-
Πρίν μερικές ημέρες έπεσε στα χέρια μου μοτοσυκλετιστικό περιοδικό στο οποίο είχε δελτίο τύπου της Honda σχετικά με τις μειωμένες τιμές που κάνουν πάντα τέτοια εποχή στα προηγούμενα μοντέλα. Στην ανακοίνωση έγραφε οτι το CBR1000RR με C-ABS του 2009 έχει 14990€
Σήμερα πήγα σε εξουσιοδοτημένο έμπορο Honda και ρώτησα τιμές (χωρίς να του έχω πεί οτι είδα την ανακοίνωση). Μου είπε μια τιμή λίγο χαμηλότερη απο αυτή της ανακοίνωσης (δεν θυμάμαι ακριβώς) και οτι θα μου κάνει επιπλέον δική του έκπτωση οπότε η τελική τιμή θα πάει στα 13500€
Προφανώς δέν με χαλάει καθόλου αυτή η τιμή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς οτι το καλοκαίρι που το έψαχνα πάλι έκανε 17 χιλιάρικα με έκπτωση το πολύ 700 ευρώ για cash. Όμως αναρωτιέμαι μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα (πχ να προσπαθήσει να μου πασάρει άλλο φτηνότερο μοντέλο) και πώς μπορώ να διασφαλιστώ?
-
Πρίν μερικές ημέρες έπεσε στα χέρια μου μοτοσυκλετιστικό περιοδικό στο οποίο είχε δελτίο τύπου της Honda σχετικά με τις μειωμένες τιμές που κάνουν πάντα τέτοια εποχή στα προηγούμενα μοντέλα. Στην ανακοίνωση έγραφε οτι το CBR1000RR με C-ABS του 2009 έχει 14990€
Σήμερα πήγα σε εξουσιοδοτημένο έμπορο Honda και ρώτησα τιμές (χωρίς να του έχω πεί οτι είδα την ανακοίνωση). Μου είπε μια τιμή λίγο χαμηλότερη απο αυτή της ανακοίνωσης (δεν θυμάμαι ακριβώς) και οτι θα μου κάνει επιπλέον δική του έκπτωση οπότε η τελική τιμή θα πάει στα 13500€
Προφανώς δέν με χαλάει καθόλου αυτή η τιμή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς οτι το καλοκαίρι που το έψαχνα πάλι έκανε 17 χιλιάρικα με έκπτωση το πολύ 700 ευρώ για cash. Όμως αναρωτιέμαι μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα (πχ να προσπαθήσει να μου πασάρει άλλο φτηνότερο μοντέλο) και πώς μπορώ να διασφαλιστώ?
-
-
Αν και δε γνωρίζω από μηχανές, αριθμός πλαισίου δεν παίζει; Υποθέτω ότι θα υπάρχει ετοιμοπαράδοτη η μηχανή με τέτοια προσφορά. Με τον αριθμό πλαισίου στην επίσημη Honda φαντάζομαι θα μπορείς να βγάλεις άκρη.
Αν λέω μ@λ@κίες, μην
-
1oν το καλοκαίρι είχε 2009 και ψώνιζες μηχανή του ίδιου έτους ενώ τώρα είναι 2010 οπότε 'ξεστοκάρισμα' κάνει εκπτώσεις το εργοστάσιο
2ον κοίτα μήπως είναι πινακιδωμένη απο 09 ή προ αύξησης ΦΠΑ και θέλει να την σπρώξει όσο γίνεται
3ον κοίτα αν είναι επίσημη εισαγωγή και με έναν αριθμό πλαισίου μαθαίνεις και έτος παραγωγής.13500 δεν είναι λίγα την σήμερον ημέραν , αν είσαι οκ στα παραπάνω νομίζω μπορείς να προχωρήσεις.
πχ το bandit το 1250 abs το σκοτώνουν στα 8123!edit
ενδεικτικά δες http://www.mototriti.gr/data/news/previ ... /80803.asp
τις διαφορές στις τιμές 2009-2010 για ίδια μοντέλα στην kawasaki.στα κορυφαία φτάνει τα 3000.... -
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Δέν παίζει να μου δώσει πιό παλιό μοντέλο γιατί του 2009 ήταν το πρώτο που έβγαινε με ABS. Επίσης τί με νοιάζει αν είναι παραεισαγωγής απ τη στιγμή που μιλάμε για καινούριο μηχανάκι?
-
σε νοιάζει για την εγγύηση, που μπορεί απο το να σου κάνουν το δύσκολο μέχρι να μην σε καλύπτουν, και για τη μεταπώληση.
-
Την τετάρτη θα πάω να το παραγγείλω και θα δώσω την προκαταβολή. Θα του ζητήσω να μου δώσει γραπτώς την προσφορά και να αναγράφει πλήρως μοντέλο κυβικά, χρώμα, χρονολογία κτλ.
-
κοίταξα στο επίσημο site της Honda και την ίδια του 10 την έχει 14320.
