-
Nα πω και εγώ με τη σειρά μου, πως όντως μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λέει το αναμάρτητο άλτερ.
Φυσικά, δεν ξέρω αν έβγαλε και μια επίσημη μισθοδοσία με σφραγίδες, υπογραφές, τα ποσά, αλλά καλυμμένα τα ονόματα, γιατί όπως το βλέπω στη οθόνη είναι σαν να λέω στη γειτονιά που μένω, πως μια Μαρία παντρεμένη κάνει πίπες με δόσεις και όλοι όσοι είναι παντρεμένοι με Μαρίες να τις σαπίζουν στο ξύλο επειδή το γυρίσανε στα κλαρίνα γιατί το είπα εγώΕπίσης, να θυμίσω πως το εν λόγω πορνοκάναλο, βαρύνεται με μια κατηγορία για πλαστά και εικονικά τιμολόγια με συνδυαζόμενη φοροδιαφυγή ύψους εκατομμυρίων ευρώ. Είναι λίγο κουλό όταν μάλλον είσαι γκραν λαδιάρης, να εγκαλείς τον άλλον για αδικαιολόγητα υψηλή μισθοδοσία σε δύσκολους καιρούς.
Λέω λοιπόν πως αν και κουλό, ως κανάλι σαφώς και έχει το δικαίωμα να βγάλει μια τέτοια είδηση (η ακρίβεια της οποίας ελέγχεται) αλλά από την άλλη, καλό είναι να μην ξεχνάμε πως στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ οι οποίοι είτε έχουν να αποδώσουν ΦΠΑ από την έναρξη ισχύος του νόμου περί ΦΠΑ, είτε βαρύνονται με κατηγορίες σαν αυτή του άλτερ, οι εκάστοτε κυβερνήσεις εφάρμοζαν χρόνια τώρα μια ιδιότυπη περαίωση του τύπου, 'πες εσύ αυτό που θέλω εγώ να περάσω και εγώ θα κάνω τα κουμάντα μου ώστε κάτι χαρτιά ελέγχων να χαθούν μαγικά και ούτε γάτα ούτε ζημιά'
Νομίζω, πως ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, καλό είναι να μην παραβλέπουμε τακτικές που είναι γνωστό πως και πότε αποφασίζονται να ακολουθηθούν. -
To αλτερ απο οτι ξερω(δεν ειμαι σιγουρος) καλυψε τις ακαλυπτες με την γνωστη εκβιαστικη μεθοδο 'μου τα χαριζεις αλλιως βγαζω βρωμα'.
Η δικια μου απορια εχει να κανει με το γογονος οτι πισω απο την καθαριστρια μπορει να μην κρυβεται μια κυρια με σφουγγαροπανο ,αλλα μια αλλη που εργαζεται αλλου και εχει διοριστει και στον ΟΠΑΠ σαν καθαριστρια.Επισης αρχιζουν να μπαινουν ψυλλοι στα αυτια μου με το σεναριο των στημενων κληρωσεων(ιδιως με τα τεραστια ποσοστα επιτυχιας της Κυπρου στα τζακ-ποτ του τζοκερ).Υπαρχει περιπτωση αυτα τα μπονους να ειναι η πιτα που μοιραζουν εκει για να κρατιουνται τα στοματα κλειστα?
Τελικα ή ειναι μια τεραστια επικοινωνιακη μπαρουφα ή απλα το αλτερ εβγαλε στη φορα σκανδαλο μεγατονων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φιρί-φιρί το πάτε να μπει εδώ μέσα η Καθαρίστρια με το εκκαθαριστικό της να σας κολλήσει στον τοίχο.Για παράδειγμα γίνεται συζήτηση για απολύσεις στο δημόσιο. Γιατι αντι αυτού δεν γίνεται συζήτηση για μισθολογικό πλαφον;
Πιο λογικό δεν είναι να πάρουν οι υψηλόμισθοι λιγότερα απτο να μείνουν άνθρωποι χωρις δουλειά;
Αδιανόητο; Γιατί να υπάρχει μισθός 5000 ευρώ για οποιονδήποτε δημόσιο υπάλληλο όποιας θέσης ας πούμε;& Φρίκινγκ Κράιστ!!!
