-
αυτες οι σκουπες ρομπτο καθαριζουν εκτος απο το να κανουν βολτες στο σπιτι?
το μισο σπιτι απο το Video πιο πανω δεν εχει καθαριστει...
μηπως περναει μετα απο τον ιδιο χωρο?δεν ειδια στην μοκετα επανω να περναει ολη την επιφανεια.επισης κατω απο καρεκλες κτλ φανταζομαι δεν παταει..
-
δεν κράτησα ακριβή χρόνο πιστεύω 45' για 50 μ2. Αλλάζει δωμάτια μόνη της, αν έχεις το σωστό ύψος στα έπιπλα περνάει από κάτω προφανώς. Πρέπει να έχεις καθαρό πάτωμα από καλώδια τα λεπτά (φορτιστή πχ) τον κόβει μπερδεύεται και σταματάει τα χοντρά πχ πολύμποριζο το καβαλάει αλλά το ήξερα οπότε δεν την πάτησα, παρόλα αυτά μου κατέβασε ένα ρολόι ράδιο που το έπιασε από την κεραία ευτυχώς δεν το έκοψε όχι και ότι η κεραία AM είναι και πολύ χρήσιμη. Για τραπέζια καρέκλες κλπ μια χαρά περνάει, ναι τα κοπανάει αλλά πιστέυω είναι φτιαγμένη έτσι γιατί τα αναγνωρίζει και μόλις πλησιάσει προς εμπόδιο κόβει ταχύτητα και το μπροστινό της μέρος φαίνεται πως είναι σχεδιασμένο επί τούτου. Το πάτωμα πάντως είναι σαφώς καθαρότερο από ότι καθαρίζει η ηλερκτρική και το είδα και από την ποσότητα σκουπιδιών που μάζεψε. Με τα χαλιά κανένα πρόβλημα τα καβαλάει μια χαρά.
-
Δε μας τα λες ολα, τιμη; απο που την πηρες;
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
αυτες οι σκουπες ρομπτο καθαριζουν εκτος απο το να κανουν βολτες στο σπιτι?το μισο σπιτι απο το Video πιο πανω δεν εχει καθαριστει...
μηπως περναει μετα απο τον ιδιο χωρο?δεν ειδια στην μοκετα επανω να περναει ολη την επιφανεια.επισης κατω απο καρεκλες κτλ φανταζομαι δεν παταει..
Μια χαρά καθαρίζει, και κάτω από καρέκλες και γωνίες και γύρω από πόδια τραπεζιών, στο βίντεο είναι η λειτουργία 'επιστροφή στη βάση', μόλις καθαρίσει τον χώρο που όρισες, ή τελειώνουν οι μπαταρίες πάει μόνο του για φόρτιση.
-
Για τιμή θα σου πω ότι αν ψάξεις λίγο θα την αγοράσεις πιο φθηνά από όσο την αγόρασα εγώ, ξέρω στην Γερμανία παίζουν τιμές χώμα ακόμη και 200€ σε προσφορά κατά καιρούς και από το amazon για το βασικό μοντέλο το 630. Ήθελα να πάρω την 650 μιας και η διαφορά των 20€ αξίζει αλλά δεν γινότανε για διάφορους λόγους. Με σειρά σπουδαιότητας για μένα σου δίνει παραπάνω:
- Πιο καλό αισθητήρα για εμπόδια (δεν κοπανιέται θεωρητικά, αυτό που λέει ο Roman κ) και είναι το μόνο χρήσιμο.
- Αδειάζει μόνη της τα σκουπίδια στην βάση - σιγά τον κόπο να την αδειάζεις, ούτως ή άλλως καλό είναι να καθαρίσεις και το φίλτρο μετά από κάθε χρήση και τα βουρτσάκια από κάτω το βιβλίο λέει οπωσδήποτε καθάρισμα κάθε 3 σκουπίσματα.
- Την προγραμματίζεις πότε να ξεκινήσει - άχρηστο την βάζεις να ξεκινήσει πριν φύγεις από το σπίτι και την βρίσκεις στην βάση της όταν τελειώσει
- Έχει δυνατότητα τηλεχειρισμού να την πας κάπου συγκεκριμένα να καθαρίσει με τηλεχειριστήριο, αλλά πρώτον το τηλεχειριστήριο είναι έξτρα και δεύτερον και η απλή έχει κουμπί να καθαρίσει κάπου συγκεκριμένα.
Από εκεί και πέρα όσο το ψάχνεις με τα μοντέλα πιο πολύ μπερδεύεσαι. Θα πω απλά πως τα βλέπω εγώ. Η σειρά 7 έχει hepa φίλτρο και η σειρά 8 πιο δυνατό ρούφηγμα, καλά είναι αλλά πρέπει να τα δεις σε συνδυασμό με την την τιμή που ανεβαίνει αρκετά. Κάτι άλλα του στυλ ασύρματη φόρτιση πιο μεγάλο ή μικρό κάδο αν είναι 1 εκατοστό πιο κοντή ή ψηλή προσωπικά δεν με ενδιέφεραν.
