Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Kia Sportage 2011
    1. Home
    2. Μελλοντικά Μοντέλα
    3. Kia Sportage 2011
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 12
    • 13
    • 3 / 13
    Μελλοντικά Μοντέλα
    59
    245
    613
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • W
      wannabe last edited by

τι έγινε?
      κάτι Γερμανικά καθαροαίμα ευγενικής καταγωγής σφίχτηκαν?
      όποιο γουστάρουμε θα κοιτάξουμε, πόσο μάλλον όταν γίνονται συγκρίσεις εκ του πονηρού με το απερχόμενο μοντέλο που εμφανίστηκε το 2004.

BTW δεν είδα πουθενά το Qashqai που ΕΙΝΑΙ κορυφή στο τομέα της ασφάλειας.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        stathispap last edited by

Ο χρήστης wannabe έγραψε:
        τι έγινε?
        κάτι Γερμανικά καθαροαίμα ευγενικής καταγωγής σφίχτηκαν?

Γιατί εχουν κανενα λόγο να σφιχτούν?

Κοιτα εδώ ¨ http://www.iihs.org/ratings/ratingsbyseries.aspx?id=640
        Στην Αμερικη δεν υπάρχει Qashqai , λέγεται Rogue. Kαι τα πήγε καλά..

• C
          cosneo last edited by

Ο χρήστης wannabe έγραψε:

Αμερικάνικο τεστ είναι, με αυτοκίνητα που πωλούνται στην αμερικάνικη αγορά και εκεί δεν πάει -ούτε παραγεται, ούτε εισάγεται- το QQ αλλά έχουν το αδερφάκι του το Rogue! (Το γκρι δίπλα στο Sportage).

• W
            wannabe last edited by

έχετε δίκιο περί Rogue.
            έχουν καταφέρει να το κάνουν τόσο άσχημο οι κερατάδες που το έχω διαγράψει απο το μυαλό μου.

• C
              cosneo last edited by

Να ληφθεί υπόψιν πάντως ότι πέρα απο τα γνωστά (Patriot, Ford κλπ) και άλλα είναι αμερικάνικης κατασκευής (Tiguan, Rogue, Rav4, νομίζω και GrandVitara) και όχι εισαγωγές απο Ιαπωνία ή Ευρώπη.
              (Δεν γνωρίζω αν κατασκευάζονται και Outlander/Forester και στην Αμερική).

... και για να μην γίνονται παρεξηγήσεις -αν δεν κάνω λάθος- η VW δεν έχει στις ΗΠΑ το ίδιο image με την αντίστοιχη στην Ευρωπη.

• S

Ο χρήστης cosneo έγραψε:
                Να ληφθεί υπόψιν πάντως ότι πέρα απο τα γνωστά (Patriot, Ford κλπ) και άλλα είναι αμερικάνικης κατασκευής (Tiguan, Rogue, Rav4, νομίζω και GrandVitara) και όχι εισαγωγές απο Ιαπωνία ή Ευρώπη.

Δεν εχει σημασία που κατασκευαζεται ενα αυτοκίνητο , τουλάχιστον ως προς την σχεδίαση και δομή του αμαξώματος. Ενα σασι που σχεδιάζεται με εναν αλφα τρόπο , με τον ιδιο τρόπο θα κατασκευάζεται σε ολα τα εργοστάσια ανεξάρτητα από το που θα βρίσκονται αυτά. Αρα το πιο σωστό θα ηταν να μιλούσαμε περί Αμερικάνικης ή Κορεάτικης ή Γερμανικής σχεδιασης και φιλοσοφίας και όχι κατασκευης.

Oσο για το Τιγκουαν, αν και δεν ειμαι κάτοχος , δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω το γεγονός πως η στρεπτική ακαμψία του σασι του ειναι 34000Νm/deg όταν η αντίστοιχη για το Ιnsignia π.χ ειναι 20500Nm , για το Skoda Yeti 21500Νm/deg . Aρα σαν κατασκευή ειναι πράγματι πολύ καλή.

• C
                  cosneo last edited by

Τότε μπορεί να υπάρχει θέμα!
                  Το Element είναι χτισμένο επάνω στο CRV ... και $1000 φτηνότερο ... αλλά το πρόσεξαν παραπάνω και έφερε καλύτερο αποτέλεσμα!
                  Και ίσως και να είναι θέμα όταν ακόμα και με το μάτι μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι άλλη η 'στιβαρότητα' του Element χωρίς κεντρική κολόνα και άλλη του CRV.

