-
Αν δε χρειαζεσαι τους χωρους δε βλεπω καποιο λογο,αλλα προφανως ειναι και θεμα γουστου ως ενα σημειο.Παντως μιλαμε για 2 γενιες καλυτερο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα πήγαινες από την c στην a ;
Από τη συγκεκριμένη C στη συγκεκριμένη Α είναι μεγάλη η αναβάθμιση.
+1
Τις χωριζουν καμποσα χρονια, ασε που σημερα πλεον, σε αυτο το επιπεδο που εχει φτασει η νεα Α, αλλα και με τα δεδομενα της εποχης, ειναι ετσι κι αλλιως...
(Επιπλεον το να πας σε μια ολοκαινουργια C-class, για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι σχεδον...υπερβαση, οχι αναβαθμιση, με το κοστος που εχει μια 200αρα με αξιοπρεπη εξοπλισμο...)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σε εμφανιση εσωτερικου-εξωτερικου,σε καταναλωσ και ισως και οδηγικη συμπεριφορα μαλλον δε συγκρινονται καν(αν και δε ξερω πως θα του φαινοταν η μεταβαση στη μπροστα κινηση του θωμα),οποτε γιατι οχι?Απο μια 156,δε πηγαινες ευκολα σε μια giulletta ??
Εγω παντως τετοιου τύπου αλλαγη δεν θα έκανα (πειτε με όπως θελετε αλλα ουτε απο C σε Α θα πηγαινα ουτε απο 156 σε Giulietta.Ναι το δευτερο ακουγεται περιεργο ειδικα για τα 23 μου αλλα δεν θα πηγαινα )
Επισης κι ο Θωμας που σας λεει σε C class facelift θα πηγαινε και κοβω το κ@λο μουΕσυ ξερεις πολλα
-
Σε εμφανιση εσωτερικου-εξωτερικου,σε καταναλωσ και ισως και οδηγικη συμπεριφορα μαλλον δε συγκρινονται καν(αν και δε ξερω πως θα του φαινοταν η μεταβαση στη μπροστα κινηση του θωμα),οποτε γιατι οχι?Απο μια 156,δε πηγαινες ευκολα σε μια giulletta ??
Εγω παντως τετοιου τύπου αλλαγη δεν θα έκανα (πειτε με όπως θελετε αλλα ουτε απο C σε Α θα πηγαινα ουτε απο 156 σε Giulietta.Ναι το δευτερο ακουγεται περιεργο ειδικα για τα 23 μου αλλα δεν θα πηγαινα )
Επισης κι ο Θωμας που σας λεει σε C class facelift θα πηγαινε και κοβω το κ@λο μουΜη λέτε μεγάλες κουβέντες. Και δεν ξέρετε πως τα φέρνει η ζωή. Η αναβάθμιση στα αυτοκίνητα δε σημαίνει ότι κάποτε θα πάρεις Ferrari.
Αν ο άλλος πάθει οικονομική καταστροφή τι θα κοιτάξει? Τι θα πει ο γείτονας και αν θα κάνει ψου ψου πίσω σου που έδωσες την 5μετρη λαμαρίνα για 4μετρη??? Αν δυσανασχετεί, τότε πες του να την επόμενη φορά πως θα του ζητήσεις χρηματική ενίσχυση για να πάρεις αυτό που θα του άρεσε.Και φιλικά το λέω, αλλά δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη, μιας και δεν διαφέρει από την πρακτική των Αλβανών. Πήγαινε ένα ταξίδι Αντίρριο-Ιωάννινα και θα καταλάβεις τι εννοώ. Κάτι Mercedes 17 μέτρων με πινακίδες AL, του 1821 όμως που κάποτε μετέφεραν πρωθυπουργούς, αλλά κανονικά έπρεπε ήδη να είχαν γίνει ανακύκλωση.
Δεν ξέρω αν πήρατε χαμπάρι, αλλά η αγορά αυτοκινήτου έχει γυρίσει στη δεκαετία του 70. Ορέστη ρώτα τον μπαμπά σου τι σημαίνει αγορά αυτοκίνητου το 1970. Μέχρι 1.200κεκ ήταν για τον απλό λαό και αν. Καταλαβαίνεις ότι σε ένα δύο χρόνια όποιος θα κυκλοφορεί μια A-Klasse των 30χιλιάδων ευρώ και των 1.6λίτρων θα θεωρείται πλούσιος ουσιαστικά.
