-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάποιοι θεωρούν ότι ο αθλητισμός είναι μια άλλη λέξη για το ντοπάρισμα.
Κάποιοι ότι ο φίλαθλος είναι μια άλλη λέξη για το χούλιγκαν.
Κάποιοι ότι ο διαδηλωτής είναι μια άλλη λέξη για τον ταραχοποιό.Αυτά δεν τα θεωρούν κάποιοι, εσύ θεωρείς ότι τα θεωρούν κάποιοι.
Δεν τα θεωρώ, τα ΔΙΑΒΑΖΩ. Και εδώ παραπάνω, παρακάτω, παραπέρα.
Αν μιλάμε για 'κατανάλωση' να σου βρω 2-3-4-5-25 quote όπου δένει η εξισωσούλα 'διαδηλωτής==ταραχοποιός'. Αν συζητάμε πραγματικά όμως, μιας και ΑΥΤΗ είναι η 'καραμέλα', αυτά τα 'θεωρείς ότι θεωρούν' δεν έχουν θέση. Μοιάζουν με τα λογοπαίγνια πολιτικών ή δικηγόρων και η 'κατανάλωση' έχει και όρια.Οι ίδιοι που αποκαλούν τους χούλιγκαν 'φιλάθλους', μην τυχόν και τους κακοχαρακτηρίσουν που δεν χρησιμοποίησαν καθώς πρέπει χαρακτηρισμούς, οι ίδιοι αποκαλούν τους ταραχοποιούς/καθ' έξιν καταστροφείς 'διαδηλωτές'.
Και οι διαδηλωτές πού ευθύνονται σε αυτό; Αν κάποιος ονομάζει τους 'τάδε' 'έτσι' ενώ είναι 'γκιουβέτσι', ο κάποιος είναι %$@%$ και όχι οι 'έτσι' 'γκιουβέτσι'.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Και φυσικά σήμερα που κάηκαν 5 αμάξια και η είσοδος ενός ξενοδοχείου ο όρχης του ΓΑΠ έσταξε ιδρώτα και αύριο θα σκεφτεί να κυρήξει εκλογές για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους μπαχαλάκηδες...
Αυτό ακριβώς είναι my point !
Τι θα καταφέρεις αν το κάνεις αυτό που έγινε σήμερα x 10, πέραν του να εντείνεις το αστυνομικό κράτος (και βία) και να δίνεις εντύπωση στους απέξω ότι η Αθήνα είναι εμπόλεμη ζώνη ?Ή πας (1 εκατ. κόσμου) να καταλάβεις την Βουλή και την Τηλεόραση όπως έχει γίνει αλλού (αλλά να εγκαθιδρύσεις τι?), ή αλλάζεις κυβέρνηση δημοκρατικά στις επόμενες εκλογές.
Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές, εκεί που 'καίει' (στις εκλογές) ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ρουσφετάκι μας διαιωνίζοντας έτσι την μιζέρια αυτής της χώρας, και μετά βγαίνουμε για να διαδηλώσουμε και να σπάσουμε κάποια αυτοκίνητα, να κάψουμε κάποια μαγαζιά και πάμε πάλι απ' την αρχή !
Αν αυτό δεν είναι ανέξοδη επαναστατική γυμναστική, τότε τι είναι ?
Περίμενε εσύ να εξαντλήσει την τετραετία του το πασοκ για να κανείς την επανάσταση σου μεσώ της ψήφου(ωραίο ανέκδοτο)για να μη χαλάσει το image της Ελλάδας.
Για ν-οστή φορά. Αν στις δημοτικές-περιφερειακές έπαιρνε 10% το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά πιστεύεις ότι θα έμενε για πολύ κυβέρνηση;
Όσοι απείχαν δείξαν όμως διαμαρτυρία...
