-
παρά με τους Ευρωπαίους.
-
Έτσι που ακρίβηνε το Dacia θέλουν να μας τα πάρουν τα λεφτά οι Τριβόλοι και οι Διαβόλοι... Προτιμώ μεταχείρο με την παρούσα κατάσταση..
2 πολύ καλοί φίλοι ψάχνονται για Β (ή Β suv) για μέσα στο 21, κοίταγαν και Clio, τους έστειλα τις νέες τιμές, και πρότεινα μεταχειρισμένο με κάνα 12.000 και τα υπόλοιπα να τα φάνε σε καμία εκδρομούλα.
Το θέμα είναι, ότι θα ανέβουν ΚΑΙ τα μεταχειρισμένα, ειδικά τα Ελληνικά με καλό παρελθόν συντήρησης. Εγώ περίμενα σε 2 χρόνια να βρίσκω Duster με 12.000, αλλά τώρα το βλέπω να μην γίνεται ποτέ αυτό!
-
Μπροστα σε ενα μεταχειρησμενο με πλουσιο εξοπλισμο και 50.000-60.000 χλμ φυσικα απειρως καλυτερο ενα του κουτιου με λιγοτερο εξοπλισμο
-
Στο dacia τι εξοπλισμό να βάλεις; Τετρακίνητο και άγιος ο Θεός.
-
Εχει αρκετα.
Π.χ 360 μοιρες καμερα, blind spot monitor, κλιμά, και ισως απο το facelift (φανταζομαι) adas συστηματα ασφαλειας.
Εδω το facelift renault duster της λατινικης Αμερικής.
Οπως φαινεται εχει το νεο multimedia της dacia σαν το sandero.
Κατα τα αλλα τλ ιδιο, ισως λιγο καλυτερη ηχομονωση σε θολους να προσθεσουν και led προβολεις στα φωτα. Αυτα εικαζω. πανω κατω.
Παντως σημερα με 17000 ευρω το παιρνεις φουλ εξτρα με υγραεριο. 450 λιτρα πορτπαγκαζ μεχρι την εταζερα που ανετα φτανει τα 800 λιτρα λογω τριτου ογκου (ανω της εταζερας) , μηκος 4,34 μ. Μια χαρα δηλαδη παρκαρει και στην πολη ιδιαιτερα με την 360 μοιρες καμερα. Τιμιος ανθρωπομεταφορεας.
Εδω, το παλαιο multimedia με επιλογη κάμερας.
https://www.autonocion.com/prueba-dacia-duster-1-3-tce-130cv-prestige/
-
Οριστε! Και η nissan στην κατηγορια των a suv....Παλι εμεις εδω στην ευρωπη τελευταίοι.....
Υ.γ Απλα κουκλακι. Σιγουρα θα γυριζει κεφαλια με ωραια χρωμστακια.
-
-
Μια εταιρία μ άρεσε και εμένα.... Παει και αυτή....
Να δω ποιος άλλος θα μ αρέσει...... Άπατος θα παει.
-
Για 44 εκατομμύρια euro πτωχεύει μία αυτοκινητοβιομηχανία; Περίεργο....
-
lap ξεκινά να σου αρέσουν μόνο τα γερμανικά. Χάχα. Μια εταιρεία σου άρεσε πτωχεύση η κουλά σου αρεσε stop. Εισαι χειρότερος από ένα φίλο ιερέα που τον είχα πάρει να δούμε το civic και μετά την άλλη μέρα έβγαλε ανακοίνωση κλείνει τα εργοστάσια Αγγλία. Τουρκία του είπα το αμάξι που θα πάρω θα το δεις μην σου πω να έχει και 5000χλμ.και μετά. Καλά Χριστούγεννα Σε ολους
-
Λαπ, τι σχέση έχεις με τους Μητσοτάκηδες;;;
Μήπως σε βαφτισε ο Δράκουλας;;;
-
Απ'όσα αντιλαμβάνομαι, μάλλον έχει σειρά η Dacia...
-
Lap wrote:
Απ'όσα αντιλαμβάνομαι, μάλλον έχει σειρά η Dacia...
Φοβάμαι doc μην μεγάλωσε η δύναμη του και πάει σε πεζω και ρενο:))
-
Μα θα το πιστέψω και εγώ.
Εντωμεταξύ,τα ssangyong είχαν πολύ καλό vfm.
Σας ευχήθηκα ή όχι ακόμα; ......
Υ.Γ Πάει και η Dacia.... Δεν την βλέπω καλά.
-
Ειλικρινά τι σου άρεσε? Άθλια όλα ήταν....εκτρώματα!
-
Τι λες ρε συ....
Δες εδώ στην ίδια τιμή που αγοράζεις ένα 2008 με ελαφρώς ελλειπή εξοπλισμό δες αυτοκίνητο που αγοράζεις με όλα μέσα και κατασκευή στην Κορέα.
https://www.challenges.fr/automobile/essais/en-images-essai-ssangyong-korando_691980
Δες λίγο το εσωτερικό του, αξιζει!
-
Όσο ήταν στο GM Group κάτω από την Daewoo (GM Korea) την προωθούσε ο όμιλος. Πέρασε στην Ινδική Mahindra και λογικό είναι να ξεφτίσει. Η πρώτη είναι ή η τελευταία;
Και κάποιες άλλες Κινέζικες και Ινδικές δεν έχουν πάρει κάτι ιστορικά Ευρωπαϊκά brandname και τα 'έφαγαν';
-
Μα θα το πιστέψω και εγώ.
Εντωμεταξύ,τα ssangyong είχαν πολύ καλό vfm.
Σας ευχήθηκα ή όχι ακόμα; ......
Υ.Γ Πάει και η Dacia.... Δεν την βλέπω καλά.
-
(Τίβολι ,ρεξτον)είναι μια χαρά εμφανισιακά.
Επειδή διατίθενται και σαν τετρακίνητα είναι σίγουρα ανώτερα κατασκευαστικά από κάτι ρενω,πιούζο,και λοιπά ευρωπαϊκά μπαχαλα με πλαστικούς θερμοστάτες.
-
Τι λες ρε συ....
Δες εδώ στην ίδια τιμή που αγοράζεις ένα 2008 με ελαφρώς ελλειπή εξοπλισμό δες αυτοκίνητο που αγοράζεις με όλα μέσα και κατασκευή στην Κορέα.
https://www.challenges.fr/automobile/essais/en-images-essai-ssangyong-korando_691980
Δες λίγο το εσωτερικό του, αξιζει!
Δεν λέω εαν είναι καλό ή φτηνό, λέω ότι είναι εκτρώματα, δεν βλέπονται! Και αυτό που μου έβαλες χάλια είναι, άθλιο. Μέσα κάπως ψιλοβλέπεται αλλά και πάλι με τίποτα δεν θα το αγόραζα, πολύ κιτς.
SUV/Crossovers Forum