• M
                    mika_hakkinen last edited by

Ο χρήστης cosneo έγραψε:
                    Τότε μπορεί να υπάρχει θέμα!
                    Το Element είναι χτισμένο επάνω στο CRV ... και $1000 φτηνότερο ... αλλά το πρόσεξαν παραπάνω και έφερε καλύτερο αποτέλεσμα!
                    Και ίσως και να είναι θέμα όταν ακόμα και με το μάτι μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι άλλη η 'στιβαρότητα' του Element χωρίς κεντρική κολόνα και άλλη του CRV.

Μπορεί λόγω ακριβώς αυτής της εγγενούς αδυναμίας του σχεδίου, οι ενισχύσεις που έχει δεχτεί να είναι και αυτές που κάνουν τελικά τη διαφορά σε σχέση με το CR-V που πήγε χάλια, όπως και το Escape (Maveric).

Και συνεχίζει να με ενοχλεί η στόχευση που γίνεται στο Sportage.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε off topic αφού το θέμα αφορά το νέο μοντέλο.

• C
                      c-l-a-b last edited by

αυτη η δοκιμη αντοχης της οροφης μου φανηκε ως ενα ακομη πετυχημενο προιον του τμηματος μαρκετινγ του βαγκ..δεν μπορεις να μου εκεθιαζεις το τιγκουαν οτι δεν επαθε τιποτα κ να μου κακοχαρακτηριζεις το κια.κ μετα στην φωτογραφια να βλεπουμε οτι τελικως το τιγκουαν μια χαρα παραμορφωθηκε..
                      κ εντελει σκεφτομαι κ κατι αλλο..τα παλαια αυτοκινητα σε ενδεχομενη συγκρουση παραμορφωνοταν ελαχιστως.ομως η ενεργεια της συγκρουσης περνουσε σχεδον αυτουσια στους επιβατες..
                      ποιος μου λεει οτι σε ενδεχομενη ανατροπη,το wannabe superduper tank τιγκουαν δεν θα μου περασει ολη τη συγκρουση στην σπονδυλικη μου στυλη?
                      γιαυτο κια κ παλι κια..τουλαχιστον βλεπεται..

• S

Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:

Mακάρι όλα τα αυτοκινητα να ηταν ίδια , και να διαλέγαμε με βάση την ομορφιά και μόνο...
                        Αλλά όπως υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ποιότητας σε ολα τα προιοντα , το ιδιο ισχυει και για τα αυτοκινητα.

• M
                          mika_hakkinen last edited by

Επίσης κοιτάξτε τι γωνίες λήψης έχουν επιλέξει στο βίντεο ώστε το ΚΙΑ να φαίνεται πιο παραμορφωμένο, ενώ στη φωτο από μπροστά (βλ προηγούμενη σελίδα) τα μισά φαίνονται στα ίδια χάλια...

Δεν υποτιμώ τη σημασία του τεστ σε καμία περίπτωση. Μάλιστα από σύμπτωση προχτές κοιτούσα τα αντίστοιχα τεστς στα pick ups (Με το Nissan να βγαίνει πρώτο και το Chevrolet τελευταίο).

• D
                            drunkard last edited by

Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
                            κατι μου βρωμαει σε αυτο το τεστ.........
                            φαινεται υπερβολικο το tiguan να ειναι το μοναδικο οχημα που δεν επαθε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα !!! λες και ειναι φτιαγμενο απο αεροδιαστημικο κραμα μεταλλου
                            και 3ον στην φωτο που εβαλε απο επανω ο cosneo ΟΛΑ εχουν τσακισμενη οροφη , μεχρι και το tiguan πισω δεξια.

ps. @Drunkard εμένα και το Tiguan δεν μου φαίνεται και σε τόσο καλή κατάσταση.

