-
Πωλείται η εξαιρετική αυτή τιμονιέρα, καθώς ξεγελάστηκα ότι θα είχα χρόνο για 'παιγνίδια'..
Δυστυχώς, η εποχή παρήλθε ανεπιστρεπτί, και δεν μπορεσα να αφιερώσω ούτε 15 λεπτά.
Πωλείται όσο την αγόρασα προ διμήνου, ( εδώ είχε δημοσιευθεί η αγγελία, αλλά δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία)
Tιμή 120 ευρώ (όσο αγοράσθηκε)
Αν κάποιος επιθυμεί, πουλώ για τον ίδιο λόγο το εκπληκτικό , αλλά απαιτητικό για τον αδαή (όπως εγώ...) Richards Burns Rally για PS 2
**Τιμή 35 ευρώ **
-
Πωλείται η εξαιρετική αυτή τιμονιέρα, καθώς ξεγελάστηκα ότι θα είχα χρόνο για 'παιγνίδια'..
Δυστυχώς, η εποχή παρήλθε ανεπιστρεπτί, και δεν μπορεσα να αφιερώσω ούτε 15 λεπτά.
Πωλείται όσο την αγόρασα προ διμήνου, ( εδώ είχε δημοσιευθεί η αγγελία, αλλά δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία)
Αν κάποιος επιθυμεί, πουλώ για τον ίδιο λόγο το εκπληκτικό , αλλά απαιτητικό για τον αδαή (όπως εγώ...) Richards Burns Rally για PS 2
**Τιμή 35 ευρώ **
-
**Τιμή 35 ευρώ **
-
to til mou einai 6976118229 vasilis..an tin eheis akoma pare me giati psahnw tetoia timoniera kai ta hrimata einai ok
-
θα επικοινωνήσουμε...
-
Φιλε μου μηπως υπαρχει ακομα η τιμονιερα??
-
Υπάρχει αγαπητέ μου, αλλά την έχω υποσχεθεί στον καλό φίλο και μέλος pad....
-
Οκ ,παντως αν αλλαξει κατι ενημερωσε! Ενδιαφερομαι για αμμεση αγορα της
-
Αν εχεις την καλοσύνη στείλε μου σε π.μ ένα τηλέφωνο σου γιατι ενδιαφέρομαι άμεσα
-
Ενδιαφέρομαι και εγώ. ΠΜ αν είναι διαθέσιμη.
Ευχαριστώ -
Πουλήθηκε ,σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την φιλοξενία!
Τιμονιέρα Logitech G25