-
Επειδη εχω τον θεϊκο συνδιασμο ευαισθητο δερμα με σκληρα γενια,σας λεω οτι τιποτα καλυτερο απο το κοκκινο noxzema.Kαι αμα ρωτησετε δερματολογο το πιθανοτερο ειναι οτι θα σας πει οχι gel,μονο αφρος.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επειδη εχω τον θεϊκο συνδιασμο ευαισθητο δερμα με σκληρα γενια,σας λεω οτι τιποτα καλυτερο απο το κοκκινο noxzema.Kαι αμα ρωτησετε δερματολογο το πιθανοτερο ειναι οτι θα σας πει οχι gel,μονο αφρος.- στο κόκκινο noxzema
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επειδη εχω τον θεϊκο συνδιασμο ευαισθητο δερμα με σκληρα γενια,σας λεω οτι τιποτα καλυτερο απο το κοκκινο noxzema.Kαι αμα ρωτησετε δερματολογο το πιθανοτερο ειναι οτι θα σας πει οχι gel,μονο αφρος.Καλος αφρος για ευαισθητο δερμα αλλα στεγνωνει πολυ γρηγορα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμενα παντως το gel μου μαλακωνει τα γενια καλυτερα απο τον αφρο.Kαι μένα
Πάντα ξυρίζομαι αμέσως μετά το μπάνιο που είναι μαλακά τα γένια -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εμενα παντως το gel μου μαλακωνει τα γενια καλυτερα απο τον αφρο.
Kαι μένα
Πάντα ξυρίζομαι αμέσως μετά το μπάνιο που είναι μαλακά τα γένιαΚαι οι πόροι ανοιχτοί άρα η τρίχα δεν είναι κάγκελο και το ξύρισμα δεν είναι βαθύ.
-
δεν είχα τέτοιο πρόβλημα ποτέ Θανάση. Βελούδο γίνεται το μαγουλάκι
-
Το ζεστο νερο ειναι must.Κανει καλυτερη δουλεια και απο τον αφρο.
Επισης μην βαζετε aftershave με οινοπνευμα,προσωπικα μονο ως τιμωρια και βασανιστηριο το εκλαμβάνω στο δερμα μου. -
Συνήθως, επειδή δεν πολυγουστάρω τα αρωματικά, ρίχνω σκέτο οινόπνευμα (φαρμακευτικό, όχι φωτιστικό ). Ένα after shave που έχω έχει κρατήσει κάπου 4 χρόνια . Είμαι βαρβάτος εγώ!
Α, ξύρισμα ΜΟΝΟ κόντρα. Ξυραφάκι Gilette Turbo κάτι. Όχι το τελευταίο το αδελφίστικο με τις μπαταρίες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συνήθως, επειδή δεν πολυγουστάρω τα αρωματικά, ρίχνω σκέτο οινόπνευμα (φαρμακευτικό, όχι φωτιστικό ). Ένα after shave που έχω έχει κρατήσει κάπου 4 χρόνια . Είμαι βαρβάτος εγώ!Α, ξύρισμα ΜΟΝΟ κόντρα. Ξυραφάκι Gilette Turbo κάτι. Όχι το τελευταίο το αδελφίστικο με τις μπαταρίες.
Για να μην κουραζομαι...κανε εσυ quote στα λεγομενα σου και βαλε μια φωτο με κατι χιουμοριστικο που να υπονοει σαφώς ότι εχεις χοντρό δέρμα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
.......Πάντα ξυρίζομαι αμέσως μετά το μπάνιο που είναι μαλακά τα γένιαΚαι (συμπληρώνω) μετά απο εναν καλό ύπνο, που η επιδερμίδα εχει 'στρώσει'....
Εdit:
Για να μην είμαστε OFF TOPIC, προτείνεται να ανοίξει thread με τίτλο:
'΄Οποιος εχει τα γένια, εχει πάντα και τα κατάλληλα χτένια? Προδιαγραφές για χτένια κλπ...',
και -εννοείται- με Δημοψήφισμα -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.......Πάντα ξυρίζομαι αμέσως μετά το μπάνιο που είναι μαλακά τα γένια
Και (συμπληρώνω) μετά απο εναν καλό ύπνο, που η επιδερμίδα εχει 'στρώσει'....
Εdit:
'΄Οποιος εχει τα γένια, εχει πάντα και τα κατάλληλα χτένια? Προδιαγραφές για χτένια κλπ...',
και -εννοείται- με ΔημοψήφισμαΆνοιξε το και θα μεταφέρω τις δημοσιεύσεις
-
Oχι αμεσως μετα απο καλο υπνο..γιατι το δερμα το...πιανουμε στον υπνο.