Σαφως ουτε το tiguan ειναι σε καλη κατασταση απ'οτι φαινεται στην φωτο.
                            ο τυπος στο βιντεο λεει οτι ΜΟΝΟ το tiguan περασε αυτη την δοκιμασια και ολα τα αλλα παραμορφωθηκανε σε μεγαλο βαθμο,το οποιο σαφως και δεν μπορει να ισχυει.
                            Κοιτα εδω απο το 1:14 και μετα http://www.youtube.com/watch?v=OupiouUMai4&feature=channel
                            δειχνει οτι το tiguan δεν παθαινει τιποτα ,ουτε τζαμι δεν σπαει γι'αυτο λεω το διαολο απο τι ειδους μεταλλο ειναι φτιαγμενο το ρημαδι ? ενω στην φωτογραφια πιο κατω το δειχνει κανονικα τσακισμενο οπως και ολα τα υπολοιπα

• C
                              c-l-a-b last edited by

Ο χρήστης stathispap έγραψε:

Mακάρι όλα τα αυτοκινητα να ηταν ίδια , και να διαλέγαμε με βάση την ομορφιά και μόνο...
                              Αλλά όπως υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ποιότητας σε ολα τα προιοντα , το ιδιο ισχυει και για τα αυτοκινητα.

προφανως εχεις μπει στο νεο κια κ δεν σε ικανοποιησε στο θεμα της ποιοτητας..η βρισκεις το τιγκουαν πολυ ποιοτικο..
                              βασικα ακομα ψαχνω δηλωση σου που να μην ειναι εναντιων των σχιστοματικων αυτοκινητων,ειτε ειναι ιαπωνικα ειτε κορεατικα.. αν δεν λανθανω εισαι βαγκελης κ αγιος ο θεος..σωστα?

• S

Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:

προφανως εχεις μπει στο νεο κια κ δεν σε ικανοποιησε στο θεμα της ποιοτητας..η βρισκεις το τιγκουαν πολυ ποιοτικο..
                                βασικα ακομα ψαχνω δηλωση σου που να μην ειναι εναντιων των σχιστοματικων αυτοκινητων,ειτε ειναι ιαπωνικα ειτε κορεατικα.. αν δεν λανθανω εισαι βαγκελης κ αγιος ο θεος..σωστα?

Oχι δεν εχω μπει ουτε στο νεο ΚΙΑ ουτε στο παλιό , ουτε πρόκειται να μπω , απλά και μόνο επειδή οι Κορεάτες εχουν μπει σχετικά πρόσφατα στο χωρο της αυτοκινησης και προσφερουν αυτοκινητα που ειναι για το σημερα οτι ηταν τα ιαπωνικά δεκαετιες πριν για τα ευρωπαικα.

Με τα Ιαπωνικά δεν έχω πρόβλημα αλλα μόνο για τα ειδικα τους μοντέλα όπως Mitsu Evo , 370z , Honda s2000 , τα οποία αποδεικνυουν ότι εχουν τις ικανότητες και την τεχνολογία απλά για τους δικούς τους λόγους (μαρκετινγκ , φιλοσοφία κατασκευης , κ.ο.κ) δεν περνανε την τεχνολογία αυτή στα αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής .(Eχετε εμπειρία από το κιβώτιο του S2000? Aπλά θεικό..)
                                Δεν ξέρω τι ηλικία εχετε παιδιά, αλλά παλιά οταν ο Μοσχούς κεντουσε με το Νισαν 240RS τα αντίστοιχα Σανι ήταν για κλάματα , για να μην πούμε τίποτα για τις τότε Corolla...

Οπότε ερχόμενος στο σήμερα προτιμώ τα ευρωπαικά. Εχετε οδηγήσει Avensis να δειτε τι αναρτηση έχει? Τι σχεση εχει αυτό το υπερστροφικό πράγμα με ενα αντιστοιχο ευρωπαικό οπως ενα Ινσιγκνια ή ενα Πασατ?
                                Κατανοω ότι υπάρχουν και ανθρωποι που δεν μπορουν να δωσουν τα παραπάνω χρήματα να αγοράσουν την -μπορει και υπερτιμημένη πολλές φορές- ποιότητα στην οδήγηση ενος καλού ευρωπαικού , αυτό ομως δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτή υπάρχει , ειναι εκει και σου λέει 'κοιτα με , κάποιοι μηχανικοί έστυψαν το κεφάλι τους για να πάνε ενα βημα πιο πέρα τις αναρτήσεις μου ,τα φρενα μου , την κατασκευή του πλαισίου μου '...Εχετε δει την μπροστινη ανάρτηση ενός Audi A4 του 2004? Το ξέρετε ότι είναι πολλαπλών συνδέσμων? Ψάξτε μια φωτο της, και πείτε μου αν αυτή η ανάρτηση δεν δειχνει σεβασμό σε αυτόν που σκαει κάτι παραπάνω για να πάρει ενα Αudi. H οδηγήστε ενα Α4 περάστε πάνω από ανωμαλίες και νοιώστε τον τρόπο που αυτή η ανάρτηση τις αποσβένει.
                                Ε, λοιπόν όχι όλα τα αυτοκίνητα δεν ειναι ίδια. Και δεν υπάρχει λόγος να αρνούμαστε τα αυταπόδεικτα ούτε να παρεξηγούμαστε αν το αυτοκίνητό μας είναι κατώτερο κατασκευαστικά η οδηγικά από κάποιο άλλο.