Φιλικά
-
Γιαννη σε λαθος άνθρωπο τα λες.
Ξερω πολυ καλα τι γινεται ίσως γιατι ο μπαμπας μου 'θαβει ζωντανους' όπως λενε στην πιατσα.Αυτη ειναι η δουλεια του δηλαδή
Το που παει η αγορα αυτοκινητου νομιζω παλι το βλεπουμε όλοι
Και τεσπα εγω δεν ειμαι άνθρωπος που βλεπω το αμαξι σαν μεσω επιδειξης.
Τωρα αν βρεθω με ένα 1.2Τ πιο μικρο αλλα καλυτερο απο το θηριο που οδηγαω πιστεψε με δεν θα πω όχι
Ισως λανθασμενα πιθανον έχει μεινει η εντυπωση εδω ότι εγω γουσταρω λιμουζίνες.
Βασικα γουσταρω κατι που μου αρέσει και δεν με νοιάζει αν αυτο ειναι παλιο, σάπιο ή καινουριο και ποιοτικο
Αυταedit κι επισης πλουσιους κρινομενους απο τα αμαξια Γιαννη χορτασαμε.Κανεναν ουσιαστικα πλουσιο ανθρωπο δεν έχουμε εδω στην Ελλαδα γι αυτο κι ειμαστε εδω που ήμαστε
-
Αν κάνεις ταξίδια ή αν θέλεις χώρους καλό είναι το μεγάλο. Αν όμως είσαι εργένης στην πόλη το μαζεμένο είναι πολύ καλύτερο. Καλό είναι κάποιος να έχει αυτό που τον καλύπτει σε όποιους τομείς θεωρεί αυτός σημαντικό. Έτσι κι αλλιώς πάντα κάποιοι θα λένε.... πχ μα καλά αυτός πλούσιος είναι γιατί πήρε το μικρό... για δες πήρε τη λιμουζίνα για να μας κάνει φιγούρα.... 3 παιδιά έχει τα στρίμωξε στο κονσερβάκι....
Αν δεν θέλετε προσθιοκίνητο τότε σε μικρομεσαία ευγενικής γερμανικής καταγωγής διατίθενται και τετρακίνητα και πισωκίνητα... -
Η Mercedes έδωσε μερικές νέες pre-production φωτογραφίες της A45 AMG. Με το αυτοκίνητο αυτό, η Mercedes στοχεύει σε ένα ηλικιακό κοινό μεταξύ 30 και 45 ετών, πολύ νεότερους από τους συνήθεις κατόχους ενός AMG αυτοκινήτου.
Κάτω από το καπό, το αυτοκίνητο θα φορά έναν νέο 2.0-λιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα, με κωδική ονομασία M270 Evo, που διαθέτει ειδική κυλινδροκεφαλή, ένα μοναδικό σύστημα εισαγωγής και μερικές ακόμη αλλαγές. Θα αποδίδει 350 άλογα με 450 Nm ροπής και στόχος της AMG, σύμφωνα με τον επικεφαλή ανάπτυξης της εταιρίας Tobias Moers, είναι να έχουνε την ίδια επίδοση με τον 2.5-λιτρο TFSI κινητήρα του Audi RS3.
Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη AMG SPEEDSHIFT DCT και θα φορά ένα σύστημα τετρακίνησης, με τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,1 δευτερόλεπτα με την τελική να περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα. Με το πακέτο “Performance package” η τελική θα αγγίζει τα 279 χλμ/ώρα. Θα έχει μέση κατανάλωση 7,1 λίτρα/100 χλμ.
Ο ίδιος κινητήρας θα τοποθετηθεί και στα CLA 45 AMG και CLA 45 Shooting Break AMG τα οποία θα παρουσιαστούν το 2013. O κινητήρας, θα είναι ο πρώτος που δεν θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της AMG στο Affalterbach, αλλά στο εργοστάσιο MDC της Mercedes-Benz, στην Kölleda, εκεί όπου κατασκευάζονται όλοι οι τετρακύλινδροι κινητήρες των A-Class και B-Class. Ωστόσο θα δημιουργηθεί μια νέα γραμμή παραγωγής όπου κάθε AMG κινητήρας που θα κατασκευάζεται, θα διατηρεί τη φιλοσοφία της AMG “one man, one engine”, και έτσι ο κάθε ένας κινητήρας, θα διαθέτει την υπογραφή του μηχανικού που τον κατασκεύασε.