Ιδανικοτερα θα ελεγα μετα την καταναλωση πρωινου κτλ,οχι δηλαδη πρωτο πραγμα το πρωι με την τσιμπλα στο ματι. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
....Εdit:
Κύριε Μirage, , αν ισχύει η 'προσφορά', δώστε μου λίγο χρόνο να οργανωθώ, και το βραδάκι θα είμαι 'σένιος'!
ΑΠΟΡΙΑ: Να το βάλω στο ' Αντίλογος ' ή στο 'Τεχνικά θέματα - Βελτιώσεις ' ???
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
....Εdit:
Κύριε Μirage, , αν ισχύει η 'προσφορά', δώστε μου λίγο χρόνο να οργανωθώ, και το βραδάκι θα είμαι 'σένιος'!
ΑΠΟΡΙΑ: Να το βάλω στο ' Αντίλογος ' ή στο 'Τεχνικά θέματα - Βελτιώσεις ' ???
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συνήθως, επειδή δεν πολυγουστάρω τα αρωματικά, ρίχνω σκέτο οινόπνευμα (φαρμακευτικό, όχι φωτιστικό ). Ένα after shave που έχω έχει κρατήσει κάπου 4 χρόνια . Είμαι βαρβάτος εγώ!Α, ξύρισμα ΜΟΝΟ κόντρα. Ξυραφάκι Gilette Turbo κάτι. Όχι το τελευταίο το αδελφίστικο με τις μπαταρίες.
εγώ κρεμούλα της Νivea
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνήθως, επειδή δεν πολυγουστάρω τα αρωματικά, ρίχνω σκέτο οινόπνευμα (φαρμακευτικό, όχι φωτιστικό ). Ένα after shave που έχω έχει κρατήσει κάπου 4 χρόνια . Είμαι βαρβάτος εγώ!
Α, ξύρισμα ΜΟΝΟ κόντρα. Ξυραφάκι Gilette Turbo κάτι. Όχι το τελευταίο το αδελφίστικο με τις μπαταρίες.
εγώ κρεμούλα της Νivea
αυτο ακριβως δεν το αλλαζω με τιποτα
-
gel gillette χωρίς άρωμα, πολύ καλό, και after shave κορρές... τέλειος συνδιασμός. τέλος οι ερεθισμοί...
επίσης σε 8 μήνες θητείας, κατανάλωσα 2 gels και βαριά 2 άφτερ σέιβ κορρές... (βέβαια το συχνότερο ξύρισμα είναι μέρα παρά μέρα... )μεγάλο ρόλο στους ερεθισμούς παίζει και το ξυραφάκι... είχα fusion,και επέστρεψα πίσω στο mach 3 turbo... είναι καλύτερο, γιατί έχει 3 αραιότερες λεπίδες, σε σχέση με τις 4 του fusion, που συνήθως στομώνουν...
-
Χρησιμοποιώ χρόνια αφρό Noxzema τον κίτρινο, πολύ καλός.
Προσπάθησα να τον αντικαταστήσω με ευρωπαικό προιόν (έχω έναν αντιαμερικανισμό), αλλά δεν τα κατάφερα να βρω εξίσου ποιοτικό κι έμεινα εκεί.
Gel δεν έχω δοκιμάσει, θα δοκιμάσω τον Gilette να δω τι λέει. -
fusion power με πέντε λεπίδες εδώ και χρόνια, μακράν το πρώτο και σε αποτέλεσμα και σε οικονομία.
και gillette fusion HydraGel Ultra-Sensitiveγια μετά το ξύρισμα χρησιμοποιούσα για χρόνια την AVENE
τα τελευταία δύο χρόνια κατέληξα στην Lierac
τώρα θα μου πείτε γιατί όλα αυτά ? ένα πρόσωπο μας έμεινε στην αγορά να μην το περιποιηθούμε !!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι trendy βεβαια,αλλα εκει τελειωνουν τα πλεονεκτηματα του!Tι λες καλέ;
Αφού το gel ακούγεται έτσι, ενώ ο αφρός έτσι, το λέει και η διαφήμιση!αυτο ακριβως δεν το αλλαζω με τιποτα
+2. Κόκκινο Noxzema και Nivea Extreme Comfort Balsam.
μεγάλο ρόλο στους ερεθισμούς παίζει και το ξυραφάκι... είχα fusion,και επέστρεψα πίσω στο mach 3 turbo... είναι καλύτερο, γιατί έχει 3 αραιότερες λεπίδες, σε σχέση με τις 4 του fusion, που συνήθως στομώνουν...
Το Fusion έχει 5 + 1 όπισθεν, όχι 4. Περιμένω να βγάλουν σύντομα και DSG...
΄Οποιος εχει τα γένια, εχει πάντα και τα κατάλληλα χτένια?