Οσο για το αν ειμαι Vagέλης...προ μηνων ειχα παραγγείλει Tiguan χωρις να το οδηγήσω μια και δεν υπήρχε τότε για τεστ ντραιβ πουθενά και μόλις το οδήγησα ακύρωσα αμέσως την παραγγελία γιατί δεν μου άρεσε η ανάρτηση του και το τιμόνι του με κίνδυνο μάλιστα να χασω την προκαταβολή. Δεν μπορώ όμως να παραγνωρίσω ότι ειναι πολύ στιβαρό, ήσυχο και καλοφτιαγμένο.Το μόνο VW που είχα ποτέ ήταν ενα POLO16v (1997)το οποίο αν και πολύ γρήγορο , στιβαρό και εξαιρετικά ασφαλές (δεν γυρνούσε πάνω στην στροφή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!) ήταν αχρωμο οδηγικά, δεν σε ενέπνεε για γρήγορη οδήγηση.Από κατασκευή όμως, βράχος.Δεν ειμαι λοιπόν ούτε Vagέλης ούτε τίποτα. Απλά βλέπω το ωραίο και το εκτιμώ.
                                Βλέπω μια αναρτηση και ψάχνω να δω πως δουλευει. Κοιτώ τις ενισχυσεις ενος σασι και το χαζεύω..Για αυτό άλλωστε διαβάζω αυτό το forum και όχι το http://www.kavlogkazos-forum.gr ή το http://www.strivo-san-mourlos-stalimanakia.gr(λέμε τώρα).

Τέλος πάντων μη με παρεξηγείτε , δεν σκοπευα να προσβάλλω την ΚΙΑ ούτε έχω τίποτα με κανενα αυτοκινητο (θα ήταν και γελοίο να τρεφω εμπάθεια για ενα καταναλωτικό προιόν). Απλά γεγονότα παρέθεσα τα οποία εμένα προσωπικά θα με απέτρεπαν από την αγορά ενός Κορεατικου αυτοκινητου στην παρούσα φάση.
                                Αν εχετε αντίθετη απόψη , ΟΚ. Αλλωστε για αυτό ειναι το forum

• C
                                  cosneo last edited by

Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
                                  Κοιτα εδω απο το 1:14 και μετα http://www.youtube.com/watch?v=OupiouUMai4&feature=channel
                                  δειχνει οτι το tiguan δεν παθαινει τιποτα ,ουτε τζαμι δεν σπαει γι'αυτο λεω το διαολο απο τι ειδους μεταλλο ειναι φτιαγμενο το ρημαδι ? ενω στην φωτογραφια πιο κατω το δειχνει κανονικα τσακισμενο οπως και ολα τα υπολοιπα

Κακοπροαίρετος δεν θέλω να είμαι αλλά ίσως τεστάρουν την ποιότητα του χρώματος που στο Tiguan ... σαν μπλε σκούρο (στο βίντεο) μένει ανέπαφο και σαν ασημί (στην φωτο) καταστρέφεται σε αντίθεση με το Sportage που είτε σε μπλε (στο βίντεο) είτε σε γκρι (στη φώτο) το ίδιο αποτέλεσμα φέρει!

Και για να μην είμαι και (εντελώς) το νέο Sportage φαίνεται ένα όμορφο crossover, σε θέμα ποιοτητας τα 4κίνητα των κορεατών δείχνουν να έχουν το κοινό τους απέναντι σε υπερτιμημένα ή όχι ανταγωνιστικά ... και οι κάτοχοι του απλού ... Σε περίπτωση τουμπαρίσματος, πάρτε την στάση

φορώντας και την ζώνη!

