-
-

-
καλό
κατι ασχετο ...
Ο λαΛακης με το τσαντιρη του χρεωνε την δολοφονια του λαθρομεταναστη στην χρυση αυγη. Αποδειχτηκε τελικα οτι τον φαγανε ομοεθνεις του και οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων. Δεν εχει υποχρεωση να ζητησει συγνωμη για κατι που το μετεφερε ως ειδηση και οχι ως σατυρα ? -
Ένας 22χρονος Πακιστανός συνελήφθη στο Βραχάτι Κορινθίας γιατί μαζί με τρεις συνεργούς του κρατούσε ομήρους δύο 23χρονους λαθρομετανάστες ομοεθνείς του. Οι δράστες ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με...
τους δυο ομοεθνείς τους και με το πρόσχημα ότι θα τους βρουν δουλειά, τους οδήγησαν σε μια καλύβα. Εκεί, με την απειλή όπλου τους εξανάγκασαν να τηλεφωνήσουν σε συγγενείς τους στο Πακιστάν, από τους οποίους ζήτησαν λύτρα προκειμένου να τους απελευθερώσουν.
http://www.trelokouneli.gr/2011/05/blog-post_4620.htmlΠολυ ωραια πραγματα , ας παει ρε παιδια κανεις αλληλεγγυός να τους υποστηριξει οταν θα ζητανε αμνηστια-νομιμοποίηση-χαρτια απο το Ελλαντα κ.λ.π αλλα ξεχασα το γ@μημενο το κρατος φταιει και σε αυτη την περιπτωση.
Υ.Γ
Αν περιπολουσε η αστυομια οπως πρεπει και η αυγουλα το κεντρο θα ηταν ....... λαμπικο -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
καλόκατι ασχετο ...
Ο λαΛακης με το τσαντιρη του χρεωνε την δολοφονια του λαθρομεταναστη στην χρυση αυγη. Αποδειχτηκε τελικα οτι τον φαγανε ομοεθνεις του και οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων. Δεν εχει υποχρεωση να ζητησει συγνωμη για κατι που το μετεφερε ως ειδηση και οχι ως σατυρα ?Εδω δεν ιδρωνει το αυτι του με τα βιντεο που κοβει και ραβει στα μετρα του δημιουργώντας λανθασμενες εντυπωσεις και κανοντας προπαγανδα και εσυ περιμενεις να ζητησει συγνωμη ?
-
+Αριστοφάνης
Απολίτιστοι κυρία μου που δεν ξέρουν από σάτυρα... -
Όσο απεχθής κι αν είναι η Χρυσή Αυγή, ο Λαζόπουλος οφείλει να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη.
Δίνω απειροελάχιστες πιθανότητες πάντως να ξεφύγει απ' την κλασική λαϊκιστικη μανιέρα, κυρία μου.
-
κατι ασχετο ...
Ο λαΛακης με το τσαντιρη του χρεωνε την δολοφονια του λαθρομεταναστη στην χρυση αυγη. Αποδειχτηκε τελικα οτι τον φαγανε ομοεθνεις του και οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων. Δεν εχει υποχρεωση να ζητησει συγνωμη για κατι που το μετεφερε ως ειδηση και οχι ως σατυρα ?Ναι θα έπρεπε να ζητησει συγγνώμη τοσο αυτός οσο και η διεύθυνση του σταθμού που φιλοξενεί την εκπομπή του...
Ειδάλλως δεν θα ήταν κακό αν η Χ.Α προσεφευγε σε μηνυση εναντιον του και σε αγωγή στο καναλι...
ίσως και το Ε.Ρ.Σ να επεβαλε κανενα πρόστιμο... -
Ποπ Κορν αν γινει κατι τετοιο
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
κατι ασχετο ...
Ο λαΛακης με το τσαντιρη του χρεωνε την δολοφονια του λαθρομεταναστη στην χρυση αυγη. Αποδειχτηκε τελικα οτι τον φαγανε ομοεθνεις του και οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων. Δεν εχει υποχρεωση να ζητησει συγνωμη για κατι που το μετεφερε ως ειδηση και οχι ως σατυρα ?Ναι θα έπρεπε να ζητησει συγγνώμη τοσο αυτός οσο και η διεύθυνση του σταθμού που φιλοξενεί την εκπομπή του...
Ειδάλλως δεν θα ήταν κακό αν η Χ.Α προσεφευγε σε μηνυση εναντιον του και σε αγωγή στο καναλι...
ίσως και το Ε.Ρ.Σ να επεβαλε κανενα πρόστιμο...Τα καυμένα τα παιδιά. Τσάμπα τα κατηγορήσανε. Εξ'άλλου δεν το έχουν ξανακάνει ποτέ.
-
Δηλαδή έχει αποδειχτεό ότι το έκαναν αυτοί όπως 'ξανά'στο παρελθόν...?Ας μην αποδίδουμε εηκληματικές πράξεις σε οπιονδηποτε,είτε φυσικό πρόσωπο ειναι είτε οργανωση κλπ,χωρίς να είμαστε σίγουροι ή εχει αποδειχθει κατι τετοιο...Και ας μην επηρρεαζομαστε απο τις τυχόν ιδεολογικές προτιμήσεις που έχουμε...
