-
ωραία.
βρες μου ΕΝΑ λόγο για τον οποίο θα επρεπε να εκανε δεξιά ο γουέμπερ, απο τη στιγμή που αυτός ειναι που δέχεται το προσπέρασμα.
εννοείται ήθελε να κάνει το φέτελ να φρενάρει στο τέλος της ευθείας στο βρώμικο κομμάτι.
κι επειδή δεν το κατάλαβες (δεν απορώ γιατί) το ξαναλέω: ο webber δεν κουνάει ουτε στο ελάχιστο το τιμόνι του. ετσι οπως πήγαινε έτσι κ συνέχισε.
αααααααα για κάτσε... υποννοείς οτι έπρεπε να στρώσει κοκκινο χαλάκι στον φέτελ (γιατί ειναι γερμανός; γιατί ειναι η πριμαντόνα της ομάδας; γιατί ειναι ξανθός; γιατί ειναι νεότερος; γιατί ΤΙ; ) και να του πει 'οχι μονο θα σε αφήσω, αλλά θα εμβολίσω και τους ΜκΛαρινέους έτσι ώστε να μην απηλεισαι από κανεναν'
οτινανοπιτα καρσιλαμας
-
ωραια αρχισαμε τις
http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... 19059.html οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια
-
Δυστυχώς η φάση Vettel με Webber απασχολεί ΚΑΙ από την οπτική του ότι οι δύο οδηγοί είναι team mates...
Αν ήταν διαφορετικές ομάδες δε θα υπήρχε καν θέμα συζήτησης, αλλά εκεί ακριβώς είναι η διαφωνία μας... ότι το Racing είναι Racing παντού και πάντα και ανάμεσα σε οποιουσδήποτε...
Για όποιον ενδιαφέρεται, ανέβασα μια βήμα προς βήμα ανάλυση της υπέροχης μονομαχίας Button και Hamilton στο F1Grip. Προσωπικά ήμουν εκστασιασμένος όταν την έβλεπα...
-
Να πω εγω 3 λογους?
- Διαφορα τελικης ταχυτητας
- Εχασε την εσωτερικη
- Ο μπροστα τροχος του Webber παλευει με τον πισω του Vettel
Ο συνδυασμος ολων αυτων εμενα μου λεει οτι ριψοκινδυνα το παλευε ακομα ο Αυστραλος εκει τερμα αριστερα στην πισω ροδα αντιπαλου σε πιστα που το πλατος πρεπει να χωραει 4+ μονοθεσια πλαι-πλαι. Επισης οπως ερμηνευω αυτα που ειπε στην συνεντευξη τυπου, ηξερε οτι θα εκανε λιγο δεξια ο Vettel αλλα θεωρησε οτι ηταν νωρις ακομα μεχρι τη ζωνη φρεναρισματος (160-170 μετρα πριν απο το apex στροφης 2ας ταχυτητας με 310 kmh?).
Τεσπα, και οι δυο μπορουσαν να γλιτωσουν την επαφη αν πραγματικα τους ενδιεφερε. Ο Vettel να εβλεπε τους καθρεφτες του (αντι μονο λειτουργωντας με το υποσυνειδητο του) γιατι σιγουρα δεν περιμενε οτι ο Webber θα ηταν σαν την βδελλα εκει ακομα. Η τιμονια του δεν συγκρινεται με τα chops των Schumacher-Senna και ποιου αλλου. Και ο Webber οπως ειπα πιο πανω. Αν ηταν ο Αυστραλος πιο κοντα του κατα μηκος (μπροστινη ροδα με μπροστινη ροδα π.χ.) θα ημουν 100% υπερ του.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
σε πιστα που το πλατος πρεπει να χωραει 4+ μονοθεσια πλαι-πλαιτο ειπες μονος σου
σε 'αεροδρομιο' και αυτός πηγαινει απλά ευθεία.
να πω οτι πηγαίνοντας στην ευθεία θα εβγαζε εκτος πιστας τον Φέτελ, αντε κ να έδινα καποιο αδικο (αναλογα με την περίπτωση αλλά τεσπά).
ολοκληρωμένη προσπέραση δε θεωρείται οποιος εχει μισή μουρη πιο μπροστά από τον άλλον πού τα εχετε δει αυτά γραμμένα;
αν ηταν έτσι ολοι θα έκαναν σλιπ στριμιν τοσο ώστε να χώσουν τη μουρη τους λιγο πιο μπροστά απο του άλλου και θα απαιτούσαν να του δώσουν δρόμο
μην τρελαθούμε..
-
Παει ευθεια οσο πολυ κοντα στον αλλο και πισω (ειναι και οι δυο τερμα αριστερα, ουτε καν κεντρο) ενω εχει τεραστιο χωρο δεξια του και ακολουθει αριστερη στροφη. Ξεκαθαρα το ειπα νομιζω και ριψοκινδυνο, αν θα εκανα εγω τετοιες 'θυσιες' μονο σε φιλικο online racing.
