-
Εγώ πάντως τα λεφτά μου θα τα πάρω...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπράβο Megane98hp!Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάτι ευχάριστο στο φορουμ!
1ον:εισαι μεγαλος χαφτης.
2ον:εχουμε ξανακουσει ΠΟΛΥ ευχαριστα νεα για τους tsi,οτι τελικα δε σπανε 10-10 αλλα 100-100.... -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα είχα πιθανότητες να κερδίσω το Τζόκερ και έτσι έχω παίξει (για πλάκα) ελάχιστες φορές σε αντίθεση με άλλους που βλέπω να παίζουν ανελλιπώς για δεκαετίες 'κυνηγώντας την τύχη τους' (όπως οι ίδιοι λένε) !Πάντως όταν πήγαινα σχολείο είχαμε ένα παληκάρι που κέρδισε 120 μύρια ελληνικές δραχμές !
Φυσικά και τον θυμήθηκαν όσοι συγγενείς είχε και δεν είχε, και δεν είδα κάποια δραστική αλλαγή στο βιοτικό του επίπεδο (κοινώς 'τα μοίρασε'!)...Σε συγγενικό επίπεδο, έχω θείο (που πιστεύουμε) ότι κέρδισε κάποια χρήματα, αλλά καθότι έξυπνος δεν το έχει πει πουθενά !
Γιατί εσυ ΔΕΝ έχεις πιθανότητες κι αυτοί που αναφέρεις είχαν...;;
Πιθανότητες δεν έχουν να κερδίσουν οσοι δεν παίζουν....! Οσοι παίζουν έχουν. Απειροελάχιστες, αλλα έχουν. Πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ περισσότερες βέβαια έχουν να χάσουν, οπως γίνεται σε όλα τα τυχερά παιχνίδια!
Πάντως στην τελευταία κλήρωση βγήκαν οι αριθμοί 9 12 14 15 16 και 20...!! Τζακ-ποτ στο 5+1 , αλλα 8 5άρια.....!!!!!!!! Είναι δυνατόν να πάιξεις τέτοιους αριθμούς...;;;
-
Lottery: a tax on people who are bad at math.
-
delete
-
Ο παππούς της γυναίκας μου είχε κερδίσει τον πρώτο λαχνό πολύ παλιά, προπολεμικά. Δυστυχώς όμως δεν κατείχε από επενδύσεις και σωστή χρήση χρημάτων και δεν τα έκανε τίποτα. Τα έχωσε στο στρώμα μέχρι που έγιναν υποτιμήσεις και η αξία τους εκμηδενίστηκε....
-
Ε, κι εσυ....! Την πάτησες...! Λαθος παππού εγγονή πήρες...!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
....
.........1ον:εισαι μεγαλος χαφτης.
**2ον:εχουμε ξανακουσει ΠΟΛΥ ευχαριστα νεα για τους tsi,οτι τελικα δε σπανε 10-10 αλλα 100-100.... **:svivhaha:Τι υπονοείς δηλαδη?? Οτι οι tsi ειναι ισοι και ομοιοι με τους κινητηρες twinspark???
-
Ο χρήστης CHRIS-ASTRA έγραψε:
....
.........1ον:εισαι μεγαλος χαφτης.
**2ον:εχουμε ξανακουσει ΠΟΛΥ ευχαριστα νεα για τους tsi,οτι τελικα δε σπανε 10-10 αλλα 100-100.... **:svivhaha:Τι υπονοείς δηλαδη?? Οτι οι tsi ειναι ισοι και ομοιοι με τους κινητηρες twinspark???
Eίδες πουθενά να γράφει για twinspark;;;
-
Που εισαι πασχο χανεις...
-
Tι να χασω ρε.. Ειδα το νικνειμ του φιλου και δεν εκανα καν προσπαθεια.. Βαρεθηκα μονο στη σκεψη..
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