-
Κάτι τέτοιες κλαρινομαγκιες έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές δυστυχώς και προσωπικά είμαι ικανός να ΜΗΝ πάρω αμάξι που γουστάρω μόνο και μόνο για αυτό. Ξέρω ότι δεν είναι λογικό αλλά το έχω ήδη κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνω.
Μάλιστα στις εδώ αντιπροσωπείες Θεσσαλονίκης έχω εντοπίσει ποιους πωλητές συμπαθώ και ποιους όχι. Κάτι θα χάνουν, ή πιο σωστά κάτι δεν θα κερδίζουν σε κάθε απώλεια πελάτη από άλλο συνάδελφο τους. Εξυπνάδες και τουπέ αλλού, όχι στα λεφτά μας...
-
Γενικά την καλύτερη αντιμετώπιση, χρόνια τώρα, την έχω στη Citroen, και σε όλες τις Citroen που έχω πάει (σχεδόν όλες Αθήνα, και επαρχία). Ειδικά στην Ωμέγα, ο Χρήστος (; δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομά του), είναι φοβερό παιδί, πάντα πρόθυμος, πάντα να εξηγήσει και να βρει την καλύτερη προσφορά, αλλά εξίσου στη Συγγρού ήταν έτσι (μία κοπέλα μελαχρινή, μιλάω για παλιότερα λίγο), και στην Βουλιαγμένης πήρα καλή προσφορά και συνεννόηση πριν τα Χριστούγεννα.
Σχεδόν νιώθω τύψεις που δεν πήρα Citroen γιάυτό το λόγο, και επειδή είμαι Citroen-άκιας μάλλον!
Peugeot πάλι καλά ήταν, όχι σαν Citroen, αλλά προσγειωμένα και ασχολήθηκαν να βρουν λύσεις για μένα (από προτάσεις leasing με πάρα πολύ καλούς όρους, έως να με ειδοποιήσουν ότι τελείωναν τα diesel, επειδή είχα πει ότι ήθελα αγορά μέχρι τέλος Ιανουαρίου) - πάλι καλά, γιατί το αυτοκίνητο τελικά πουλούσε σαν τρελό, και θα μπορούσαν να είχαν επαναπαυθεί, στα Κορεάτικα σαν να μην ήθελαν να πουλήσουν, κάπως, Ford ανάμικτα συναισθήματα, όπου πέσεις μάλλον, λίγο αδιαφορία την είδα και εδώ, VW/Skoda από τα χειρότερα, Seat δεν πήγα καν, Renault/Dacia σίγουρα έσπρωχναν Renault περισσότερο, γενικά δεν είχαν την έκδοση που είχα ζητήσει προσφορά Duster τότε και δεν με διευκόλυναν με τίποτα (Ναι, το Duster ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές ένα χρόνο νωρίτερα!), ουσιαστικά μου έδιναν την επιλογή του Kadjar Sport Edition (ή όπως λέγεται) και τίποτα άλλο. Suzuki δεν είχαν diesel, είδα λίγο το S Cross και δεν μίλησα με κανέναν, ούτε μου μίλησε κανείς (αυτό ίσως είναι και καλό, και κακό!)!
VW/Skoda και Κορεάτικα θα τα έβαζα στις λιγότερο εξυπηρετικές. Renault/Dacia μετά.
-
Εμένα το προβλημα μου που κατέληξα στο να στέλνω email έχει να κάνει με τα εξής.
Από το τηλέφωνο ή από κοντά ακούω αρλουμπες ανακρίβειες αλλά από το τηλέφωνο αλλά από κοντά για τα ίδια ερωτήματα. Μετά πρέπει διαρκώς να θυμάσαι τι σου λένε και να κρατάς σημειώσεις στο πόδι.
Γενικά οι αντιπρόσωποι που δεν απαντούν σε emails είναι υποπτοι γιατί δεν θέλουν να δεσμευτούν για τπτ!
Είναι απαράδεκτο να τους ρωτάς για συγκεκριμένη διαμόρφωση από το σάιτ τους πότε θα είναι διαθέσιμη και να μην θέλουν να απαντήσουν .
Λες και είμαστε όλοι ηλίθιοι που θα μας πουν από κοντά 5 μήνες και θα μας τουμπαρουν να πάρουμε το αμάξι που έχουν πίσω στο πάρκινγκ και λιαζεται ένα χρόνο με τον εξοπλισμό τον ξεβρακωτο επειδή θα μας κάνουν 300 ευρώ έκπτωση!
