-
Το συγκεκριμένο βαρελάκι της Simota έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα Renault Clio του 2000.
Η κατάσταση του είναι πάρα πολύ καλή και δίνεται με ότι βλέπετε στις φωτογραφίες και φυσικά το φίλτρο που υπάρχει στο εσωτερικό που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες
Τιμή 100 ευρώ.
-
Το συγκεκριμένο βαρελάκι της Simota έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα Renault Clio του 2000.
Η κατάσταση του είναι πάρα πολύ καλή και δίνεται με ότι βλέπετε στις φωτογραφίες και φυσικά το φίλτρο που υπάρχει στο εσωτερικό που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες
Τιμή 100 ευρώ.
-
Τιμή 100 ευρώ.
-
Πες μου οτι το ειχες βαλει και στο ami..?
Υ.Γ. Κανουμε παρεα απο το αλλο club με ενα φιλαρακι σου απο το στρατο..Το Τιμο!
Καλοπουλητο! Και συγγνωμη για το
-
ε όχι και στο ami!
Χαιρετισμούς στον Τίμο...
για πάμε εδώ τώρα με το βαρελάκι που μου πιάνει χώρο !
-
τιμή .... 80 ευρώ...
-
Για τι κυβισμό είναι κατάλληλο?
-
Το βαρελάκι αυτό το είχε ο προηγούμενος κάτοχος του Clio που έχω εγώ τώρα άρα δεν έχω τρόπο να μάθω πολλές πληροφορίες
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Clio είναι 1600 cc -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Clio είναι 1600 cc
ειναι σιγουρο αυτο? απο τις σωληνωσεις φαινεται να ταιριαζει καλυτερα σε μοτερ K4J (1.4 16V)...
αν ειναι απο 1.6 στειλε μου ενα τηλ επικοινωνιας σε παρακαλω.
-
Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά η διάμετρος στο βαρελάκι είναι 7 cm.
Σου στέλνω το κινητό μου....
-
Ενα link για βοηθεια.
Ταιριαζει σε Clio 1,4 16v απο 2001 και μετα. Πιθανον να χρειαστει αλλες σωληνωσεις ομως.
-
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο....
Το λέω γιατί πριν λίγο καιρό αγόρασα αυτό το Clio και εγώ απλά είπα στον αγοραστή να βγάλει το βαρελάκι και να μου το δώσει μήπως και το βάλω αργότερα εγώ. Αποφάσισα να μην το βάλω οπότε και το πουλάω χωρίς, δυστυχώς να ξέρω τις ακριβείς προδιαγραφές του.
Το μόνο σίγουρο όπως είπα είναι ότι υπήρχε σε ένα Clio 1.6 του 2000 -
70 ευρώ !!
Μου πιάνει χώρο στο σπίτι και είναι κρίμα να το πετάξω...
-
60 ευρώ
-
50 !!!!!!
-
ενδιαφερομαι φιλε μου!σε πηρα και τηλεφωνο απο σταθερο 210 61... θα σε παρω ξανα και το απογευματακι να τα πουμε!
-
λουκετο!το πηρα και εφυγα!
-
ναι
το επιβεβαιώνω και εγώ
Merci Βαγγέλη !
Ας κλειδωθεί....
Βαρελάκι Simota - Carbon