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, σε βαθμό που αισθάνομαι μια μέθεξη, όλα έγιναν πιο καθαρά πλέον.
Το σύστημα δουλεύει όμως έτσι αγαπητέ, το σύστημα του συνδικαλισμού που φροντίζει να βολεύει λίγους πετώντας λίγη στάχτη στα μάτια των πολλών.
Όταν λέγαμε ότι γίνεται τεράστιο φαγοπότι στο δημόσιο, δεν μιλούσαμε φυσικά για τους εργαζομένους των 1500-2000 ευρώ, αλλά για αυτούς που τελικά καθαρίζουν πάνω από 3χίλιαρο χωρίς ουσιαστική ανταποδοτικότητα.Αυτό είναι μάθημα τώρα για να κατανοήσω τι εστι εργοδοτικός η κυβερνητικός η ξεπουλημένος συνδικαλισμός; Ημαρτον έτσι;
Και για τα υπόλοιπα περι φαγοποτίων τι θέλεις, να τα διαβάσω και να κρεμάσει το σαγόνι μου απο έκπληξη;
Να σε ενημερώσω μόνο πως τα ίδια η παρόμοια φαγοπότια παίζουν χαλαρά και στον ιδιωτικό τομέα σε άπειρες επιχειρήσεις όπως έχουμε ξαναπει δισεκατομμύρια φορές (όλο τα ίδια λέμε τελικά ) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διότι πριν καιρό έγινε χαμός όταν ακούστηκε κάτι για αποδοχές άνω των 2.000 ευρώ και φυσικά διορθώθηκε σε μισθό άνω των 2.000 ευρώ.
Εχουν αλλάξει πολλά από τότε. Τώρα χαλαρά θα περάσει ως μέτρο. Και δεν θα κουνηθεί ΚΑΝΕΙΣ.
Το κακό είναι ότι έπρεπε να φαλιρίσουμε για να πάρουμε μέτρα.
Και τώρα ότι μέτρα να πάρουμε δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί το χρέος. Μόνο με ξεπούλημα περιουσίας μπορεί να γίνει κάτι. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αυτό είναι μάθημα τώρα για να κατανοήσω τι εστι εργοδοτικός η κυβερνητικός η ξεπουλημένος συνδικαλισμός; Ημαρτον έτσι;
Και για τα υπόλοιπα περι φαγοποτίων τι θέλεις, να τα διαβάσω και να κρεμάσει το σαγόνι μου απο έκπληξη;
Να σε ενημερώσω μόνο πως τα ίδια η παρόμοια φαγοπότια παίζουν χαλαρά και στον ιδιωτικό τομέα σε άπειρες επιχειρήσεις όπως έχουμε ξαναπει δισεκατομμύρια φορές (όλο τα ίδια λέμε τελικά )Τότε τι δουλειά είχαν οι επαναστατικές δυνάμεις στο πλευρό των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής, του ΟΛΠ, του ΟΣΕ, γενικώς και χωρίς προϋποθέσεις, ανεξαρτήτως αιτημάτων των συνδικαλιστών τους; Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ το ενιαίο μισθολόγιο, παρά μόνο οι αυξήσεις γενικώς, όταν είναι γνωστό ότι τα λεφτά απλώς δεν φτάνουν και ότι για κάθε ευρώ που τσίμπαγαν πχ οι εφοριακοί ή οι τελώνες ή οι υπάλληλοι της ΕΡΤ, μειωνόταν αντιστοίχως (ή δεν ανέβαινε) ο μισθός άλλων ΔΥ;
Και τι έγινε δηλαδή που τα κάνουν κάποιοι και στον ιδιωτικό τομέα; Το δημόσιο χρήμα που πηγαίνει σε τσέπες λίγων στον δημόσιο τομέα έχει σχέση με το χρήμα του Κόκκαλη ή με τη Vodafone; Μήπως ζητάει η τρόικα να μειωθούν ΑΥΡΙΟ οι μισθοί των στελεχών και υπαλλήλων ιδιωτικών εταιρειών (που δεν μπορεί άλλωστε);
Το πρόβλημα είναι (κράτα το σαγόνι σου μη χτυπήσει το πληκτρολόγιο) ότι τα αιτήματα που διατυπώνονται από κάθε πολιτικό χώρο (της αντιπολίτευσης) στηρίζουν αυτό που περιέγραψα και δηλώνεις ότι γνωρίζεις. Κρίμα, ε;
-
Η δικια μου απορια εχει να κανει με το γογονος οτι πισω απο την καθαριστρια μπορει να μην κρυβεται μια κυρια με σφουγγαροπανο ,αλλα μια αλλη που εργαζεται αλλου και εχει διοριστει και στον ΟΠΑΠ σαν καθαριστρια.
