-
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Ααα ΟΚ, πάω πάσο τότε! Στο camping θές πολλά συμπράγκαλα....είναι μέρος της ταλαιπωρίας...χαχαχα! Κάποτε έκανα και εγώ αναγκαστικά, αφού μόνο έτσι πήγαιναν διακοπές οι γονείς μου και πάντα ελεύθερο. Αλλά είχαμε και ένα μικρό φουσκωτάκι σε τρέιλερ και έπαιζε τον ρόλο της μπαγκαζιέρας γιατί κουβαλάγαμε τα πάντα, μέχρι και ψυγείο γκαζιού.
Κοίτα, και εγώ είμαι μουρλος με αυτό το θέμα, αν μπορούσα θα είχα πάρει Berlingo φάση.. μέχρι στιγμής έχω γλυτώσει την μπαγκαζιερα αλλά πιέζομαι!
Π.χ.σχεδον όπου πάμε έχουμε τα 2 σπαστά πατίνια των παιδιών, τα κράνη τους, 2 μπάλες λογικά. Το 1ο επίπεδο στο χώρο αποσκευών με όλα τα στάνταρ (φαρμακείο/τρίγωνο/πυροσβεστήρας) και κάποια έξτρα που πιθανόν να χρειαστούν σε κάποια χόμπυ (π.χ 2 μεγαλουτσικες microfiber πετσέτες για οποιονδήποτε λόγο, κάποια βασικά εργαλεία, κομπρεσερακι, για μπαταρία αυτοκινήτου, κ.α)
Ε μα! Πέστα! Μόνο με 2 πατίνια, μπάλες, καμιά αλλαξιά ρούχα, κανένα εργαλείο, κλπ κλπ, πάει ένα μέρος του χώρου.
Μην πω το καλοκαίρι, κάτι πετσέτες, μαγιώ (μην τύχει τίποτα), κλπ κλπ. -
Τι μαγιω φοράτε που δεν χωράνε σε άλλα αυτοκίνητα;
-
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα ντάτσια, είμαι στο 3ο μου ντάστερ, όλα πετρέλαιο. Τίμιο αμάξι, αρκετά σκληροτράχηλο σε ορισμένα σημεία, και, εξόχως, με 'γαλλική' ανάρτηση. Το καινούργιο τζόγγερ με άρεσε αρκετά από πορτ-μπαγκάζ. Τα πίσω κάθισμα έτσι κι έτσι, αλλά με πανεύκολη πρόσβαση. Δυστυχώς μόνο με τον χιλιάρη αυτή τη στιγμή, ο οποίος του πέφτει λίγος, το τερμάτισαν στο νταούνιασμα. Επίσης ταμπιλώ μισό κλικ καλύτερο από ντάστερ. Σίγουρα απέχει από τα δυτικοευρωπαικά στάνταρντς σε φινιρίσματα, λεπτομέρειες, οθόνες, αλλά απέχει και τιμολογιακά. Την άνοιξη και με υβρίδιο, δυστυχώς πετρέλαιο γιοκ και εδώ.
-
-
@xenos said in SUV/Crossovers Forum:
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Ααα ΟΚ, πάω πάσο τότε! Στο camping θές πολλά συμπράγκαλα....είναι μέρος της ταλαιπωρίας...χαχαχα! Κάποτε έκανα και εγώ αναγκαστικά, αφού μόνο έτσι πήγαιναν διακοπές οι γονείς μου και πάντα ελεύθερο. Αλλά είχαμε και ένα μικρό φουσκωτάκι σε τρέιλερ και έπαιζε τον ρόλο της μπαγκαζιέρας γιατί κουβαλάγαμε τα πάντα, μέχρι και ψυγείο γκαζιού.
Κοίτα, και εγώ είμαι μουρλος με αυτό το θέμα, αν μπορούσα θα είχα πάρει Berlingo φάση.. μέχρι στιγμής έχω γλυτώσει την μπαγκαζιερα αλλά πιέζομαι!
Π.χ.σχεδον όπου πάμε έχουμε τα 2 σπαστά πατίνια των παιδιών, τα κράνη τους, 2 μπάλες λογικά. Το 1ο επίπεδο στο χώρο αποσκευών με όλα τα στάνταρ (φαρμακείο/τρίγωνο/πυροσβεστήρας) και κάποια έξτρα που πιθανόν να χρειαστούν σε κάποια χόμπυ (π.χ 2 μεγαλουτσικες microfiber πετσέτες για οποιονδήποτε λόγο, κάποια βασικά εργαλεία, κομπρεσερακι, για μπαταρία αυτοκινήτου, κ.α)
Ε μα! Πέστα! Μόνο με 2 πατίνια, μπάλες, καμιά αλλαξιά ρούχα, κανένα εργαλείο, κλπ κλπ, πάει ένα μέρος του χώρου.
Μην πω το καλοκαίρι, κάτι πετσέτες, μαγιώ (μην τύχει τίποτα), κλπ κλπ.Το καλοκαίρι δεν θες να δεις τι βγάζουμε από το χώρο αποσκευών!! Καταρχάς πτυσσόμενες καρέκλες για όλους. Εντομεταξυ έχουμε και ένα τεράστιο φουσκωτό πουλί που τα μικρά το λατρεύουν και πρέπει να φουσκώνουμε/ξεφουσκώνουμε κάθε φορά! Χαχα ανάμεσά στα καθισματακια τους πίσω βάζω και ψυγειακι με 12V για Radler/χυμούς και τέτοια!
