-
Μάιστα, οκ νομίζω ότι κατάλαβα
-
Ρε σεις, ζει ακόμη αυτός!
Νόμιζα πως είχαμε απαλλαχθεί, λόγω γήρατος, αλλά μάλλον τον ξέχασε κι αυτόν ο Χάρος... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ρε σεις, ζει ακόμη αυτός!
Νόμιζα πως είχαμε απαλλαχθεί, λόγω γήρατος, αλλά μάλλον τον ξέχασε κι αυτόν ο Χάρος... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μάιστα, οκ νομίζω ότι κατάλαβακόβω τα καλαμπαλίκια μου ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να άνοιξε τα μάτια κ να έσφιξε κανένα χέρι
*
Σ’ ευχαριστούμε Γέροντα για ότι έκανες για μας. Το ψωμί που τρώμε δικό σου είναι, αλλά δεν μας έδωσες μόνο το υλικό ψωμί, αλλά μας έδωσες και την πίστη στο ΧΡΙΣΤΟ. Γέροντα σ’ ευχαριστούμε για όλα, συγχώρεσέ μας που δεν φτάσαμε στο ύψος που εσύ περίμενες…*όσο διασκεδαστικό κ αν το βρίσκω, άλλο τόσο θλίβομαι βαθύτατα για την κατάντια των ανθρωπων
-
Ο καθενας υπευθυνος για τον εαυτο του.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ο καθενας υπευθυνος για τον εαυτο του.Για τα καλαμπαλίκια του Χάρη το λες αυτό ;
-
Για τα καλαμπαλίκια του Χάρη το λες αυτό ;
Φαίνεται πως ο egobrain δεν τολμάει να τα ρισκάρει τα δικά του, ίσως να τα χρησιμοποιεί περισσότερο απ' ότι ο Χάρης...
-
-
ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1df ... r_embedded -
...Μετά από πληροφορίες που μετέφεραν στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, «κατάσκοποι» του στο Μαξίμου, και σε καίριες θέσεις σε κυβερνητικά υπουργεία, στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά συσκέπτονται νυχθημερόν, καθορίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προεκλογική τακτική του κόμματος. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πρωθυπουργός προετοιμάζεται να αιφνιδιάσει την Αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, με διπλές εκλογές, βουλευτικές και δημοτικές. Τις τελευταίες ημέρες συνεργάτες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εν μέσω της θερινής ραστώνης αλλά και τις θύελλας των αντιδράσεων που προκαλούν τα δυσβάστακτα κυβερνητικά μέτρα, εντόπισαν στοχευμένες κυβερνητικές κινήσεις προς ομάδες ειδικού εκλογικού ενδιαφέροντος για το κυβερνών κόμμα.
Το επιτελείο στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έχουν αντιληφθεί ότι το κυβερνητικό κόμμα έχει εισέλθει ανεπίστρεπτα σε τροχιά πολιτικής φθοράς, κυρίως λόγω της οικονομικής δυσπραγίας στη χώρα, αλλά και τις χαώδους απόστασης, μεταξύ των προεκλογικών υποσχέσεων – συνθημάτων, και των μετεκλογικών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και γι αυτό ακριβώς, λένε οι πολιτικοί αναλυτές στη Ρηγίλλης, ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει εκλογικό αιφνιδιασμό, για να κερδίσει χρόνο για τον ίδιο και την κυβέρνηση του, εκβιάζοντας το εκλογικό σώμα, με το δίλημμα, νέα εκλογική εντολή ή χρεοκοπία υπό διεθνή κατακραυγή.πηγή www.skai.gr
να σωθεί η πατρίδα και μ@λ@κίες...νυν υπέρ πάντων η καρέκλα...
-
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν το τολμούσε ο ΓΑΠ, οι πιθανότητες να μην πάρει κανένα κόμμα την απαραίτητη πλειοψηφία θα ήταν πάρα πολύ μεγάλες με αποτέλεσμα να περάσει η χώρα σε περίοδο ακυβερνησίας. Και αυτό σε μια εποχή που πάνω από όλα χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση που θα επιμείνει με γενναία και αντιλαϊκ(ιστικ)ά μέτρα που θα ξεριζώσουν τις διαρθρωτικές ανωμαλίες της Ελληνικής οικονομίας.
-
η πιθανότητα δεν είναι απλώς μεγάλη, είναι =1.
μάλλον σαν απόπειρα να καεί το ενδεχόμενο των 2πλων για να είμαστε σίγουροι. -
Για τα καλαμπαλίκια του Χάρη το λες αυτό ;
για το
όσο διασκεδαστικό κ αν το βρίσκω, άλλο τόσο θλίβομαι βαθύτατα για την κατάντια των ανθρωπων
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η πιθανότητα δεν είναι απλώς μεγάλη, είναι =1.
μάλλον σαν απόπειρα να καεί το ενδεχόμενο των 2πλων για να είμαστε σίγουροι.εγώ πάλι το βρίσκω ρεαλιστικό με την έννοια του υψηλού ποσοστού αποτυχίας του προγράμματος (όλοι μα όλοι, ημεδαποί και μη το σχολίασαν από υπεραισιόδοξο έως εξωπραγματικό)...