Ή μια κυρία που όντως προσλήφθηκε ως καθαρίστρια, με την πάροδο του χρόνου τέθηκε θέμα ότι 'θέλει βοήθεια', έγινε πρόσληψη άλλων καθαριστριών από ιδιωτική εταιρεία (βλέπε Κούνεβα) και μπορεί να είναι και ζήτημα αν η κυρία πατάει καν εκεί. Το λέω επειδή έχω τέτοιο παράδειγμα σε παρόμοια θέση ...κάπου στο δημόσιο.
Τα συγκεκριμένα ποσά είναι αστρονομικά, οπότε σίγουρα είναι και μεμονωμένες περιπτώσεις. Αν κάνουμε όμως το σχετικό πολλαπλασιασμό (επί 14 επί χρόνια υπηρεσίας) και τα αθροίσουμε, βγαίνει ένα νούμερο που κάνει τα 200.000 του Ρόκο και τις καταθέσεις του Τσοχατζό να ωχρυούν... Ο Τσοζατζό όμως και ο Ρόκο έχουν μια σκατόφατσα γνωστή στο πανελλήνιο για να τους κρίνει και να τους στιγματίσει.
Οι παραπάνω περιπτώσεις μασαμπουκιάζουν στην ανωνυμία τους και κρύβονται μάλιστα πίσω από την ασπίδα 'δημόσιος τομέας' με τους συμβασιούχους των 1000 ευρώ και τους ανασφάλιστους στάζιερ. Είναι σαν να βγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank και να πάει να ταυτιστεί με την πωλήτρια στα Zara.
Τα δημοσιεύματα του alter δεν είναι τυχαία. Φτιάχνουν κλίμα εν' όψει μαχαιριού στις ΔΕΚΟ. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Όταν φτάσουν να αρχίσουν να κάνουν το discovery των φίλων συνδικαλιστών εφοριακών τότε θα έχει φτάσει η doomsday... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό είναι μάθημα τώρα για να κατανοήσω τι εστι εργοδοτικός η κυβερνητικός η ξεπουλημένος συνδικαλισμός; Ημαρτον έτσι;
Να σε ενημερώσω μόνο πως τα ίδια η παρόμοια φαγοπότια παίζουν χαλαρά και στον ιδιωτικό τομέα σε άπειρες επιχειρήσεις όπως έχουμε ξαναπει δισεκατομμύρια φορές (όλο τα ίδια λέμε τελικά )Τότε τι δουλειά είχαν οι επαναστατικές δυνάμεις στο πλευρό των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής, του ΟΛΠ, του ΟΣΕ, γενικώς και χωρίς προϋποθέσεις, ανεξαρτήτως αιτημάτων των συνδικαλιστών τους; Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ το ενιαίο μισθολόγιο, παρά μόνο οι αυξήσεις γενικώς, όταν είναι γνωστό ότι τα λεφτά απλώς δεν φτάνουν και ότι για κάθε ευρώ που τσίμπαγαν πχ οι εφοριακοί, μειωνόταν αντιστοίχως ο μισθός άλλων ΔΥ;
Και τι έγινε δηλαδή που τα κάνουν κάποιοι και στον ιδιωτικό τομέα; Το δημόσιο χρήμα που πηγαίνει σε τσέπες λίγων στον δημόσιο τομέα έχει σχέση με το χρήμα του Κόκκαλη ή με τη Vodafone; Μήπως ζητάει η τρόικα να μειωθούν ΑΥΡΙΟ οι μισθοί των στελεχών και υπαλλήλων ιδιωτικών εταιρειών (που δεν μπορεί άλλωστε);
Το πρόβλημα είναι (κράτα το σαγόνι σου μη χτυπήσει το πληκτρολόγιο) ότι τα αιτήματα που διατυπώνονται από κάθε πολιτικό χώρο (της αντιπολίτευσης) στηρίζει αυτό που περιέγραψα και δηλώνεις ότι γνωρίζεις. Κρίμα, ε;
Οι (υγιείς) συνδικαλιστικές δυνάμεις παλεύουν για τα κάτω όρια, για εξασφάλιση θέσεων, για συνθήκες εργασίας κλπ.
