-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- Εκεινο το 'πισω σου τωρα δεν ειναι ο Μπατον αρα κοιτα να αυξησεις το ρυθμο σου' τι ακριβως ειναι; Fair play;
κι εγώ ακτευθείαν αυτό θυμήθηκα όταν το είδα αλλά τεσπα
Ελατε τωρα! Σιγα το πραγμα...
σιγα το πραγμα το να βαζουν πισω εσκεμενα εναν να κραταει τους παντες ? μαλιστα
ειρωνικά το λέει ρε cabala...
γιατι εγω γιατι το ειπα?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Kala ok.... Exei plaka poy psaxnete na breite fantasmata...... Synexiste
Καλα αμα το ελεγε κανενας Ντομενικαλι αυτο θα εγραφες απιστευτα σεντονια.Τον Φετελακο γιατι του εριξε ο Μανσελακος ποινη?Ξεχασε μαλλον τις δικες του ανεπαναληπτες στουκες στον Σεννα
καλα εισαι παλι καλα που ο μικρος σεννα δεν εχει ανταγωνιστικο μονοθεσιο γιατι αλλιως θα βλεπαμε κατι κουλα απο τον μανσελ..
-
Καλά αυτός ο Μάνσελ είναι τόσο καθυστερημένος...ζήτησε να γίνουν όλοι investigate που πήγαν ευθεία στη Bus Stop όταν έβρεχε. Τελικά είπαν, no further actions.
Under investigation τώρα είναι Vettel & Alonso για το συμβάν στο pit lane, Vettel και Button και Jaime με Liuzzi όπου ο πρώτος έκοψε τη Bus Stop.
Ξέχασα κάτι?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλά αυτός ο Μάνσελ είναι τόσο καθυστερημένος...ζήτησε να γίνουν όλοι investigate που πήγαν ευθεία στη Bus Stop όταν έβρεχε. Τελικά είπαν, no further actions.Κοψτε λίγο από χαρακτηρισμόυς.
Στη φάση στην οποία αναφέρεται ο Mansel. το χάνουν όλοι λόγω βροχής και αν προσέξεις όλοι κόβουν το σικέιν εκτός του Button ο οποίος κάνει τον γύρο. Μήπως έπρεπε όλοι να κάνουν αυτό που έκανε ο Button; -
Ανετ αυτο,αλλα στον Βεττελ γιατι ριξαν ποινη επειδη το χασε???
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλά αυτός ο Μάνσελ είναι τόσο καθυστερημένος...ζήτησε να γίνουν όλοι investigate που πήγαν ευθεία στη Bus Stop όταν έβρεχε. Τελικά είπαν, no further actions.
Κοψτε λίγο από χαρακτηρισμόυς.
Στη φάση στην οποία αναφέρεται ο Mansel. το χάνουν όλοι λόγω βροχής και αν προσέξεις όλοι κόβουν το σικέιν εκτός του Button ο οποίος κάνει τον γύρο. Μήπως έπρεπε όλοι να κάνουν αυτό που έκανε ο Button;Ο Αλονσο παντως αν πηγαινε κι αυτος ευθεια θα τη γλιτωνε...
-
Οχι... Ο Αλονσο αν πηγαινε ευθεια θα ετρωγε drive through...
-
Σιγά ρε αδικημένοι θα μας πάρουν τα κλάματα.
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ανετ αυτο,αλλα στον Βεττελ γιατι ριξαν ποινη επειδη το χασε???Του ρίξανε ποινή γιατί εμβόλισε τον Button.
Κατα τη γνώμη μου λανθασμένα διότι δεν πρέπει να τιμωρείται από τους αγωνοδίκες το οδηγικό λάθος. -
Άσχετο, ο Kobayashi με εντυπωσίασε πάλι. Εκτός του ότι ανέβηκε τόσες θέσεις, ήταν αυτός που σταμάτησε τον Alonso που τους έτρωγε όλους έναν έναν. Πολύ ωραία οδήγηση. Θα ήθελα να τον δω σε καλύτερη ομάδα.
-
Ενδιαφέρον είχε η γιούχα που έφαγε ο Vettel από την κερκίδα μετά το συμβάν. Έγινε ακριβώς μπροστά μας.
-
Πολυ αγχος απο Αλονσο και Φετελ, πολυ ομως... Και φυσικα πολλα λαθη σαν συνεπεια.
Δυσκολα θα ανακαμψουν, αμφοτεροι και οι δυο...Ο Γουεμπερ την εβγαλε πολυ καθαρη, μεγαλο αποτελεσμα η 2η θεση για τον τιτλο.