Δεν ξερω αν ειναι γραμμενο αυτο με την μουρη-μεση-κωλος αλλα εχουν απειρα προσπερασματα-αμυνες-δικαιολογιες-ριψη ευθυνων με βαση αυτο απο πολλααα χρονια πριν
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
online racing.αυτά ειναι που κανουν τη ζημιά
με λιγα λόγια λες οτι λαθεμένα βρισκοταν στη γραμμή που βρισκόταν ο webber καλά κατάλαβα;
με την ίδια λογική ολες οι πίστες θα έπρεπε να χωρούσαν τσιμα τσίμα 2 μονοθέσια: πάρε εσύ τη μια λωρίδα να πάρω εγώ την άλλη και όπου μας βγάλει...
παίδες αν νομιζετε οτι ειστε σε θέση να γινετε χαλίφηδες στη θεση του χαλίφη, πάω πάσο. εγώ ούτε που το διανοούμαι.
-
Ε θα τα γραψω και 3η φορα βρε Joe?
Ειπα γιατι φταιει και ο Webber και ποτε δεν θα εφταιγε και γιατι φταιει και ο Vettel.
Καταπιανεσαι στο οτι παιζω/επαιζα online racing? Με τι ιδιοτητα δικαιουμαι να γραψω την αποψη μου δηλαδη? Αυτο δεν κανουμε?
-
-
H άποψη του Gascoyne:
@MikeGascoyne But for me Vettel was alongside and had made the pass, at that point Webber should have given him room.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H άποψη του Gascoyne:@MikeGascoyne But for me Vettel was alongside and had made the pass, at that point Webber should have given him room.
Δεν θα ήθελα να ήμουν στα αγωνιστικά παπούτσια του MW.
-
Προσωπικά τo θέμα μου το ξεδιάλυνε η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας,από την οποία προκύπτει ξεκάθαρα,πως για λόγους προσωπικής της εκτίμησης,ήθελε να περάσει ο Vettel,που ήταν οντως γρηγορότερος από τον Webber,αλλά δεν κινδύνευε από τον Hamilton.
Aυτό ήταν εις γνώσιν του αυστραλού....ο οποίος προτίμησε να προσποιηθεί τον κινέζο,υπερασπίζοντας την θέση του.Ο γερμανός βούτηξε....περιμένοντας ότι θα βρει την πόρτα ορθάνοιχτη,αλλά όταν είδε ότι έχει να αντιμετωπίσει πραγματικό προσπέρασμα,προκάλεσε το πατατράκ.
Υπό το πρίσμα αυτό μπορούν να κατανοηθούν και οι αντιδιαμετρικά αντίθετες αντιδράσεις των δύο οδηγών μετά το τέλος του αγώνα.Επομένως ως αγωνιστικό συμβάν,πέραν των εντολών και των σκοπιμοτήτων,δεν νομίζω πως έχει νόημα να αναλώνεστε άλλο στο ποιός έκανε το λάθος.Το λάθος είναι του γερμανού.
Αν επιμένετε να το σκαλίζετε περισσότερο το θέμα,κάντε το από τη σκοπιά της στρατηγικής (ήγουν λέγε με racing orders....ή προκρίνω ως ομάδα το γερμανό έναντι του αυστραλού,οπότε μεγάλες ευθύνες θα πρέπει να αποδωθούν στον αυστραλό).Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα δεν χειρίστηκε καλά το θέμα ως προς τον τρόπο που αυτό βγήκε προς τα έξω,εκθέτοντας εαυτήν και πιλότους.Και αυτό ίσως της στοιχίσει στο μέλλον.
Δεν έχω αμφιβολία ότι ο γερμανός είναι από τους καλύτερους και πλέον εξελίξιμους πιλότους του grid,αλλά στο μέλλον περιμένω απ'αυτόν χειρότερες μαλακίες...καθώς εκτός του ταλέντου του,είναι 'ντοπαρισμένος' από managers,media και σπόνσορες,που κάθε άλλο παρά τον βοηθούν να πατήσει γερά στα πόδια του....την ίδια στιγμή που η Red Bull....μας καθιστά από προχθές σαφές,ότι σε αυτόν δίνει τα φτεράΣτο μέλλον περιμένω σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ των δύο συντρόφων,ενώ έχω και μεγάλη περιέργεια στο κατά πόσον τα όσα έγιναν μεταξύ του Luiginio και του Jenson,θα αποτελέσουν αφορμή για μελλοντικά ευτράπελα και στους McCheaters.
-
Σε αυτο που θα διαφωνησω ειναι στο οτι ειναι ντοπαρισμενος.Γιατι να ειναι οταν ακολουθει την στρατηγικη της ομαδας.
Ο Γουεμπερ δεν την ακολουθησε και χαντακωθηκαν ολοι εκτος απο αυτόν.Οπότε σιγουρα εχουμε να δουμε πολλα ακομα στην πιστα και επιμενω οταν λεω πίστα γιατι σε επιπεδο ομαδας αν ισχυουν οι ανακοινωσεις την εχει βαψει ο Αυστραλός.