-
Ευχαριστώ πολύ
-
ερωτηση εχω ενα brandt πλυντηριο και θελω να αλλαξω τα λαστιχα του μεσα γιατι αρχιζει και βγαζει νερα.. μπορω να το κανω μονος μου η θα πρεπει να πληρωσει κανα μαστορα?
-
Αν εισαι τυπος με δυο αριστερα χερια, οχι
Αν το εχεις, υπαρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ βιντεο στο youtube -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ευχαριστώ. Τελικά αποφάσισα να την αλλάξω. Ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ χρόνο ζωής ακόμα!
Αν την αλλάξεις, μην την δώσεις για ανακύκλωση εφόσον δουλεύει μπορείς να την χαρίσεις και να κάνεις και ένα καλό σε κάποιον συνάνθρωπο σου πάντως
+1 για το χάρισμα.
Αυτό κάνω ούτως ή άλλως . Τα κατεβάζω κάτω (όταν υπάρχει κάτι) και εξαφανίζονται σε dt.
-
Καλησπέρα.
Έχω μια ηλεκτρική κουζίνα με εμαγιέ (συμβατικές) εστίες της Πίτσος, αγορασμένη το 2002. Τότε αγοράστηκε προς 345 ευρώ.
http://www.skroutz.gr/s/4060/Pitsos-P1HSB31322.html
Η συσκευή για τα χρόνια της δεν έχει δουλευτεί ιδιαίτερα ιδιαίτερα δε ο φούρνος της, ο οποίος παρεπιπτόντως έκαψε αντίσταση στην πρώτη διετία και τον είχα για 4 ολόκληρα χρόνια off μέχρι που εδέησα να αλλάξω αντίσταση (γενικότερα τον χρησιμοποιώ ελάχιστα, γύρω στις 10 φορές το χρόνο).
Εδώ και αρκετό καιρό το κλασικό μάτι ταχείας θέρμανσης (με την κόκκινη βούλα) είχε ανοίξει στο πλάι του (είχε φύγει μαντέμι λόγω σκουριάς υποθέτω) ενώ παράλληλα είχε φουσκώσει σε κάποιο σημείο το στεφάνι του. Σήμερα ανακάλυψα ότι και το συμβατικό πίσω μάτι έχει σημάδια σοβαρής φθοράς στο μαντέμι του. Πρώτη σκέψη αλλαγή ματιών. Ψάχνοντας σε σάιτ ανταλλακτικών βρήκα τιμές γύρω στα 15-20 ευρώ έκαστο για τα γενικής χρήσης ενώ στο σάιτ της Πίτσος (eshop) έχει τιμές καταλόγου 60 και 72 ευρώ για τα 2 μάτια .
Το ερώτημα: Αν αγοράσω τα γενικής χρήσης μάτια, υπάρχει περίπτωση να μην κουμπώνουν-προσαρμόζονται στη συσκευή ή είναι όλα συμβατά μεταξύ τους και τυποποιημένα; Μιλάμε φυσικά για τις σωστές εξωτερικές διαστάσεις και τα σωστά Watt. -
Παρε τα οεμ και ασε τα επωνυμα. Δεν θα εχεις καποιο προβλημα.
-
καλημερα! χάλασε το πλυντηριο της αδελφης μου μάρκας bosh και δεν παιρνει καθολου μπροστα. Αναβει κανονικα, εβαλε τα ρουχα ξεκινησε και σταματησε στην αρχη της πλύσης. Το αδειασε τα επλυνε στο χερι και εκτοτε το πλυντηριο δε γυρνα τον καδο με τίποτε ουτε κανει προσπαθεια πλυσης. Μονο τα λαμπακια ανοιγουν και μετα σιωπή...
σοβαρή βλάβη; μήπως πλακετα; αξίζει να το φτιάξουμε;
Βοsh το ειχε αγοράσει προ 10 ετιας 500 ευρώ -
Καρβουνάκια, κόστος αγοράς ~10 ευρώ. Η αντικατάσταση είναι κάπως δύσκολη και μπορεί να χρειαστεί κολλητήρι.
Υπόψη ότι ένα παλιό πλυντήριο μπορεί να έχει κι άλλα προβλήματα, π.χ. στο δικό μου τα είχαν παίξει και τ' αμορτισέρ του κάδου, ενώ ένα σύγχρονο πλυντήριο είναι και πιο οικονομικό σε κατανάλωση ενέργειας και νερού. Καλή τύχη ό,τι κι αν αποφασίσετε.