Κουμπιτσα για αλλη μια φορα
Επειδη δεν θυμαμαι: Το μικρο ονομα του Γκαστονε στα μικυ μαους, ηταν Λιουις;
Οχι για να μειωσω τη νικη του Χαμιλτον, αλλα καμια φορα ο θριαμβος απο την καταστροφη απεχει (κυριολεκτικα) λιγα εκατοστα. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καθήσαμε αρκετή ώρα σε 'ύποπτα' σημεία, αλλά είτε απλά δεν βλέπαμε καλά, είτε υπάρχει πράγματι αλλαγή στη συμπεριφορά των αεροτομών... Αναμένουμε, βέβαια, τί θα πουν οι αντίπαλοι των Ferrari και Red Bull, που σίγουρα θα έχουν καλύτερα δεδομένα.
Έχουν μιλήσει ήδη όλοι Phaethon.
Με απλά λόγια Ferrari και Red Bull λένε ότι δεν άλλαξαν τίποτα και να περάσαμε τα τεστ και τζάμπα μας κατηγορούσαν κτλ.
McLaren και Mercedes λένε ότι πλέον οι αεροτομές είναι πιο ψηλά και επιτέλους λύθηκε το ζήτημα.
Ο Whitmars το προχώρισε περισσότερο λέγοντας ότι η FIA πρέπει να συνεχίσει να επιβλέπει το θέμα από κοντά και άφησε αιχμές για τα προηγούμενα GP και πως αυτά επηρρεάζουν το πρωτάθλημα.Οκ! Όπως καταλαβαίνεις είναι ωραίο να παρακολουθείς αγώνα ζωντανά, αλλά αν δεν είσαι στα paddocks η ενημέρωση πάσχει! Και μόνο που μπήκαμε στη διαδικασία να στηνόμαστε στο τέλος ευθειών και στις εισόδους στροφών και να κοιτάμε και να φωτογραφίζουμε πτέρυγες είχε τη φάση του!
-
Είμαι σίγουρος ότι είχε.
Τελικά τι παρατηρησες από τις πτέρυγες; Ποιος μας λέει κάτι πιο κοντά στην αλήθεια;Στα του αγώνος, εκτός από την σαφή άνοδο της Renault, διαπιστώσαμε ακόμα μία φορά τεράστιες αλλαγές από πίστα σε πίστα.
Οπότε μέχρι το τέλος έχουμε:
Monza --> McLaren
Singapore --> Red Bull
Suzuka --> Red Bull
Korea --> ???
Brazil --> Red Bull
Abu Dhabi --> Red BullΧωρίς να υπολογίζω την Ferrari.
Πολύ δύσκολα να το χάσει η Red Bull. -
Η ισχύς της McLaren αναμενόμενη και με το πρόβλημα που είχε ο Webber στην εκκίνηση.....
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Άσχετο, ο Kobayashi με εντυπωσίασε πάλι. Εκτός του ότι ανέβηκε τόσες θέσεις, ήταν αυτός που σταμάτησε τον Alonso που τους έτρωγε όλους έναν έναν. Πολύ ωραία οδήγηση.+Valencia
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι είχε.
Τελικά τι παρατηρησες από τις πτέρυγες; Ποιος μας λέει κάτι πιο κοντά στην αλήθεια;Κοίτα, σίγουρα δεν είχα ούτε τους τηλεφακούς και το ελεύθερο οπτικό πεδίο των ειδικών φωτογράφων που βρίσκονται μέσα στην πίστα (ασχολούμαι ολίγον με τη φωτογραφία, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα το φακό που θέλω για ανάλογα events) ούτε τα δεδομένα των ανταγωνιστών, αλλά σε κάθε περίπτωση, στα κρίσιμα σημεία δεν είδα τις πτέρυγες να ξύνουν σχεδόν το έδαφος όπως είχαμε δει τις προάλλες.
Αν θυμάσαι, όταν το θέμα πρωτοεμφανίστηκε επρόκειτο για εξαιρετικά εμφανή κατάσταση, τόσο σε βίντεο όσο και σε φωτογραφίες, δεν ήταν φάση που χωρούσε αμφιβολίες. Τέτοιο πράγμα εγώ δεν είδα και ασχολήθηκα να το παρατηρήσω σε αρκετά κρίσιμα σημεία, όπως λίγο πριν τα φρένα της Les Combes, στην είσοδο της Pouhon, στα φρένα της Bus Stop.Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι στο Spa οι πτέρυγες ήταν πιό ψηλά τοποθετημένες (μικρότεροι αναρτήρες ίσως? ανασηκωμένο ρύγχος?) είτε ότι λειτουργεί πλέον μόνο το ένα από τα δύο πιθανά 'κολπάκια', δηλαδή η κάμψη των άκρων ή το ελαστικό διπλό πάτωμα/ελαστικοί σύνδεσμοι ρύγχους, οπότε το φαινόμενο δεν γιγαντώνεται.
