-
Θα παρουσιαστεί το 2012 , θα ειναι μπροστοκινητη και θα βασιζεται σε ενα εντελως καινουργιο πατωμα, ο σχεδιασμος της δεν θα θυμιζει σε τιποτα την σημερινη A-class με τα πολυμορφικα στοιχεια και θα ανταγωνιστει το Audi A3 ,την Bwm σειρα 1 και το Lexus CT 200h.
Η Mercedes θα την εξοπλισει με μια καινουργια ανεξαρτητη αναρτηση , με 7ταχυτο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη και με τουρμπο κινητηρες αμεσου ψεκασμου.Eδω ειναι 2 rendering που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο
-
Θα παρουσιαστεί το 2012 , θα ειναι μπροστοκινητη και θα βασιζεται σε ενα εντελως καινουργιο πατωμα, ο σχεδιασμος της δεν θα θυμιζει σε τιποτα την σημερινη A-class με τα πολυμορφικα στοιχεια και θα ανταγωνιστει το Audi A3 ,την Bwm σειρα 1 και το Lexus CT 200h.
Η Mercedes θα την εξοπλισει με μια καινουργια ανεξαρτητη αναρτηση , με 7ταχυτο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη και με τουρμπο κινητηρες αμεσου ψεκασμου.Eδω ειναι 2 rendering που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο
-
-
scirocco και σειρα 1 μαζι
απο μπροστα λιγο λεον ή μου φαινεται στη φωτο που ειναι ασπρο ? -
με κατι απο ιμπιζα
-
Ωραιο ειναι!!!Αν και τα πισω φαναρια μου φαιρνουν λιγο σε bravo.
-
Επιτέλους μια κουρσοειδής Α class! Τέλος με τα 'καρούμπαλα'!
Τα σχέδια πανω κάτω δεν είναι όμορφα αλλα ελπιδοφόρα!
Το λευκό κάτι απο Giulietta με τα πλαινά 'νευρα' απο Ibiza μου κάνει!
(Το αρχικό σχεδιο μάλλον Ibiza που επιμηκύνθηκε πρέπει να ήταν!) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επιτέλους μια κουρσοειδής Α class!Αυτο.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Eδω ειναι 2 rendering που κυκλοφορουν στο διαδυκτιοΚαι άλλα 2 για 3θυρο και 5θυρο ... αρκετά όμορφα.
Ένα ακόμα ... επιρεασμένο απο BMW επι εποχής Bangle πρέπει να είναι!!!
Και ένα πιο soft!!!
Να πω την αλήθεια στο προφίλ του 5θυρου, μια μικρογραφία των πλαινών της R class θα την ήθελα!
-
Αν βγει ετσι το βρισκω παρα πολυ ομορφο
Βεβαια οι προηγουμενες Α class δεν βλεπονται, οποτε δεν εχει ανταγωνισμο
-
Απο διαγωνισμο φοτοσοπ με θεμα 'βαλτε την μασκα της μερσεντες σε οσα πιο πολλα αμαξια μπορείτε' ειναι ;
-
πολύ ωραίο...
-
Στις πρωτες φωτο φαινεται πολυ δυναμικο μπροστα αλλα πισω τα χαλαει με αυτα τα φαναρακια.Ελεος.
Τα παρακατω ειναι ποιο αρμονικα και πολυ ομορφα.Ισως οχι τοσο ομορφη η μουρη οσο το πρωτο.Παντος επιτελους φτιαξανε αυτο το αμαξι.Το τωρινο σχεδιο ειναι ελεϊνο.
-
Πολυ καλαισθητο στην πρωτη φωτο.
Το περιμενω, οταν βγει, ομορφοτερο των Α3 / Σειρα 1. Το 'αστερι' ταιριαζει περισσοτερο στην κομπακτ διασταση του. -
Επιτελους θα απαλλαχθουμε απο την a-class στην υπαρχουσα και προηγουμενη μορφη της..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επιτελους θα απαλλαχθουμε απο την a-class στην υπαρχουσα και προηγουμενη μορφη της..Τς τς τς η νεολαία....
Η προηγούμενη και η νυν Α-klass, είχε ένα μεγάλο καλό: την αγόραζες στην ...σύζυγο και ήταν και ευχαριστημένη, αλλιώς, ήθελε τζιπ!
Τώρα, θα θέλει τζιπάκι, 'για να χωράνε τα παιδιά και τα ψώνια του σουπερμάρκετ μωρό μου...'
Αλλά βέβαια, μικροί είστε ακόμη, εμείς που βρισκόμαστε στην διακεκαυμένη ζώνη και θ' αρχίσουμε να τα ...πληρώνουμε κάτι τέτοια καιγόμαστε...
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επιτελους θα απαλλαχθουμε απο την a-class στην υπαρχουσα και προηγουμενη μορφη της..
Τς τς τς η νεολαία....
Η προηγούμενη και η νυν Α-klass, είχε ένα μεγάλο καλό: την αγόραζες στην ...σύζυγο και ήταν και ευχαριστημένη, αλλιώς, ήθελε τζιπ!
Τώρα, θα θέλει τζιπάκι, 'για να χωράνε τα παιδιά και τα ψώνια του σουπερμάρκετ μωρό μου...'
Αλλά βέβαια, μικροί είστε ακόμη, εμείς που βρισκόμαστε στην διακεκαυμένη ζώνη και θ' αρχίσουμε να τα ...πληρώνουμε κάτι τέτοια καιγόμαστε...
Εμένα ήθελε Smart (για να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και στην μαμά της -τα παιδιά είναι μεγάλα πιά), με πήγε στην αντιπροσωπεία να δούμε τα Smart και φύγαμε με την καινουρια C
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
κααααατι μου θυμιζουν τα φωτα
αλλά ειναι ωραιο -
Συνδυασμός bravo - fiesta το πίσω μέρος.
Mercedes A-class 2012