Και όλα αυτά στην Σκόντα η οποία στο σάιτ της διαφημίζει ότι μπορείς να παραγγείλεις on line χωρίς να πας καθόλου στην αντιπροσωπεία!
Δεν ξέρω ρε παιδιά μήπως έχουν καμια ρήτρα οι πωλητές ότι μου φέρεις επί παραγγελία αμάξι αν δεν πουλήσεις πρώτα τα εκτελωνισμενα;
Μετά την καραντίνα βλέπω μεγάλο σκάλωμα.
-
Εγώ σε χειρότερη από vw δεν έχω πάει ποτέ. Του στυλ, 'άσε μας ρε γύφτο που θα ασχοληθούμε μαζί σου!'. Έκανα μεταβολή και έφυγα.
Στη Σκόντα που πήγα πρόσφατα, τίμιοι μου φάνηκαν, ασχολήθηκαν νορμάλ. Γενικα τους διώχνω μέχρι να περιεργαστω το αμάξι.
Σιτροεν (αγ. Παρασκευή που μένω) πολύ εξυπηρετικοί. Μέχρι αν με ενδιαφέρει να βρούμε κάτι από τεστ ντραιβ μου είπε ο άνθρωπος!
Θα παω κ μια από πεζω να ακούσω τιμές για 3008.
-
Εγώ σε BMW ούτε που να με εδερναν.....γλύτωσα το ξύλο
Χαχαχα
-
Ειδικά στην Ωμέγα, ο Χρήστος (; δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομά του), είναι φοβερό παιδί, πάντα πρόθυμος, πάντα να εξηγήσει και να βρει την καλύτερη προσφορά,
Πάρα πολύ καλός και εμένα μου έχει αφήσει πολύ θετική εντύπωση. Όπως και Skoda SP Motors στην Αγ. Παρασκευή επίσης, απίστευτα εξυπηρετικοί και οι μοναδικοί που μου έστειλαν φουλ αναλυτική προσφορά μέσω email σε 1 ημέρα...και όλα αυτά αρκετά πριν covid, τον Νοέμβριο. Επίσης και Αutomotivo Renault στον Γέρακα, ένας πολύ νέος πωλητής και απίστευτα εξυπηρετικός, αλλά ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη (μάλλον, έχουν ίδιο επίθετο).
-
Γενικά παιδιά η Ωμέγα Αγία Παρασκευή μου φαίνεται κορυφή, και στο service, ενώ εδώ και χρόνια θέλω να σταματήσω να πηγαίνω στο επίσημο, μένω επειδή τους εμπιστεύομαι πάρα πολύ, και ας πηγαίνω άλλα αυτοκίνητα σε ανεξάρτητο που εμπιστεύομαι επίσης πολύ.
-
Αφού ανοίξατε αυτή τη κουβέντα, να αναφέρω πως υπήρχε ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά εξ'αποστάσεως σε τηλέφωνο και email από άνθρωπο στη Λάρισα, στη Citroën, Θάνος το μικρό του αν κάποιος είναι στην περιοχή.
Μιλάμε, μου ήρθε να τον ρωτήσω 'είστε σίγουρα πωλητής αυτοκινήτων!?' Ακριβώς το αντίθετο από τους ακατάλληλους άσχετους ανθρωποδιώχτες που σχολιάζουμε εδώ...
-
Απο επαρχια ειδα.
Γιαννενα,
μερκ κλασσικα τουςκανεις και χαρη
Volvo δυνατοι, ανοιχτοι σε ερωτησεις, td κλπ
Πεζω τοσο οσο πρεπει. Σιτροεν επισης καλος.
Χιουνται οκ αλλα παρα πολυ μπλα μπλα και καλα να σε παει ςκει που θελει, bmw επισης πολυ μπλα μπλα με πολλες ερωτησεις παγιδες για να δουν τι φαση εισαι.
Κια μετριοτητα απο γνωσεις, φορντ λες και πουλανε πριμιουμ.
Ηγουμενιτσα ΚΙΑ/χιουνται εξαιρετικη η πωλητρια, συνιστω ανεπιφυλακτα, απανταει σε οτιδηποτε (εξοπλισμους,τιμες κλπ κλπ)
Δραμα kia, εξυπηρετικος πολυ.
Κοζανη honda, μια χαρα, με το td τους, με τις απαντησεις τους.
