-
Δες λίγο το εγχειρίδιο της κουζίνας σου, από που φεύγουν οι ατμοί που δημιουργούνται. Παίζει να έχει φρακάρει/βουλώσει/χαλάσει και να μην 'τραβάει', με αποτέλεσμα να μαζεύει υδρατμούς. Σε κάποιες κουζίνες υπάρχει ανεμιστηράκι γι'αυτή τη δουλειά, τσέκαρε μήπως δε λειτουργεί.
Πρώτη φορά μαγειρεύεις σε αυτή τη κουζίνα; Αν ναι, εσύ έκανες τη τοποθέτηση; Υπάρχει χώρος για να φύγουν οι ατμοί/οσμές;
-
Ο χρήστης gewrgios έγραψε:
re paidia den xerw an stelnw swsta to mnm....thelw na rwtisw kati...agorasa mia kouzina siemens.otan eftiaxa fagito(kotopoulo me patates) otan anoixa tin porta eixe pollous ydratmous, me to pou tin ekleisa anoixa to surtari pou exei apo katw kai eida oti apo tous ydratmous eixe stagones apo nero katw apo tin vasi tis portas pou estazan mesa sto syrtari....den xerw an ginomai katanoitos...alla einai fysiologiko na ginetai ayto??Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish [mod]
-
δεύτερη φορά μαγείρεψα..την σύνδεσε κανονικά ηλεκτρολογος...τον αέρα τον βγάζει απο μπροστά όπως οι εντοιχιζόμενες...σήμερα ηρθε την είδε τεχνικός..μου άλλαξε το λάστιχο γύρω απο την πορτα και μ είπε να ξαναδοκιμάσω...τρίχες ούτε αυτος μ φάνηκε να ξέρει και πολλά...να μιλήσω με τον διευθυντή του μ είπε αν το ξανακανει....και ρωτάω...τι γίνεται αν το ξανακάνει...που ειναι και το πιο πιθανο??????
-
Δες το λιγο απο μεσα, τσεκαρε το μανιουαλ μηπως βγαλεις ακρη, να δεις που φευγουν οι οσμες (μηπως εχει καποιο αυτοκολλητο και δε το εχεις βγαλει πχ), πες μας ποιο μοντελο ειναι και βαλε ενα γιουβετσακι που ειναι ευκολο να το δοκιμασεις.
-
τα ίδια...ξανά νερα μ στάζει απο κάτω.....
-
Το πρόβλημά μου λύθηκε με χρήση αλατιού για πλυντήρια πιάτων. τόσο απλά.
-
Ο χρήστης gewrgios έγραψε:
τα ίδια...ξανά νερα μ στάζει απο κάτω.....Τις οδηγίες χρήσης τις διάβασες προσεκτικά;
Διάβασες προσεκτικά και τις οδηγίες τοποθέτησης;
Σίγουρα τις διάβασες όλες; -
δυστυχως ναι...δεν εχει να κανει με τισ οδηγιες...μετα απο μια ωρα στους 200 βαθμους στο πανω - κατω ανοιγεις την πορτα και εχει σταγονεσ με νερο που τρεχουν προς τα κατω....ασε χτες εκανε 2 ωρες και 15 λεπτα για γινουν οι μπριζολεσ με τισ πατατεσ....σιγουρα εχει προβλημα...το θεμα ειναι αν διαπιστωθει το προβλημα θα μου την αντικαταστησουν η.....
-
Πάντως μάρκα και μοντέλο δεν έχεις γράψει ακόμη, μπας και βρουμε τίποτα στο ίντερνετ...
-
τελικα θα γινει αντικατασταση...ευχαριστω για το ενδιαφερον σας....με την ευκαιρια ξερεται κανενα καλο και δοκιμασμενο μοντελο της bosh - siemens - pitsos..να παρω???κοντα στα 1000 ευρω περιπου....
-
Κοιτάζω για κλιματιστικό για το ισόγειο (50 τ.μ.).Πόσα BTU μπορούν να καλύψουν με άνεση αυτό το χώρο (ενδιαφέρομαι και για ψύξη αλλά και για θέρμανση για το χειμώνα) και τί μάρκα μου προτείνετε? Μέχρι στιγμής τα 2 12άρια της Mitsubishi που έχουμε στα υπνοδωμάτια μας έχουν αφήσει απολύτως ικανοποιημένους
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Κοιτάζω για κλιματιστικό για το ισόγειο (50 τ.μ.).Πόσα BTU μπορούν να καλύψουν με άνεση αυτό το χώρο (ενδιαφέρομαι και για ψύξη αλλά και για θέρμανση για το χειμώνα) και τί μάρκα μου προτείνετε? Μέχρι στιγμής τα 2 12άρια της Mitsubishi που έχουμε στα υπνοδωμάτια μας έχουν αφήσει απολύτως ικανοποιημένουςΕυχαριστώ εκ των προτέρων.
Αναλογα με τη διαμορφωση του χωρου, το που θα τοποθετηθει το κλιματιστικο και τι απωλειες εχεις.
