-
Η fiat έδωσε στην δημοσιότητα 3 νέες φωτογραφίες για το facelift του bravo..
η πρώτη φωτογραφία γιατί μου μοιάζει σαν sedan;
'Fiat wants to introduce you the first big news of the year: the Fiat Bravo 2010. It has new interiors and exteriors, new features and it's even more modern and elegant.'
-
'Fiat wants to introduce you the first big news of the year: the Fiat Bravo 2010. It has new interiors and exteriors, new features and it's even more modern and elegant.'
-
-
Εξωτερικά εμπρός ... δεν βλέπω καμία διαφορά!
(Και ευτυχώς ... μην έπαιρναν την μούρη του 500! Μια χαρά είναι το τωρινό μοντέλο). -
Δεν είδαμε κώλο ακόμα..
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Δεν είδαμε κώλο ακόμα..Νομίζω πώς το πίσω μέρος ήταν με διαφορά το ομορφότερο σημείο του Bravo, αφού δεν το άλλαξαν μπροστά μάλλον δεν θα το πειράξουν ούτε εκεί.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Νομίζω πώς το πίσω μέρος ήταν με διαφορά το ομορφότερο σημείο του Bravo, αφού δεν το άλλαξαν μπροστά μάλλον δεν θα το πειράξουν ούτε εκεί.
διαφωνω!
αν κάτι χρειάζεται ρετουσαρισμα ειναι το πίσω μερος! το υπόλοιπον είναι μια χαρα!Υ.Γ.
οντως και γω δε βλεπω καποια διαφορα! -
Καταργησαν το κιτρινο πλαστικο για τα φλας στα φωτιστικα σωματα ;
-
Ανεπαίσθητο ήταν έτσι και αλλιώς και κάτω από το ενιαίο κάλυμμα
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ανεπαίσθητο ήταν έτσι και αλλιώς και κάτω από το ενιαίο κάλυμμαΣυμφωνω,σαν να εχει ξεθωριασει απο τον ηλιο ειναι .
-
Δεν πρόκειται για restyling ή facelift,το οποίο θα γίνει το 2011,αλλά για ένα απλό ModelΥear 2010.
Οι μόνες αλλαγές είναι οι νέες υφασμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό,μανίλιες και καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος και το φλας στο εμπρός φωτιστικό σώμα που από πορτοκαλί γίνεται φυμέ.
Καμία άλλη αλλαγή. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
διαφωνω!
αν κάτι χρειάζεται ρετουσαρισμα ειναι το πίσω μερος! το υπόλοιπον είναι μια χαρα!το πισω μερος ειναι πολυ ομορφο , το μπροστα πάσχει
Fiat bravo 2010