-
Αθήνα πρέπει να είναι πιο εξυπηρετικοί Θεσσαλονίκη τραγελαφος. Ποιο καλοί στα δικά μου γούστα κια (τουλάχιστον μιλά ανοικτά ο πωλητής) , στην Μάζντα καλός ήταν και έστειλε και την προσφορά σφαίρα στο εμειλ, και στην χιουνται καλός ήταν , και στον Αδαμίδη στην πεζω καλός είναι ο φίλος αν και κάνουν τις κουτοπόνηριες τους. Γενικά με τους πωλητές ισχύει όσο δεν μπαίνεις σε λεπτομέρειες και δεν ρωτάς πολλά όλα καλά , και αν πάρεις το αμάξι που έχουν στην πόρτα τους μπροστά γίνεσαι φίλος τους. Αν ζητήσεις custom αστα βραστά...
-
Με κάνετε και νιώθω τυχερός που είμαι άφραγκος και δεν μπορώ (και μάλλον ούτε θα μπορέσω ποτέ) να πάρω καινούριο αυτοκίνητο.
Ας είχα 25000€ να πάρω ολοκληρωμένο οικογενειακό αμάξι και ας τράβαγα αυτά που τραβάτε οι υποψήφιοι αγοραστές καινούριων.
-
Για σένα δουλεύει το μνημόνιο.
Αχαριστε
-
Με κάνετε και νιώθω τυχερός που είμαι άφραγκος και δεν μπορώ (και μάλλον ούτε θα μπορέσω ποτέ) να πάρω καινούριο αυτοκίνητο.
Ας είχα 25000€ να πάρω ολοκληρωμένο οικογενειακό αμάξι και ας τράβαγα αυτά που τραβάτε οι υποψήφιοι αγοραστές καινούριων.
Εκεί που είσαι ήμουνα
Κι εκεί που είμαι θα ρθεις
Ή μάλλον... Το αντίστροφο!
(πάντως αν εντοπίσεις καλομεταχειρισμένο σε λογική τιμή, είναι καλύτερη αγορά από καινούριο, απλά θέλει πολύ ψάξιμο και λίγη τύχη. Έχω πουλήσει τέτοιο. )
-
Γενικά την καλύτερη αντιμετώπιση, χρόνια τώρα, την έχω στη Citroen, και σε όλες τις Citroen που έχω πάει (σχεδόν όλες Αθήνα, και επαρχία). Ειδικά στην Ωμέγα, ο Χρήστος (; δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομά του), είναι φοβερό παιδί, πάντα πρόθυμος, πάντα να εξηγήσει και να βρει την καλύτερη προσφορά, αλλά εξίσου στη Συγγρού ήταν έτσι (μία κοπέλα μελαχρινή, μιλάω για παλιότερα λίγο), και στην Βουλιαγμένης πήρα καλή προσφορά και συνεννόηση πριν τα Χριστούγεννα.
Σχεδόν νιώθω τύψεις που δεν πήρα Citroen γιάυτό το λόγο, και επειδή είμαι Citroen-άκιας μάλλον!
Peugeot πάλι καλά ήταν, όχι σαν Citroen, αλλά προσγειωμένα και ασχολήθηκαν να βρουν λύσεις για μένα (από προτάσεις leasing με πάρα πολύ καλούς όρους, έως να με ειδοποιήσουν ότι τελείωναν τα diesel, επειδή είχα πει ότι ήθελα αγορά μέχρι τέλος Ιανουαρίου) - πάλι καλά, γιατί το αυτοκίνητο τελικά πουλούσε σαν τρελό, και θα μπορούσαν να είχαν επαναπαυθεί, στα Κορεάτικα σαν να μην ήθελαν να πουλήσουν, κάπως, Ford ανάμικτα συναισθήματα, όπου πέσεις μάλλον, λίγο αδιαφορία την είδα και εδώ, VW/Skoda από τα χειρότερα, Seat δεν πήγα καν, Renault/Dacia σίγουρα έσπρωχναν Renault περισσότερο, γενικά δεν είχαν την έκδοση που είχα ζητήσει προσφορά Duster τότε και δεν με διευκόλυναν με τίποτα (Ναι, το Duster ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές ένα χρόνο νωρίτερα!), ουσιαστικά μου έδιναν την επιλογή του Kadjar Sport Edition (ή όπως λέγεται) και τίποτα άλλο. Suzuki δεν είχαν diesel, είδα λίγο το S Cross και δεν μίλησα με κανέναν, ούτε μου μίλησε κανείς (αυτό ίσως είναι και καλό, και κακό!)!
