-
Ο χρήστης tom1981 έγραψε:
Samsung RT38FEAADSP μηπως εχει αγορασει καποιος το συγκεκριμενω μοντελο να μου πει καποιο σχολιο?Τι ειναι αυτό φίλε;
-
Ωπ σορρυ ψυγειο...
-
Λοιπόν, βοήθεια.
Πλυντήριο brandt, κατακόρυφο.
Θέλω να καθαρίσω το φίλτρο εισαγωγής νερού - water entry filter (είναι με σίτα) γιατί μαζεύει με το καιρό διάφορα.. τα οποία δυσκολεύουν τη λειτουργία του. Γνωρίζει κανείς τπτ; Πως μπορώ να το βγάλω; Φοβάμαι μη το σπάσω. Στρίβει αριστερόστροφα - δεξιόστροφα με κατσαβίδι αλλά δεν βγαίνει. Μήπως έχει κολλήσει; Θέλει πένσα;
Παλαιότερα είχε έρθει τεχνικός για αυτή τη χαζομάρα και το είχε βγάλει σε δευτερόλεπτα. Το καταπληκτικό στην υπόθεση είναι ότι είχαμε χρεωθεί ενώ ήταν στην εγγύηση λέγοντάς μας ότι αυτό πρέπει να το αλλάζουν οι πελάτες.
Τέλος πάντων... Προλαβαίνουμε για να έχουμε. Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.
-
-
καθολου θηριο δεν ειναι,τετοιο εχω σε Πιτσος(1,90 υψος),και καποιες φορες εχω προβλημα στο να χωρεσουν ολα τα πραγματα μεσα.
Μαλλον φαινεται λαθος στη φωτο,και σε ξεγελαει.Δεστο απο κοντα,ειδικα απο μεσα. -
Δεν νομίζω να θέλω/χρειάζομαι μεγαλύτερο...
Απλά samsung δεν έχω δει να παίζει πολύ σε ψυγεία.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν νομίζω να θέλω/χρειάζομαι μεγαλύτερο...Απλά samsung δεν έχω δει να παίζει πολύ σε ψυγεία.
Δες το καλα παντως, αυτο που λεει ο dim8 ισχυει. Αυτο που σε 'ενδιαφερει' πρωτιστα κατα τη γνωμη μου ειναι το πανω κομματι, που μπορει να ειναι ιδιο σε μεγεθος με ενα ψυγειο 30ετιας με πολυ μικρη καταψυξη. Τωρα ομως εχουμε πολυ περισσοτερα πραγματα.
-
Εντι μην κοιτας το ψυγειο με οριζοντα 5 ετων,κοιταξε το με οριζοντα 15-20 ετων,εκτος εαν θελεις να πετας χρηματα σαν και εμενα.
Εγω θα προτιμουσα ψυγειο κοντυτερο και φαρδυτερο αμερικανικου τυπου.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πιο βολικα και ευρυχωρα ειναι,ακομα και αν εχει καταψυξη πανω.Εχει τετοιο φιλος μου και βλεπω τις τεραστιες διαφορες με το δικο μου που ειναι επισης 1,90 χ 60 .
Καταρχην δεν μπορεις να βαλεις ολοκληρο ζωντανο μεσα.
μην γελας,μου εδιναν κατσικακι ολοκληρο,σε αλλη περιπτωση 30 κιλα αγριογουρουνο,αλλη περιπτωση 40 κιλα γουρουνακι και δεν το πηρα γιατι δεν χωραγε.Το ελυσα με αγορα καταψυκτη(που αν δεν εχεις χωρο οπως υπογειο ή αποθηκη δεν παιζει αυτη η λυση)
Ειδικα καλοκαιρι με πολλα μπουκαλια νερο(3-4) για να εχεις παντα τα 1-2 παγωμενα, τα 3 μπουκαλια των 1,5 λιτρων γιατι η πινει διαφορετικο απο τον μικρο,την φετα,τα χαρτονια των 1 λιτρου του μικρου,μαναβικη που πιανει επισης χωρο(μαρουλι,ντοματες,αγγουρια,πιπεριες) και αλλα απαραιτητα δεν μενει χωρος.Σε πολλες περιπτωσεις βγαζεις ολα τα μπροστινα για να ξεθαψεις τα πισω.Ασε που για γυναικες δεν βολεβει το μεγαλο υψος και το βαθος των 60 εκατοστων.
Επειδη εαν εχω καταλαβει καλα φτιαχνεις σπιτι, εαν εχεις χωρο προτιμησε κατι φαρδυτερο σε αμερικανικο στυλ.Επισης παγακια και νερο οπωσδηποτε απεξω.Καθε μερα βαζω και ποτε δεν εχω.Ερχονται φιλοι πας να φτιαξεις φραπε πχ δεν φτανουν τα παγακια.Καθομαστε να φαμε το καλοκαιρι,πινουμε 3 ατομα 2 μπουκαλια νερο,και μετα πινεις ζεστο απο τη βρυση.
