-
Nαι εντάξει.
Αν ηταν αυτός δεν θα κουναγε χιλιοστο! ..Ειδικα οταν ερχονταν η στροφή....
Ολοι ειδαμε τον Μπατον πως εκατσε στα αυγα του μετα την ροδα με ροδα. Αν τον πηγαινε κοπία ενας σιγουρα θα ηταν στο χορτο ,εκτος και αυτο θα γινοταν αν ο Μπατον κρατουσε ψυχρος αλα Γουεμπερ την γραμμή του .Επαφη 100% δηλ.
Ο Φεττελ εκανε την κινηση τοσο ωστε να αναγκασει τον Μαρκ να του δωσει τον χωρο να μπει οπως πρεπει στην στροφή αφου ειχε και εντολές.
Any way ..μπηκε το παιδι στο νοημα και τωρα θα δουμε αλλου ειδους μαχες .
Μα τη χαρα του Λουι. -
Στη συνέντευξή του στο BBC o Hamilton αναφέρθηκε σε μια φάση που χάσαμε στην ελληνική μετάδοση, όταν ο Αλφα αποφάσισε να πάει σε διαφημίσεις τη μοναδική φορά που ο Λουης βρέθηκε τόσο κοντά στην έξοδο της στροφής 10 ώστε να δοκιμάσει προσπέρασμα στον Φεττελ στα φρένα της 12.
Λέει πως ο Φεττελ έκανε κάτι αντίστοιχο με την κίνηση στον Webber, αμυνόμενος αυτή τη φορά.
Στο team radio ο Λουης λέει σε μια φάση 'αυτή ήταν επικίνδυνη κίνηση' και χρονικά αφορά αυτή τη φάση.
Δεν έχω καταφέρει να βρω τη φάση, θα έχω ξανά υπολογιστή το Σάββατο. Αν κάποιος έχει κατεβάσει φουλ μετάδοση και βρει το επίμαχο ας κάνει τον κόπο να ανεβάσει σε κανενα utube ή τουλαχιστον screenshots. -
Δεν νομίζω να σε χαλάει στο Dalymotion...
http://www.dailymotion.com/video/xdizxs ... -2010_auto
edit : το σόι τους........Το σβύσανε
edit 2 : τεσπα, κατέβασέ το από εδώ, αν το θες
(βιάσου, γιατί νομίζω ότι έχει περιθώριο για 10 downs...μην τα προλάβουν άλλοι...) -
Δυστυχώς βρίσκομαι στον Έβρο για λίγες μέρες για κάτι στρατο-δουλειές και δεν έχω υπολογιστή, από το κινητό δεν παίζει να κατεβάσω. Όποιος μπορεί ας το αναλύσει και να σχολιάσει.
-
...αν προλάβεις (έχουν μια τάση παντού να τα σβύνουν τα της F1), το ανέβασα και στο Metacafe :
http://www.metacafe.com/watch/4701000/h ... h_gp_2010/(διότι αν σχολιάσω την άποψή μου, θα πω ότι βλακείες λέει ο Χάμιλτον :p)
-
ωραιο το σχολιο του brundle ' (vettel) tries to scare the mclaren of the road'
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...αν προλάβεις (έχουν μια τάση παντού να τα σβύνουν τα της F1), το ανέβασα και στο Metacafe :
http://www.metacafe.com/watch/4701000/h ... h_gp_2010/(διότι αν σχολιάσω την άποψή μου, θα πω ότι βλακείες λέει ο Χάμιλτον :p)
Asto... Kalytera poy den to kaneis tote kai den sxoliazeis.... Ti pio akindyno o allos na se pernaeis thn ey8eia me 250 kai esy na kaneis timonia......
Bre ton fobitsiarh ton Hamilton.... San den ntrepetaio na leei tetoia pragmata..... -
...κοίτα, να το πει ο Χάμιλτον, που σε κάθε GP κάνει έστω ένα επικίνδυνο χώσιμο....
-
Συγνωμη, εκανε κατι το μεμπτο ο Φετελ σε αυτη τη φαση;
Και, says who, o Λιουις;;; -
Εγραψα απο την αρχη οτι ο Φετελ φταιει για το συμβαν με τον Γουεμπερ, αν και ειμαι φαν το γερμανου.