VW/Skoda και Κορεάτικα θα τα έβαζα στις λιγότερο εξυπηρετικές. Renault/Dacia μετά.
Εγώ πάλι έχω εντελώς αντίθετη εμπειρία mazda honda όπως έχω ξαναγράψει είναι οι μόνες που με έχουν πάρει τηλέφωνο μην πω την ίδια μέρα αντε το αργότερο την επόμενη και πάρα πολύ εξυπηρετικοί. Vw είναι οι μόνοι χωρίς να έχω άκρες που μου είπαν αν θες σου δίνουμε το τεστ ντραϊβ από το πρωί και φερτο την άλλη μέρα. Toyota πολύ ευγενικοί. Ford καλοί εντάξει. Κορέα πάρα πολύ εξυπηρετικοί. Πεζω μπήκα μέσα ημουν δέκα λεπτά και δεν ήρθε κάνεις. Citroen το ίδιο. Και αυτοί που είχαν ύφος ήταν σαν να μιλούν στο κ@λ@ τους ήταν ρενω dacia.
-
Ωραιο τεστ του αθλιου εντυπου με c-suv χωρίς το πιο καλοπουλημενο - και μαλλον καλυτερο - της premium κατηγορίας!
Καραγκιοζιλικια!
-
Έφαγαν κράξιμο από εμένα ως συνήθως στην fb σελίδα τους. Το CHR και το βάλανε αδίκως 2λιτρο σε συγκριτικό με κατώτερους κυβισμούς και το θεωρούν c_suv. Πρέπει να έπεσε καλό κασέρι αν λέμε το ίδιο....
-
Πάντως εγώ θεωρώ ότι με το να αποκλείετε ένα αμάξι που σας αρέσει λόγω κακής εξυπηρέτησης από την αντιπροσωπεία, περισσότερο τιμωρείτε τελικά τον εαυτό σας παρά τον κακό αντιπρόσωπο!
-
Μην ασχολείστε με το autoπροχτες, χαλάτε τα νεύρα σας και την ψυχική σας ηρεμία χωρίς λόγο.
Ποια αντιπροσωπεία μας δίνει περισσότερα (όλες δίνουν κάτι)??? Έχει τα καλύτερα αυτοκίνητα
Τώρα το καλοκαίρι θα ξεθάψουν όλα τα θέματα auto paper γιατί δεν έχουν τι να ανεβάσουν στο σάιτ τους κλπ κλπ κλπ
-
Ωραιο τεστ του αθλιου εντυπου με c-suv χωρίς το πιο καλοπουλημενο - και μαλλον καλυτερο - της premium κατηγορίας!
Καραγκιοζιλικια!
Έγραψα σχόλιο στην σελίδα ότι γράφετε μόνο θετικά σε κάθε αμάξι χωρίς κανένα αρνητικό σε κανένα αμάξι! Το άφησαν καμιά ώρα το κατέβασαν μετά. Εννοείται δεν ήταν καθόλου προκλητικό ή προσβλητικό ..
Ανέβασα πάλι σχόλιο για την Χ1 θέλω να δω αν θα κατεβάσουν πάλι!
Πάντως έχουν βαλει στο τεστ και 3008 και geandland και c5 , έχουν και κασκαι και κατζαρ , έχουν και τουσον και σπορτατζ, δλδ ρε παλικάρια η Χ1 δεν χόραγε;
-
Εγώ νομίζω αυτό συμβαίνει σε όλα τα έντυπα και εκπομπές. Εκτός από τη Φαμπιάτου, και τον Θεσσαλονικιό (που και αυτός τώρα τελευταία χώνει λίγο, και πολύ καλά κάνει), έχετε δει κανονική κριτική; Όλα καλά τα βρίσκουν και όλα αρχηγούς στην κατηγορία τους.
Γενικά η Ελλάδα δεν έχει μεγάλη παράδοση αληθινής δημοσιογραφίας, όπως Αγγλοσαξωνικές και άλλες χώρες που έχουν ερευνητική και καταγγελτική δημοσιογραφία σαν υποχρέωση προς την κοινωνία.
Είμαστε μικρή αγορά, αν κάποιος πει κακά λόγια μία φορά, μπορεί να μην ξαναπάρει αυτοκίνητο ποτέ για review και γενικά όλοι είναι φίλοι με όλους..
SUV/Crossovers Forum