Και φυσικά σήμερα που κάηκαν 5 αμάξια και η είσοδος ενός ξενοδοχείου ο όρχης του ΓΑΠ έσταξε ιδρώτα και αύριο θα σκεφτεί να κυρήξει εκλογές για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους μπαχαλάκηδες...Διαβάζοντας τα παραπάνω διαπιστώνω ότι έχετε πλήρη άγνοια για το ποιους και τι εξυπηρετεί η ' δημοκρατικά εκλεγμένη ' εξουσία,τι εστι δημοκρατία και τον ρόλο του 'παρακράτους' που δρα σε άριστη συνεργασία με το επίσημο.
Μάλλον δεν έχετε άγνοια εγώ είμαι αυτός που πιστεύει ότι είναι στραβός ο γιαλός.( Tα πουλέν του ΓΑΠ άρπαξαν ενα πενιχρό 20% στις τελευταίες εκλογές αλλά και 1% να επερναν λόγω νόμου-που έφτιαξαν και ψήφισαν οι ίδιοι-μια χαρά θα έβγαιναν να πανηγυρίσουν για τη νίκη και δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα)
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Video από τα σημερινά...
http://www.youtube.com/watch?v=Ov4M5DJyWFk&feature=player_embedded
(στο 0:54 πίσω από τον Χατζηδάκη ρίξτε μια ματιά σε αυτόν που του χώνει μπουνίδια...από πίσω λέμε... )Το να κτυπάς κάποιον που τον κρατάνε και από πίσω δε το βλέπω και πολύ επαναστατικό. Άμα έχει κατσαμπάνια να πάει από μπροστά να χτυπήσει. Άμα τον μπανίσουνε από τα βίντεο και τον καλέσει ο εισαγγελές είμαι σίγουρος ό,τι θα κατουρήσει ξύδι και θα βγαίνει στον Παπαδάκη να κλαίγεται.
Επαναστάτης εκ του ασφαλούς.Ενώ το να εφαρμόζεις άθλιες πολιτικές(για τις οποίες κανένας δε σε ψήφισε και κανείς δε μπορεί να σε ελέγξει) να οδηγείς μια ολόκληρη χώρα στην απόγνωση και να κυκλοφορείς ατιμώρητος περδοντας στα ολοδικα σου κανάλια, είναι δείγμα ανδρείας, θάρρους και επανάστασης του αυτονόητου.
Λίγα του έκαναν του σκύλου.Οι πασοκοι βέβαια δεν ήταν τόσο ανόητοι ή δεν είχαν το θράσος να κυκλοφορήσουν στο δρόμο τέτοια μέρα.κ να είσαι απο το τα 18 σου στο κόμμα, να περνάς τα μαθήματα στη σχολή νύχτα λόγω του κόμματος, να κάνεις μεταπτυχιακό , όπως κ το στρατιωτικό επίσης νύχτα μετά να σε βολεύει το κόμμα κτλ κτλ. αυτοί είναι οι πολιτικοί μας, αυτοί που κοροιδεύαμε στα πανεπιστήμια ως κομματοσκυλα, κ που πραγματικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
εχουμε να δουμε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ακόμα -
Δηλαδή το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών έχει προαποφασιστεί και όσοι πάνε να ψηφίσουν θα είναι για το ντεκόρ;
Όπως παλιά που ψιθύριζε ο Γεωργίου ποιός είναι ο πρωταθλητής από το Σεπτέμβρη (και μέχρι το Μάρτη που χε ξεχαστεί η κουβέντα ανέπτυσσε νέα θεωρία).
Στις τελευταίες εκλογές αν και με μικρό ποσοστό βγήκε πρώτο κόμμα (κυρίως στην περιφέρεια της Αθήνας που έτσουζε).