Επισης φαινεται οτι το κραξιμο που επεσε στα φορα και στον τυπο αναγκασε τους λεβεντες στην RBR να τα μαζεψουν, επιτελους.Βαζω ομως μια (προβοκατορικη) ερωτηση-τροφη για σκεψη.
Αν οπου Γουεμπερ=Μασσα ή Μπατον και οπου Φετελ=Αλονσο ή Λιουις, ποσοι θα ριχναμε το φταιξιμο στον 2ο (που ειναι δικο του) και ποσοι θα λεγαμε οτι 'ο Μασα/Μπατον καθυστερουσε τον τιμ μειτ του και επρεπε να του ανοιξει την πορτα, διοτι τους απειλουσε ο τριτος'; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Συγνωμη, εκανε κατι το μεμπτο ο Φετελ σε αυτη τη φαση;
Και, says who, o Λιουις;;;Δεν ρωταμε και τον Σουμαχερ, μηπως εχει την ιδια γνωμη με το Λιους, να σιγουρευτουμε;;;
-
Kantoniou πόσες φορές έχει τρακάρει ο Lewis σε μονομαχία και έχεις ξεραθεί στα γέλια;
Και για να μην παρεξηγούμαστε, απλή παράθεση όσον είπε ο Lewis έκανα, δεν εξέφρασα γνώμη.Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Βαζω ομως μια (προβοκατορικη) ερωτηση-τροφη για σκεψη.
Αν οπου Γουεμπερ=Μασσα ή Μπατον και οπου Φετελ=Αλονσο ή Λιουις, ποσοι θα ριχναμε το φταιξιμο στον 2ο (που ειναι δικο του) και ποσοι θα λεγαμε οτι 'ο Μασα/Μπατον καθυστερουσε τον τιμ μειτ του και επρεπε να του ανοιξει την πορτα, διοτι τους απειλουσε ο τριτος';Εγώ πάντως θα έλεγα αυτό που λέω και τώρα.
Αν δεν κάτσεις όπως είσαι στο 1-2 είσαι βλάξ. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Kantoniou πόσες φορές έχει τρακάρει ο Lewis σε μονομαχία και έχεις ξεραθεί στα γέλια;
Και για να μην παρεξηγούμαστε, απλή παράθεση όσον είπε ο Lewis έκανα, δεν εξέφρασα γνώμη.Παρανοησες, δεν αναφερομουν καθολου στην παραθεση σου, αλλα στο σχολιο του Χαμιλτον:
Στο team radio ο Λουης λέει σε μια φάση 'αυτή ήταν επικίνδυνη κίνηση' και χρονικά αφορά αυτή τη φάση.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει τιποτα μεμπτο απο τον Φετελ στη μονομαχια με τον Λιουις, ο οποιος ειναι το ιδιο -και περισσοτερο- επιθετικος σε παρομοιες φασεις, και (συνηθως) καλα κανει.
-
Α, σε αυτό συμφωνώ και εγώ.
Νόμιζα ότι γελούσες για τις μονομαχίες και μου φάνηκε περίεργο. -
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Asto... Kalytera poy den to kaneis tote kai den sxoliazeis.... Ti pio akindyno o allos na se pernaeis thn ey8eia me 250 kai esy na kaneis timonia......
Bre ton fobitsiarh ton Hamilton.... San den ntrepetaio na leei tetoia pragmata.....Ετσι ακριβως! Τουλαχιστον αν θες να κανεις τιμονιά, καν'το σωστα! Στο βρεγμενο ας πουμε στη Μοντσα. Οχι εδω που εχει και καλη ορατοτητα...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ πάντως θα έλεγα αυτό που λέω και τώρα.