δεν είναι δουλειά τους ούτε να κόβουν και να βάζουν ταβάνια, αλλα ούτε και θα βγουν στους δρόμους αν κόψουν φράγκα απ τις υψηλές αμοιβές. Αυτή την δουλειά κάνουν όταν κινητοποιούνται όπου κινητοποιούνται. -
Μπήκε στον χορό και η Ιρλανδία
Η Ιρλανδία ζήτησε και επισήμως βοήθεια
Την οικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ζήτησε και επισήμως η Ιρλανδία, δήλωσε ο ιρλανδός υπουργός Οικονομικών, Μπράιαν Λένιχαν, στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTE.Ο υπουργός Οικονομικών δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ποσά, δήλωσε όμως ότι το αίτημα αφορά αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ.
Στο μεταξύ, τηλεφωνική διάσκεψη με θέμα την οικονομική στήριξη της Ιρλανδίας θα έχουν απόψε (Κυριακή) οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, δήλωσαν διπλωματικοί κύκλοι στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
http://www.skai.gr/news/finance/article ... -voitheia/ -
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Την ίδια ώρα κάπου στο Γουδή...καλό.
Σαχινίδης στην Ελευθεροτυπία:
'Ακόμη κι αν, στο ιδανικό σενάριο, επιτύχουμε το πρόγραμμα και τους στόχους που έχουμε θέσει για το 2011, το έλλειμμα θα είναι στα 17 δισ. ευρώ. Το 2012 πού θα βρεθούν αυτά τα χρήματα αν δεν περιορίσουμε το κράτος; Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο ιδιωτικός τομέας....
δεν μπορεί να συντηρεί πλέον το δημόσιο. Αυτή είναι η αλήθεια', τονίζει ο υφυπουργός και προσθέτει: ' Εδώ που φτάσαμε, ας αποφασίσει το πολιτικό σύστημα τι θέλει. Ο δημόσιος τομέας είναι υπερτροφικός, μίζερος, δεν εξυπηρετεί τον πολίτη και το κυριότερο δεν υπάρχουν πλέον χρήματα να τον συντηρούμε'.
Ναι, καλά το καταλάβατε, του γράφω τα κείμενα. -
Αυτό είναι εύκολο να το πετύχουμε (θα μας γ@μήσουν σκληρά και θα τα μαζέψουν τα λεφτά).
Είναι όμως αδύνατο να πέσει το χρέος στο 60% για να μη χρειάζεται να δανειζόμαστε από τοκογλύφους.
Θα ξεπουλήσουμε και τα χρυσά δόντια της γιαγιάς. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Την ίδια ώρα κάπου στο Γουδή...Το ιδρυτικό συνέδριο του «ανεξάρτητου συμμετοχικού δημοκρατικού κινήματος», όπως η ίδια το περιέγραψε, θα γίνει έως τον ερχόμενο Μάρτιο. «Δημιουργούμε σήμερα ένα πανελλήνιο κίνημα υπεύθυνων πολιτών. Ένα ανεξάρτητο συμμετοχικό δημοκρατικό κίνημα. Όχι άλλο ένα κόμμα» είπε χαρακτηριστικά.
Ο νέος πολιτικός φορέας δηλώνει ανοικτός στη συνεννόηση και πιστεύει «στη συνεργασία και τη διαμόρφωση κοινών τόπων με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις». Το πολιτικό του στίγμα, όπως δήλωσε η κα Μπακογιάννη, τοποθετείται στο Κέντρο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι σήμερα «τα αντιθετικά πολιτικά δίπολα της Αριστεράς - Δεξιάς καθίστανται δευτερεύοντα» και η Δημοκρατική Συμμαχία φιλοδοξεί να φέρει κοντά ανθρώπους από το μεγαλύτερο μέρος του δημοκρατικού φάσματος: Κεντροδεξιών, φιλελεύθερων και κεντροαριστερών.
Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε στην κριτική ότι ανήκε ως τώρα στο σύστημα το οποίο επικρίνει, ενώ μίλησε και για την επιλογή της να υπερψηφίσει τη συμφωνία στήριξης της Ελλάδας -στάση που αποτέλεσε αφορμή για τη διαγραφή της από τη ΝΔ.
«Έχω και εγώ αλλάξει, διότι με άλλαξε η ζωή. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι να πέφτεις και να πρέπει να σηκωθείς», είπε, αναφέροντας πως έχει απομυθοποιήσει την εξουσία. Για το μνημόνιο ανέφερε: «Διαφωνούσα και διαφωνώ με πάρα πολλά από τα μέτρα και της ρύθμισης του Μνημονίου, αλλά εκείνη την ώρα, τον περασμένο Μάιο, το δίλημμα ήταν αδυσώπητο για όλους: Ή έγκριση του Μηχανισμού στήριξης, ή άμεση χρεοκοπία».
Η ίδια άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ, λέγοντας ότι όσοι κρύβουν από τον ελληνικό λαό αυτό το δίλημμα και δημαγωγούν, κάνουν τεράστια ζημιά στους Έλληνες. «Η επιλογή να αρνηθείς τη ψήφο σωτηρίας της χώρας για να μην επωμιστείς το πολιτικό κόστος που σου αναλογεί, είναι ο ορισμός του πιο ακραίου και ανεύθυνου λαϊκισμού. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω» είπε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά στις πολιτικές προτεραιότητες της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η κυρία Μπακογιάννη πρότεινε την καθιέρωση ενός ενιαίου φορολογικού συντελεστή στην περιοχή του 20%, καθώς και την εθνική συμφωνία για τη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, ώστε μέσα στην επόμενη δεκαετία το δημόσιο να λειτουργεί με τα 2/3 του σημερινού ανθρώπινου δυναμικού του.Επίσης, η Δημοκρατική Συμμαχία τάσσεται υπέρ της καθιέρωσης συνταγματικού δημοσιονομικού κανόνα που θα εξασφαλίζει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, μίλησε για την ανάγκη δεύτερης ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, καθώς της αλλαγής νομικού πλαισίου για τον συνδικαλισμό ώστε να καθιερωθεί μυστική καθολική ψηφοφορία για τις μεγάλες απεργίες και να μην απαλλάσσονται από την εργασία οι συνδικαλιστές.
Ως προς τις αρχές και τα ιδεολογικά ρεύματα στα οποία βασίζεται η Δημοκρατική Συμμαχία, είναι εκείνα του ανθρωπισμού, το Διαφωτισμού, του φιλελευθερισμού αλλά και των ευρωπαϊκών κοινωνικών κατακτήσεων του 19ου και του 20ού αιώνα.Οι βασικές αρχές του κόμματος είναι η ελευθερία, η ατομική ευθύνη, η ασφάλεια και η δικαιοσύνη, η ιδιωτική πρωτοβουλία, το αξιόπιστο και αποτελεσματικό και δίκαιο κράτος, η κοινωνική αλληλεγγύη, η μάχη εναντίον της διαφθοράς, της αδιαφάνειας και των πελατειακών σχέσεων και εξαρτήσεων.
Επίσης, η Δημοκρατική Συμμαχία δίνει προτεραιότητα στο σπάσιμο του φαύλου κύκλου των ελλειμμάτων και στο να πάψει η χώρα μας να επιβιώνει με δανεικά, σε μία Παιδεία σύγχρονη και ανταγωνιστική, στον καθοριστικό ρόλο της οικογένειας, στην απελευθέρωση των δυνατοτήτων των Ελλήνων της περιφέρειας, στην προστασία του περιβάλλοντος, στον πολιτισμό και στον ρόλο της Ελλάδας ως δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.
Μπα, μπα. Προσπάθεια να πετάξει τη ρετσινιά της τ. υπουργού του Κωστάκη και της κόρης του Μητσοτάκη.