για κοίταξε το... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για κοίταξε το...Παίρνω όρκο οτι 3-4 ημέρες πρίν που το είχα ξανακοιτάξει η τιμή για του 2010 ήταν ίδια με αυτή του 2009 πέρισυ, δηλαδή γύρω στα 16800€. Μάλιστα είχε μια διαφορά της τάξης των 400-500 ευρώ για τα αγωνιστικα χρώματα, τώρα φαίνεται να έχουν μία τιμή όλα.
Αν όντως έχει πέσει η τιμή του 2010 στα 14320 και δέν είναι τυπογραφικό λάθος, τότε λογικο να δίνουν του 2009 στα 13500. Ίσως μάλιστα να μπορέσω να πιέσω να κατεβάσει κι άλλο την τιμή
-
Πάντως μου φαίνεται το έχουν κάνει λίγο μπαχαλο με τις τιμές και τις προσφορές. Εδώ πχ δίνουν το μοντέλο του 2008 (χωρίς ABS) με 13910 http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=5&moto_id=3&model_id=183.
Δηλαδή μόλις 400 ευρώ διαφορά απο του 2010 με ABS
-
για κοίταξε το...http://www.honda-motorcycles.gr/inner2. ... _year=2010
-
Κοινώς όποιος αγόρασε πέρισυ με 17 χιλιάρικα μάλλον τώρα θα κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο
-
καλά θα κάνουν και οι υπόλοιποι, κάτι KTM κάτι Ducati κλπ να ρίξουν τιμές διότι 15 κ 20 χιλιάρικα είναι εξωφρενικά νούμερα.
αλήθεια τι ροστερ είχες μέχρι τώρα σε γρήγορα μηχανάκια?
-
αλήθεια τι ροστερ είχες μέχρι τώρα σε γρήγορα μηχανάκια?Έβγαλα δίπλωμα το 2005 όταν ήμουν 25. Δέν είχα την παραμικρή επαφή με μοτοσυκλέτες πιό πρίν. Το πρώτο μηχανάκι που πήρα ήταν ένα Honda CB500 το οποίο το κράτησα κανα χρόνο μόνο γιατί ήταν αργό και το βαρέθηκα.
Μετά πήρα ένα R6, το τελευταίο μοντέλο που έβγαινε με καρμπυρατέρ, νομίζω ήταν του 2001. Γρήγορο αλλά έκαιγε πολύ λάδι και είχε πολλά προβλήματα με τα ηλεκτρικά. Το πούλησα 2 χρόνια πρίν. Απο τότε δέν έχω ξανακαβαλήσει μηχανάκι!
-
με προσοχή στην αρχή (θα το στρώνεις άλλωστε) και πάντα όρθιος
βάλε φωτό, δικιά σου όχι κλεμμένες απο το ιντερνετ σαν του άλλου που πάει κλαμμένος.νιώθω ένα μικρό δέος για τόσο γρήγορες μηχανές, απόλυτες σε καθημερινούς όρους.
το στρώμα ήδη έχω αρχίσει να το βαριέμαι, με όρους ταχύτητας, αλλά πάντα θα κάνει αυτό για το οποίο το παίρνουν.
τα 'γρήγορα' όμως είναι εθισμός. ζητάς όλο και περισσότερο. -
Θα σου την χαλασω, αλλα η τιμη πρεπει να ειναι λαθος. Αν δινουν το 600αρι 14430
δυσκολο να δινουν το 1000αρι επισης 2010 μοντελο στα 14320.
-
με προσοχή στην αρχή (θα το στρώνεις άλλωστε) και πάντα όρθιος
βάλε φωτό, δικιά σου όχι κλεμμένες απο το ιντερνετ σαν του άλλου που πάει κλαμμένος.νιώθω ένα μικρό δέος για τόσο γρήγορες μηχανές, απόλυτες σε καθημερινούς όρους.
το στρώμα ήδη έχω αρχίσει να το βαριέμαι, με όρους ταχύτητας, αλλά πάντα θα κάνει αυτό για το οποίο το παίρνουν.
τα 'γρήγορα' όμως είναι εθισμός. ζητάς όλο και περισσότερο.Καλά, ο άλλος όπως το πάει δέν θα πάρει ποτέ το Monster, μόνο με φωτο απο το internet θα ξεχαρμανιάζει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θα σου την χαλασω, αλλα η τιμη πρεπει να ειναι λαθος. Αν δινουν το 600αρι 14430δυσκολο να δινουν το 1000αρι επισης 2010 μοντελο στα 14320.
Ναί, κάτι έχουν κάνει μπάχαλο με τα μοντέλα και τις τιμές. Πιθανόν 14320 θα δίνουν το 1000άρι αλλά χωρίς ABS και στο σιτε το δείχνουν με ABS.
-
βασικά παίζει το λάθος
δεν βλέπω όμως κάπου τιμή για το 10 με C-ABSδες ανακοίνωση στο mototriti
http://www.mototriti.gr/data/news/previ ... /80692.aspτην S1000RR γιατί ακριβώς την απέρριψες?
Τιμή για CBR1000RR C-ABS του 2009?