Αλλά η διαμαρτυρία διαμαρτυρία. Μην ξεχνιόμαστε...κ να είσαι απο το τα 18 σου στο κόμμα, να περνάς τα μαθήματα στη σχολή νύχτα λόγω του κόμματος, να κάνεις μεταπτυχιακό , όπως κ το στρατιωτικό επίσης νύχτα μετά να σε βολεύει το κόμμα κτλ κτλ. αυτοί είναι οι πολιτικοί μας, αυτοί που κοροιδεύαμε στα πανεπιστήμια ως κομματοσκυλα, κ που πραγματικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
εχουμε να δουμε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ακόμαΥπογραμμίζω τα κεφαλαία για όποιον μπορεί τυχαία να τα προσπέρασε. Τον Απρίλη που έρχεται περάστε μια βόλτα από τα κεντρικά πανεπιστήμια της χώρας να δείτε τι ωραία που γαβγίζει η νέα ράτσα κομματόσκυλων που εκτρέφεται στα πανεπιστήμια. Αυτά για όσουν περιμένουν από τους 'νέους'... Πολύ φοβάμαι ότι οι νέοι βγαίνουν πιο πουλημένοι από τους παλιούς γιατί οι παλιοί στην πορεία αρχίσαν το φαγοπότι ενώ τώρα πάνε και γράφονται στις ναζιστικές νεολαίες συνειδητοποιημένα, προσδοκόντας τη μεγάλη -και ακούραστη- μάσα.
Πόσοι τέτοιοι άραγε να ήταν σήμερα στην πορεία; -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Κάποιοι ότι ο διαδηλωτής είναι μια άλλη λέξη για τον ταραχοποιό.Αυτά δεν τα θεωρούν κάποιοι, εσύ θεωρείς ότι τα θεωρούν κάποιοι.
Αν μιλάμε για 'κατανάλωση' να σου βρω 2-3-4-5-25 quote όπου δένει η εξισωσούλα 'διαδηλωτής==ταραχοποιός'. Αν συζητάμε πραγματικά όμως, μιας και ΑΥΤΗ είναι η 'καραμέλα', αυτά τα 'θεωρείς ότι θεωρούν' δεν έχουν θέση. Μοιάζουν με τα λογοπαίγνια πολιτικών ή δικηγόρων και η 'κατανάλωση' έχει και όρια.Bρες τα. Δείξε μου ένα για αρχή και βλέπουμε. Γιατί εγώ μπορώ να σου βρω εκατοντάδες από 'αντιδραστικούς', που διακρίνουν σαφώς τους καταστροφείς από τους διαδηλωτές και που ταυτόχρονα κατηγορούν ορισμένους που υπερασπίζονται τους πρώτους ως τάχα μου επαναστάτες.
Οι ίδιοι που αποκαλούν τους χούλιγκαν 'φιλάθλους', μην τυχόν και τους κακοχαρακτηρίσουν που δεν χρησιμοποίησαν καθώς πρέπει χαρακτηρισμούς, οι ίδιοι αποκαλούν τους ταραχοποιούς/καθ' έξιν καταστροφείς 'διαδηλωτές'.
Και οι διαδηλωτές πού ευθύνονται σε αυτό; Αν κάποιος ονομάζει τους 'τάδε' 'έτσι' ενώ είναι 'γκιουβέτσι', ο κάποιος είναι %$@%$ και όχι οι 'έτσι' 'γκιουβέτσι'.
Το ίδιο κάνεις ξανά. Θεωρείς δεδομένο ότι οι διαδηλωτές κατηγορούνται για κάτι.
Ε, συγνώμη δηλαδή.Όταν βλέπεις ανά 100 διαδηλωτές 1-2 άτομα με ρόπαλα στα χέρια.
Όταν βλέπεις 100 άτομα να κάνουν οδομαχίες.
Όταν βλέπεις 100 άτομα, συντεταγμένα ή μη, να επιτίθενται σε παραταγμένους αστυνομικούς ομαδικά.