Κάτι άλλο ενδιαφέρον που παρατήρησα ηχητικά, αλλά περιμένω επίσης να διαβάσω κάτι αντίστοιχο, είναι ότι στη McLaren του Hamilton (ο Button 'έφυγε' νωρίς...) άκουγα αρκετή 'δραστηριότητα' από τον κινητήρα/εξατμίσεις στις εισόδους των στροφών. Ο Lewis γενικά κρατά τις στροφές του ψηλά και έχει έτοιμο το πόδο στο γκάζι, αλλά αν δεν έχει να κάνει με το οδηγικό στυλ, ίσως έχει να κάνει και με το θέμα του Blown diffuser και το αντίστοιχο θέμα που είχαμε παρουσιάσει όσον αφορά την καθυστέρηση ανάφλεξης της Red Bull για διατήρηση ισορροπίας στις στροφές.
-
Να πω και εγω τα δικα μου. Πρωτα απ ολα και παλι συγχαρητηρια στον Hamilton! Τις τελευταιες εβδομαδες ειχα ενα resolution και λεω να παψω να τον αντιπαθω τοσο. Τουλαχιστον μεχρι να πει η να κανει καμια μαλακια παλι :p. Οποτε και παλι συγχαρητηρια!
Κατα τ αλλα, πολυ ωραιος αγωνας και πολυ καλες εμφανισεις απο Kubica, Rosberg, Schumacher, Kobayashi και Petrov. Απογοητευση με τον Alonso αλλα τι να κανουμε... Μεγαλο το λαθος του Vettel αλλα πιστευω ο κοσμος υπερβαλλει οταν τον καταδικαζει ετσι. Ενταξει, ολοι κανουν λαθη. Για οσους αναρωτιουνται γιατι πηρε ποινη, αυτο συνεβη γιατι προκαλεσε ατυχημα. Τα τελευταια χρονια νομιζω ετσι λειτουργει το πραγμα. Παντως πιστευω πως ακομα δεν ειναι ετοιμος για πρωταθλημα.
Τελος, πιστευω πως σημερα αποδειχθηκε πως το 'εχει βροχινο setup' δεν ισχυει. Ο Hamilton στο στεγνο πετουσε και στο βρεγμενο ειχε το ιδιο pace με αλλους οδηγους που θεωρητικα ειχαν βροχινο setup. Σιγουρα ο καθενας τεινει προς ενα απο τα δυο αλλα οι διαφορες περιοριζονται σε κλισεις πτερυγων και πιεσεις ελαστικων δλδ ρυθμισεις που μπορουν ν αλλαχτουν στο pit stop.
Σχετικα με το SC που πολλοι αναρωτιουνται, πιστευω πως ειναι λογικο να εχει τα εργοστασιακα ελαστικα. Θα ηταν χαζο να ειχε ειτε slick ειτε semi γιατι οταν βρεχει δεν γινεται να τ αλλαζουν! Εξ αλλου δεν τρεχει σε αγωνες για να εχει αγωνιστικα ελαστικα.
Αυτα απο εμενα αν δεν μου ξεφευγει κατι. Παμε για Monza τωρα που ομολογω πως δυσκολα θα κερδισουμε αλλα ποιος ξερει...
-
Εξακολουθώ να πιστεύω για πρωταθλητή τον Webber.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εξακολουθώ να πιστεύω για πρωταθλητή τον Webber.To ίδιο κι εγώ. Άντε και στην Μονζα να κάνει τίποτα ο Hamilton και μετά έχει το πάνω χέρι ο Webber. Από την RedBull πιστέυω αυτόν θα αβαντάρουν τώρα και τέρμα οι κοκορομαχίες με τον Vettel. Χοντρά λάθη δεν νομίζω να κάνει λόγο εμπειρίας. Επομένως λογικά πάει αυτός με 1000 για το πρωτάθλημα, το αξίζει άλλωστε.
-
εμενα χαλαρος μου φανηκε ο αλονσο , εκανε αρκετα καλο αγωνα και πολυ στρωτη οδηγηση και οταν έφυγε εκτος , ειδατε οτι δεν εκανε κατι λαθος , εγινε εντελως ξαφνικα το τετακε.
αυτο που δεν αντεχα με τιποτα ηταν να βλεπω το τρενακι πισω απο τον button ΕΛΕΟΣ , κανενας , τιποτα , hold position .οποτε τα προσπερασματα του αλονσο ηταν κατι.
η μεταδοση ευτυχως που βρηκα και ενα streaming του speed , τα καλυτερα πεσανε πανω σε διαφημισεις . ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ LIVE TIMING με αποτελεσμα να μην ξερουν τι τους γινεται .
VassilisAl δεν φταιει μονο ο χαμιλτον , φταιει και το εμετικο (κατα την αποψη μου και ας με συγχωρησουν οι φιλοι της mclaren) προφιλ και pr που εχει υοθετησει η mclaren.
ο vettel ηταν ο νεος σουμαχερ , το μεγαλυτερο ταλεντο και τωρα τα εχει διαψευσει ολα , δεν θυμαμαι οδηγο που να εχει διαψευσει τοσες προσδοκιες
2010 Formula 1 Belgian Grand Prix