Εγω σε αντιστοιχο χωρο κανω τη δουλεια μου με ενα Fujitsu 10000btu -
σε 50τμ σαλονι με 2 μπαλκονοπορτες και ενα παραθυρο(διπλα παραθυρα) +τζακι κανω πανευκολα τη δουλεια μου με 12αρι general Το κρυωνει μαλιστα παρα πολυ γρηγορα.
-
Κοιταω για κουζινες και βλεπω τις ςνεργειακες κλασεις που χαρακτηριζουν καθε μοντελο και μαρκα.
Παρατηρησα οτι καποιες ειναι Α ή Α+ κλπ ενω καποιες αλλες, κυριως bosch pitso εχουν μοντελα σε ενεργειακες κλασεις Α-10% Α-20% οσο ακριβαινουν τα μοντελα κλπ.
Πως διαβαζονται αυτα? -
Πολύ μικρό δεν είναι το 12άρι για 50 τ.μ. ? Θα δουλεύει συνέχεια και θα καίει τσάμπα ρεύμα
-
Αν θελουμε και θερμανση πρεπει να ειναι λιγο δυνατοτερο.
Για 50 τμ θα επαιρνα 16.000 εως 20.000 btu αναλογως την μονωση. -
Εντοιχιζόμενα: Ψυγείο και εστίες της Bosch, φούρνος και φ. μικροκυμάτων Whirpool, πλυντ. πιάτων Zanussi και απορροφητήρας (κάδρο) της FRANKE, απο το νετ, έπιασαν τα 2.800 € και σε τιμές -15 έως 20% απο τα μεγάλα καταστήματα.
Τα μοντέλα είναι απο τα low cost που διαθέτουν οι αντίστοιχες εταιρείες σε εντοιχιζόμενα.Προφανώς δεν αγοράστηκε πλ. ρούχων, ως μη εντοιχιζόμενο, και θα χρησιμοποιηθεί προς το παρόν το παλιό.
-
Χρειαζομαι ενα κλιματιστικο για το καθιστηκο του διαμερισματος, πρπ 30τμ. Τι μεγεθος, ποιοτητα, κοστος κοιταω;
Πρεπει να ειναι καλο και σε θερμανση.
Θα αγορασω απο μεγαλη αλυσιδα οποτε κατι που εχουν σε προσφορα εκει περα. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Χρειαζομαι ενα κλιματιστικο για το καθιστηκο του διαμερισματος, πρπ 30τμ. Τι μεγεθος, ποιοτητα, κοστος κοιταω;
Πρεπει να ειναι καλο και σε θερμανση.
Θα αγορασω απο μεγαλη αλυσιδα οποτε κατι που εχουν σε προσφορα εκει περα.Μερικές μάρκες θεωρούνται πιο καλές από άλλες αλλά γενικά η έννοια της ποιότητας συνήθως προκύπτει από στοιχεία όπως χώρα κατασκευής, βαθμό απόδοσης, inverter, ποσότητα αέρα, μειωμένο θόρυβο (πολύ σημαντικό για κρεβατοκάμαρα) και επιπλέον κόλπα (φίλτρα, ιονισμό κλπ). Δυστυχώς και αυξημένο κόστος. Εσύ αποφασίζεις πόσο θέλεις να φτάσεις.
Έχει σημασία το ύψος του ταβανιού, το υλικό των πατωμάτων και των τοίχων, πόσοι είναι εξωτερικοί, οι μονώσεις, ο αριθμός, η επιφάνεια και η θερμομόνωση των παραθύρων/κουφωμάτων και οι διαρροές από ανοίγματα (εσωτερικές πόρτες και χαραμάδες). Επίσης ο αριθμός των ατόμων που θα συχνάζουν στο χώρο, άλλες απαιτήσεις έχεις αν απλά θέλεις εσύ και 2 φίλοι να βλέπετε ειδήσεις και άλλες αν εσύ και 30 φίλοι χοροπηδάτε σε disco revival πάρτυ. Ένα 18άρι θα πρέπει να σε καλύπτει ακόμα και στα μετρίως δύσκολα. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εντοιχιζόμενα: Ψυγείο και εστίες της Bosch, φούρνος και φ. μικροκυμάτων Whirpool, πλυντ. πιάτων Zanussi και απορροφητήρας (κάδρο) της FRANKE, απο το νετ, έπιασαν τα 2.800 € και σε τιμές -15 έως 20% απο τα μεγάλα καταστήματα.
Τα μοντέλα είναι απο τα low cost που διαθέτουν οι αντίστοιχες εταιρείες σε εντοιχιζόμενα.Προφανώς δεν αγοράστηκε πλ. ρούχων, ως μη εντοιχιζόμενο, και θα χρησιμοποιηθεί προς το παρόν το παλιό.
Εχει και εντοιχιζομενα πλυντηρια ρουχων, πηραν κατι φιλοι και μου επεσαν τα αυτια οταν ακουσα τιμη.
1200 κατι
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....