-
γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο forum...εχω ενα Renault Megane ii 1.6 16v φοραει βαρελακι BMC-CDA μεσαιο Racing και τελικο group N με αποληξη Twister μπουκα....σκεφτομαι να του βαλω εκκεντροφορους...θελω να μου πειτε συμβουλες, τιμες...και ποσα Hp θα παρω...
Σας ευχαριστω! -
γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο forum...εχω ενα Renault Megane ii 1.6 16v φοραει βαρελακι BMC-CDA μεσαιο Racing και τελικο group N με αποληξη Twister μπουκα....σκεφτομαι να του βαλω εκκεντροφορους...θελω να μου πειτε συμβουλες, τιμες...και ποσα Hp θα παρω...
Σας ευχαριστω! -
Σας ευχαριστω! -
είμαι σίγουρος για το τι απαντήσεις θα λάβεις.
Εγώ απλώς θα σου προτίνω να ρίξεις μία ματιά (και να post-άρεις αν θες) στο παρακάτω forum:
http://www.gtc.gr/forum/Σίγουρα θα υπάρχουν περισσότεροι με τη δική σου νοοτροπία.
Η προσωπική μου άποψη είναι να μην αλλάξεις εκκεντροφόρους και ότι με τα λεφτά που θα ρίξεις στην βελτίωση, στο τέλος πρακτικά θα σε σύμφερε να πουλήσεις το δικό σου και να πάρεις το αμέσως πιο δυνατό μοντέλο, το οποίο έχει και μεγαλύτερα φρένα, μεγαλύτερα ακρόμπαρα, άλλες αναρτήσεις κτλ-κτλ-κτλ και γενικώς έχει πολλά πράγματα έτοιμα που θα χρειαστεί σίγουρα να τα αλλάξεις αφού θα ανέβεις αρκετά σε δύναμη.
Συν του ότι με τους εκκεντροφόρους, θα πρέπει να βάλεις μαζί και πρόγραμμα για να εκμεταλλευτείς τις πιο 'άγριες' γωνίες των νέων εκκεντροφόρων => γνωρίζεις ποσό που θα σου έρθει στο περίπου?
τέλοσπάντων.Προσπάθησα να απαντήσω όσο πιο συγκρατημένα μπορούσα. -
εκκεντροφορους εχω υπολογισει γυρω στα 1000 ευρο...και προγραμμα εχω βρει στα 350 που θα το βαλω τις επομενες εβδομαδες....σε ευχαριστω παντως
-
Ο χρήστης arismegane έγραψε:
εχω ενα Renault Megane ii 1.6 16v
βαρελακι BMC-CDA
μεσαιο Racing
τελικο group Nεκκεντροφορους εχω υπολογισει γυρω στα 1000 ευρο...και προγραμμα εχω βρει στα 350 που θα το βαλω τις επομενες εβδομαδες....σε ευχαριστω παντως
Kαι που ξερεις οτι οι εκκεντροφοροι θα ταιριαξουν με το προγραμμα, το βαρελακι, το μεσαιο και το τελικο που ηδη εχεις?
Κατα τη γνωμη μου , αφου εισαι σιγουρος πως θες να βελτιωσεις το υπαρχων αμαξι, ψαξε καποιον επωνυμο βελτιωτη να σου δωσει μια πληρη δοκιμασμενη και εγγυημενη λυση.
(πχ, χωρις να γνωριζω απο Renault, βρηκα στο νετ τα παρακατω:
http://www.kalatzisport.gr/
http://korenta-renault.gr/default.asp)Πιο ασφαλες ειναι να ψαξεις για αλλο μοτερ και ακομα καλυτερα για αλλο αμαξι.
-
απλα δεν θελω να γινω καγκουρας δηλαδη να παρω ενα honda και να αρχισω να του πεταω πραγματα απανω...μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο αμαξι...μου αρεσει η ανεση του...και εχει και τα γκαζια του...ενταξει γουστα ειναι αυτα....σας ευχαριστω παντως..
-
γιατι δεν βαζεις ενα μοτερ καλυτερο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι δεν βαζεις ενα μοτερ καλυτεροξερεις τι ρε φιλε?...αμα αλλαξω μοτερ πρεπει να αλλαχτουν και αλλα παρα πολλα...η συνολικη τιμη με ολα μεσα για να φορεσει το 2 λιτρο του megan rs.... ειναι 7,500 χιλιαρικα ντουκου....ειναι πολλα ρε φιλε
-
δεν υπαρχει κατι στα 1.8κυβ;
-
κοιτα επειδει ειμαι και στο club της Renault...ολοι οσοι κανουν μετατροπη βαζουν του rs τωρα για αλλο μοτερ δεν εχουν ξανακουσει να γινει μετατροπη...βεβαια σκεφτομαι και το τουρμπο που πιο οικονομικο απλα λιγο επικυνδινο ...
-
Του intomegane τι μοτερ φοραει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Του intomegane τι μοτερ φοραεισε τρώει το χέρι σου?
θες να αρχίσει το troll-άρισμα? -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Του intomegane τι μοτερ φοραειηλεκτρικο ,ειναι καινουρια γαλλικη τεχνολογια .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Του intomegane τι μοτερ φοραει
ηλεκτρικο ,ειναι καινουρια γαλλικη τεχνολογια .
Με μπαταριες σαν τα τηλεκατευθηνομενα
-
Ο χρήστης arismegane έγραψε:
Σας ευχαριστω!Να πας να γραφτείς στο http://www.greekrenaultclub.gr Εκεί θα λύσεις όσες απορίες έχεις. Ενδεικτικά σου λέω ότι με έκκεντρα, ΦΠΕ, 1600ρια μεγκάν μετρήθηκαν 150 άλογα πραγματικά σε καλά δυναμόμετρα, ενώ και στο δρόμο 'σκότωναν'. Το ξέρω από πρωτο χέρι... Στο παραπάνω λινκ που σου έδωσα αναζήτησε το μέλoς baltas και το μέλος Sakis.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σας ευχαριστω!Να πας να γραφτείς στο http://www.greekrenaultclub.gr Εκεί θα λύσεις όσες απορίες έχεις. Ενδεικτικά σου λέω ότι με έκκεντρα, ΦΠΕ, 1600ρια μεγκάν μετρήθηκαν 150 άλογα πραγματικά σε καλά δυναμόμετρα, ενώ και στο δρόμο 'σκότωναν'. Το ξέρω από πρωτο χέρι... Στο παραπάνω λινκ που σου έδωσα αναζήτησε το μέλoς baltas και το μέλος Sakis. Μιλάμε για Schrick εκκεντροφόρους και πρόγραμμα από Vamag
-
Είναι και εκεί γραμμένος, εδώ μάλλον ήρθε για δεύτερη γνώμη, όπως πάμε σε 2-3 γιατρούς αν έχουμε πρόβλημα, άρα είναι ιατρικό το θέμα, δεν είναι κακή σκέψη.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Είναι και εκεί γραμμένος, εδώ μάλλον ήρθε για δεύτερη γνώμη, όπως πάμε σε 2-3 γιατρούς αν έχουμε πρόβλημα, άρα είναι ιατρικό το θέμα, δεν είναι κακή σκέψη.Δεν το πήρα χαμπάρι κ. Παναγιώτη.
-
Ειδατε κανεναν να βγαζει εκκεντροφορους για Κ4Μ με μεταβλητο χρονισμο;
Renault Megane 1.6 16v + εκκεντροφοροι