Αυτούς και μόνο αυτούς πώς θα τους χαρακτηρίσεις;; Αν τους χαρακτηρίσεις 'διαδηλωτές', έθεσες τους πραγματικούς διαδηλωτές εντός του πλαισίου των περιθωριακών, δηλαδή το αγνό σύνολο στο σκάρτο υποσύνολο! Ταυτίζεις τους διαδηλωτές με άτομα που βγάζουν μέσω της άσκοπης βίας τα απωθημένα τους. -
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ειρήνη υμίν παιδιάΈνα διάλειμμα και επανερχόμαστε
Youtube VideoΠρεπει να σ'αρέσει πολύ αυτό το βίντεο εσένα...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
@thvarveris
Μωρέ δεν πα' να ήταν και 100.000; Ήταν περισσότεροι από τους σημερινούς. Δηλαδή οι οπαδοί ενός κόμματος ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν που τα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων και εργατών του ιδιωτικού τομέα γύρισαν στην προ χούντας εποχή.Μα στην διαδήλωση manosk ήταν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι. Οι ιδιωτικοί δούλευαν γιατι αν έκαναν απεργία θα τους έτρωγε η μαρμάγκα. Στον ιδιωτικό τομέα στην πράξη δεν υπάρχουν δικαιώματα, δεν ήταν ανάγκη να έρθει το νομοσχέδιο της Κατσέλη για να γυρίσουν στον μεσαίωνα. Στον μεσαίωνα ήταν πάντα.
Απεργία είναι ένα δικαίωμα που έχουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι!Εγώ που δούλευα σήμερα καθώς και το σύνολο της Διεύθυνσης (με την πλειοψηφία να είναι Δ.Υ.) μάλλον ήμασταν από αυτούς που δεν κατάλαβαν ότι γίνεται απεργία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν μιλάμε για 'κατανάλωση' να σου βρω 2-3-4-5-25 quote όπου δένει η εξισωσούλα 'διαδηλωτής==ταραχοποιός'. Αν συζητάμε πραγματικά όμως, μιας και ΑΥΤΗ είναι η 'καραμέλα', αυτά τα 'θεωρείς ότι θεωρούν' δεν έχουν θέση. Μοιάζουν με τα λογοπαίγνια πολιτικών ή δικηγόρων και η 'κατανάλωση' έχει και όρια.Bρες τα. Δείξε μου ένα για αρχή και βλέπουμε. Γιατί εγώ μπορώ να σου βρω εκατοντάδες από 'αντιδραστικούς', που διακρίνουν σαφώς τους καταστροφείς από τους διαδηλωτές και που ταυτόχρονα κατηγορούν ορισμένους που υπερασπίζονται τους πρώτους ως τάχα μου επαναστάτες.
Οι ίδιοι που αποκαλούν τους χούλιγκαν 'φιλάθλους', μην τυχόν και τους κακοχαρακτηρίσουν που δεν χρησιμοποίησαν καθώς πρέπει χαρακτηρισμούς, οι ίδιοι αποκαλούν τους ταραχοποιούς/καθ' έξιν καταστροφείς 'διαδηλωτές'.
Ε, συγνώμη δηλαδή.Όταν βλέπεις ανά 100 διαδηλωτές 1-2 άτομα με ρόπαλα στα χέρια.
Όταν βλέπεις 100 άτομα, συντεταγμένα ή μη, να επιτίθενται σε παραταγμένους αστυνομικούς ομαδικά.
Αυτούς και μόνο αυτούς πώς θα τους χαρακτηρίσεις;; Αν τους χαρακτηρίσεις 'διαδηλωτές', έθεσες τους πραγματικούς διαδηλωτές εντός του πλαισίου των περιθωριακών, δηλαδή το αγνό σύνολο στο σκάρτο υποσύνολο! Ταυτίζεις τους διαδηλωτές με άτομα που βγάζουν μέσω της άσκοπης βίας τα απωθημένα τους.Εγώ βλέπω οικονομική στενότητα, βλέπω ανεργία, βλέπω μαυρίλα για μας και τα παιδιά μας, βλέπω το μέλλον αβέβαιο και το παρόν μαύρο. Και αντίδραση σε αυτό (θα) περίμενα. Και το ζόρι το βλέπω για εκατομμύρια και όχι για 1-10-100 ή 1000.
