-
Το kadjar όπως το είδα είναι ένα ποιοτικότερο και ελαφρώς μεγαλύτερο qq. Όχι τόσο ώστε να αποτρέψει όμως τους υποψήφιους αγοραστές του qq ώστε να το επιλέξουν. Επίσης όποιος το καβαλήσει θα καταλάβει πως είναι ένα κατα πολύ ποιοτικότερο duster ως προς τον χαρακτήρα. Δεν βγάζει δηλαδή τον περισσότερο σπορ χαρακτήρα του qq. Πιστεύω μάλιστα πως το επόμενο kadjar ( αν θα λέγεται κι έτσι...) θα κινηθεί στα μονοπάτια του 3008, όχι του qq. Ένα FACELIFT το πολύ και τέλος για το τρέχον μοντέλο το οποίο θεωρώ αδικημένο στην ελληνική αγορά.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως με την έλευση το φθινόπωρο και του νέου C5 Aircross με τεράστιους χώρους και νέους κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων και εξοπλισμό και με τιμές ανάλογες και χαμηλότερες του 3008 , προφανώς θα έχουμε νέες μάχες ... [emoji38]Ναι μη φας
-
χαχαχαχα!!!! Πεστα Νίκο! Κριού έχω να δω πρώτο σε πωλήσεις Γαλλικό ίσως περισσότερα χρόνια από όταν είδα την ΑΕΛάρα να παίρνει πρωτάθλημα!
-
Δε θελουμε να γίνουμε μάρκα για τις μάζες ρε σεις..
-
Καλά θα σας περιποιηθούμε . Αφήστε που πλέον αφού έχει και κινέζικες επαφές , θα μπορούσε να γίνει και πρίμιουμ , όπως η Βόλβο....
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κριού έχω να δω πρώτο σε πωλήσεις Γαλλικό ίσως περισσότερα χρόνια από όταν είδα την ΑΕΛάρα να παίρνει πρωτάθλημα!Για πωλήσεις σε Ελλάδα η σε Ευρώπη αναφέρεσαι? Για Ευρωπαικές πωλήσεις πάντως των τελευταίων τεσσάρων χρόνων το Clio ήταν πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του για το 2014, 2016 και πέρυσι το 2017.. Το Renault Captur τα τελευταία 4 χρόνια βγαίνει συνέχεια πρώτο στην κατηγορία του, με δευτερο το Peugeot 2008 (εξαίρεση μόνο το 2015 που δεύτερο ήταν το Mokka και τρίτο το 2008) Το Citroen C4 picasso πρώτο στην κατηγορία του το 2014 και 2015..
-
Ίσως είμαι πίθηκοειδες χρυσαυγουλο κατα την γνώμη σας αλλά δεν το βρίσκω κακό να μην θέλει να αγοράσει κάποιος made in turkey.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ίσως είμαι πίθηκοειδες χρυσαυγουλο κάτω την γνώμη σας αλλά δεν το βρίσκω κακό να μην θέλει να αγοράσει κάποιος made in turkey.Παντως εγώ το κόλλημα χαρακτήρισα όχι οποιον το έχει. Και είναι σεβαστό να μην θες να αγοράσεις κάτι από Τουρκία (κι δη πιο σεβαστό από τις αστειότητες περί κακών Γερμανών και μερκελ) επειδή όντως η Τουρκία είναι εχθρός αλλά σε παγκοσμιοποιημένη οικονομία δεν μένει και τίποτα στην Τουρκία πλην καλύτερων συνθηκών για τα εκεί φτωχαδάκια μπας και ξυπνήσουν και πάψουν να άγονται και φέρονται από τους άγαδες τους ( το οποίο in the long run είναι υπέρ μιας ειρηνικής συνύπαρξης, αντίθετα η φτωχια και ο σκοταδισμός αλληλοτροφοδοτούνται με τις αντιπαλότητες)
-
Πως θα ήθελα και εγω να είχαμε στην Ελλάδα κανα δυο εργοστάσια, Toyota ή καμια nissan και να άκουγα τους Τουρκους να λεν δεν τα παίρνουμε ειναι απο Ελλάδα! Άτιμη κοινωνία!
Άσχετο, αλλα Διαβασα σε ενα ρεβιου ενος τούρκου για το chr οτι η φορολογία των αυτοκινήτων ειναι στα ύψη! Θα περίμενε κανεος οτι τουλάχιστον αυτα που κατασκευαζονται εκει θα ειχαν και καποια ελαφρυνση! -
Να ρωτήσω, γενικά οι αγγελίες στο Car.gr από αντιπροσώπους, σε καινούργια αυτοκίνητα, σηκώνουν παζάρι ? (πχ -10%).