Το θέμα είναι ότι χτυπάει εκεί που πονάει ο Σαμαράς, στο ότι δηλαδή λέει πράγματα με το όνομά τους και μιλάει σαφώς πιο συγκεκριμένα σε σχέση με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι την ακολουθούν διάφοροι τέως, παραγκωνισμένοι, διαγραμμένοι. Ας βρει 10 σοβαρούς ανθρώπους με κοινωνική αναγνώριση, δεν είναι ΤΟΣΟ δύσκολο. Γιατί αν είναι, καλύτερα ν' ανοίξουμε μόνοι μας τρύπα στη βάρκα. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Σαχινίδης στην Ελευθεροτυπία:
'Ακόμη κι αν, στο ιδανικό σενάριο, επιτύχουμε το πρόγραμμα και τους στόχους που έχουμε θέσει για το 2011, το έλλειμμα θα είναι στα 17 δισ. ευρώ. Το 2012 πού θα βρεθούν αυτά τα χρήματα αν δεν περιορίσουμε το κράτος; Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο ιδιωτικός τομέας....
δεν μπορεί να συντηρεί πλέον το δημόσιο. Αυτή είναι η αλήθεια', τονίζει ο υφυπουργός και προσθέτει: ' Εδώ που φτάσαμε, ας αποφασίσει το πολιτικό σύστημα τι θέλει. Ο δημόσιος τομέας είναι υπερτροφικός, μίζερος, δεν εξυπηρετεί τον πολίτη και το κυριότερο δεν υπάρχουν πλέον χρήματα να τον συντηρούμε'.
Ναι, καλά το καταλάβατε, του γράφω τα κείμενα.Τι λε ρε φίλε να πούμε!!!! Ο Σαχινίδης τα είπε αυτά τα πράγματα;
Ο γνωστός, γνωστότατος (αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ, η μάνα του θα νόμιζε πως είναι άτεκνη);
Πωωωωω σταμάτησε να κινείται το ρεύμα του κόλπου του Μεξικού από το τεράστιο βάρος των λόγων του Σαχινίδη.
Σαχινίδης ρε πστ μου
Συνάδελφος του υπερτροφικού Πάγκαλου και μιλάει για υπερτροφισμό.
Σαχινίδης και πάλι Σαχινίδης -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πρόβλημα είναι (κράτα το σαγόνι σου μη χτυπήσει το πληκτρολόγιο) ότι τα αιτήματα που διατυπώνονται από κάθε πολιτικό χώρο (της αντιπολίτευσης) στηρίζουν αυτό που περιέγραψα και δηλώνεις ότι γνωρίζεις. Κρίμα, ε;
Ρε συ Μάνο, τώρα ειλικρινά ρωτάς για το χρήμα του Κόκκαλη και τη σύνδεσή του με το δημόσιο; Πλάκα κάνεις;
Είπαμε, είμαστε Ολυμπιακοί αλλά όχι ότι πάσχουμε από τυφλαμάρα.ΥΓ
Συλληπητήρια στο φίλο μου μπαοκτζή georgetz, για το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας του -
Ηδη στον μηχανισμο στηριξης και η Ιρλανδια επισημα!
ΔΝΤ δηλαδη και αυτοι; η απλα μονο στον ευρωπαικο μηχανισμο στηριξης;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ηδη στον μηχανισμο στηριξης και η Ιρλανδια επισημα!ΔΝΤ δηλαδη και αυτοι; η απλα μονο στον ευρωπαικο μηχανισμο στηριξης;
AFAIK, στον Ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης συμμετέχει και το ΔΝΤ.
-
Και μέσα σ' ολα αυτά, η συντρόφισα Κατσέλη τσινάει (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται) στας διαταγάς της τρόικας... Και το ρεπορτάζ λέει πως ο Γιωργάκης θύμωσε και θα την κάνει ντα!