Αν όμως το θέμα που ΚΑΙΕΙ είναι πως θα χαρακτήριζα (εσύ, εγώ, οποιοσδήποτε) τον κάθε ή τον κάθε που βλέπω/με γύρω μας τότε....
(τα υπογραμμισμένα στο quote είναι δικά μου)
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Αυτούς και μόνο αυτούς πώς θα τους χαρακτηρίσεις;; Αν τους χαρακτηρίσεις 'διαδηλωτές', έθεσες τους πραγματικούς διαδηλωτές εντός του πλαισίου των περιθωριακών, δηλαδή το αγνό σύνολο στο σκάρτο υποσύνολο! Ταυτίζεις τους διαδηλωτές με άτομα που βγάζουν μέσω της άσκοπης βίας τα απωθημένα τους.Εγώ βλέπω οικονομική στενότητα, βλέπω ανεργία, βλέπω μαυρίλα για μας και τα παιδιά μας, βλέπω το μέλλον αβέβαιο και το παρόν μαύρο. Και αντίδραση σε αυτό (θα) περίμενα. Και το ζόρι το βλέπω για εκατομμύρια και όχι για 1-10-100 ή 1000.
Αν όμως το θέμα που ΚΑΙΕΙ είναι πως θα χαρακτήριζα (εσύ, εγώ, οποιοσδήποτε) τον κάθε ή τον κάθε που βλέπω/με γύρω μας τότε....
(τα υπογραμμισμένα στο quote είναι δικά μου)
OK, δεν πειράζει. Άλλη φορά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δηλαδή το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών έχει προαποφασιστεί....Το θέμα ειναι πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν . Ακόμα και αν το 90% των ψηφοφόρων απέχει το υπόλοιπο 10% μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Όποτε για ποια δημοκρατία και πράσινα αλόγα κάθεσαι και γράφεις. Όλο το σύστημα το έχουν δομήσει έτσι ώστε να βγαίνουν οι ίδιοι και οι ιδιοι ακόμα και με μειοψηφία.
Για την συγκέντρωση ΟΛΩΝ των εξουσιών σε ενα πρόσωπο ,την συγκυβερνηση με την τέταρτη εξουσία και την απουσία οποιουδήποτε ελέγχου στις πράξεις και τους νόμους των κυβερνώντων , πότε θα πάρεις θέση? -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ειρήνη υμίν παιδιά
Ένα διάλειμμα και επανερχόμαστε
Youtube VideoΠρεπει να σ'αρέσει πολύ αυτό το βίντεο εσένα...
μα πολύ όμως
-
Εσταξε αίμα η μούρη πρώην υπουργού και ξεχαρμανιάσαμε
Η παρακμή της Ρώμης συνεχίζεται... -
Ηθελα να ηξερα αν ο Παγκαλος ετρωγε μερικες ψιλες τι θα γινοτανε ? ή που δεν θα καταλαβαινε τιποτα το παχυδερμο ή που θα επεφτε και θα θελανε γερανοφορο για να τον σηκώσουν
Να παει να πνιγει ο Χατζηδακης και ο καθε Χατζηδακης , ματσουκι χρειαζεται απο εδω και περα !
εκατονταδες χιλιαδες κοσμος ειναι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ , χανουν τις δουλειες τους , τα σπιτια τους , τις οικογενειες τους και ο κυριος Χατζηδακης -Τσοχατζοπουλος-Σημιτης-Καραμανλης ειναι εξασφαλισμενοι στο σπιτακι τους και στα εκατομμυριάκια τους στις τραπεζες του εξωτερικου .Προγραμματισμένα και με σχεδιο μας φτασανε εδω και στο τελος ξεπουλησανε την χωρα στο ΔΝΤ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν βλέπεις ανά 100 διαδηλωτές 1-2 άτομα με ρόπαλα στα χέρια.
