-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Καλά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά αν δε βελτιώσουν τη διάρκεια της μπαταρίας δεν πάμε πουθενά.Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του galaxy s2 και άλλων παρόμοιων κινητών,πόσο διαρκεί η μπαταρία σας?Εμένα με νορμάλ χρήση ίντερνετ και τηλεφώνου,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση...Τώρα τελευταία έχω πέσει στις 2 μέρες γιατί λόγω δουλειάς παίζω καμιά ωρίτσα τη μέρα το GPS ενώ αφήνω πλέον όλη μέρα ανοιχτό και το 3G.
Με κλειστό 3G και λίγο φειδώ κρατάει άνετα 4 μέρες.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Καλά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά αν δε βελτιώσουν τη διάρκεια της μπαταρίας δεν πάμε πουθενά.Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του galaxy s2 και άλλων παρόμοιων κινητών,πόσο διαρκεί η μπαταρία σας?Εμένα με νορμάλ χρήση ίντερνετ και τηλεφώνου,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση...S2 με διλιτρη μπαταρία, ΣΥΝΕΧΕΙΑ online ειτε μεσω Wifi, ειτε μεσω 3G και με κανα 5λεπτο σε τηλ, gtalk και κανα ταβλάκι για καμια ωρίτσα σκάλισμα, και κανα 20 λεπτο ράδιο η mp3... βγάζει στανταρακι 36 ώρες... όπου και κάπου εκει θα το φορτίσεις για να μην σε πουλήσει. Θα μπορούσε να πάει και 48ωρο...
Γενικά προτιμάμε το 3G αντι του Wifi. Το Wifi στο S2 καίει σαφως παραπάνω μπαταρία. Παιζω με full brightness και το έχω στην πρώτη σκάλα εξοικονόμησης ενέργειας.
-
Πφφ,τα δικά σας κρατάνε αρκετά δηλαδή.Ίσως αγοράσω μεγαλύτερη μπαταρία.Πάντως καταντάει κουραστικό αυτό το μειονέκτημα της μπαταρίας.
-
ερώτηση.
Μετά απο καιρό, μου έκανε καποια σκαλώματα, κόλαγε το scrolling, γενικά σέρνοταν.
Με το που το έσβησα και το ξανάνοιξα, όλα κομπλέ.είναι φυσιολογικό?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά αν δε βελτιώσουν τη διάρκεια της μπαταρίας δεν πάμε πουθενά.Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του galaxy s2 και άλλων παρόμοιων κινητών,πόσο διαρκεί η μπαταρία σας?Εμένα με νορμάλ χρήση ίντερνετ και τηλεφώνου,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση...
S2 με διλιτρη μπαταρία, ΣΥΝΕΧΕΙΑ online ειτε μεσω Wifi, ειτε μεσω 3G και με κανα 5λεπτο σε τηλ, gtalk και κανα ταβλάκι για καμια ωρίτσα σκάλισμα, και κανα 20 λεπτο ράδιο η mp3... βγάζει στανταρακι 36 ώρες... όπου και κάπου εκει θα το φορτίσεις για να μην σε πουλήσει. Θα μπορούσε να πάει και 48ωρο...
Γενικά προτιμάμε το 3G αντι του Wifi. Το Wifi στο S2 καίει σαφως παραπάνω μπαταρία. Παιζω με full brightness και το έχω στην πρώτη σκάλα εξοικονόμησης ενέργειας.
νταξ παντόφλα είναι έχει κ χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία.
εξωπραγματικές οι αυτονομίες σας, εμένα κρατά με το ζόρι 2 μέρες με χαλαρή χρήση.
-
Το μοναδικό 'πρόβλημα¨ που έχω εντοπίσει στη μπαταρία του S2 είναι ότι αν είναι στα τελειώματά της (
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Πφφ,τα δικά σας κρατάνε αρκετά δηλαδή.Ίσως αγοράσω μεγαλύτερη μπαταρία.Πάντως καταντάει κουραστικό αυτό το μειονέκτημα της μπαταρίας.- Θα πάρεις την οριτζιναλ διλιτρη μπαταρία. Την εχουνε στο Αμαζον.
- Εισαι με custom rom? Αν ναι... βαλε οριτζιναλ ρομ.
- μηπως σου κάνει battery drain κανα app? Εγω προσφατα εβαλα skype στο κινητό και σε τυχαίες φάσεις ειδα να μου ξοφλα την μπαταρία γρηγορα... και φυσικά το υποπτευομαι. Τυχαια ομως... μετα απο 2-3 μερες ανοιχτό μπορεί ξαφνικά να αρχισει να καταναλώνει πολυ.
@stefanQ5: Πέτα τον φορτιστή αμαξιου που έχεις... Πάρε καναν που να βγαζει 1 με 2 αμπερ...
-
@stefanQ5: Πέτα τον φορτιστή αμαξιου που έχεις... Πάρε καναν που να βγαζει 1 με 2 αμπερ...
Δεν σου επιτρέπω!!!!
