-
Προφανώς, πού είναι το περίεργο?
Να βάλουμε για 25η φορά το καταστατικό της? -
Η Ολυμπιακή Επιτροπή έχει άτομα που ψάχνουν τα προφίλ ΟΛΩΝ των αθλητών που συμμετέχουν για να δουν αν ποστάρουν 100% politically correct περιεχόμενο στις σελίδες τους;
Εδώ ο Phelps πιάστηκε με το τρίφυλλο ανα χείρας και του κλασαν μια μάντρα μύδια.
Αν το κοριτσάκι δεν το πήδαγε βουλευτής (ο συγκεκριμένος) δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι τίποτα.
Τρέχτε τώρα να αναλύσετε και να βρείτε πόσο τοις εκατό ρατσιστικό ήταν το αστειάκι. -
Σημασία έχει ότι μαθεύτηκε, και όποιος νομίζει ότι την σήμερον ημέρα μπορεί να γράφει ως δημόσιο πρόσωπο μπούρδες στα social media και να νομίζει ότι τα βλέπουν 5 κολλητοί του κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Προφανώς έχουν ειπωθεί και χειρότερα (βλ. περί ανωτερότητας ελληνικού DNA ), αυτό δε σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να την τιμωρήσει έχει άδικο
-
Σε αυτό για τα social media συμφωνώ και θυμίζω τα σχόλια 'επιφανών λογίων' που έγραφαν κάτι ατάκες για σακάτη κλπ αναφερόμενοι στο Σόιμπλε.
Από εκεί και πέρα επειδή οι αθλητές δεν φημίζονται και για το δείκτη ευφυίας τους ( ρατσιστικό σχόλιο) και είναι πολύ πιθανό να κοινοποιούν χαζομάρες που τους φαίνονται αστείες χωρίς να το πολυσκέφτονται, παω στοίχημα ότι αν ψάξεις τους λογαριασμούς χ αριθμού αθλητών από διάφορες χώρες, είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αρκετά τέτοια περιστατικά που σηκώνουν κουβέντα.
Επι της ουσίας πολύ κακό για το τίποτα και επιμένω ότι αν δεν την πήδαγε όποιος την πήδαγε δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι το παραμικρό.
ΥΓ: Υποτίθεται πάντως υπάρχει ελευθερία λόγου. Δεν πήρε κανά στηλιάρι να πλακώσει στο ξύλο κάποιον έγχρωμο, ούτε πήγε στους αγώνες και είπε ότι αρνείται να μοιραστεί αποδυτήρια με έγχρωμη συναθλήτρια της για να πει κανείς ότι ξεφεύγει το πράγμα από το λόγο.
Ένα αποτυχημένο αστείο πόσταρε και έπεσε πέλεκυς.
Μιλάμε για ξεκάθαρα χουντική φάση και το τραγικό είναι ότι κανένας από τους δηλωμένους αριστερούς του φόρουμ δεν έκανε έστω αυτή την παρατήρηση. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
όσοι γουστάρετε ολυμπιακούς έχετε υποχρέωση να συμπεριφέρεστε ως αθλητές με την ντεμέκ αθλητική υποκουλτούρα όπως αυτή περιγράφεται στο καταστατικό
Βγάζει το αστειόμετρο η ολυμπιακή επιτροπή και μετράει.
hur durr derp
Α, μάλιστα. Τώρα σ' έπιασε το butthurt. Όταν κάνεις τα ίδια στο φόρουμ για ασήμαντες αφορμές (πχ. προσωπικά γούστα στη μουσική), τότε είναι θεμιτά. Ρούφα τώρα ολυμπιακούς αγώνες (όπου κακώς έγινε μείζον θέμα).
Παρεμπιπτόντως, το είδα στη δουλειά αλλά δεν είχα διάθεση να σπαταλήσω το χρόνο μου. Από εδώ:
-
είναι που διάβασες αυτά που γράψαμε
Προφανώς και είμαι υπέρ του να λέει ότι θέλει ο καθένας, αυτή έχει χορηγούς, ολυμπιάδες και λοιπά.Περιμένεις έναν αριστερό που σέβεται τον εαυτό του να σου υποστηρίξει ολυμπιακούς αγώνες και πρωταθλητισμό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Περιμένεις έναν αριστερό που σέβεται τον εαυτό του να σου υποστηρίξει ολυμπιακούς αγώνες και πρωταθλητισμόΝα είσαι αριστερός και να σέβεσαι τον εαυτό του
Πές κι αλλα τρίφτη δεν είμαστε στα twatter να κινδυνεύουμε με αποκλεισμούς
Α, μάλιστα. Τώρα σ' έπιασε το butthurt. Όταν κάνεις τα ίδια στο φόρουμ για ασήμαντες αφορμές (πχ. προσωπικά γούστα στη μουσική), τότε είναι θεμιτά. Ρούφα τώρα ολυμπιακούς αγώνες (όπου κακώς έγινε μείζον θέμα).
Παρεμπιπτόντως, το είδα στη δουλειά αλλά δεν είχα διάθεση να σπαταλήσω το χρόνο μου. Από εδώ:
η αδερφές σε Assembly??
Εγώ πάντως δεν σε μπάναρα απο κανα φόρουμ επειδή είσαι κακόγουστος ούτε ζήτησα να σπαταλήσεις το χρόνο σου. Το πρόβλημα λύθηκε πάντως.
-
Επειδή δεν είσαι διαχειριστής.