-
Αφού το χουν ξανακάνει τα παιδιά εγώ λεω να τους φορτώσουμε και τίποτε άλλο που δεν έχουν κάνει.
-
Φίλε μου,
- Ξανά στο παρελθόν το έχουν κάνει. Εξ'άλλου παλαιότερα ο τότε αρχηγός τους είχε πάει και φυλακή για δολοφονική επίθεση.
- Ιδεολογικά κανένας από αυτούς δεν αρνείται πράξεις βίας ακόμα και θάνατο στους μετανάστες.
Θα κάνεις μήνυση για κάτι που σου αποδίδουν ότι έκανες όταν δε θες και να το κάνεις. Άμα είναι μέσα στην πρακτική σου και την ιδεολογία σου γιατί να κάνεις μήνυση?
-
Ναι,μηνυση για συκοφαντική δυσφυμηση και διασπορα ψεδών ειδήσεων...Δεν αρκει αυτό?
Εξάλλου όπως αποδειχτηκε από την Αστυνομια ο Μπαγκλαντεσιανός έπεσε θύμα συμπατριωτών του...
Στον καθενα πρεπει να του αποδιδονται οι ευθυνες για τις πραξεις που εχει διαπραξει...
Αν π.χ σε ενα ρεμαλι,αστεγο του δρομου που δεν εχει κανεναν να του συμπαρασταθεί επειδηι μια φορα πιαστηκε για κλοπή τσαντας,του φορτωσει καποιος μια δολοφονια ή εστω μια ληστεια τραπεζας,τοτε ολοι μας σαν 'φιλησυχοι' πολιτες και το Κρατος=Αστυνομία θα ειναι ευχαριστημενοι? -
Γιατι ειναι τιμιοι,δεν θελουν τζαμπα εξτρα ποντους απο τον καθε Λαζοπουλο.
Οτι πετυχαινουν το πετυχαινουν με το σπαθι τους,το μαχαιρι και τη σιδερογροθια τους -
Η χρυσή αυγή φταίει για όλα. Κάποτε φταίγανε οι Αμερικάνοι, μετά η ΕΟΚ, κλπ κλπ. Μήπως να κοιταχτούμε στο καθρέφτη ? Μα τόση δύναμη πια η χρυσή ΑΥΓΗ? ούτε ο καρνέισον να ήταν. ( όσοι ειναι παλιοί θα θυμούνται τη σχετική διαφήμιση).
-
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=99435
Νταπλ ποστ για τα παιδια της διπλανης πορτας..και χωρας.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Φίλε μου,- Ξανά στο παρελθόν το έχουν κάνει. Εξ'άλλου παλαιότερα ο τότε αρχηγός τους είχε πάει και φυλακή για δολοφονική επίθεση.
- Ιδεολογικά κανένας από αυτούς δεν αρνείται πράξεις βίας ακόμα και θάνατο στους μετανάστες.
Θα κάνεις μήνυση για κάτι που σου αποδίδουν ότι έκανες όταν δε θες και να το κάνεις. Άμα είναι μέσα στην πρακτική σου και την ιδεολογία σου γιατί να κάνεις μήνυση?
εδώ είσαι λάθος πάντως
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Φίλε μου,- Ξανά στο παρελθόν το έχουν κάνει. Εξ'άλλου παλαιότερα ο τότε αρχηγός τους είχε πάει και φυλακή για δολοφονική επίθεση.
Με αυτή τη λογική αφού τους ανθρώπους στη Marfin (όπως όλα δείχνουν) τους έκαψαν 'απείθαρχα' τσουτσέκια του ευρύτερου αναρχικού χώρου να φορτώνουμε στους αναρχικούς όποια δολοφονία γουστάρουμε.
Εγώ δεν είμαι με καμμιά από τις δυο πλευρές (αμφότερους τραμπούκους και συμμορίες τους θεωρώ) αλλά θέλω να σου πω ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.
Δεν μπορεί ο όποιος Lakis ως άλλος εισαγγελέας να βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις στο γυαλί αυθαίρετα και εν μέσω πλακίτσας. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος ασχέτως του τι είναι και τι δεν είναι η Χ.Α. -
πότε θα σταματήσουμε να τα ρίχνουμε στους άλλους ? Εξαλλου αριθμητικΆ να το παρει κάνεις η Χρυσή αυγή έχει λιγοτερους οπαδούς απλά είναι λίγο φουσκωμένα παιδιά. Η 17 νοέμβρη ήταν ακροδεξΙά οργανωση ? η τρομοκρατία σήμερα τι είδους ρίζεςέχει ? η χρυσή αυγή βάζει βόμβες? Η χρυσή αυγη μάλλον είναι μια μειονότητα μα εντελώς μειονότητα από κακόμοιρα παιδιά που άνετα θα μπορούσαν να είναι σε άσυλο.Δεν είναι καθόλου έξυπνα να κάνουν και να σχεδιάσουν τρομοκρατικές ενέργειες μη τους αναφέρουμε καν είναι σα να κλέβουμε εκκλησία.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;