-
Canon HF100
Βιντεοκάμερα Full HD σε άριστη κατάσταση!
Γράφει σε SDHC κάρτες μνήμης (τέρμα οι κασέτες). Αρκετά ελαφριά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Καλή οθόνη με πολλές δυνατότητες (πλέγμα, ένταση ήχου κτλ)
Έχει αρκετά φωτεινό φακό με άψογα αποτελέσματα για την κατηγορία της.Ελάχιστα χρησιμοποιημένη!!!
Τιμή: 325€
Με το κουτί της, τα χαρτιά της, με τα όλα της**Δώρο απο εμένα μια τσαντούλα μεταφοράς CaseLogic και μια κάρτα μνήμης 4giga! **
Φώτο της:
-
Canon HF100
Γράφει σε SDHC κάρτες μνήμης (τέρμα οι κασέτες). Αρκετά ελαφριά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Καλή οθόνη με πολλές δυνατότητες (πλέγμα, ένταση ήχου κτλ)
Έχει αρκετά φωτεινό φακό με άψογα αποτελέσματα για την κατηγορία της.Ελάχιστα χρησιμοποιημένη!!!
Με το κουτί της, τα χαρτιά της, με τα όλα της**Δώρο απο εμένα μια τσαντούλα μεταφοράς CaseLogic και μια κάρτα μνήμης 4giga! **
Φώτο της:
-
Canon HF100
Φώτο της:
-
Έλα και το Πάσχα με τον κύριο Αρνί κοντεύειιιιι
-
Ποσο καιρο την εχεις ? Ειναι αγορασμενη απο Ελλάδα με αποδειξη αγοράς?
-
Καλησπέρα!
Φυσικά και είναι αγορασμένη απο Ελλάδα, απο κατάστημα Expert.
Με απόδειξη αγοράς 30/01/09 άρα είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση, αγορασμένη 783€ (!)Είναι δουλεμένη ελάχιστα, σκάρτες 5 ώρες.
Το μοναδικό που δεν μπορώ να βρω για την ώρα (δεν τα έχω χάσει όμως) είναι τα cdάκια της. (μικρό το κακό)
-
-
Έλα να φεύγει παιδιά!
Κάτω απο την μισή της τιμή σε άριστη κατάσταση!!!
Και αν δεν θέλετε τσαντά και 4άρα κάρτα, σας δίνω 8άρα αξίας 35€ !
-
έχεις p.m.
Πωλείται Canon HF100