-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Από Insigniaclub:
Και η αντίδραση του InsigniaClub για την δημοσίευση του κάγκουρα...Τελικά η opel προσπάθησε να απευθυνθεί σε διαφορετικό κοινό με το insignia αλλά από από ότι φένεται τα καγκουρό με τα astra ακολούθησαν , κακιούλα .
-
Από Insigniaclub:
Και η αντίδραση του InsigniaClub για την δημοσίευση του κάγκουρα...Τελικά η opel προσπάθησε να απευθυνθεί σε διαφορετικό κοινό με το insignia αλλά από από ότι φένεται τα καγκουρό με τα astra ακολούθησαν , κακιούλα .
-
Από Insigniaclub:
Και η αντίδραση του InsigniaClub για την δημοσίευση του κάγκουρα...
Τελικά η opel προσπάθησε να απευθυνθεί σε διαφορετικό κοινό με το insignia αλλά από από ότι φένεται τα καγκουρό με τα astra ακολούθησαν , κακιούλα .
-
επειδη θελει εγγραφη το insigniaclub τι ακριβως γραψαν???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
επειδη θελει εγγραφη το insigniaclub τι ακριβως γραψαν???θέλει εγγραφή?
εγώ μπήκα χωρίς να γραφτώ.
λες να το κλείδωσαν?edit:
Το κλείδωσαν...Απίστευτο. -
επειδη θελει εγγραφη το insigniaclub τι ακριβως γραψαν???Για την απαραδεκτη συμπεριφορα του μελους τους που ανεβασε την φωτογραφια εδω και την χλευασαμε....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
επειδη θελει εγγραφη το insigniaclub τι ακριβως γραψαν???
Για την απαραδεκτη συμπεριφορα του μελους τους που ανεβασε την φωτογραφια εδω και την χλευασαμε....
Το μέλος που ανέβασε τις φωτό ήταν απαράδεκτο ή αυτός που βίασε το όχημα?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τώρα το κλείδωσανόντως το κλείδωσαν είχα μπει και εγώ πριν.
Αν το κλείδωσαν γι' αυτό τον λόγο, απλά δεν παίζονται τα παλικάρια -
Μελη της Οπελ δεν ηταν αυτοι που ειχαν δυο club και η μονη διαφορα ηταν το ''-'' η κανω λαθος???Εκτός αυτού, κάποιοι από τους mods είναι αυτοί που τα είχαν κάνει άνω-κάτω σε αυτά τα 2 forums και την κάνανε για να ανοίξουν το insigniaclub.
Αυτά μου τα έχει πει ο stanfromgreece που είναι εκεί moderator και μέλος εδώ, μερικοί ίσως τον ξέρετε.
Έχω και screenshots από το μήνυμα
Τώρα το κλείδωσαν
όντως το κλείδωσαν είχα μπει και εγώ πριν.
Αν το κλείδωσαν γι' αυτό τον λόγο, απλά δεν παίζονται τα παλικάριαΤο κλείδωσαν και με έκαναν ban Γαμ@τοι?
-
Το κλείδωσαν και με έκαναν ban Γαμ@τοι?Είναι τακτική alfisti
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τώρα το κλείδωσαν -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το κλείδωσαν και με έκαναν ban Γαμ@τοι?
Είναι τακτική alfisti
Ω ναι!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είναι τακτική alfisti
Και εγώ banαρισμένος είμαι από το alfisti .
lol γιατί τί τους είπες;
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Είναι τακτική alfisti
Και εγώ banαρισμένος είμαι από το alfisti .
lol γιατί τί τους είπες;
οτι η 430 δεν ειναι rebadged alfa?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
οτι η 430 δεν ειναι rebadged alfa?
-
-
Συμπεριφορά μέλους..
[QUOTE=giannisvasi;45664]Για να καταλάβετε ότι ούτε κόμπλεξ έχουμε με κάποια μέλη ούτε μας αρέσει να κάνουμε τους κακούς με τιμωρίες , κοιτάξτε τι έκανε ένα μέλος του insigniaclub.
