-
,,,
-
,,,
-
,,,
-
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Καίει όντως 5.9λ/100km όπως διάβασα?
Όντως, αλλά παρκαρισμένο και σβηστό!
Που το διάβασες αυτό? Στα funniest? (τώρα θα μπει ο bmwNikos και θα πει ότι καίει -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Youtube Video -
Όχι και 5.9λ/100km... Δεν παίρνεις Prius.
-
Tι πούλ μούρ και prestige με ένα roadsterάκι 10ετίας+ ρε φίλε?
Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις για αυτοκίνητο γενικά? -
Για πουλ μουρ κανα Porscheδικο. Απο τα 800 ατια μην χασεις και πολλα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Youtube Video -
Επίσης το ότι δεν θα έχω χώρο για να κουβαλάω πράγματα αλλά την βρήκα την λύση.. θα αγοράσω ένα τρέιλερ.. δεν γίνετε αλλιώς..
+ 
= Serious Epic Fail
-
Ακόμα να κλειδωθεί; Άκου εκεί 200SX με 800 άλογα και Ζ3 με trailer... και απαντάτε σοβαρά μωρέ;
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Τα facelift είναι κατά πολύ ακριβότερα αλλά τι διαφορές έχουν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος? Τα μόνα που παρατηρώ είναι διαφορετικά φανάρια, πιο sport καθίσματα, δαχτυλίδια χρωμίου σε όλα τα όργανα. Υπάρχουν και άλλες διαφορές.
Tα facelift έχουν καλύτερη πίσω ανάρτηση (και φαρδύτερο μετατρόχιο πίσω. Πάλι βασίζεται στην Ε30 αλλά είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις αρχικές Ζ3.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακόμα να κλειδωθεί; Άκου εκεί 200SX με **800 άλογα **και Ζ3 με trailer... και απαντάτε σοβαρά μωρέ;Και εμένα λίγα μου φάνηκαν....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ακόμα να κλειδωθεί; Άκου εκεί 200SX με **800 άλογα **και Ζ3 με trailer... και απαντάτε σοβαρά μωρέ;
Και εμένα λίγα μου φάνηκαν....
Ε ναι... εγώ είχα το καλό με τα 1300 άλογα αλλά το έδωσα και πήρα ποδήλατο γιατί έκαιγε πολύ...
-
...Άκου εκεί 200SX με 800 άλογα...Ένας RB26DETT μπορεί τη ζωή σου να αλλάξει, μπορεί.
-
Ακόμα να κλειδωθεί; Άκου εκεί 200SX με **800 άλογα **και Ζ3 με trailer... και απαντάτε σοβαρά μωρέ;
Ε ναι... εγώ είχα το καλό με τα 1300 άλογα αλλά το έδωσα και πήρα ποδήλατο γιατί έκαιγε πολύ...
Έπρεπε να το ειχες παρει σε diesel!
-
Μαζι σου και εγω θα βαλω ηχεια και τηλεοραση lcd στο ποδηλατο
-
Άκου εκεί 200SX με 800 άλογα
Έτρεχε σε ντράγκστερ ο κύριος 200sx με S13-RB26DETT...
-
Το ξέρεις φαντάζομαι το ρητό που λέει ότι κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του. Ε, αν ο κανόνας είναι ότι γενικά η BMW βγάζει καλά αμάξια, τότε σίγουρα η Ζ3 είναι η εξαίρεση (δεν θα επεκταθώ άλλο).
Επίσης, τί δουλειά κάνεις και απαιτεί 'πουλ-μουρ' όπως λες;
BMW Z3 - Ζητούνται πληροφορίες