Φορά μια σπορ AMG χαμηλότερη ανάρτηση κατά 25mm αποτελούμενη από γόνατα MacPherson μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Θα διαθέτει ηλεκτρομηχανικό AMG σύστημα διεύθυνσης, φαρδύτερο μετατρόχιο, μεγάλα φρένα AMG, ΕSP με 3 ρυθμίσεις, όπου ανάμεσα τους θα βρίσκεται και η ρύθμιση SPORT Handling.Θα πατά πάνω σε 18″ ζάντες (19″ στον πρόσθετο εξοπλισμό) με ελαστικά Dunlop Sport Maxx διαστάσεων 235/40.
Στιλιστικά φορά νέο bodykit με τραπεζοειδής απολήξεις και κυψελοειδής γρίλια. Θα παρουσιαστεί το πρώτο τρίμηνο του 2013, κάνοντας ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.
http://www.autoblog.gr/2012/11/02/mercedes-a45-amg-pre-production/ -
350ps & 45kgm απο 2lt σε Merc...?
Είμαι πολύ περίεργος για το οδηγικό αποτέλεσμα... -
Και η 3θυρη έκδοση της Α:
-
Ξερω πολυ καλα τι γινεται ίσως γιατι ο μπαμπας μου 'θαβει ζωντανους' όπως λενε στην πιατσα.Αυτη ειναι η δουλεια του δηλαδή
Συναδελφος νονος?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συναδελφος νονος?
Γιατι νομιζεις οτι πηρε Fluence?? Μεγαλη χωρητικοτητα πορτ-παγκαζ και δεν κινει υποψιες το αμαξι
-
Ξερει κανεις αν ο Μ270 εχει ιμαντα η καδενα ?
-
Για τον 1,5 diesel ξέρω ότι έχει ιμάντα. Ολοι οι υπολοιποι κινητήρες της έχουν καδένα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για τον 1,5 diesel ξέρω ότι έχει ιμάντα. Ολοι οι υπολοιποι κινητήρες της έχουν καδένα.Ώπου Μ=Βενζίνη
ΟΜ=Πετρέλαιο
Νομίζω ότι έχει καδένα -
To arrive in Geneva next month
Mercedes-Benz has released the first official images with the A45 AMG ahead of Geneva debut.
Last November we saw a lightly camouflaged prototype of the A45 AMGand now we have a look at the production-ready model which is slated to be available on order this April.
There is no official press release available at the moment, but the 2.0-liter, 4-cylinder turbocharged engine is expected to deliver 360 HP (265 kW) at 6,000 rpm and 450 Nm (332 lb-ft) of torque between 2,250 - 5,000 rpm. Power is transferred to all four wheels through a dual-clutch, seven-speed transmission with Race Start function.
It should complete the 0-62 mph (0-100 km/h) run in 4.6 seconds en route to an electronically-limited top speed of 250 km/h (155 mph). The Mercedes-Benz A45 AMG is expected to have an average fuel consumption of 6.9 - 7.1 liters / 100 km and CO2 emissions between 161 - 165 g/km.
Exact technical details should be available very soon.http://www.worldcarf...45-amg-revealed
-
-
Δική σας στην Αγγλία από Ιούλιο με £36Κ.
http://www.whatcar.com/car-news/mercede ... 13.02.2013
Τετρακούνα, 355 άλογα από 2 λίτρα, 7άρι διπλόδισκο, 4.6 για τα πρώτα 100 km/h και ειδική επιλογή για Ελλάδα:
The wheels can be upgraded to 19-inch alloys, and the brake calipers can be painted red.
-
Σοφη επιλογη, για να δειχνει και λιγο
-
Δεν φαντάζομαι να ξεπεράσει τις 55.000 ευρώ....
Uploaded with ImageShack.us
-
...προσεξατε στον πισω τροχο, αρνητικη γωνια καμπερ?
Εχει βγει καποιο δελτιο τυπου? Καμμια πληροφορια σχετικα με το ειδος και τροπο λειτουργιας της 4κινησης?
Mercedes A-class 2012