εδώ[QUOTE=ziggy;45666]Εάν ένα μέλος δεν αισθάνεται καλά μέσα σε μια παρέα, μέσα σε μια ομάδα, σε ένα club, σε ένα forum αυτοκινήτου, οπουδήποτε, μπορεί απλά να αποχωρήσει, να φύγει, να αυτοαπομονωθεί. Εδώ έχουμε το εξής παράδοξο: Μέλος που δεν θέλει να συμμετέχει στην ομάδα αυτή, να κάνει το παν για να τον απομονώσουν οι άλλοι...
Τελειώνω εδώ, γιατί αρχίζει και γίνεται ....γελοίο και δεν μ' αρέσει.[QUOTE=nkarve;45673]Τί έκανε ?
[QUOTE=gvard;45684]Καλημέρα,
Το εν λόγω μέλος δεν βλεπω να έκανε τίποτα κακό, διοτι απλά ποστάρισε φωτογραφίες που βρήκε σε αυτό το forum. Και εμείς έχουμε κατά καιρό ποστάρει φωτο από άλλα forums (ή από sites που μπορεί να τις πήραν από άλλα forum) οπως πχ με το Insignia OPC που του έσπασε η ζάντα. Οσο για το θέμα μηνύματος στο οποίο έκανε το post, πιστεύω οτι ο καθένας μας έχει το ελεύθερο να πιστεύει ο,τιδήποτε επιθυμεί για κάθε φωτογραφία (στο συγκεκριμένο thread βλέπω πολλές φωτο τις οποίες θεωρώ καλαίσθητες αλλαγές, οχι κάτι το κακό. Εξάλλου χρήστης πιο κάτω λέει οτι 'οπως πάμε ο,τιδήποτε δεν είναι εργοστασιακό κακώς θα το παρουσιάζουμε σαν καγκουριά'.
[QUOTE=shotcon;45686]Την ίδια απορία έχω κι εγώ.
[QUOTE=giannisvasi;45695]Δηλαδή συγγνώμη αλλά εδώ μέσα λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε , αν εγώ θέλω να αναρτήσω μία φωτογραφία που ανήκει σε ένα άλλο μέλος (είναι το αυτοκίνητου άλλου) δεν θα τον ρωτήσω αν μπορώ;Εκτός αν έχουμε χάσει πλέον το μέτρο της ευγένειας.Κάτι παράνομο δεν έκανε, αλλά δεν έπρεπε αν ρωτήσει το άλλο μέλος;Από θέμα ευγένειας και μόνο.
Αλλά μάλλον έχουμε χάσει την μπάλα οπότε που ώρα για ευγένεια.......[QUOTE=insigner;45718]Στην πυρρά ο αλήτης που πόσταρε ένα κάγκουρα στις καγκουριές!
Είναι ανάγωγος και ασεβής![QUOTE=giannisvasi;45720][QUOTE=insigner;45718] ένα κάγκουρα στις καγκουριές!
Αυτό και μόνο δείχνει το ποιόν σου.[QUOTE=shotcon;45722][QUOTE=giannisvasi;45695]..... αν εγώ θέλω να αναρτήσω μία φωτογραφία που ανήκει σε ένα άλλο μέλος (είναι το αυτοκίνητου άλλου) δεν θα τον ρωτήσω αν μπορώ;.......
Επέτρεψέ μου πως όχι! Και αυτό διότι το forum είναι δημόσιο. Δηλαδή όλοι έχουν πρόσβαση. Μόνη διαφορά είναι να δηλώσουμε την πηγή από την οποία αντλήσαμε την ή τις πληροφορίες.Ο σχολιασμός μου όμως μόνο για αυτό το κομμάτι.
[QUOTE=stanfromgreece;45724][QUOTE=shotcon;45722]Επέτρεψέ μου πως όχι! Και αυτό διότι το forum είναι δημόσιο. Δηλαδή όλοι έχουν πρόσβαση. Μόνη διαφορά είναι να δηλώσουμε την πηγή από την οποία αντλήσαμε την ή τις πληροφορίες.
