-

-

-

-
αμα δεν βαλουν κινητηρα της προκοπης, αυτο αμαξι δεν γινεται....
-
Κάποιος ιός πρέπει να έχει προσβάλει το σχεδιαστικο team της Ford..... ...δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η σχεδιαστική παρεκτροπή.....(άποψή μου βέβαια... )
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αμα δεν βαλουν κινητηρα της προκοπης, αυτο αμαξι δεν γινεται....Παρκάρει όμως εύκολα στο Κολωνάκι όπως θα έλεγε και μια ψυχή εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παρκάρει όμως εύκολα στο Κολωνάκι όπως θα έλεγε και μια ψυχή εδώ μέσα.
DAS LEBEN IST MONDEO
Άθλιες οι αλλαγές στο f/l. Ποπολάρε έρχεται ο ecoboost, λίγη υπομονή και παίρνουμε σκαλπ.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
DAS LEBEN IST MONDEO
Άθλιες οι αλλαγές στο f/l. Ποπολάρε έρχεται ο ecoboost, λίγη υπομονή και παίρνουμε σκαλπ.
αμην και ποτε my friend.... γερασαμε το κερατο μου να περιμενουμε......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
DAS LEBEN IST MONDEO
αμην και ποτε my friend.... γερασαμε το κερατο μου να περιμενουμε......
Σιγα ρε Μαθουσάλα
-
Να φανταστω μολις βγαλει τουρμπακι η φορντ πουλας το φοκους και βαζεις μπροστα για οικογενεια και μοντεο?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Να φανταστω μολις βγαλει τουρμπακι η φορντ πουλας το φοκους και βαζεις μπροστα για οικογενεια και μοντεο?Πρώτα θα πουλήσει την ψυχή του στο σατανά για να βρει 30Κ+ για να πάρει το 1,6Τ 180ps με διπλό συμπλέκτη και μετά θα βάλει μπρος για οικογένεια...
Στο ενδιάμεσο θα παραπονιέται γιατί η μαούνα δεν χωράει να στρίψει καν στα στενά της Κηφισιάς...
-
-
Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη ρε παίδες, λίγη υπομονή
-
αχαρο,ασουλουπωτο αμαξι .
μου θυμιζει εποχες σιερα .
το παλιο μοντελο ηταν πιο ωραιο,πιο κομψο. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη ρε παίδες, λίγη υπομονήΟ ποπολάρος δεν κρατιέται...Ολο φωνάζει πότε θα γίνω πατέρας...
-
Εμενα προσωπικα απο τις φοτο που βλεπω μου αρεσει παραπανω απο οπως ειναι τωρα....Πιστευω αυτο το αμαξι αξιζει να το αγορασεις με τον 2.5Τ αλλα πως να το κρατησεις τετοιο αμαξι...Πολλα κυβικα....Αμα ειχε εναν διλιτρο τουρμπατο θα ελεγε πολυ....Αμα προκοψουν και βαλουν εναν 2λιτρο με 270 αλογα που ειχα διαβασει καπου θα ηταν κορυφη! Και αμα γινει κατι και βαλουν τον εκομπουστ στα 1.6 θα πουμε αμην!!!!
-
Πειραζει που αυτο το αυοκινητο και μετα απο 500σια facelift δε βλεπεται..?
-
μαλλον εδώ κολλάει αυτό
Starting with the Mondeo, the firm's European competitor in the mid-size saloon and estate segment gains the all-new 2.0-liter turbocharged EcoBoost SCTi gasoline engine with an output of 203HP and a new version of the 2.0-liter TDCi diesel with 163HP, while the 115HP and 140HP variants of the same diesel have been improved.
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/fo ... -with.html
-
Ενδιαφέρον ως κινητήρας ο 2λιτρος τούρμπο αλλά για το Kuga!
Πόσοι θα πάρουν στην Ελλάδα 2λιτρο Mondeo? -
Και γιατι να αγορασεις το 2.5 και να μηνα αγορασεις το διλιτρο το τουρμπο?Παντος ο diesel πολυ ενδιαφερον κινητηρας!
Aνανεωμένο Ford Mondeo