Τον ορίτζιναλ φορτιστή αυτοκινήτου έχω. Τι άλλο να πάρω?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν σου επιτρέπω!!!!
Τον ορίτζιναλ φορτιστή αυτοκινήτου έχω. Τι άλλο να πάρω?
StefanQ5 μου επιτρεπω εγω
Απο εκει και περα το φαντάστηκα πως έχεις τον μαμά φορτιστή... Πάρε ρε παιδί μου μια κινεζιά να δεις φως... Τόσες έχει το expasys, ebay, amazon...
πχ: http://www.expansys.com/info.aspx?i=218402
η αυτό
http://www.expansys.com/expansys-expans ... 2a-219640/ (φορτίζεις ακομα και ταμπλέτα) -
Έχω κι από δαύτο μόνο που είναι turboX με τα 126 διαφορετικά βυσματάκια. Κλάιν μάιν κι αυτός...
-
Πφφ,τα δικά σας κρατάνε αρκετά δηλαδή.Ίσως αγοράσω μεγαλύτερη μπαταρία.Πάντως καταντάει κουραστικό αυτό το μειονέκτημα της μπαταρίας.
- Θα πάρεις την οριτζιναλ διλιτρη μπαταρία. Την εχουνε στο Αμαζον.
- Εισαι με custom rom? Αν ναι... βαλε οριτζιναλ ρομ.
- μηπως σου κάνει battery drain κανα app? Εγω προσφατα εβαλα skype στο κινητό και σε τυχαίες φάσεις ειδα να μου ξοφλα την μπαταρία γρηγορα... και φυσικά το υποπτευομαι. Τυχαια ομως... μετα απο 2-3 μερες ανοιχτό μπορεί ξαφνικά να αρχισει να καταναλώνει πολυ.
1Μάλλον αυτό θα κάνω
2 με οριτζιναλ ρομ είμαι
3Ίσως συμβαίνει αυτό που λες.Απλά να τονίσω,ότι και όταν το πρωτοπήρα και δεν είχα βάλει εφαρμογές πάλι το ίδιο κρατούσε.Στην καλύτερη των περιπτώσεων,μιάμιση μερα. -
Teox, πήρες galaxy?
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Teox, πήρες galaxy?Sent from my GNex using smoke signals.
Το htc sensation,έχω αγαπητέ μοντ
ps:το πρόβλημα με την αμαβάθμιση που σου είχα αναφέρει,λύθηκε όταν έβαλα άλλη κάρτα μνήμης -
Ο χρήστης teox έγραψε:
Teox, πήρες galaxy?
ps:το πρόβλημα με την αμαβάθμιση που σου είχα αναφέρει,λύθηκε όταν έβαλα άλλη κάρτα μνήμηςπάντως και εδώ για την μπαταρία μιλάνε...
http://www.gsmarena.com/htc_sensation-reviews-3875.php -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάντως και εδώ για την μπαταρία μιλάνε...
http://www.gsmarena.com/htc_sensation-reviews-3875.phpΜερικοί αναφέρουν πως τους κρατάει 2-3 μέρες,τυχαράκηδες.Κάποιος αναφέρει αυτήν την μπαταρία,http://www.ebay.de/itm/Anker-1900mAh-extended-Li-ion-Battery-HTC-Sensation-XE-EVO-3D-BA-S560-/330693487502?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item4cfede2b8e#ht_500wt_1413.Την έχει κανείς από εδω μέσα?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Teox, πήρες galaxy?
ps:το πρόβλημα με την αμαβάθμιση που σου είχα αναφέρει,λύθηκε όταν έβαλα άλλη κάρτα μνήμηςΑυτό θυμάμαι, γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα αφενός, αφετέρου φόρτιση κάθε βράδυ κάτι τέλος. Το θέμα είναι να μην μένεις από μπαταρία κατά την διάρκεια της μέρας.
-
γιατι οποτε βγαζω μια screenshot δεν ειναι στον φακελο που λεει οτι επρεπε να ειναι?
anyway
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
λιγα για τα p500 εδω
FAIL!
Ναι το μπορντελο και δεν μπορεσα να βγαλω αλλη τα trial Μου μεσα
εν αναμονηΝόμιζα ότι το έκανες επίτηδες.
Θα κυκλοφορήσει στα ίντερνετς να ξέρεις ως fail. -
Υπάρχει κάποιος τρόπος στον Opera Mobile το search engine της google να μην δείχνει τη mobile έκδοση; Το user agent το έχω desktop, αλλά δεν βοηθάει γιατί το url για την αναζήτηση το έχουν 'καρφωμένο' για mobile.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος στον Opera Mobile το search engine της google να μην δείχνει τη mobile έκδοση; Το user agent το έχω desktop, αλλά δεν βοηθάει γιατί το url για την αναζήτηση το έχουν 'καρφωμένο' για mobile.Πάνε τέρμα κάτω και επέλεξε κλασσική
Ένα βήμα παραπάνω βέβαια..Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Περι συσκευών Android...