover.
Storm η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια της. Καλοτάξιδο το νέο i30
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Storm η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια της. Καλοτάξιδο το νέο i30
ή το ASX;
έτσι, έτσι!! Κάθε μέρα θα σας μπλέκω όλο και περισσότερο... -
Για να καταλάβω ...... έχει πίσω πόρτα αλλά το παράθυρο δεν κατεβαίνει ?
Αν ΝΑΙ πώς το ξέρουμε ?
-
Εδώ το αναφέρουν κάποιοι:
http://forums.finalgear.com/automotive- ... 51/page-2/
Έχει και πολλές φωτογραφίες...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για να καταλάβω ...... έχει πίσω πόρτα αλλά το παράθυρο δεν κατεβαίνει ?Αν ΝΑΙ πώς το ξέρουμε ?
Φαίνεται και απ' έξω... Έστω ότι κατέβαινε, που θα πήγαινε; Δεν χωράει...
Μιλάμε οι άνθρωποι είναι ΓΚΑΟΥ. Πόσο θα τους χάλαγε το σχέδιο με μία επιπλέον κάθετη μαύρη γραμμή που θα έκοβε το παράθυρο στα δύο?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για να καταλάβω ...... έχει πίσω πόρτα αλλά το παράθυρο δεν κατεβαίνει ?Αν ΝΑΙ πώς το ξέρουμε ?
πουθενά διακόπτες για τα πίσω παράθυρα

και εδώ ανοίγει όλο

-
Συνεχιστε συνεχιστε... εχω φερει και πασατεμπο..
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δες τις φωτογραφίες, το τζάμι δεν χωράει στην πόρτα, ακόμα και αν κατέβαινε θα είχε διαδρομή 2-3cm μόνο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συνεχιστε συνεχιστε... εχω φερει και πασατεμπο.. -
Θέλω να δω πως θα το δικαιολογούν οι πωλητές στις αντιπροσωπείες. Οταν θα έρθει θα πάω να ρωτήσω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να δω πως θα το δικαιολογούν οι πωλητές στις αντιπροσωπείες. Οταν θα έρθει θα πάω να ρωτήσω.Αυτό πανεύκολα
Εδώ δικαιολογούν τα Vag που καίνε λάδια και λένε ότι 'έτσι δουλεύει το αυτοκίνητο κύριε'
Σ' ένα παράθυρο θα κολλήσουμε τώρα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θέλω να δω πως θα το δικαιολογούν οι πωλητές στις αντιπροσωπείες. Οταν θα έρθει θα πάω να ρωτήσω.
Αυτό πανεύκολα
Εδώ δικαιολογούν τα Vag που καίνε λάδια και λένε ότι 'έτσι δουλεύει το αυτοκίνητο κύριε'
Σ' ένα παράθυρο θα κολλήσουμε τώρα+1.6 ΤΗP
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό πανεύκολα
Σ' ένα παράθυρο θα κολλήσουμε τώρα+1.6 ΤΗP
Όλο σε λεπτομέριες κολλάτε εδω μέσα
-
Oλοι οι σαλιγκαράτοι ανεξαρτήτου προελεύσεως καίνε λίγο λαδάκι. Δεν είναι κακό. Τα μαστόρια λένε ότι είναι φυσιολογικό.
/offtopic
CITROEN DS4