-
time table
local timeFri 02 April 2010 Practice 1 05:00 - 06:30 Practice 2 09:00 - 10:30 Sat 03 April 2010 Practice 3 08:00 - 09:00 Qualifying 11:00 Sun 04 April 2010 Race 11:00
Χωρις ανασα ο επομενος αγωνας!!Πιστευω να μην εχει την περσινη καταληξη οπου και διακοπηκε λογω βροχης!!!
Ο ΜΣ το 1999 εκανε δυναμικη επιστροφη μετα το ατυχημα που ειχε στην Αγγλια..Εριξε σχεδον ενα δευτερολεπτο στον 2ο στα δοκιμαστικα..Λετε αυτος ο αγωνας να ειναι η 'επιστροφη' του??
-
time table
local timeFri 02 April 2010 Practice 1 05:00 - 06:30 Practice 2 09:00 - 10:30 Sat 03 April 2010 Practice 3 08:00 - 09:00 Qualifying 11:00 Sun 04 April 2010 Race 11:00
Χωρις ανασα ο επομενος αγωνας!!Πιστευω να μην εχει την περσινη καταληξη οπου και διακοπηκε λογω βροχης!!!
Ο ΜΣ το 1999 εκανε δυναμικη επιστροφη μετα το ατυχημα που ειχε στην Αγγλια..Εριξε σχεδον ενα δευτερολεπτο στον 2ο στα δοκιμαστικα..Λετε αυτος ο αγωνας να ειναι η 'επιστροφη' του??
-
time table
-
Οχι
-
Σε ενα τόσο απαιτητικό σε θέματα φυσικής κατάστασης και αντοχής αγωνά πιστεύω πως όχι. Άλλωστε έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε
-
Δε νομίζω να είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Απλά αυτή τη στιγμή η Merc δε φαίνεται να μπορεί να ακολουθήσει Red Bull-Ferrari-McLaren.
-
εγώ περιμένω να δω ποιος θα είναι ο άνθρωπος της βροχής...
Ο Σούμι, ο Βέτελ, ο Αλόνσο, ο Χάμιλτον; -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Ο Σούμι, ο Βέτελ, ο Αλόνσο, ο Χάμιλτον;Ξέχασες τον Sutil και τον Glock
-
Ο Σούμι, ο Βέτελ, ο Αλόνσο, ο Χάμιλτον;O Massa
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
o Massa δεν την πάλευε στο στεγνό...
...στο βρεγμένο θα πνιγεί -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δε νομίζω να είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Απλά αυτή τη στιγμή η Merc δε φαίνεται να μπορεί να ακολουθήσει Red Bull-Ferrari-McLaren.Μάνο έγω κάνω την υπόθεση ο,τι τα αστέρια θα κατεβάσουν ένα ισάξιο των κορυφαίων μονοθέσιο
-
o Massa δεν την πάλευε στο στεγνό...
...στο βρεγμένο θα πνιγείγιαυτό μ'αρέσεις...πιάνεις την ειρωνεία του ποστ
-
O Massa στην Αυστραλια πηγαινε καλυτερα οσο ηταν βρεγμενα παρα οσο ηταν στεγνα. Γενικα ειναι καλος στην βροχη. Αν ομως βρεξει πολυ περιμενω τον MS να εντυπωσιασει. Να δουμε...
-
Ελπίζω σε βροχή λίγο στην αρχή λίγο στη μέση και λίγο στο τέλος (όπως λέμε παραγγελιά) για να δουμε ακόμη έναν ενδιαφέρων αγώνα. Στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με το καλοκαίρι
-
Περσινά ξινά σταφύλια.... εδώ δεν μας καίει αν ο MS θα κινηθεί γρήγορα ή όχι αλλά
α) αν θα δούμε τον αγώνα από την TV (χλωμό το κόβω)
β) αν τελικά η απόδοση της McLaren ήταν one off ή απλά δείχνει τη δυναμική του μονοθεσίου.
γ) αν οι Ferrari σε μία παραδοσιακά καλή για αυτούς πίστα θα καθαρίσουν εύκολα το παιγνίδι
δ) αν οι RB κάνουν το 1-2 με τον webber να μην το παίζει καμικάζι και τον Vettel να μην τον πετύχει νέο γεγονός.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Περσινά ξινά σταφύλια.... εδώ δεν μας καίει αν ο MS θα κινηθεί γρήγορα ή όχι αλλάα) αν θα δούμε τον αγώνα από την TV (χλωμό το κόβω)
β) αν τελικά η απόδοση της McLaren ήταν one off ή απλά δείχνει τη δυναμική του μονοθεσίου.
γ) αν οι Ferrari σε μία παραδοσιακά καλή για αυτούς πίστα θα καθαρίσουν εύκολα το παιγνίδι
δ) αν οι RB κάνουν το 1-2 με τον webber να μην το παίζει καμικάζι και τον Vettel να μην τον πετύχει νέο γεγονός.
έχεις χάσει επεισόδια ; ο Α θα το δείξει....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περσινά ξινά σταφύλια.... εδώ δεν μας καίει αν ο MS θα κινηθεί γρήγορα ή όχι αλλά
α) αν θα δούμε τον αγώνα από την TV (χλωμό το κόβω)
έχεις χάσει επεισόδια ; ο Α θα το δείξει....
είχα μείνει στα χθεσινά.... άντε να δούμε...
-
για βροχή λίγο χλωμό
μετά την αυστραλία έχουμε ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις δυναμικότητες των ομάδων οπότε νομίζω ότι αυτή τη φορά στην Ρεντμπουλ θα σοβαρευτούνε
Εγώ πάντος βλέπω Βεττελάκο να ξεκινά πρώτος και να μην τον ενοχλείο κανείς μέχρι το τέλος εκτός του σιαγόνια που είναι ενα κλικ πιο κάτω σε σχέση με την απόδοση
πάντως και οι 2 ρεντμπουλ διψάνε για βαθμούς και δε νομιζω να τους αντισταθεί κανεις
1-2 λοιπον στους κόκκινους ταύρους και απο κει και πέρα το χάος
όσο για την μετάδοση
τωρα που βρήκα λινκ τζαμπέ για BBC με DC και EJ δε το αλλάζω για κανέναν Πουρναράκη και για καμία Σταυρούλα
μονο και μόνο το prerace show με τον Εντιε να ζωγραφίζει έναν πίνακα ζωγραφικής στο Πάρκο του αλβέρτου ήταν ολ δε μονεϊ
άσε που εχω απο δίπλα και τους χρόνους απο το formula1.com αι έχω ανα πάσα στιγμη ξεκάθαρη εικονα για τον αγώνα χωρις διαφημίσεις ......... -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
για βροχή λίγο χλωμόΗ σημερινή εικόνα:
-
2010 Petronas Malaysian Grand Prix