-
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι 18,μόλις τώρα πήρα το δίπλωμα και ψάχνω ένα καλό μεταχειρισμένο αμαξάκι για να κάνω τις βόλτες μου και να πηγαινοέρχομαι Αθήνα-Βόλο.
Μου έκαναν μια προσφορά για ένα Focus του 2005 1600άρι 5θυρο,έκδοση sport στα 7-8 χιλιάρικα καθώς και για ένα matrix 3ετίας με λίγα χιλιόμετρα(δεν ξέρω ακόμη πόσα) με 4-5 χιλιάρικα.Οι αρχικές μου προτιμήσεις ήταν μεταξύ corolla(2002-2005),golf(2004 και μετά) ενώ είχα στο μυαλό μου και τα focus,grande punto.Γενικά, ενδιαφέρομαι για ένα μικρό εως μικρομεσαίο(κυρίως μικρομεσαίο) που να κάνει μέχρι 6-7.000 €,μέχρι 1600 κυβικα,όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο με τα λιγότερα δυνατά έξοδα για σέρβις-συντήρηση.Κάθε γνώμη και εμπειρία σας μου είναι πολύτιμη!
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι 18,μόλις τώρα πήρα το δίπλωμα και ψάχνω ένα καλό μεταχειρισμένο αμαξάκι για να κάνω τις βόλτες μου και να πηγαινοέρχομαι Αθήνα-Βόλο.
Μου έκαναν μια προσφορά για ένα Focus του 2005 1600άρι 5θυρο,έκδοση sport στα 7-8 χιλιάρικα καθώς και για ένα matrix 3ετίας με λίγα χιλιόμετρα(δεν ξέρω ακόμη πόσα) με 4-5 χιλιάρικα.Οι αρχικές μου προτιμήσεις ήταν μεταξύ corolla(2002-2005),golf(2004 και μετά) ενώ είχα στο μυαλό μου και τα focus,grande punto.Γενικά, ενδιαφέρομαι για ένα μικρό εως μικρομεσαίο(κυρίως μικρομεσαίο) που να κάνει μέχρι 6-7.000 €,μέχρι 1600 κυβικα,όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο με τα λιγότερα δυνατά έξοδα για σέρβις-συντήρηση.Κάθε γνώμη και εμπειρία σας μου είναι πολύτιμη!
-
Καλησπέρα σε όλους!
-
Αν το φοκους ειναι καθαρο, χτυπα το, ειναι καλη επιλογη. Μπορείς και να διαπραγματευτείς την τιμή.
-
Αμα ειναι καλο Πνιχτο οπως προανεφερε ο Μιραγκε!
-
Συνφωνω για το focus..Κρατημα-τιμονι-εμφανιση τα + του ,και τα 2 πρωτα εφοσον θα ταξιδευεις θα τα χρειαστεις.Ξεκαθαρα καλυτερο αυτοκινητο απο το matrix..
-
Ψαξε και για Opel astra ή Corsa φίλε. Θα βρεις αρκετα στο car.gr
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αμα ειναι καλο Πνιχτο οπως προανεφερε ο Μιραγκε!Nτάξει, δεν σχολιάζω το γεγονός ότι με μπέρδεψες με τον παλιομιραζ.
-
Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!
-
Ο χρήστης Telecaster έγραψε:
Ψαξε και για Opel astra ή Corsa φίλε. Θα βρεις αρκετα στο car.grΓιατί καλέ, τι σου έκανε ο άνθρωπος;!
-
Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον! Το matrix το έχω ψιλοξεγράψει γιατί σαν αυτοκίνητο δεν με ελκύει σχεδόν καθόλου.Tο focus βγάζει ζημιές?Άν βγάλει,κοστίζει πολύ η επισκευή?
-
Ο χρήστης georgkal έγραψε:
Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον! Το matrix το έχω ψιλοξεγράψει γιατί σαν αυτοκίνητο δεν με ελκύει σχεδόν καθόλου.Tο focus βγάζει ζημιές?Άν βγάλει,κοστίζει πολύ η επισκευή?Ενδεχομένως να σου βγάλει πρόβλημα στο σωληνάκι της αντλίας του υδραυλικού τιμονιού με κόστος γύρω στα 220-250 ευρώ στην αντιπροσωπεία, ειδικά αν έχεις την τάση να τερματίζει συχνά το τιμόνι. Κάποιες άλλες ζημιές, οτιδήποτε μπορεί να βγάλει όποιο άλλο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αμα ειναι καλο Πνιχτο οπως προανεφερε ο Μιραγκε!
Nτάξει, δεν σχολιάζω το γεγονός ότι με μπέρδεψες με τον παλιομιραζ.
Νομιζα πως ειδα το κουνελι!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συνφωνω για το focus..Κρατημα-τιμονι-εμφανιση τα + του ,και τα 2 πρωτα εφοσον θα ταξιδευεις θα τα χρειαστεις.Ξεκαθαρα καλυτερο αυτοκινητο απο το matrix..+1 από μένα ...αλλά για ένα καλοσυντηρημένο Mk1.
Η δεύτερη γενιά (ειδικά με τον 1.6 Ti-Vct) πρέπει να είναι στο μέσο όρο από άποψη αξιοπιστίας. Αρκετά ηλεκτρολογικά μικροθεματάκια, όχι κάτι το σοβαρό. -
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά,άκουσα οτι το golf έχει ακριβά ανταλλακτικά,ισχύει?Γενικά,χαλάει εύκολα?
Γνώμες για αγορά μεταχειρισμένου