-
Καλησπέρα,
Πρόκειται να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο όμως έχω το εξής δίλημμα..
Αξίζει η καινούργια παραγγελία και η αναμονή 3-5 μήνες λόγω μόνο ηλιοροφής;
Χωρίς ηλιοροφή το έχω έτοιμο σε 15 ημέρες - όλα τα άλλα είναι ίδια(χρώμα,έξτρα,κινητήρας..)Πρόκειται για fiat punto evo, και το σχετικό κλείσιμο των εργοστασίων(και το αβέβαιο μέλλον) μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη καθυστέρηση...
Ποιά η γνώμη σας;
-
Καλησπέρα,
Χωρίς ηλιοροφή το έχω έτοιμο σε 15 ημέρες - όλα τα άλλα είναι ίδια(χρώμα,έξτρα,κινητήρας..)Πρόκειται για fiat punto evo, και το σχετικό κλείσιμο των εργοστασίων(και το αβέβαιο μέλλον) μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη καθυστέρηση...
Ποιά η γνώμη σας;
-
Καλησπέρα,
Ποιά η γνώμη σας;
-
H ηλιοροφή είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταλήξει σε πολλά προβλήματα (στεγανότητα κλπ.) Οπότε σε συμφέρει να την ξεχάσεις.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
H ηλιοροφή είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταλήξει σε πολλά προβλήματα (στεγανότητα κλπ.) Οπότε σε συμφέρει να την ξεχάσεις.μαθηματικα βεβαιο ?
πρωτα απο ολα οι ορφες ετσι κι αλλιως δεν ειναι στεγανες
τα νερα περνανε μεσα και χυνονται απο τρυπιτσες στο δρομοεμενα μου αρεσει πολυ η οροφη σαν εξτρα , ειναι ισως απο τα πιο χρησιμα , αλλα δεν ξερω αν θα περιμενα τοσο
αμα το αντεχεις περιμενε.. -
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
H ηλιοροφή είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταλήξει σε πολλά προβλήματα (στεγανότητα κλπ.) Οπότε σε συμφέρει να την ξεχάσεις.γουστάρω μαθηματικές λογικές
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Καλησπέρα,Πρόκειται να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο όμως έχω το εξής δίλημμα..
Ποιά η γνώμη σας;
Μονο εσυ ξερεις αν αξιζει να περιμενεις τοσο πολυ.Ειχες αμαξι με ηλιοροφη πριν;Θα σου λειψει τοσο πολυ αν το καινουργιο σου δεν θα εχει;Εχεις αναγκη απο αμαξι εδω και τωρα;
-
Ειναι πολυ ωραιο πραγμα η ηλιοροφη και δεν υπαρχει καποιο προβλημα στεγανοτητας εκτος και αν μπει μετα (after market)
-
Όχι δεν είχα και έχω αμάξι τώρα.
Παρ'ολο αυτά 4-5 μήνες είναι αρκετοί... -
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Παρ'ολο αυτά 4-5 μήνες είναι αρκετοί...Παρε το απλο, αν ειναι να περιμενεις τοσο. Δεν ειναι και αναγκαια η οροφη εκτος και αν τρελενεσαι τοσο, οποτε αλλαζει.
-
Στην συγκεκριμένη φάση δεν θα αγόραζα με τίποτα κατόπιν παραγγελίας. Μόνο ό,τι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και με παράδοση max 10 εργάσιμες.
-
Οτιδήποτε εξοπλιστικό αξεσουάρ το θεωρείς απαραίτητο αξίζει να το περιμένεις. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο πάλι καλά θα κάνεις.
Προσωπικά δεν χρειάστηκε να παραγγείλω ποτέ αλλά έβρισκα ότι με καλύπτει μια ετοιμοπαραδοτη πρόταση με το στανταρ εξοπλιστικό πακέτο που υπήρχε και ήθελα.
Τώρα στο συγκεκριμένο ... αν το εξτρα και η παραγγελία αφορούσε κάτι μηχανικό ή ασφαλείας ή σχετικό με την συμπεριφορά του αυτοκινήτου, ακόμα και το χρώμα θα το θεωρούσα αναγκαίο. Για ηλιοροφή ... θα το παρέβλεπα! -
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Παρ'ολο αυτά 4-5 μήνες είναι αρκετοί...δεν αγοράζεις αμάξι κάθε μέρα...κάνε υπομονή , οι μήνες περνάνε πριν το καταλάβεις..
προσωπικά λατρεύω την ηλιοροφή και την έχω ανοιχτή ακόμα και τον χειμώνα...
οτι αυτοκίνητο αγοράζω από εδώ και πέρα θα φέρει ηλιοροφή
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Παρ'ολο αυτά 4-5 μήνες είναι αρκετοί...δεν αγοράζεις αμάξι κάθε μέρα...κάνε υπομονή , οι μήνες περνάνε πριν το καταλάβεις..
Υπαρχουν και τα cc
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
+1
και φυσικα
- cc
-
Παρε το ετοιμοπαραδοτο.. σε τετοιους καιρους υπαρχουν ανθρωποι που παραγγελνουν τωρα και ποιος ξερει τι τιμη θα εχει το ιδιο ακριβως αυτοκινητο σε 5 μηνες.. φαντασου να το περιμενεις 5 μηνες και μολις το παρεις να σκασει μειωση ΤΤ.. ή να πεσουν οι τιμες τουλαχιστον αν το παρεις τωρα θα το εχεις χαρει 5 μηνες οποτε χαλαλι..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχουν και τα cc
μοντ να σου πετύχει...
έχεις στο μυαλό σου κάποιο συγκεκριμένο?τα cc είναι για γαλαζοαίματους
-
Aλλη φαση να χει ηλιοροφη το αυτοκινητο αλλα 5 μηνες ειναι πολλοι,να ταν 2-3 κατι θα γινοταν αλλα τωρα δε νομιζω να αξιζει να περιμενεις σχεδον μισο χρονο για μια ηλιοροφη.
-
Εαν με το αυτοκινητο που εχεις τωρα καλυπτεσαι για ακομα 5 μηνες τοτε περιμενε...
Αλλη αισθηση να εχεις το αυτοκινητο ακριβως οπως το θες και η υπομονη σε κανει να το θες περισσοτερο..
-
Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι σοβαρή υπόθεση. Σκέψου ότι θα ζήσεις μαζί του για μερικά χρόνια. Είναι κρίμα να μην απολαμβάνεις κάτι που θέλεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ η αναμονή του είναι μόνο ένα κλάσμα του χρόνου που θα περάσεις μαζί του. Αυτά φυσικά ισχύουν αν θέλεις οπωσδήποτε την ηλιοροφή και αν δεν έχεις πρόβλημα μετακίνησης. Αν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ αυτοκίνητο τώρα, αναγκαστικά θα πάρεις το ετοιμοπαράδοτο.
ΥΓ: Πάντως είναι μαγεία η ηλιοροφή...
Ειδική παραγγελία ή ετοιμοπαράδοτο..