-
Ίσως έχουν καεί τα 'καρβουνάκια', που δεν κοστίζουν πολύ. Αλλά ενδέχεται, όπως το είχα πάθει εγώ, να ξανακαούν λίγο μετά την αλλαγή τους (με το κόστος των εργατικών κλπ), αν έχει φάει το πλυντήριο τα ψωμιά του.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά, αν είχε καεί η πλακέτα, δεν θα άναβε τίποτα.
Γενικά, είτε το πετάς με τη μία, είτε φωνάζεις τεχνικό, του δίνεις κανα 20άρι για τη διάγνωση και κρίνεις μετά τι θα κάνεις. Καλύτερο το δεύτερο μάλλον.(με πρόλαβε ο stam
Θα συμφωνήσω και στο ότι ένα καινούριο είναι καλύτερο από πολλές απόψεις - και σίγουρα δεν χρειάζονται 500ρικα, με 250 παίρνεις μια χαρά μηχάνημα, πιο αθόρυβο, με περισσότερες λειτουργίες, όχι υποχρεωτικά μη-'αθάνατο') -
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη βοηθεια.
μαλλον για καινουργιο θα παει. Γιατι ειναι παλιο, ακουγόταν και ο καδος. Ενα ηλεκτρικο ιιιιιιι όταν γύριζε τον τελευταιο χρόνο.
Για Ariston να πάρει γυρω στα 250 ευρώ; -
Εγώ ξεμπέρδεψα με ένα τέτοιο:
http://www.skroutz.gr/s/3924415/LG-F10C3QD.htmlΚαι αθόρυβο είναι και οικονομικό. Ρούχα πλένει, δεν κάνει αναβάσεις στην Πάρνηθα, ούτε ικανοποιεί τις αισθήσεις.
-
https://www.skroutz.gr/s/3054282/Hotpoi ... 22BEU.html
θελει 8κιλο πλυντηριο. Ειχα παρει Ariston μετα απο οδηγιες σας και θελει την ίδια μαρκα. Καλό το παραπάνω σε σχεση με τα λεφτα του;
ο φθηνότερος παραπανω apothiki είναι καλός εμπορος; Το καλό του ειναι οτι το φερνει σπιτι χωρις προκαταβολή και τον πληρωνεις σπιτι αντικαταβολή χωρις καμια επιβάρυνση -
http://apothikiproios.gr/index.php?id_p ... er=product
Το παραγγειλε από τον παραπάνω φθηνότερο. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον -
τελικά το παρελαβε από τον παραπάνω που είπαμε apothikiproios. 11.30 παραγγειλε και χωρίς να πληρώσει τίποτε προκαταβολή και χωρίς να μετακινηθει, το φεραν με αντικαταβολή στις 2 το μεσημερι και ηταν μερα Σάββατο! Νεα παιδια ταχυτατη εξυπηρετηση, τους ειχαμε πει να μας παρουν και το παλιο πλυντηριο μεχρι στα σκουπίδια στην εισοδο και ετσι και εγινε. Πήραν πίσω και τα υπόλοιπα της συσκευασιας του νεου πλυντηριου. Άριστοι λοιπον. Το πλυντηριο φυσικά είναι παρα πολυ καλό και αθόρυβο! Λες και πηγε στον επόμενο αιώνα
Το μόνο που οι οδηγιες δεν είναι στα Ελληνικά, αλλά Αγγλικά ξερει όλος ο κόσμος. Λες να μην είναι της Ελληνικής αντιπροσωπίας; Τους ειχα ρωτησει και μου είχαν πει ότι είναι Ελληνικό -
Πραγματικά αστραπή στην παράδοση ο τύπος! Με γεια και καλά πλυσίματα Μάλλον σωστή η κίνηση της αντικατάστασης. 10 χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης είναι σημαντική διαφορά σε απόδοση, ευκολία, οικονομία, θόρυβο κλπ. Εγώ είδα διαφορά, αντικαθιστώντας το 5κιλο Bosch 10ετίας με ένα 8κιλο LG. Το μόνο μείον, η ορατή διαφορά στην ποιότητα κατασκευής υπέρ του Bosch. Δεν μπορεί όμως να τα έχει κανείς όλα
Μια μικρή ένσταση: γενικά, δεν πρέπει να αφήνουμε ηλεκτρικές συσκευές στο δρόμο. Συνήθως τις παίρνουν εν ριπή οφθαλμού οι φίλτατοι ρομά, οι οποίοι φροντίζουν να αφαιρέσουν ό,τι πουλιέται, καίνε τα καλώδια για να πάρουν το μέταλλο και πετάνε τα υπόλοιπα (λαστιχα, πλαστικά, πλακέτες κλπ) στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να μολύνουν το περιβάλλον. Το σωστό είναι να κλείνουμε ραντεβού με το Δήμο για να τις παραλάβουν. Είναι φασαρία και ταλαιπωρία, αλλά έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη.
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....