-
Ύστερα από σκέψη αποφάσισα να εγκαταλείψω την μηχανή μου και να περάσω στον εύχρηστο(?) κόσμο των σκούτερ. Αγόρασα σήμερα ένα peugeot satelis 500 και ελπίζω να μην το μετανιώσω..
Από μια δοκιμή που του είχα κάνει με είχε εντυπωσιάσει σε θέματα χώρων, ευχρηστίας, φιλικότητας προς τον οδηγό. Το μόνο αρνητικό οι μικρές ρόδες σε σχέση με το bmw που έχω.
Από γκάζι δεν έχω άποψη ακόμα, πάντως τα φρένα παρόλο που είναι NISSIN και έχουν ABS δεν μου δίνουν την καλύτερη αίσθηση. Ελπίζω να είναι απλά η μετάβαση από τους μεγάλους τροχούς σε μικρότερους που μου δίνει αυτή την αίσθηση..
Αν έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο θα χαρώ πολύ να τον διαβάσω...
-
Ύστερα από σκέψη αποφάσισα να εγκαταλείψω την μηχανή μου και να περάσω στον εύχρηστο(?) κόσμο των σκούτερ. Αγόρασα σήμερα ένα peugeot satelis 500 και ελπίζω να μην το μετανιώσω..
Από μια δοκιμή που του είχα κάνει με είχε εντυπωσιάσει σε θέματα χώρων, ευχρηστίας, φιλικότητας προς τον οδηγό. Το μόνο αρνητικό οι μικρές ρόδες σε σχέση με το bmw που έχω.
Από γκάζι δεν έχω άποψη ακόμα, πάντως τα φρένα παρόλο που είναι NISSIN και έχουν ABS δεν μου δίνουν την καλύτερη αίσθηση. Ελπίζω να είναι απλά η μετάβαση από τους μεγάλους τροχούς σε μικρότερους που μου δίνει αυτή την αίσθηση..
-
-
Καταρχάς μεγιές και καλοτάξιδο!
Αφού έχεις και κανονική μηχανή γιατί πήρες τέτοιο γαιδουροscooter? Ένα μικρότερο δέν σου έκανε?
-
Λοιπόν το satelis δεν είναι τόσο μεγάλο, όπως π.χ burgman..
Έχω πάθει πλάκα με την ευχρηστία του, τους χώρους του αλλά ΚΑΙ τις επιδόσεις του. Βέβαια στο τελευταίο έβαλα και εγώ το χεράκι μου τοποθετώντας ένα βαριατόρ Malossi...
Το satelis είναι αρκετά γρήγορο, και μέχρι στιγμής δείχνει πολύ πιο οικονομικό από το BMW που είχα πριν. Ίδιο τεπόζιτο, ίδια διαδρομή ΑΚΡΙΒΩΣ και κατάφερα να κάνω περίπου 60 χλμ παραπάνω..Not bad
Αυτό μου έχει κάνει εντύπωση πάντως είναι οι τεράστιοι χώροι κάτω απο τη σέλα που φιλοξενούν 2 full face κράνη ΑΝΕΤΑ...
Μόλις ξανακάνω γέμισμα θα τσεκάρω την αυτονομία του καλύτερα.
-
-
Ποσες στροφες ανεβαζει τωρα με το καινουριο βαριατορ?
Πρώτο scooter...