προκειμένου λοιπόν να χρεωθούν (και να αυτοκτονήσουν πολιτικά) όλοι στο πασοκ για την επερχόμενη αδυναμία της κυβέρνησης να επιτύχει τους στόχους...προσφεύγουν στις κάλπες και ελπίζουν στο καλύτερο συνυπολογίζοντας την χαμηλή συσπείρωση των οπαδών της ΝΔ... -
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1855522
ήδη βέβαια στο φούρνο της Γειτονιάς μου το ψωμί τσίμπησε 10 λεπτά.... Εννοείται ότι έχει πέσει εμπάργκο. Θα δώσω μερικά ευρώ και θα αγοράσω έναν παρασκευαστή ψωμιού. Με το σημερινό κόστος των αλεύρων και του ψωμιού και το γεγονός ότι θα καλύπτω δύο οικογένειες σε 6 μήνες η αγορά θα έχει αποσβεστεί....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1855522ήδη βέβαια στο φούρνο της Γειτονιάς μου το ψωμί τσίμπησε 10 λεπτά.... Εννοείται ότι έχει πέσει εμπάργκο. Θα δώσω μερικά ευρώ και θα αγοράσω έναν παρασκευαστή ψωμιού. Με το σημερινό κόστος των αλεύρων και του ψωμιού και το γεγονός ότι θα καλύπτω δύο οικογένειες σε 6 μήνες η αγορά θα έχει αποσβεστεί....
φτιάξε ψωμί...θα βάλω εγώ στο μπαλκόνι κοτούλες...κάποιος άλλος ντομάτες... να ξεκινήσουμε τον ακίνδυνο αντιπραγματισμό μπας και επιβιώσουμε...
ιδέα...θα τα οικονομήσει όποιος κάνει το delivery στις ανταλλαγές... -
Πάρε Kenwood BM350. Απόσβεση θα κάνεις (κοστίζει γύρω στα 120 €, από τις πιο ακριβές συσκευές του είδους), δεν τίθεται θέμα με τέτοιες τιμές στους φούρνους. Το βασικότερο όμως είναι ότι θα έχεις σε 3 ώρες (στο πρόγραμμα 4) 1 κιλό φρέσκο, καθαρό ψωμί, όχι από μηχανουργεία με φούρνους και τυχάρπαστους εργάτες ή από κινέζικες κατεψυγμένες ζύμες. Προσωπικά έχω κάνει σε 2 χρόνια ήδη απόσβεση φτιάχνοντας 1 ψωμί ανά 2-3 μέρες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάρε Kenwood BM350. Απόσβεση θα κάνεις (κοστίζει γύρω στα 120 €, από τις πιο ακριβές συσκευές του είδους), δεν τίθεται θέμα με τέτοιες τιμές στους φούρνους. Το βασικότερο όμως είναι ότι θα έχεις σε 3 ώρες (στο πρόγραμμα 4) 1 κιλό φρέσκο, καθαρό ψωμί, όχι από μηχανουργεία με φούρνους και τυχάρπαστους εργάτες ή από κινέζικες κατεψυγμένες ζύμες. Προσωπικά έχω κάνει σε 2 χρόνια ήδη απόσβεση φτιάχνοντας 1 ψωμί ανά 2-3 μέρες.merci ....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν το τολμούσε ο ΓΑΠ, οι πιθανότητες να μην πάρει κανένα κόμμα την απαραίτητη πλειοψηφία θα ήταν πάρα πολύ μεγάλες με αποτέλεσμα να περάσει η χώρα σε περίοδο ακυβερνησίας. Και αυτό σε μια εποχή που πάνω από όλα χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση που θα επιμείνει με γενναία και αντιλαϊκ(ιστικ)ά μέτρα που θα ξεριζώσουν τις διαρθρωτικές ανωμαλίες της Ελληνικής οικονομίας.Απο οτι φαινεται τα αντιλαικα μετρα για 'ξεριζωμα των διαρθρωτικων ανωμαλιων της ελληνικης οικονομιας'(ουφ),δεν χτυπησαν ακομα την πορτα της αστικης νεοελληνικης 'αριστοκρατιας' που επαγγελεται 'εισοδηματιας'(κοινως τα αρπαζω ξυνοντας τα ευαισθητα μου οργανα)και κουναει απειλητικα το δαχτυλο σε οσους τολμουν και αξιωνουν επιπεδο διαβιωσης που ξεφευγει απο την πραγματικοτητα των 700ευρω,την στιγμη που τα 700 ευρω για την καστα των εισοδηματιων δεν φτανουν ουτε για το πανε-ελα προς το κοντινοτερο ελβετικο σαλε.
Οσο για το υπογραμμισμενο αποτελει και ενα απο τα βασικοτερα επιχειρηματα της κυβερνητικης δικτατοριας.Αυτες ακριβως οι 'ισχυρες κομματικες κυβερνησεις'ειναι που εθρεψαν σε σημειο γιγαντισμου τον κομματικο στρατο που τις ακολουθει και χειροκροτει σε καθε συνεδριο.Αυτες ειναι που αξιωσαν σε θεσεις κλειδια τον καθε κομματικο ακολουθο και απλωσαν τα πλοκαμια τους σε καθε υγιες κυτταρο του κοινωνικου ιστου μετατρεποντας το σε καρκινωμα.
Η 'αλαφουζια καθημερινη' που αρεσκεσαι να διαβαζεις,ξεχασε να σε ενημερωσει οτι στην Γερμανια και την Αγγλια οι κυβερνησεις ειναι συνεργασιας. -
Το αριστοκρατικό αστικό μου προφίλ δηλώνει βαθιά συγκινημένο που το αναγνώρισες.
Για αυτούς που αξιώνουν να φύγουν από τα €700 ίσως θα μπορούσαμε να τους προτείνουμε να εχμ... 'δουλέψουν εθελοντικά' στον Ριζοσπάστη, εκεί που η αριστερά δείχνει πραγματικά πόσο σέβεται όσους εργάζονται για αυτή και πόσο κατανοεί τις ανάγκες τους και το τι πραγματικά σημαίνει για αυτούς χαμηλό βιοτικό επίπεδο.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]