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ρε συ Μάνο, τώρα ειλικρινά ρωτάς για το χρήμα του Κόκκαλη και τη σύνδεσή του με το δημόσιο; Πλάκα κάνεις;
Είπαμε, είμαστε Ολυμπιακοί αλλά όχι ότι πάσχουμε από τυφλαμάρα.Τίποτα τέτοιο. Λέω ότι το τι κάνει ο κάθε διαπλεκόμενος ή μη στον ιδιωτικό τομέα, δεν έχει καμία σχέση με τις αμοιβές στο δημόσιο. Μην αρχίσουμε τώρα τα επιχειρήματα 'αν δεν έκλεβαν οι διαπλεκόμενοι, θα έτρωγαν όλοι με χρυσά κουτάλια κι όχι μόνο μερικά υπουργεία'. Αν ο Κόκκαλης δώσει μίζες σε 10 μεγαλοστελέχη του ΟΤΕ ή ο Μπόμπολας σε 5 γενικούς του ΥΠΕΧΩΔΕ, αυτό δεν σχετίζεται με το ότι οι υπάλληλοι του Υγείας είναι ως και 50% χαμηλότερα αμειβόμενοι από τους υπαλλήλους του Οικονομικών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τι έγινε δηλαδή που τα κάνουν κάποιοι και στον ιδιωτικό τομέα; Το δημόσιο χρήμα που πηγαίνει σε τσέπες λίγων στον δημόσιο τομέα έχει σχέση με το χρήμα του Κόκκαλη ή με τη Vodafone;
Toυ Μπομπολα το χρημα εχει σχεση με το δημοσιο χρημα μηπως??
Του Λιακουνακου??
Της Siemens??Μήπως ζητάει η τρόικα να μειωθούν ΑΥΡΙΟ οι μισθοί των στελεχών και υπαλλήλων ιδιωτικών εταιρειών (που δεν μπορεί άλλωστε);
Zεις Ελλαδα??
Λειπεις εξωτερικο??
Πασχεις απο αμνησια μηπως??
Αυτα χρυσε μου δεν θα γινουν ΑΥΡΙΟ.Εγιναν χτες.
Στον ΙΤ:
Βασικος μισθος στα 590 απο 700.
Απαγορευση αυξησεων πανω απο... 1%
Καταργηση των συλλογικων συμβασεων κλπ 'διαρθρωτικες αλλαγες'.
Κατ απαιτηση της τροϊκας για να γινουμε πιο ανταγωνιστικοι και να μας απειλει ο Δαυιδ της 3Ε οτι θα φυγει επειδη φορολογειται βαρεως ο κακομοιρης ο φτωχουλης. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να σε ενημερώσω μόνο πως τα ίδια η παρόμοια φαγοπότια παίζουν χαλαρά και στον ιδιωτικό τομέα σε άπειρες επιχειρήσεις όπως έχουμε ξαναπει δισεκατομμύρια φορές (όλο τα ίδια λέμε τελικά )Τότε τι δουλειά είχαν οι επαναστατικές δυνάμεις στο πλευρό των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής, του ΟΛΠ, του ΟΣΕ, γενικώς και χωρίς προϋποθέσεις, ανεξαρτήτως αιτημάτων των συνδικαλιστών τους; Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ το ενιαίο μισθολόγιο, παρά μόνο οι αυξήσεις γενικώς, όταν είναι γνωστό ότι τα λεφτά απλώς δεν φτάνουν και ότι για κάθε ευρώ που τσίμπαγαν πχ οι εφοριακοί ή οι τελώνες ή οι υπάλληλοι της ΕΡΤ, μειωνόταν αντιστοίχως (ή δεν ανέβαινε) ο μισθός άλλων ΔΥ;
Το πρόβλημα είναι (κράτα το σαγόνι σου μη χτυπήσει το πληκτρολόγιο) ότι τα αιτήματα που διατυπώνονται από κάθε πολιτικό χώρο (της αντιπολίτευσης) στηρίζουν αυτό που περιέγραψα και δηλώνεις ότι γνωρίζεις. Κρίμα, ε;Αυτοί που μας δανείζουν έχουν δικαίωμα να κάνουν τα πάντα. Μέχρι και να αναγκάσουν την κυβέρνηση πέρα απο κρατικά περιουσιακά στοιχεία που μπορεί να εγχωρήσει να κατασχέσει και ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία πχ κατάσχεση καταθέσεων των πολιτών στις τράπεζες, όπως έγινε στην Αργεντινή σε παρόμοια περίπτωση με την εμπλοκή του ΔΝΤ-για να εξυπηρετηθούν τα νέα δάνεια. Απλά πράγματα.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!