-
Ως γνωστόν τοις πάσοι καλές είναι οι μπακουροπαρέες και τα ξύδια αλλά κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε! Ως εκ τούτου την επόμενη Κυριακή θα ντυθώ γαμπρός (αυτό έχει άλλο νόημα ο στίχος βέβαια αλλά ταιριάζει ο τίτλος! ) !! Κάπως έτσι θα είμαι δηλαδή :
Δέχομαι ευχές, κατάρες, νουθεσίες συμβουλές (και εξόδους διαφυγής για κάλυψη απόκρυψη για μετά) ! Ας γίνει αυτό το θρεντ το θρεντ του 'καλού συζύγου' !
-
Ως γνωστόν τοις πάσοι καλές είναι οι μπακουροπαρέες και τα ξύδια αλλά κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε! Ως εκ τούτου την επόμενη Κυριακή θα ντυθώ γαμπρός (αυτό έχει άλλο νόημα ο στίχος βέβαια αλλά ταιριάζει ο τίτλος! ) !! Κάπως έτσι θα είμαι δηλαδή :
Δέχομαι ευχές, κατάρες, νουθεσίες συμβουλές (και εξόδους διαφυγής για κάλυψη απόκρυψη για μετά) ! Ας γίνει αυτό το θρεντ το θρεντ του 'καλού συζύγου' !
-
-
Με το καλό και να ζήσετε!
-
Με το καλο προφεσορα!Και καλους απογωνους!!!
-
να ζησετε!
-
Σας ευχαριστώ !
Ξέχασα στο πρώτο ποστ να γράψω ότι ήδη έχω παραγγείλει και 10 τέτοια μπλουζάκια :
-
Eπ!!Λαθος κινηση Σπυρο.Τον πεθερο να εχεις απο κοντα .
-
Αντε με το 'καλό'!
Τις υποχωρήσεις να τις κάνεις σταδιακά , με βάθος χρόνου και με ανταποδοτικά ωφέλη!
Προσπαθήστε να κρατήσετε τον Έρωτα ζωντανό (όσο γίνεται δηλαδή). -
Ωραιο αβαταρ
-
Να δεις που θα σε βάλει να πουλήσεις το GTi (κατά το 'να κουρέψεις το μουστάκι')
Με το καλό και κάθε ευτυχία!
-
Βασίλη ο πεθερός είναι μια χαρά. Τα 'βρήκαμε'! Και με την πεθερά βέβαια προς το παρόν τέλεια τα πάμε!
Κωνσταντίνε έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις.Ένα περίεργο ρε παιδιά. Είμαι γεννημένος το 1973 και το πρώτο ποστ μου σε αυτό το θρεντ ήταν το Νο 1973 !!!
Μιλάμε καταπληκτική σύμπτωση!Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να δεις που θα σε βάλει να πουλήσεις το GTi (κατά το 'να κουρέψεις το μουστάκι')Με το καλό και κάθε ευτυχία!
Το γελάς ?!? Ήδη έχω γκρίνιες για το 'πόσο κοπανάει'. Που να την εξηγώ τώρα για 'χρυσές τομές' κλπ ?
Ευτυχώς το είχα πάρει 4πορτο και έχει στάνταρ isofix (δεν ξέρει τι είναι αυτό οπότε το έχω μεγαλοποιήσει αυτό 'εξτρά') οπότε τη βγάζει για λίγο καιρό ακόμη. Της πήρα και μαξιλαράκι και είμαστε οκ! Βέβαια, το έγκλημα που σχεδιάζω να κάνω είναι να βάλω κάτι 18αρες που έβαλα στο μάτι αλλά μάλλον με βλέπω με ρυθμιζόμενη ανάρτηση στο τέρμα ... μαλακό! Θα τρελαθεί ο αναρτησάς με τις ρυθμίσεις !!! -
H Σουαζιλάνδη είναι πολύ όμορφη χώρα!
-
Αμα ειναι ετσι τοτε...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Βασίλη ο πεθερός είναι μια χαρά. Τα 'βρήκαμε'! Και με την πεθερά βέβαια προς το παρόν τέλεια τα πάμε!
Κωνσταντίνε έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις.Ένα περίεργο ρε παιδιά. Είμαι γεννημένος το 1973 και το πρώτο ποστ μου σε αυτό το θρεντ ήταν το Νο 1973 !!!
Μιλάμε καταπληκτική σύμπτωση!Συνομήλικοι ειμαστε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eπ!!Λαθος κινηση Σπυρο.Τον πεθερο να εχεις απο κοντα .Τι ξέρεις ύπουλε Τριπολιτσιώτη;
Καθηγητά, βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!
-
Εγώ απλά θα πώ μια ευχη που μου έδωσε ένας mod απο εδω όταν παντρεύτηκα:
'Καλώς να ορίσεις στο κλάμπ των ...εχέμυθων'Να ζήσετε!!!
-
και συντομα και σε αλλα θρεντς του αντιλογου
-
Eύχομαι ό,τι καλύτερο στην κοινή σας πορεία!
-
Εύχομαι η απόφαση που πήρες να σου αλλάξει τη ζωή με τον τρόπο που ονειρεύεσαι!
Να ζήσετε κάθε ευτυχία ΜΑΖΙ!!
(όπως κατάλαβες, το χω βάλει στο πρόγραμμα )
Την Κυριακή παντρεύομαι !