-
Μετα απο προβληματα πολλα που είχα με προηγούμενα αμαξια μου και μετα απο ψαξιμο στην αγορα νεου κατεληξα και παραγγειλα ενα FORD MONDEO 1.6 TITANIUM με 16.811 ευρω
ξερω τα προτερήματα και τα ελλατωματα του αλλα η τιμη του ειναι 16811 ελπιζω να έκανα καλη αγορα
τι γνώμη εχεται εσείς ???
εψαξα λιγο για forum mondeo αλλα δεν βρηκα στην Ελλαδα ξερη καποιος κατι??
Μηπως καποιος ξερει για την συμπεριφορά του mondeo αμα του βάλλω 18 αρες ζαντες και λαστιχα και βγαλω τις 16 αρες που έχει ??? -
Μετα απο προβληματα πολλα που είχα με προηγούμενα αμαξια μου και μετα απο ψαξιμο στην αγορα νεου κατεληξα και παραγγειλα ενα FORD MONDEO 1.6 TITANIUM με 16.811 ευρω
ξερω τα προτερήματα και τα ελλατωματα του αλλα η τιμη του ειναι 16811 ελπιζω να έκανα καλη αγορα
Μηπως καποιος ξερει για την συμπεριφορά του mondeo αμα του βάλλω 18 αρες ζαντες και λαστιχα και βγαλω τις 16 αρες που έχει ??? -
ελπιζω να έκανα καλη αγορα
τι γνώμη εχεται εσείς ???αμα του βάλλω 18 αρες ζαντες και λαστιχα και βγαλω τις 16 αρες που έχει
Σχεδόν σε όλα τα θέματα χειρότερη συμπεριφορά.
-
1.6 και 18ρες ??? , μια χαρά είναι με τις 16ρες
-
Ο χρήστης vaidakis έγραψε:
Μηπως καποιος ξερει για την συμπεριφορά του mondeo αμα του βάλλω 18 αρες ζαντες και λαστιχα και βγαλω τις 16 αρες που έχει ???καταρχήν καλορίζικο...
έπειτα τι μας ρωτάς ?, τώρα το αγόρασες... αν θες τη γνώμη μου όταν η c5 βγαίνει στα 18500 δεν υπάρχει άλλη οδός αλλά εσύ τώρα άγόρασες....άρα...γιατί να βάλεις 18αρες σε τόσο κακούς δρόμους όπως της κρήτης?
και οι 16αρες πολλές του είναι για την ιπποδύναμη του ... με 18αρες δεν θα μπορείς να προσπεράσεις ούτε 50αρη παπί + οτι θα πληρώνεις 800+ σε κάθε αλλαγή ελαστικού... -
Με γεια. Ασε τις 16αρες.
-
Εσύ που το αγόρασες ξέρεις γιατί το επέλεξες, αλλά γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο (και ειδικά για την Κρήτη) με πολύ μικρό κινητήρα. Δεν πρόκειται να έχεις κανένα όφελος με τις 18άρες μόνο απώλειες.
-
Καλοριζικη η Mondeαρα!Εργαλειο!Καλοταξιδο!
-
Καλορίζικο , κράτα τις 16 αρες .
Το αυτοκίνητο καλή επιλογή .
Θέλει στρώσιμο. Απο 5000χλμ και μετά θα δείς διαφορά . -
Καλορίζικο. Πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά πολύ λίγος ο 1600άρης. Χρειάζεται τουλάχιστον τον δίλιτρο, αλλά με τέτοια τέλη...
Με τις 18άρες θα δεις τρομερή πτώση στις επιδόσεις κρατάς τις 16άρες. -
Κράτα το όπως το αγόρασες και άσε τις μετατροπές που στην ελληνική άσφαλτο δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Καλή και όμορφη επιλογή. Κοίτα να το χαρείς και να είναι καλοτάξιδο. -
Ο χρήστης vaidakis έγραψε:
Μηπως καποιος ξερει για την συμπεριφορά του mondeo αμα του βάλλω 18 αρες ζαντες και λαστιχα και βγαλω τις 16 αρες που έχει ???Kαλορίζικο & καλοτάξιδο να είναι το νέο σου απόκτημα!!
Για ρίξε μια ματιά παρακάτω,θα βρεις αρκετά πράγματα που πιστεύω να σε βοηθήσουν από δω & πέρα για τις μελλοντικές σου απορίε:http://www.clubford.gr/ -
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
Καλορίζικο , κράτα τις 16 αρες .
Το αυτοκίνητο καλή επιλογή .
Θέλει στρώσιμο. Απο 5000χλμ και μετά θα δείς διαφορά .μετά τα 5000 έρχονται οι προσπεράσεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καταρχήν καλορίζικο...
έπειτα τι μας ρωτάς ?, τώρα το αγόρασες... αν θες τη γνώμη μου όταν η c5 βγαίνει στα 18500 δεν υπάρχει άλλη οδός αλλά εσύ τώρα άγόρασες....άρα......
ποτε πια citroen des αυτο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=42878
-
Δεν υπαρχει λογος να αποριψεις την citroen λογο ενος προβληματος που εβγαλε ενα c2 στο sensodrive.Παντος το c5 που λεει 18.500Ε ειναι η αρχικη τιμη???Συν οτι λεει 18.500Ε οτι ειναι με green bonus.
-
Καλα εγω τον καταλαβαινω τον αλλον..Αν καεις απ το χυλο φυσας και το γιαουρτι.. Απλα επεσες στην περιπτωση που λεγεται sensodrive..Η c5 thp ειναι προφανως καλυτερο αυτοκινητο και πολυ φτηνο.Οπως και να εχεις καλοταξιδο ευχομαι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα εγω τον καταλαβαινω τον αλλον..Αν καεις απ το χυλο φυσας και το γιαουρτι.. Απλα επεσες στην περιπτωση που λεγεται sensodrive..Η c5 thp ειναι προφανως καλυτερο αυτοκινητο και πολυ φτηνο.Οπως και να εχεις καλοταξιδο ευχομαι..που το βρήκατε ρε παιδιά το C5 me 18.500 euro ??
Μην γράφουμε και ότι θελουμε.. Τον κινητήρα 1.6 Τ για το C-5 , κάτω από 23.000 δεν το βρίσκεις.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλα εγω τον καταλαβαινω τον αλλον..Αν καεις απ το χυλο φυσας και το γιαουρτι.. Απλα επεσες στην περιπτωση που λεγεται sensodrive..Η c5 thp ειναι προφανως καλυτερο αυτοκινητο και πολυ φτηνο.Οπως και να εχεις καλοταξιδο ευχομαι..
που το βρήκατε ρε παιδιά το C5 me 18.500 euro ??
Μην γράφουμε και ότι θελουμε.. Τον κινητήρα 1.6 Τ για το C-5 , κάτω από 23.000 δεν το βρίσκεις..Επαιζε διαφημιση με αυτη τη τιμη,καποια μπονους ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα.
-
Απ' ότι βλέπω στο τιμοκαταλογο της Citroen η φτηνότερη C5 (που είναι ατμοσφαιρική 1,8) έχει 21.400€ και η βασική 1,6T Ambiance 23.850€.
Υπάρχει ένα bonus απόσυρσης 3.000€ οπότε με 18.400€ μάλλον παίρνει κάποιος την 1,8 και όχι την 1,6Τ.
ΑΓΟΡΑΣΑ FORD MONDEO 1.6 TITANIUM ME 16811eΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