Ενταξει και εγω εζησα με ολα αυτα,απλα στο λεω μιας και θα αγορασεις τωρα και βλεπω τα ''προβληματα'' που μπορει να τα ειχα λυσει με αλλο ψυγειο. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Εντι μην κοιτας το ψυγειο με οριζοντα 5 ετων,κοιταξε το με οριζοντα 15-20 ετων,εκτος εαν θελεις να πετας χρηματα σαν και εμενα.
Εγω θα προτιμουσα ψυγειο κοντυτερο και φαρδυτερο αμερικανικου τυπου.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πιο βολικα και ευρυχωρα ειναι,ακομα και αν εχει καταψυξη πανω.Εχει τετοιο φιλος μου και βλεπω τις τεραστιες διαφορες με το δικο μου που ειναι επισης 1,90 χ 60 .
Καταρχην δεν μπορεις να βαλεις ολοκληρο ζωντανο μεσα.
μην γελας,μου εδιναν κατσικακι ολοκληρο,σε αλλη περιπτωση 30 κιλα αγριογουρουνο,αλλη περιπτωση 40 κιλα γουρουνακι και δεν το πηρα γιατι δεν χωραγε.Το ελυσα με αγορα καταψυκτη(που αν δεν εχεις χωρο οπως υπογειο ή αποθηκη δεν παιζει αυτη η λυση)
Ειδικα καλοκαιρι με πολλα μπουκαλια νερο(3-4) για να εχεις παντα τα 1-2 παγωμενα, τα 3 μπουκαλια των 1,5 λιτρων γιατι η πινει διαφορετικο απο τον μικρο,την φετα,τα χαρτονια των 1 λιτρου του μικρου,μαναβικη που πιανει επισης χωρο(μαρουλι,ντοματες,αγγουρια,πιπεριες) και αλλα απαραιτητα δεν μενει χωρος.Σε πολλες περιπτωσεις βγαζεις ολα τα μπροστινα για να ξεθαψεις τα πισω.Ασε που για γυναικες δεν βολεβει το μεγαλο υψος και το βαθος των 60 εκατοστων.
Επειδη εαν εχω καταλαβει καλα φτιαχνεις σπιτι, εαν εχεις χωρο προτιμησε κατι φαρδυτερο σε αμερικανικο στυλ.Επισης παγακια και νερο οπωσδηποτε απεξω.Καθε μερα βαζω και ποτε δεν εχω.Ερχονται φιλοι πας να φτιαξεις φραπε πχ δεν φτανουν τα παγακια.Καθομαστε να φαμε το καλοκαιρι,πινουμε 3 ατομα 2 μπουκαλια νερο,και μετα πινεις ζεστο απο τη βρυση.
Ενταξει και εγω εζησα με ολα αυτα,απλα στο λεω μιας και θα αγορασεις τωρα και βλεπω τα ''προβληματα'' που μπορει να τα ειχα λυσει με αλλο ψυγειο.Συμφωνοι με το νερο και τα παγακια απ'εξω, ειναι μεγαλη ευκολια, εγκρινω και επαυξάνω. Αντιστοιχα με το ξεχωριστο unit καταψυκτη, που κατα τη γνωμη μου αφορα οικογενειες και οχι εργενηδες ή ζευγαρια.
Διαφωνω ομως με τη λογικη του 'αγοραζω για 15+ χρονια'. Ετσι και αλλιως μπορει να μη κρατησει τοσο το ψυγειο. Σε λιγο θα του πουμε να παρει και station wagon για να κουβαλει παιδικα ποδηλατα και μπαγκαζια και την πεθερα, απο τωρα. Δεν κανουν ενα τρισεκατομμυριο € τα ψυγεια.
Η γνωμη μου ειναι να παρει οσο μεγαλυτερο αντεχει η τσεπη του και να δει και λιγο και τα λιτρα του καθε ψυγειου γιατι παιζουν πουστιτσες, σε στυλ 'γαμαει, 600 λιτρα' και ανακαλυπτεις οτι ειναι μαζι με την καταψυξη, οποτε παιζεις στα 400max ψυξη και δε χωραει ουτε αναψυκτικα. -
Ντάξει μωρέ τα κατσικάκια θα τα βάζω με τα πτώματα...
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Λοιπόν, βοήθεια.Πλυντήριο brandt, κατακόρυφο.
