-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν υπάρχει!!! Δεν παίζει να είναι αυθεντικό, μόνο μοντάζ δικαιολογεί αυτά που άκουσαν τα αυτάκια μουΚι όμως, μέσα στο παραλήρημα του, είναι ξεκάθαρη η νοοτροπία που διακατέχει αυτά τα άτομα.
Την υπακοή στον ΚΟΚ, και τον αστυνομικό έλεγχο που οφείλει να δεχτεί ο οποιοσδήποτε στο δρόμο, τα θεωρεί εκδίκηση από τον Παπουτσή απέναντι 'στον πολίτη Κίμωνα Κουλούρη'.Δεν πειράζει όμως, ως γνήσιος ευθύς πολιτικός άντρας, 'ανέλαβε την ευθύνη'...
Άλλος καραγκιόζης ο Παπουτσής. Αφού ρίχνει το τηλέφωνο 'get out of jail free' (είτε αυτός, είτε κάποιος δικός του), μετά βγαίνει δημόσια και συγχαίρει τους αστυνομικούς που ο ίδιος γείωσε. Και τι μήνυμα δίνει αυτό το περιστατικό στον τελευταίο ευσυνείδητο αστυνομικό που προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά του; Μη μπλέκεις, γιατί θα βγεις κερατάς και δαρμένος. Κι έτσι θα καταλήξει κι αυτός σιγά σιγά να γίνει ο κλασσικός μπάτσος.
Είναι όλοι γελοίοι. Δεν χρεοκοπήσαμε τυχαία.
.-
-
Δινω 48ωρες στον Κιμωνα μεχρι να υποβαλλει μυνηση στους αστυνομικους.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι όλοι γελοίοι. Δεν χρεοκοπήσαμε τυχαία.**δεν είναι γελοίοι, είναι (θέλω να πιστεύω, ήταν) νταβατζήδες....
** -
Αυτη τη φορα θα πω ειλικρινα μονο στην ελλαδα
Πολλα ναρκωτικα ο κιμωνας
-
Για τον Κουλούρη: ΓΤΜΠΤΠΟ ΜΟ
Ο Καρατζφύρερ πολύ τα 'μάσαγε' τα λόγια του, σαν να μην αισθανόταν και πολύ άνετα με αυτά που έλεγε (ή έτσι μιλάει συνήθως, δεν τον παρακολουθώ)...
Η μπόχα ξεχειλίζει ρεεεεεεεεεεεεεεεε...
_
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτη τη φορα θα πω ειλικρινα μονο στην ελλαδαΠολλα ναρκωτικα ο κιμωνας
Κάνω παράθεση γιατί η συγκεκριμένη παραδοχή είναι ιστορική και πρέπει να μείνει για τις επόμενες γενιές φορουμάδων
-
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Χανίων, η σύλληψη 22χρονης δασκάλας, η οποία μέσω Facebook προσέγγιζε ανήλικους 10 έως 15 ετών προσποιούμενη ότι θα τους βοηθήσει στα μαθήματά τους και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.
Κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη και μετά από ψηφιακή ανάλυση εντόπισε διαλόγους της 22χρονης με 15χρονο μαθητή γυμνασίου στα Χανιά. Ο μαθητής εξετάστηκε και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, ενώ αποκάλυψε ότι είχε ερωτική επαφή με τη δασκάλα πριν από 5 μήνες. Η μητέρα του ζήτησε την ποινική της δίωξη. Εναντίον της δασκάλας σχηματίστηκε δικογραφία.
http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/el ... 0-22-.html
Έχω την εντύπωση πως, όταν πρόκειται για αποπλάνηση εφήβου από νεαρή δασκάλα, όλοι είναι πιο ελαστικοί... -
Στην εποχή μου το να πας με 22χρονη στα 15 σου ήταν μεγάλη επιτυχία και το γιόρταζες, δεν της έκανες μήνυση! Epic fail η νέα γενιά!
Όσο για τον Κίμωνα... ακόμα και ο Πρέκας μπροστά του φαίνεται σοβαρός!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην εποχή μου** το να πας με 22χρονη στα 15 σου ήταν μεγάλη επιτυχία και το γιόρταζες, δεν της έκανες μήνυση! Epic fail η νέα γενιά! **Όσο για τον Κίμωνα... ακόμα και ο Πρέκας μπροστά του φαίνεται σοβαρός!
Για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε... παει η μανα και κανει μηνηση, οταν παλαιωτερα η'μανα' εβαζε καποια 'καλη' της φιλη της να διδαξει το παιδι μπας και με την πρωτη φορα παθει κανενα ψυχολογικο και βγει μετα ... λουγκρα...!!! την βλεπω τη μανα να εχει στερηση στα ερωτικα.. και να ζηλευει τη δασκαλα.... για τις επιτυχιες της... αμα βαζανε και φωτο θα ξεραμε σιγουρα τους λογους... αυτης της συμπεριφορας.... Το παιδι σκεφτομαι, τι γνωμη θα εχει πλεον για τη μανα του...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Χανίων, η σύλληψη 22χρονης δασκάλας, η οποία μέσω Facebook προσέγγιζε ανήλικους 10 έως 15 ετών προσποιούμενη ότι θα τους βοηθήσει στα μαθήματά τους και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.
Κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη και μετά από ψηφιακή ανάλυση εντόπισε διαλόγους της 22χρονης με 15χρονο μαθητή γυμνασίου στα Χανιά. Ο μαθητής εξετάστηκε και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, ενώ αποκάλυψε ότι είχε ερωτική επαφή με τη δασκάλα πριν από 5 μήνες. Η μητέρα του ζήτησε την ποινική της δίωξη. Εναντίον της δασκάλας σχηματίστηκε δικογραφία.
http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/el ... 0-22-.html
Έχω την εντύπωση πως, όταν πρόκειται για αποπλάνηση εφήβου από νεαρή δασκάλα, όλοι είναι πιο ελαστικοί...και που είναι το κακό?
-
Ότι δεν τους βήθησε και στα μαθήματα.
-
-
Μπορεί να ήταν καμιά....σαύρα και μην μπορούσε να βρει άντρα, πέφτοντας την στους νέοπες....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Νομίζω ότι το θέατρο του παραλόγου πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν θα σταματήσει, θα συνεχίσει, αυτά που έμαθε ο λαός τόσες 10ετίες τώρα, θέλει περισσότερες για να τα ξεχάσει... Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα πάψουμε να γελάμε αν αναλογιστούμε ότι αυτός ο άνθρωπος (δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω όπως του αρμόζει γιατί ...) εισπράττει από τον κρατικό κορβανά πολύ περισσότερα χρήματα από το 99% των Ελλήνων σήμερα. Ειμαι βέβαιος πως άν μπορούσε να βολέψει τον κανακάρη μας στο Δημόσιο (ακόμη και τώρα κι έστω) με 680 ευρώ το μήνα, δε θα παύαμε να γελάμε και δε θα χρειαζόταν να αναλογιστούμε τίποτα...Και πραγματικά λυπάμαι για τους ανθρώπους στο mega που υιοθετούν αυτή την καρικατούρα. Μπορείς να υπολογίσεις πόσες φορές έχεις λυπηθεί για το Mega μέχρι τώρα ,αλλα ακόμα χειρότερα, πόσες φορές θα λυπηθείς ακόμα...;;
Περιμένω λοιπόν τον εισαγγελέα να κάνει τη δουλειά του. Ολοι περιμένουμε εδω και χρόνια... Να μαζέψει τον κύριο αυτό και να στείλει το σύνολο των αξιωματικών που τον άφησαν ελεύθερο στο πειθαρχικό. Δεν είναι δυνατόν να μας εμπαίζουν έτσι. Μπα, εμένα μου φάινεται πως χαλλλλλαρά είναι.... Όσο και ηλίθιος να είναι ο Έλληνας δεν είναι τόσο ηλίθιος. Δεν μπορεί... Δεν γίνεται....Αμφιβάλλεις ε....;;
Είναι όλοι γελοίοι. Δεν χρεοκοπήσαμε τυχαία.
.-
Κι όμως, κάνετε λάθος....!!!!** 'Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιοι' ....!!!! **
-
Την ίδρυση νέου πολιτικού μετώπου ανακοίνωσε ο Μίκης Θεοδωράκης
Το όνομα αυτού «Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση»Υπομονή, θα ψοφήσει όπου να'ναι.

-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το παιδι σκεφτομαι, τι γνωμη θα εχει πλεον για τη μανα του...Τι γνώμη να έχει, λες και τον νοιάζει; Είμαι σίγουρος ότι θα σκέφτεται:

*Εγώ τουλάχιστον μάμησα! * -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Υπομονή, θα ψοφήσει όπου να'ναι.

+10000
για να μπορεσουμε επιτελους να εχουμε τους πνευματικους ογκολιθους που μας αξιζουν:

-
- με την καλή έννοια.

- με την καλή έννοια.
-
Υπομονή, θα ψοφήσει όπου να'ναι.

-
:inlove:- με την καλή έννοια.

και γω για 4 πηγα να βαλω αλλα νομιζα οτι αντεχεις μονο 3 υστερα απο τοσο καιρο..
που να φανταστω οτι το πετσακι δουλευει maximum overdrive.... - με την καλή έννοια.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]