-
Το αυτοκίνητο είναι της γυναίκας ενός φίλου μου. Είναι δεύτερης γενιάς, το facelift, ασημί, δίχως φθορές στο εξωτερικό μέρος (απ' όσο έχω παρατηρήσει τουλάχιστον) και εχθές αλλάχθηκαν τα ρουλεμάν των πίσω τροχών (έπειτα από επίσκεψη σε μηχανικό ώστε να διαπιστωθεί αν χρειάζεται κάτι προς αλλαγή). Προχωράει στην πώλησή του επειδή θα κρατήσει το εταιρικό αυτοκίνητο που έχει και θα το παραχωρίσει στην σύζυγό του. Η αγγελία έχει ως εξής:
'Πωλείται από ιδιώτη Renault Clio, 1.200κε / 60HP / μοντέλο 4ος/2004, 5πορτο, με 61.000χλμ, air condition, immobilizer, ηλεκτρικά παράθυρα & κλειδαριές.
Τιμή € 4.000.
Τηλ.: 6937 059330, 2810 308344 Παναγιώτης'Για όποιες άλλες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα ως άνω τηλέφωνα.
Φωτογραφίες θα μου στείλει εντός των επόμενων ημερών.Ευχαριστώ
-
Το αυτοκίνητο είναι της γυναίκας ενός φίλου μου. Είναι δεύτερης γενιάς, το facelift, ασημί, δίχως φθορές στο εξωτερικό μέρος (απ' όσο έχω παρατηρήσει τουλάχιστον) και εχθές αλλάχθηκαν τα ρουλεμάν των πίσω τροχών (έπειτα από επίσκεψη σε μηχανικό ώστε να διαπιστωθεί αν χρειάζεται κάτι προς αλλαγή). Προχωράει στην πώλησή του επειδή θα κρατήσει το εταιρικό αυτοκίνητο που έχει και θα το παραχωρίσει στην σύζυγό του. Η αγγελία έχει ως εξής:
'Πωλείται από ιδιώτη Renault Clio, 1.200κε / 60HP / μοντέλο 4ος/2004, 5πορτο, με 61.000χλμ, air condition, immobilizer, ηλεκτρικά παράθυρα & κλειδαριές.
Τιμή € 4.000.
Τηλ.: 6937 059330, 2810 308344 Παναγιώτης'Για όποιες άλλες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα ως άνω τηλέφωνα.
-
Τιμή € 4.000.
-
-
Καλημερα,
Το Clio Phase 2 οπως εχεις στην φωτο, 1.2 16v εβγαζε 76αλογα...
Κριμα ενα τοσο καλο αμαξι να του 'τρως' και 16αλογακια
ps:Η ειναι το 8v? (νομιζα πως δεν τον φορουσε στα Phase lift)
-
Το οκταβάλβιδο είναι. Γι' αυτό και στην πόρτα αναγράφει 1.2 και όχι 16v που έγραφαν αυτά με τους 76 ίππους. Επίσης, στα 16v ο χώρος του κινητήρα διέθετε το γνωστό ασημί κάλυμμα του κινητήρα.
-
αν σας βοηθαει το αμαξι ειναι μοντελο campus η οικονομικοτερη εκδοση του clio απο το 2000 (που ουσιαστικα σταματησαν τα 8V στις βασικες σειρες) μεχρι το 2008 με τον D7F 746 κινητηρα) στα 59 αλογα...
-
61.500χλμ πλέον.
Renault Clio 1.2 60hp