Θέλω να καθαρίσω το φίλτρο εισαγωγής νερού - water entry filter (είναι με σίτα) γιατί μαζεύει με το καιρό διάφορα.. τα οποία δυσκολεύουν τη λειτουργία του. Γνωρίζει κανείς τπτ; Πως μπορώ να το βγάλω; Φοβάμαι μη το σπάσω. Στρίβει αριστερόστροφα - δεξιόστροφα με κατσαβίδι αλλά δεν βγαίνει. Μήπως έχει κολλήσει; Θέλει πένσα;
Παλαιότερα είχε έρθει τεχνικός για αυτή τη χαζομάρα και το είχε βγάλει σε δευτερόλεπτα. Το καταπληκτικό στην υπόθεση είναι ότι είχαμε χρεωθεί ενώ ήταν στην εγγύηση λέγοντάς μας ότι αυτό πρέπει να το αλλάζουν οι πελάτες.
Τέλος πάντων... Προλαβαίνουμε για να έχουμε. Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.
Αφού είναι σχεδιασμένο να καθαρίζεται από τον χρήστη θα λέει το εγχειρίδιο πως γίνεται.
-
Ντάξει μωρέ τα κατσικάκια θα τα βάζω με τα πτώματα...Δεν επρεπε να βαλεις αυτη τη φωτο, τη συνδυαζω με το τοπικο που ανοιξες για τα ρουχα... αν εχεις και επαγγελματικη καρτα απο πολυ καλο χαρτι, μακριαααα
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αφού είναι σχεδιασμένο να καθαρίζεται από τον χρήστη θα λέει το εγχειρίδιο πως γίνεται.Δεν αναφέρει τίποτε στο εγχειρίδιο. Εκτός από την ένδειξη d01 την οποία διασταύρωσα με την ένδειξη F01 από άλλο αντίστοιχο brandt αλλά εμπρόσθιας πόρτας. Εκεί διάβασα ότι το solution είναι καθαρισμός του water entry filter.
Η d01 εαν εμφανιζόταν στη περίπτωσή μας ανέφερε απλά 'καλέστε το τεχνικό'.
Άσε συμφορουμίτη gakost. Είναι να μη πέσεις στην ανάγκη. Απλά τότε μας εκμεταλλεύτηκαν. Τώρα όμως.. prognosis..
Το έφτιαξα. Ξεκούμπωμα και πίεση με κατσαβίδι με προσοχή χωρίς να σπάσει η σίτα προκειμένου να το βγει και να καθαριστεί. Μετά πάλι κούμπωμα.
Το πλυντήριο απλά πετάει τώρα. Το συνιστώ σε όλους. Καθαρίζετε το φίλτρο εισόδου νερού όποιο τύπο πλυντηρίου και εαν κατέχετε. Δε χρειάζονται τεχνικοί για ένα τέτοιο ψιλολόϊ.
-
Τα φυσιολογικα πλυντηρια που το εχουν αυτο? διοτι πριν βαλω φιλτρα οι βρυσες γεμιζαν αμμοκαι χαλικια. Λογικα θα εχει και το πλυντηριο.
-
Το πιο.. εύκολο είναι ενα φίλτρο στην παροχή νερού.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τα φυσιολογικα πλυντηρια που το εχουν αυτο? διοτι πριν βαλω φιλτρα οι βρυσες γεμιζαν αμμοκαι χαλικια. Λογικα θα εχει και το πλυντηριο.Στην εισοδο του νερού, μεσα απο το σπείρωμα. Σε ολα τα πλυντήρια το εχω δει.
Sent from outer space ★☆★
-
Και εγώ στην είσοδο του νερού έχω πετύχει το φιλτράκι, παρόλα αυτά η καλύτερη λύση είναι ένα φτηνό φίλτρο στην παροχή νερού, όπως λέει και ο glf. Αν δεν είχα βάλει, αμφιβάλω αν θα λειτουργούσε τώρα το πλυντήριο. Πόση άμμο να κρατήσει; Το κατάλαβα όταν διαπίστωσα πως ο πάτος από το καζανάκι της τουαλέτας είχε μετατραπεί σε αμμουδερό βυθό...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα φυσιολογικα πλυντηρια που το εχουν αυτο? διοτι πριν βαλω φιλτρα οι βρυσες γεμιζαν αμμοκαι χαλικια. Λογικα θα εχει και το πλυντηριο.
Στην εισοδο του νερού, μεσα απο το σπείρωμα. Σε ολα τα πλυντήρια το εχω δει.
Sent from outer space ★☆★
Α, αυτο το χω δει. Λεω μηπως εχει κατι αλλο.
-
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=10328
Αυτό χωράει και τα πτώματα από το terminator.
Για πέστε...
-
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=10328Αυτό χωράει και τα πτώματα από το terminator.
Για πέστε...
Αυτο που εβαλες εχει 282 λιτρα ψυξη, 138 καταψυξη
δες και εδω τωρα
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=8673
357 ψυξη, 144 καταψυξη, και νερακι και παγακιακαι εδω
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=11290
346 ψυξη, 162 καταψυξη και νερακι και παγακιαχωραει και τα αρνια, και το βοσκο μεσα και τη γκλιτσα
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....