Αυτούς και μόνο αυτούς πώς θα τους χαρακτηρίσεις;; Αν τους χαρακτηρίσεις 'διαδηλωτές', έθεσες τους πραγματικούς διαδηλωτές εντός του πλαισίου των περιθωριακών, δηλαδή το αγνό σύνολο στο σκάρτο υποσύνολο! Ταυτίζεις τους διαδηλωτές με άτομα που βγάζουν μέσω της άσκοπης βίας τα απωθημένα τους.[/color]Ασε μας ρε μάνε, άρχισες πάλι τις ηθικολογίες, τι είναι καλό και τι κακό.
Μπορώ να δω 200000 άτομα με ρόπαλα και κράνη να κάνουν κιμά τους μπάτσους και λαμπόγυαλο τη βουλή;
Αυτό θέλω να δω. Να σωθεί κι η ελλάδα και τα υπόλοιπα pigs μαζί.
Καταντήσαμε να έχουμε χούντα και και να κάνουμε παρέλαση στις διαδηλώσεις λες και είμαστε στο δημοτικό. -
Πολύ φοβαμαι ότι αν μπουκάρουν αυτοι οι '200.000', αυτό που θα στήσουν δε θα είναι καθόλου καλύτερο από αυτό που έχουμε τώρα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πολύ φοβαμαι ότι αν μπουκάρουν αυτοι οι '200.000', αυτό που θα στήσουν δε θα είναι καθόλου καλύτερο από αυτό που έχουμε τώρα.Ε βολέψου μ αυτό που έχεις τότε και μη μιλάς καθόλου.
-
Ναι, μάλιστα. Να σωθούμε χωρίς λεφτά, για τα οποία χτυπιόμαστε κάτω όταν μας τα περικόπτουν κατά 10-20-30%. Να υποτιμηθεί ο μισθός σου κατά 80% και να πάρεις ΑΤΑ 40% να γουστάρεις. Σπίτι; Με τσιμεντόλιθους, σαν αυτό που έφτιαχνε με τα χέρια του ο Βέγγος. Αυτοκίνητο; Λάντα 2100, αν το βρούμε σε καλή τιμή. ΟΚ, πες το στους διαδηλωτές/Δ.Υ. που δεν μπορούν να ζήσουν, όπως ισχυρίζονται, με τις περικοπές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, μάλιστα. Να σωθούμε χωρίς λεφτά, για τα οποία χτυπιόμαστε κάτω όταν μας τα περικόπτουν κατά 10-20-30%. Να υποτιμηθεί ο μισθός σου κατά 80% και να πάρεις ΑΤΑ 40% να γουστάρεις. Σπίτι; Με τσιμεντόλιθους, σαν αυτό που έφτιαχνε με τα χέρια του ο Βέγγος. Αυτοκίνητο; Λάντα 2100, αν το βρούμε σε καλή τιμή. ΟΚ, πες το στους διαδηλωτές/Δ.Υ. που δεν μπορούν να ζήσουν, όπως ισχυρίζονται, με τις περικοπές.Κι όλα αυτά επειδή δεν θα καταργηθούν τα εργασιακά δικαιώματα; Αμα είναι να πλακωθούμε στη μπουρδολογία πες μου να το κλείσω και να πάω για ύπνο.
-
Περί της σωτηρίας μιλάμε τώρα, ημών και των PIGs.
Εσύ περιγράφεις μια τυφλή επανάσταση χωρίς αύριο. Δεν ξέρω πως ένα τέτοιο πράγμα θα βοηθούσε την ανεργία, τις εργασιακές σχέσεις, το εισόδημα, την αγοραστική ικανότητα των πολιτών. Ας υποθέσουμε ότι έμπαιναν στη Βουλή και σκότωναν και 100 βουλευτές. Απλώς θα χρεωκοπούσαμε οριστικά και αμετάκλητα, τουρισμός γιοκ, επενδυτική ασφάλεια χαμηλότερη κι από το Αφγανιστάν, επιστροφή στην οικονομία του 1800 'πάρε κότα-δώσε καρέκλα'.Εν πάσει περιπτώσει, αυτές οι κουβέντες είναι για μετά τη δεύτερη μπουκάλα τσίπουρο.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!