Που να σας πω και άλλα, θα πέσει φατουρο..!! Μέχρι και πτυσσόμενο τραπεζάκι παίρνω ορισμένες φορές! Ούφ.. αγχώθηκα, θέλω το
Drifter 4X4.. -
Ναι ρε και εγώ το καλοκαίρι καρεκλάκια, συμπράγκαλα, σαπ, ψαροντούφεκα, μλκίες....
-
Εγώ δεν θα κρίνω τις ανάγκες για χώρους. Ο καθένας έχει την δική του ζωή και υποχρεώσεις, οπότε φροντίζει κατά το δοκούν.
Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον, στο φόρουμ, αλλά και εκεί έξω είναι ότι ενίοτε στην Ελλάδα τα Station Wagon είτε περνούσαν απαρατήρητα, είτε τα κορόιδευαν ως αμαξώματα. Νεκροφόρες τα έλεγαν πολλοί.
Τώρα που τα Station Wagon φόρεσαν μαύρη πλαστικούρα στους θόλους και στους προφυλακτήρες, έγιναν SUV και είναι μοδάτα.
Έχουν οι καιροί γυρίσματα.
-
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Εγώ δεν θα κρίνω τις ανάγκες για χώρους. Ο καθένας έχει την δική του ζωή και υποχρεώσεις, οπότε φροντίζει κατά το δοκούν.
Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον, στο φόρουμ, αλλά και εκεί έξω είναι ότι ενίοτε στην Ελλάδα τα Station Wagon είτε περνούσαν απαρατήρητα, είτε τα κορόιδευαν ως αμαξώματα. Νεκροφόρες τα έλεγαν πολλοί.
Τώρα που τα Station Wagon φόρεσαν μαύρη πλαστικούρα στους θόλους και στους προφυλακτήρες, έγιναν SUV και είναι μοδάτα.
Έχουν οι καιροί γυρίσματα.
Σωστός! Απλά βολεύει αντί να φορτώνεις οριζόντια και να θες 4.70-5m αμάξωμα, σε 20-30 πόντους λιγότερο τα φορτώνεις όρθια!
Στους περισσότερους βολεύει καλύτερα να βάλεις τις μεγάλες και βαριές κάτω και κάτι μικρότερο από πάνω, έστω και να σηκώσεις λίγο (ή βγάλεις) την εταζερα, πάρα να φορτώνουν "πτώματα"! Φίλος με μοκεταδικο είχε ένα τέτοιο και φορτώναμε κυριολεκτικά "πτώματα"! Βόλευε πολύ όμως, σαν να είχε φτιαχτεί για αυτήν τη δουλειά! Ford Mondeo, ή 1.8 ή 2.0, τερατακι ήταν!
-
Σωστός! Απλά βολεύει αντί να φορτώνεις οριζόντια και να θες 4.70-5m αμάξωμα, σε 20-30 πόντους λιγότερο τα φορτώνεις όρθια!
Μεγάλη αλήθεια
-
@lap said in SUV/Crossovers Forum:
Μεγάλη αλήθεια
Εκτός αν έχεις μοκεταδικο!
Εκεί υστερούν τα coupe crossover, δεν έχεις καλές δυνατότητες να φορτώσεις λίγο παραπάνω εκεί.. μπορεί ας πούμε να είναι το c-c 380lt με 400 το SUV-ακι, αλλά αν το πιέσεις το ένα θα φτάσει στα 400, το άλλο μπορεί και 460+.. αυτά τα 60-70λιτρα μπορεί να σε γλυτώσει significant γκρίνια!
-
Λοιπόν κατέβασα τον κουμπαρά από το πατάρι.
Έπεσε μέσα το πρώτο euro. Its party time!Mokka ετοιμάσου. Ο Storm έρχεται στη Οpel σε κανά αιώνα...με τις τιμές που έχεις.
-
Έπεσε μέσα το πρώτο euro. Its party time!Mokka ετοιμάσου. Ο Storm έρχεται στη Οpel σε κανά αιώνα...με τις τιμές που έχεις.
Πήγαινε δείξε τους τις τιμές που ξεκίναγε από 18 στρογγυλά, και πες τους, "αυτό θέλω!"!
-
Πήγαινε δείξε τους τις τιμές που ξεκίναγε από 18 στρογγυλά, και πες τους, "αυτό θέλω!"!
Και αυτοί θα μου πούνε: "Αυτοί είστε!" χα!χα!χα!
-
Συγκριτικό στα full hybrid (με το QQ στο πιο ωραίο χρώμα..
)
Καταναλώσεις σε μικτή δοκιμή 90χλμ.,στο 22o με 23 λεπτό.
(για τα υπόλοιπα πάνω κάτω όπως τα γνωρίζουμε). -
Τα Ρενώ και νισσαν έχουν πιο μεγάλες ζάντες από το Toyota.
-
@panormus772 said in SUV/Crossovers Forum:
Συγκριτικό στα full hybrid (με το QQ στο πιο ωραίο χρώμα..
)
Καταναλώσεις σε μικτή δοκιμή 90χλμ.,στο 22o με 23 λεπτό.
(για τα υπόλοιπα πάνω κάτω όπως τα γνωρίζουμε).Χαλαρά QQ..με το Sportage πρέπει να το βάλουν για συγκριτικό..
SUV/Crossovers Forum