Αν δεν τα καταφέρνεις στη C++, να πας μετανάστης στο εξωτερικό και να μην μας τρως τις δουλειές.-
-
από πού να με αποκλείσουν, απ την ολυμπιάδα
ρε παλικάρια, το κουράζετε τσάμπα. Η κοπελίτσα φέρθηκε ηλίθια, κάποιος μπορεί να της την είχε στημένη (λίγο θεωρία συνωμοσίας, αλλά δε βλέπω να σας χαλάει εδώ ), το πράμα μαθεύτηκε, και σύμφωνα με τον κανονισμό αποκλείστηκε.
εεπ, code of ethics έχουν και εταιρίες, κάποιες δε μάλιστα σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να συμμετάσχεις σε social media.
Έπαιξε κι έχασε, ας διάβαζε το μάνουαλ της αθλητικής παπαριάς που με καμάρι πηγε να συμμετάσχει -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Επειδή δεν είσαι διαχειριστής.Αν δεν τα καταφέρνεις στη C++, να πας μετανάστης στο εξωτερικό και να μην μας τρως τις δουλειές.-
Σου είπε κανένας οτι ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό ή με το IT γενικότερα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αν δεν τα καταφέρνεις στη C++, να πας μετανάστης στο εξωτερικό και να μην μας τρως τις δουλειές.-
Σου είπε κανένας οτι ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό ή με το IT γενικότερα.
Άρα είσαι και τσαρλατάνος. Ελπίζω τουλάχιστον να θυμάσαι τις συμβουλές που έδινες στο θέμα των εργασιακών.
-
- οποιου δεν του αρέσουν οι κανόνες των Ολυμπιακών Αγώνων να μη συμμετάσχει
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Άρα είσαι και τσαρλατάνος. Ελπίζω τουλάχιστον να θυμάσαι τις συμβουλές που έδινες στο θέμα των εργασιακών.
Δεν έχεις πραγματικά ιδέα που θα πάει αυτό και αν οντως υπάρχουν λεφτά στη μέση. Πρέπει να ξέρεις για μένα πιο πολλά και απο τον τρίφτη. Το τερματίζεις σιγά σιγά.
-
ω ρε μανα μ' κόμπλεξ
-
μάνουαλ της αθλητικής παπαριάς
Υπάρχει μανουάλι των ολυμπιακών που να τους λέει πως να συμπεριφέρονται α λα Ζαμπούνης;
Λινκ;
-
To είχε ποστάρει ο cmarin http://www.olympic.org/Documents/Games_London_2012/IOC_Social_Media_Blogging_and_Internet_Guidelines-London.pdf
και το καταστατικό της IOC
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To είχε ποστάρει ο cmarin http://www.olympic.org/Documents/Games_London_2012/IOC_Social_Media_Blogging_and_Internet_Guidelines-London.pdfΓΤΠ...
Προφανώς η χρήση ντόπας για φοράδες και τα τσιγαριλίκια είναι προβλεπέ.
Θα προσποιηθώ ότι δεν διάβασα αυτή τη βλακεία για να μην ξενερώσω τελείως και να δω λίγο κολύμπι, πόλο και τζούντο που θέλω.
-
Εχει καμία σχέση αυτή η υπερχοντράδα με αυτό που είπε η παπαχρήστου για τα κουνούπια του νείλου που τρώνε σπιτικό φαγητό ;
Θα ήθελα, αν μου επιτρέπετε, να κάνω μια μικρή επισήμανση (που θα μπορούσε να άλλαζε και το νόημα του επίμαχου RT της Παπαχρήστου) και έχει σχέση με τα κουνούπια του Νείλου που τρώνε σπιτικό φαγητό.
Λοιπόν, δεν υπάρχουν κουνούπια που μας ήρθαν από τα βάθη της Αφρικής και μας έφεραν τον περιβόητο ιό του Νείλου.
Τα κουνούπια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και τσιμπούν χωρίς να νοιάζονται για το χρώμα του δέρματος (δεν έχουν ρατσιστικές... ανησυχίες!), είναι γεννημένα και μεγαλωμένα στην Ελλάδα.
Τον ιό του Νείλου έφεραν στην Ελλάδα τα αποδημητικά πτηνά, στη συνέχεια τα κουνούπια (βέρα ελληνικά), 'τσίμπησαν' κάποια απ' αυτά τα... πτηνά, 'ρούφηξαν' και κάμποσους ιούς, τους οποίους 'μετάγγισαν' στη συνέχεια σε κάποιους ανθρώπους κλπ., κλπ...
...που σημαίνει ότι τα περί 'σπιτικού φαγητού' είναι μύθος.
Αυτά... -
http://www.olympic.org/Documents/Variou ... -FINAL.pdf
το είχα ποστάρει στο τοις οίδεν νομίζω, δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι πηδάμε αυτό το τοπικό ( )
εδιτ, είμαι αργός
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
To είχε ποστάρει ο cmarin http://www.olympic.org/Documents/Games_London_2012/IOC_Social_Media_Blogging_and_Internet_Guidelines-London.pdf
ΓΤΠ...
Προφανώς η χρήση ντόπας για φοράδες και τα τσιγαριλίκια είναι προβλεπέ.
Θα προσποιηθώ ότι δεν διάβασα αυτή τη βλακεία για να μην ξενερώσω τελείως και να δω λίγο κολύμπι, πόλο και τζούντο που θέλω.
...από αθλητές που δεν έχουν σχέση με ντόπες και λοιπά 'βοηθήματα', βεβαίως-βεβαίως!..
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;