Ή τις έχουν τις τιμές όσο συμπιεσμένες γίνεται ? Θα πάρω τηλ, αλλά αναρρωτιέμαι για το πόσο να ζορίσω... -
-
Ψάχνω σουβλάκι με κοντές σχέσεις για να βγάζει βάρκα απ' τη ράμπα και να τη ρυμουλκεί σε ταξίδια.
Οι εκτός δρόμου επιδόσεις είναι αδιάφορες. Ποια μοντέλα κοιτάω;
Subaru Forester ατμοσφαιρικό
Subaru Impreza 1.6 (αλλά αυτό θα σέρνεται)
Grand Vitara
Cherokee δεκαετίαςΥπάρχει άλλο; Xtrail; Κανένα κορεάτικο;
Από Duster πετρέλαιο γνωστού, ξέρω ότι έχει πολύ κοντή πρώτη, οπότε μας καλύπτει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ψάχνω σουβλάκι με κοντές σχέσεις για να βγάζει βάρκα απ' τη ράμπα και να τη ρυμουλκεί σε ταξίδια.
Οι εκτός δρόμου επιδόσεις είναι αδιάφορες. Ποια μοντέλα κοιτάω;
Subaru Forester ατμοσφαιρικό
Subaru Impreza 1.6 (αλλά αυτό θα σέρνεται)
Grand Vitara
Cherokee δεκαετίαςΥπάρχει άλλο; Xtrail; Κανένα κορεάτικο;
Από Duster πετρέλαιο γνωστού, ξέρω ότι έχει πολύ κοντή πρώτη, οπότε μας καλύπτει.
Το Forester
-
Ευχαριστώ! Αλλά δε με ενδιαφέρουν γνώμες για το ποιο είναι το καλύτερο, όσο μην έχω ξεχάσει κάποιο μοντέλο. Για παράδειγμα, να μου πει κάποιος ότι και το Legacy 2.0 έβγαινε με κοντές σχέσεις (το έκανε αλήθεια?). Ή ότι το τάδε μοντέλο δεν έχει κοντά, αλλά έχει τόσο κοντή πρώτη που κάνω τη δουλειά μου.
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. -
Ψάχνω σουβλάκι με κοντές σχέσεις για να βγάζει βάρκα απ' τη ράμπα και να τη ρυμουλκεί σε ταξίδια.Απλά να σημειώσω ότι εάν βρείς με αυτόματο κιβώτιο (το κλασσικό με μετατροπέα ροπής, όχι διπλού συμπλέκτη ή αυτοματοποιημένο χειροκίνητο), τότε δεν χρειάζεσαι τις κοντές σχέσεις, οπότε αυξάνονται οι επιλογές σου.
-
Γιατί; Έχει επιλογή L με πολύ κοντή τελική σχέση μετάδοσης;
-
Γιατί; Έχει επιλογή L με πολύ κοντή τελική σχέση μετάδοσης;Όχι, αλλά:
- Ο μετατροπέας ροπής αυξάνει πολύ την ροπή, ειδικά στις πρώτες σχέσεις, οπότε το αυτοκίνητο έχει μεγάλη δυνατότητα έλξης.
- Δεν καταπονείται το σύστημα μετάδοσης.
- Μπορεί να ξεκινήσει πάρα πολύ αργά και ομαλά, το πατινάρισμα είναι εγγενής λειτουργία του μετατροπέα ροπής.
Εάν το δοκιμάσεις, θα καταλάβεις την διαφορά.
-
Αλλαγές στους κινητήρες του CITROEN C3 AIRCROSS από τον Αύγουστο .
Εγραψα σχετικά στο θέμα του .
Τώρα πλέον το μόνο μειονέκτημα του , είναι ότι μπροστά είναι κάπως πλειμομπίλ και ή θα αρέσει ή όχι .
Από την άλλη το Αρόνα παρ΄ όλη την διαφήμιση του ειδικού τύπου δεν τράβηξε ιδιαίτερα , ούτε το Στόνικ , ενώ το Κόνα δεν το έφεραν ακόμα και είναι περίεργο αυτό .
Το Αιρκρός άρχισα να το βλέπω στον δρόμο , παρ΄ όλο που έχει πρόβλημα στην παραγωγή λόγω μεγάλης ζήτησης και λένε ότι από Οκτώβριο θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση .
Ισως υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες στα υπάρχοντα των εμπόρων από αυτά που αλλάζει το κιβώτιο .
-
Κοίτα criuser.
Το ότι κάτι δεν τραβάει είναι σχετικό.
Π.χ εδώ στην Λάρισα δεν έχω δεί ούτε ενα arona ή C3 αλλά αρκετά stonic σε διάφορους χρωματισμούς.
Υπάρχουν κάπου συγκεντρωτικές πωλήσεις; -
Υπάρχουν , τις έχουν βάλει νομίζω παραπάνω .
Από την άλλη είδα από κοντά σήμερα ένα Βόλβο XC40 ...
SUV/Crossovers Forum