Αλλά προσωπικα πιστευω οτι θα εχουμε μαχες με βαση τις δικαιολογιες και δηθεν λαθη οποτε σε αυτα ειναι καλυτερος ο Αυστραλός οποτε .....θα σφαχτουν εκεί μεσα!
Προς ωφελος των άλλων ,βεβαιως βεβαίως! -
Ο Horner έκανε μια ωραιότατη τούμπα σήμερα, προσπαθώντας να αμβλύνει κάπως τις εντυπώσεις. Όχι ότι έριξε το φταίξιμο στον Vettel, αλλά 'εξετάζοντας τα δεδομένα που δεν ήταν διαθέσιμα μετά τον αγώνα, ήταν αγωνιστικό ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί 'και 'τελικά και οι δύο έπρεπε να αφήσουν περισσότερο χώρο' ενώ επιβεβαίωσε ότι είχε ζητηθεί από τον Webber να βε σε fuel saving mode. Είπε μάλιστα ότι με τα νέα δεδομένα που εξέτασαν, την ίδια γνώμη έχει πλέον και ο Maρκο.
-
-
Μπαρμπουτσαλα.....
Αν το δουμε με βαση την ολη ιστορια της Φ1 βασικά.... το λαθος ειναι της ομαδας.
Που μαζεψε 2 εξισου ( αν και για διαφορετικους λογους ) 'οπλισμενα πιστολια' στην ομαδα της...Το σεναριο 'δυο ισοι οδηγοι' δεν εχει δουλεψει ΠΟΤΕ
Σενα - Πικε????? μπαμ μπουμ και κουμπουριες
Χαμιλτον Αλονο προσφατα??? μια απο τα ιδια..
η ΜΟΝΗ που το ειχε 'δει' σωστα ( κι αυτο κρινοντας και παλι εκ του αποτελεσματος) ηταν η Φεραρι με το διδιμο Σουμι - μπαρι. Ξεκαθαρα ποιος ηταν πρωτος ποιος δευτερος και τα 7 πρωταθληματα μιλανε μονα τους για την ορθωτητα ή οχι και ΕΙΔΙΚΑ αυτα των κατασκευαστων...Για μας τους θεατες βεβαια τετοιες επιλογές ειναι 'καλες' με την ενοια οτι αυξανουν το ενδιαφερον στο μαξιμουμ
αλλα για τις ομαδες ειναι φολα....
Απο κει και περα οποιος εχει αγωνιστει ακόμακαι σε...... μπαντμιγκτον ξερει οτι ο πρωτος μονο νεκρός καταθετει τα οπλα..ολα τ αλα ειναι φιλοσοφίες...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ωραία.βρες μου ΕΝΑ λόγο για τον οποίο θα επρεπε να εκανε δεξιά ο γουέμπερ, απο τη στιγμή που αυτός ειναι που δέχεται το προσπέρασμα.
εννοείται ήθελε να κάνει το φέτελ να φρενάρει στο τέλος της ευθείας στο βρώμικο κομμάτι.
κι επειδή δεν το κατάλαβες (δεν απορώ γιατί) το ξαναλέω: ο webber δεν κουνάει ουτε στο ελάχιστο το τιμόνι του. ετσι οπως πήγαινε έτσι κ συνέχισε.
αααααααα για κάτσε... υποννοείς οτι έπρεπε να στρώσει κοκκινο χαλάκι στον φέτελ (γιατί ειναι γερμανός; γιατί ειναι η πριμαντόνα της ομάδας; γιατί ειναι ξανθός; γιατί ειναι νεότερος; γιατί ΤΙ; ) και να του πει 'οχι μονο θα σε αφήσω, αλλά θα εμβολίσω και τους ΜκΛαρινέους έτσι ώστε να μην απηλεισαι από κανεναν'
οτινανοπιτα καρσιλαμας
δεν ξερω ισως επειδη τον ειχε ηδη περασει σχεδον ολο το μονοθεσιο και εβλεπε ηδη την αεροτομη? οχι ηταν τυφλος μαλλον
-
Επίσης μεγάλη επιτυχία αγαστής συνεργασίας ήταν το δίδυμο Prost-Senna...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
http://joesaward.wordpress.com/2010/06/01/red-bull-racing-the-official-story/Τα 'analysis' μετα απο καθε παραγραφο δηλωσης ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...
-
Δεν έχω πει τίποτα για το ποιος φταίει από τους οδηγούς (για μένα αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίζει η ομάδα), αλλά επειδή δεν έχει αναφερθεί παραθέτω την άποψη του ανθρώπου που είχε την καλύτερη θέα στο συμβάν και είναι πολύ πιο καταρτησμένος από μας για να απαντήσει.
LH: 'I just saw Sebastian go up the inside and Mark held his line. I don't think he really had much room to move to the right and I don't think there was necessarily a reason for Sebastian to try to move to the right'
2010 Turkish Grand Prix