-
Πετα το καλυτερα! Δεν βλεπετε οτι εγραψε μα φορα και εφυγε
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ακόμα και στο τωρινό μου αμάξι (Α3) έχει αρχίσει λίγο το πάρτυ με τους τριγμούς (παρότι μόνο 1,5 έτους και 26.000km) αλλά που θα πάει...δεν τα σηκώνω εγώ αυτά.Σπρέι σιλικόνης όπου τρίζει ή κάνει το παραμικρό κιχ.
Πχ μου ψιλο-τρίζει η βάση της ζώνης του καθίσματος του οδηγού (εκεί που κουμπώνει η ζώνη πάνω στο κάθισμα) και μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί είναι ΚΑΙ μέσα στο δεξί μου αφτί ο ήχος.
Και τρίζει πολύ λίγο και κάπου στην ένωση του καντράν με το ταμπλό.
Θα φτιαχτούν κι αυτά με την πορεία.
(ας μην αναφερθώ ΚΑΙ στο DSG )*απροβληματιστο κι αυτο ε; Σας τα λεμε τοσο καιρο εδω μεσα για τα γερμανικα αλλα ΠΟΥΥΥΥ;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
*απροβληματιστο κι αυτο ε; Σας τα λεμε τοσο καιρο εδω μεσα για τα γερμανικα αλλα ΠΟΥΥΥΥ;;;;;;;;;
έχω πολύ προσπάθεια και δρόμο να διανύσω για να φτάσω στα επίπεδα της alfa.
σχετικό-άσχετο: μετά το σπρέι σε 1-2 σημεία, σταμάτησε να τρίζει.
Θωμά, αφού του δώσαμε τη λύση σχετικά με το πρόβλημά του.
ίσως να τρέχει για να πάρει alfa που είναι απροβλημάτιστες. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
έχω πολύ προσπάθεια και δρόμο να διανύσω για να φτάσω στα επίπεδα της alfa.LAST YEAR....
Πουλα το να ησυχασεις σου λεωωωωωωωωωωωωωωω.........
-
πουλα το και παρε αλφα θα καις αρκετη βενζινα αλλα δεν θα καις λαδια
-
Ο G60 τα τελευταία χρόνια μας κάνει πλάκα ή του έχουν κλέψει το account?
-
http://www.guardian.co.uk/business/2009 ... t-carmaker
άντε γιατί το έχουμε κουράσει το θέμα με την toyotaπροσέξτεμηνπατάτεπολύτογκάζιγιατικολλάει
το απροβλημάτιστο σερί του polo έφτασε στο τέλος του χθες το βραδυ στα 70.000χλμ. Aναψε το λαμπάκι για πρόβλημα στην εξαγωγή καυσαερίων αν και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στην συμπεριφορά του αυτοκινητου. Ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό
κάβουρα μην φοβάσαι δεν είσαι μονος, έχειs εμενα και τον thanix
EDIT
όλα καλά με το αυτοκίνητο, η' κακής ποιότητας βενζίνη η' πρόβλημα στον αισθητήρα βενζίνης, το check engine πάντως έσβησε
συνεχίζουμε αναξιόπιστα
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ο G60 τα τελευταία χρόνια μας κάνει πλάκα ή του έχουν κλέψει το account?θεωρίες συνωμοσίας διαβάζω εδώ κατά του G60
G60...εξηγήσου.
golf iv καιει λαδια τι κανω?