Ο σχολιασμός μου όμως μόνο για αυτό το κομμάτι.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω... δεν αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες σε ένα 'απλό' θέμα... αναρτήθηκαν σε ένα 'χλευαστικό' θέμα,το οποίο είναι μόνο και μόνο για να κοροιδεύει όποιον είχε την 'ατυχία' να έχει κάνει κάποια μετατροπή στο αυτοκίνητό του... μας αρέσει δεν μας αρέσει...δικό του είναι το αυτοκίνητο,και άμα θέλει το βάφει και ρόζ με άσπρα ελεφαντάκια... εμάς λόγος δεν μας πέφτει...[QUOTE=shotcon;45726]Μα κι εγώ για αυτό τον λόγο στάθηκα και σχολίασα μόνο την αδειοδότηση της φωτογραφίας διότι δεν ήθελα να εμπλέξω τα μετέπειτα.
Από την στιγμή που υπάρχει η πηγή και η υπογραφή του συντάξα όλα είναι εντάξει. Αλλά πότε. Όταν το υλικό που αναδημοσιεύεται έχει δοθεί ελεύθερα η άδεια να χρησημοποιηθεί με τον παραπάνω τρόπο. Δηλαδή την αναφορά της πηγής. Εκτός και εάν ο συντάξας ενός κειμένου αποφασίσει αλλιώς. Αλλά σε ένα δημόσιο forum για να γίνει κάτι διαφορετικό θα πρέπει να λάβει γνώση ο έχων την γενική διαχείριση του ιστότοπου.Τώρα όσον αφορά το περιεχόμενο του κειμένου είναι άλλη ιστορία για την οποία δεν εμπλέκομαι σε αυτό το θέμα. Δεν ήταν ο σκοπός της συμμετοχής μου αυτός.
Τελειώνω αφήνοντας ένα υπονοούμενο: Πάρε τα μάτια μου και δες.
[QUOTE=nkarve;45757]Επιτρέψτε μου να κάνω το συνήγορο του διαβόλου. Αλλο οι προσωπικές φωτογραφίες και άλλο η φωτογραφία ενός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο είναι στο δρόμο και το βλέπει και το φωτογραφίζει όποιος θέλει. Δεν ανακατεύομαι με το σχολιασμό της φωτογραφίας αλλά αμα κάνεις το αυτοκίνητό σου έτσι το κάνεις για να το δείχνεις. Εμένα προσωπικά μπορεί να μη μου αρέσει όπως το έκανε ή να μου φαίνεται αστείο και να το σχολιάσω, δεν θα του ζητήσω την άδεια (άσε που δεν ξέρω ποιανού είναι).
-
Τελικά δεν είναι να δώσεις στον κόσμο κάτι που να δείχνει πιο ακριβό απ'ότι είναι Θα βγάλουν κατευθείαν πάνω του όλα τους τα κόμπλεξ και τη μιζέρια.
Πωπω, δεν μπορούσες να το πεις καλύτερα. 10000% σωστός. Το έχω δει αυτό στο InsigniaClub σε τεράστιο βαθμό.
Ποστς του τύπου 'Πέρασα το Α4 ή το Compressor' με την οπελάρα μου και ο οδηγός ήταν έτοιμος να ο βάλει φωτιά στην άκρη του δρόμου. Έλεος, opel πήρες, το Hyundai της Γερμανίας, ξεκαβάλα...
Απαραδεκτο το παραπανω insignia..Το insigniaclub επισης το εχω μεσα στη καρδια μου απο τοτε που ειχα ανοιξει 'Το πιο ομορφο μεσαιο'.. Δυστυχως υπαρχουν κομπλεξικα ατομα εκει μεσα..
-
Καλημέρα,
Παρακαλώ κάποιος mod να το μεταφέρει και στο viewtopic.php?f=5&t=43600&start=0 για να έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη του θέματος, ωστε να μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει και να πάρει πιο ολοκληρωμένη απόφαση.
Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι ο Administrator του Insigniaclub. Επιτρέψτε μου να διορθώσω κάποια πράγματα που 'ξέχασε' να αναφέρει ο insigner/stoilas προκειμένου να έχετε μία πιο αντικειμενική άποψη σχετικά με το τι ακριβώς έγινε.
Σχετικά με το θέμα που έγραψε χρήστης στο club μας για την μεταφορά των φωτογραφιών εδώ, είμαι αντίθετος με τα λεγόμενα του χρήστη (και το έγραψα εκεί οπως το μετέφερε ο cosmo εδώ) καθώς ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει φωτογραφίες από ένα club και να τις βάλει αλλού (και στο club μας υπάρχουν φωτογραφίες από αλλού), επίσης ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει οτι κάτι είναι όμορφο ή καγκουριά και απλά μπορούμε να πούμε και εμείς την γνώμη μας, από τη στιγμή που έχει δώσει public τις φωτό του.
Σχετικά με το θέμα 'συμπεριφορά μέλους' οπου αναφερόταν η προσθήκη των φωτογραφιών εδώ, αυτό δεν διεγράφη ούτε απαγορεύτηκε η πρόσβαση σε κάποιον χρήστη, απλά στην κατηγορία 'Σχετικά με το club μας' δώθηκε πρόσβαση μόνο σε όσους είναι μέλη, καθώς αυτά αφορά. Οπως και σε πολλά άλλα forums πρέπει να γίνει μέλος κάποιος για να δει συγκεκριμένες κατηγορίες έτσι και εδώ, δεν εγινε κάτι το παράξενο.
Σχετικά με το ban του χρήστη insigner/stoilas, να αναφέρω οτι εδώ και κάποιους μήνες το εν λόγω μέλος είχε εριστική συμπεριφορά σε πολλά μέλη απαντώντας με υποτιμητικό ύφος στις συζητήσεις, έλεγε δημοσίως σε moderators 'ξέρεις που σε έχω γραμμένο' και έβρισε moderator (μ**ν*πανο), οπότε μετά από ενα ban 5 ημερών που του είχε γίνει για να ηρεμήσει και εφόσον αυτός δεν έβαλε μυαλό, αποφασίστηκε να γίνει το ολικό ban του. Το ban δεν ειχε καμία απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες που αναρτηθηκαν εδω.
(πχ σε edit που εκανε moderator για να αφαιρεσει προσβλητικους χαρακτηρισμους, εκανε ξανα edit ο insigner/stoilas Και εγραψε 'Insigner>> Εσύ είτε είσαι τις ιερατικής είτε είσαι απλώς κολλημένος. Επίσης αυτό που κάνεις στα μηνύματα χωρίς να ενημερώνεις είναι λίγο gay')Ελπίζω τώρα να υπάρχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον insigner/stoilas ο οποίο αν δεν απατώμαι έχει γίνει ban για παρόμοια συμπεριφορά και από το vwclub.
Ευχαριστώ.
-
Εγω εχω να πω οτι ειστε η παιδικη χαρα των club γενικοτερα..Εφτιαξα καποτε μια ψηφοφορια για το πιο ομορφο μεσαιο και αφου κοινο μελος σας το γνωστοποιησε με σκοπο να βγειτε πρωτοι γραφοσασταν εδω μονο και μονο για να ψηφισετε λες και το insignia ειναι προεκταση του πουλιου σας και επρεπε παση θυσια να το βγαλετε καλυτερο..Περιττο να πω το τι γραφατε για τους ανταγωνιστες ανεξαρτητως χωρας του insignia στο club σας..
Να το χαιρεστε το club σας..
Μ αρεσει που τωρα θιχτηκατε που καποιος ανεβασε ενα καγκουρικο insignia και αρχισατε τα 'μπανια' και τους τσακωμους..Μεγαλη παιδικη χαρα..Χαρειτε ρε τα αμαξια σας λεω γω καλυτερα..
διασπαση απο: Australia Uber Alles!!!!! [#5]