Αν δεν κάτσεις όπως είσαι στο 1-2 είσαι βλάξ....ΚΑΙ από το 'ποιός είσαι' εξαρτάται,
ΚΑΙ από το τί γίνεται πίσω.Είσαι ο Vettel/είσαι ταχύτερος τη δεδομένη στιγμή/έχεις δει να σου γαμιέται το σύμπαν στο τουτού, σχεδόν σε όλα τα μέχρι τώρα φετεινά GP/έχεις την ευκαιρία να κάνεις το 2-2 (αλλιώς σου κάνει ο άλλος το 3-1 κι άντε να recover μετά σ' ένα πρωτάθλημα που πιθανώς ο φετεινός πρωταθλητής παίζει να κάνει μαξ 5 νίκες)/μέχρι στιγμής αμφότεροι έχετε δώσει χώρο στον άλλον, όταν είναι βέβαιο το προσπέρασμα/οι οδηγίες της ομάδας είναι ακριβώς το 'δώστε χώρο'/ο προπορευόμενος-ταχύτερος χαίρει στήριξης (γι' αυτό άλλωστε δεν μπήκε δεύτερος ο Webber για πιτ-στοπ; )/έχεις πλεονέκτημα με περιθώριο καυσίμου/έχεις από πίσω τον μπήχτη (και με την καλή, και με την κακή έννοια) Χάμιλτον (...που δεν ξεχνάει και την Κίνα, ως φαίνεται) κ.α. ...
Ε πώς είσαι βλαξ;...Είσαι 'η Red Bull'/το πρώτο που σε κόφτει είναι το 1-2 των οδηγών σου/βλέπεις τον Λιούις να έχει γίνει Λούης/τον Webber να καθυστεράει/τον Βέττελ να παίζει να χάσει θέση αν πάει έτσι/να γίνει στραβή και να τις χάσουν ΚΑΙ τις 2 (όσο τρώγονται αυτοί, να τους περάσει και τους 2 ο άλλος)/η λογική λέει 'ώθησε' τον αργό να κάτσει πίσω να καθυστερήσει την Μακ όσο πάρει, άσε τον άλλον μπροστά να εξασφαλίσει πρωτιά/οι οδηγοί σου μέχρι τώρα δεν είχαν ζόρικο ιστορικό μεταξύ τους κ.α. ...
Πώς είσαι βλαξ; Να φύγει ο γρήγορος (όποιος κι αν είναι) μπροστά θες, αυτό θα τους έχεις πει και παλιότερα, αυτό είναι και το λογικό και συμφέρον σου.Στο 1-2 μένεις ως έχει, μόνο όταν ο ένας, οδηγεί την κούρσα, ο άλλος είναι πίσω του, είναι ομόσταυλοι, και ο τρίτος είναι στα 5,10,15, φτου και βγαίνει απ' τη στροφή δευτερόλεπτα, και χάνει σταθερά σε κάθε γύρο.....
Η μόνη βλακεία, είναι όταν είσαι ο Vettel, και περιμένεις ο καραβανάς ο Webber να σ' αφήσει σε χλωρό κλαρί, να περάσεις (ΑΥΤΗ τη φορά), επειδή είσαι ο ταχυροτερότερος, έτσι χαλλλλλαρά....
Ελπίζω να το...χώνεψε το μάθημά του, γιατί εκτός από ταχύς, χρειάζεται να έχεις κι αρχίδια, και στομάχι, και μυαλό, για να πάρεις πρωτάθλημα -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
http://www.msfree.gr/ms.php?id=13942Τι looser ο Webber??
Και τι...τον είδε να σκάει από αριστερά και είπε να του κάνει τη ζωή δύσκολη?
-
Πολλά ναρκωτικά πάντως ανάμεσα σε αναγνώστες του MSFree.
Και εν μέσω οικονομικής κρίσης, μάλιστα...
ΤςΤς -
@ washcloud:
Η ομάδα είσαι φυσικά (μόνο ως ομάδα μπορεί να είσαι 1-2) και δεν επιτρέπεις τους οδηγούς σου να μονομαχήσουν.
Οι McLaren ήταν εκεί για 40 γύρους, τότε τους έπιασε ο πόνος;
Και αν θέλεις να περάσει ο (και καλά) πιο γρήγορος, περνάει με οδηγία, όχι με μονομαχία όταν οι άλλοι είναι κολλημένοι στην εξατμίσεις σου.
Το γιατί είσαι βλαξ το είδες από το αποτέλεσμα. Και μη ξεχνάς ότι έτσι πως είχαν μπει στην στροφή, ακόμη και αν δεν χτυπούσανε, είναι πολύ πιθανο ο Hamilton έναν απο τους δύο να τον περνούσε έτσι κι αλλιώς.
2010 Turkish Grand Prix