-
Γεια σας παιδία..
Είμαι νέο μέλος εδώ στο φόρουμ..
Λοιπόν ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το Peugeot 308 CC καινούργιο βέβαια και είδη ρώτησα στην Peugeot για τις τιμές του και εντός ολίγον ημερών θα πάω να το παραγγείλω, θέλω όμως την βοήθεια σας και την καθοδήγηση σας κατά πόσο καλόν αμάξι είναι και αν στο άμεσο μέλλων θα μου παρουσιάσει προβλήματα?Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
-
Γεια σας παιδία..
Λοιπόν ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το Peugeot 308 CC καινούργιο βέβαια και είδη ρώτησα στην Peugeot για τις τιμές του και εντός ολίγον ημερών θα πάω να το παραγγείλω, θέλω όμως την βοήθεια σας και την καθοδήγηση σας κατά πόσο καλόν αμάξι είναι και αν στο άμεσο μέλλων θα μου παρουσιάσει προβλήματα?Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
-
Γεια σας παιδία..
-
Ποσο καλο ειναι δεν το ξερω ? Απλα ξερω πως ειναι αρκετα ανετο με καλη ποιοτητα κυλησης. Με ποιο κινητηρα (μοντελο) ενδιαφερεσαι να αγορασεις ?
-
Ε ο κινητήρας που θα πάρω είναι ο 1.6 THP Auto 156 bhp είναι η νέα εκδοσή του κινητήρα με 6 speed.
Παιδία το ιντερνετ μου κολλάει φρικιαστικά και δεν μπορώ ούτε να δω και να γράψω οτιδήποτε στο φόρουμ..
-
To forum σερνεται.
-
Εφοσον σου αρεσει ,πηγες το ειδες και εισαι και ετοιμος να το παραγγειλεις μη ψαχνεις αυτοεπιβεβαιωση εδω μεσα.. Χτυπα το αλυπητα και καλοριζικο..
Κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο ομορφο μικρομεσαιο cc.. -
Σε ευχαριστώ, να σε καλά, βεβαίως πώς θα το πάρω!!!
-
Καλοτάξιδο λοιπόν
-
Το μόνο κακό για εμένα είναι η οροφή 2 'κομματιών' που φέρνει πολύ κοντά το παρμπριζ στο κεφάλι του οδηγού στερώντας του την αίσθηση του κάμπριο. Κατά τα άλλα δείχνει αρκετά όμορφο.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Το μόνο κακό για εμένα είναι η οροφή 2 'κομματιών' που φέρνει πολύ κοντά το παρμπριζ στο κεφάλι του οδηγού στερώντας του την αίσθηση του κάμπριο. Κατά τα άλλα δείχνει αρκετά όμορφο.Βασικά κάμπριο είναι αυτό μόνο:
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Το μόνο κακό για εμένα είναι η οροφή 2 'κομματιών' που φέρνει πολύ κοντά το παρμπριζ στο κεφάλι του οδηγού στερώντας του την αίσθηση του κάμπριο. Κατά τα άλλα δείχνει αρκετά όμορφο.Για μένα μια χαρά είναι...δεν με ενοχλεί καθόλου το παρμπρίζ στο κεφάλι μου και γενικά μια χαρά μου πέφτει ως κάπριο!!!
-
Χωρίς να έχω οδηγήσει κάποιο από τα 2, σε συγκριτικά με το Eos σε περιοδικά είχαν βγάλει αισθητά καλύτερο το Eos.
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Χωρίς να έχω οδηγήσει κάποιο από τα 2, σε συγκριτικά με το Eos σε περιοδικά είχαν βγάλει αισθητά καλύτερο το Eos.Τι πρωτοτυπία!!!
-
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Χωρίς να έχω οδηγήσει κάποιο από τα 2, σε συγκριτικά με το Eos σε περιοδικά είχαν βγάλει αισθητά καλύτερο το Eos.Μ' αρέσει τόσο πολύ το Eos που το δικαιολογώ να είναι το καλύτερα cabrio.
-
Αλλο σ αρεσει και αλλο το θεωρεις το καλυτερο..
Σχεδιαστικα παντως το 308 ειναι κουκλι.. Και με τον thp δε νομιζω να εχει κανα προβλημα απεναντι στον ανταγωνισμο...Μου κανει πραγματικα εντυπωση αυτο που εγραψαν τα περιοδικα..
-
Επειδή μ' αρέσει ... το θεωρώ καλύτερο. Και είναι και όμορφο και αξιόπιστο (για το 1,4 122ΗΡ λέω) και αρκούντως προκλητικό ως cabrio.
Τα υπόλοιπα (μικρομεσαία) απο αδιάφορα έως και άσχημα (και η σειρά 308 είναι -να το πω ευγενικά- κακάσχημη)!(Μάλλον δεν συμφωνούμε!!! )
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επειδή μ' αρέσει ... το θεωρώ καλύτερο. Και είναι και όμορφο και αξιόπιστο (για το 1,4 122ΗΡ λέω) και αρκούντως προκλητικό ως cabrio.
Τα υπόλοιπα (μικρομεσαία) απο αδιάφορα έως και άσχημα (και η σειρά 308 είναι -να το πω ευγενικά- κακάσχημη)!(Μάλλον δεν συμφωνούμε!!! )
Προφανώς
Το 308 πάντως αν και άσχημο ,για σένα , είναι αξιόπιστο
Peugeot 308 CC