• D
                                    drunkard last edited by

Ο χρήστης cosneo έγραψε:

Κακοπροαίρετος δεν θέλω να είμαι αλλά ίσως τεστάρουν την ποιότητα του χρώματος που στο Tiguan ... σαν μπλε σκούρο (στο βίντεο) μένει ανέπαφο και σαν ασημί (στην φωτο) καταστρέφεται σε αντίθεση με το Sportage που είτε σε μπλε (στο βίντεο) είτε σε γκρι (στη φώτο) το ίδιο αποτέλεσμα φέρει!

Και για να μην είμαι και (εντελώς) το νέο Sportage φαίνεται ένα όμορφο crossover, σε θέμα ποιοτητας τα 4κίνητα των κορεατών δείχνουν να έχουν το κοινό τους απέναντι σε υπερτιμημένα ή όχι ανταγωνιστικά ... και οι κάτοχοι του απλού ... Σε περίπτωση τουμπαρίσματος, πάρτε την στάση

φορώντας και την ζώνη!

xaxax τι παρατηρητικοτητα ειναι αυτη
                                    οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το tiguan σε ΜΠΛΕ χρωμα ειναι το ασφαλεστερο suv της αγορας

• ?
                                      A Former User last edited by

Εχετε δει την μπροστινη ανάρτηση ενός Audi A4 του 2004? Το ξέρετε ότι είναι πολλαπλών συνδέσμων?

Που να δεις την ανάρτηση του Civic του 90.
                                      Διπλά ψαλίδια παντού τη στιγμή που τα Audi είχαν ακόμα ημιάκαμπτους.

• G
                                        ggab last edited by

Oχι δεν εχω μπει ουτε στο νεο ΚΙΑ ουτε στο παλιό , ουτε πρόκειται να μπω , απλά και μόνο επειδή οι Κορεάτες εχουν μπει σχετικά πρόσφατα στο χωρο της αυτοκινησης και προσφερουν αυτοκινητα που ειναι για το σημερα οτι ηταν τα ιαπωνικά δεκαετιες πριν για τα ευρωπαικα.

Με τα Ιαπωνικά δεν έχω πρόβλημα αλλα μόνο για τα ειδικα τους μοντέλα όπως Mitsu Evo , 370z , Honda s2000 , τα οποία αποδεικνυουν ότι εχουν τις ικανότητες και την τεχνολογία απλά για τους δικούς τους λόγους (μαρκετινγκ , φιλοσοφία κατασκευης , κ.ο.κ) δεν περνανε την τεχνολογία αυτή στα αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής .(Eχετε εμπειρία από το κιβώτιο του S2000? Aπλά θεικό..)
                                        Δεν ξέρω τι ηλικία εχετε παιδιά, αλλά παλιά οταν ο Μοσχούς κεντουσε με το Νισαν 240RS τα αντίστοιχα Σανι ήταν για κλάματα , για να μην πούμε τίποτα για τις τότε Corolla...

Οπότε ερχόμενος στο σήμερα προτιμώ τα ευρωπαικά. Εχετε οδηγήσει Avensis να δειτε τι αναρτηση έχει? Τι σχεση εχει αυτό το υπερστροφικό πράγμα με ενα αντιστοιχο ευρωπαικό οπως ενα Ινσιγκνια ή ενα Πασατ?
                                        Κατανοω ότι υπάρχουν και ανθρωποι που δεν μπορουν να δωσουν τα παραπάνω χρήματα να αγοράσουν την -μπορει και υπερτιμημένη πολλές φορές- ποιότητα στην οδήγηση ενος καλού ευρωπαικού , αυτό ομως δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτή υπάρχει , ειναι εκει και σου λέει 'κοιτα με , κάποιοι μηχανικοί έστυψαν το κεφάλι τους για να πάνε ενα βημα πιο πέρα τις αναρτήσεις μου ,τα φρενα μου , την κατασκευή του πλαισίου μου '...Εχετε δει την μπροστινη ανάρτηση ενός Audi A4 του 2004? Το ξέρετε ότι είναι πολλαπλών συνδέσμων? Ψάξτε μια φωτο της, και πείτε μου αν αυτή η ανάρτηση δεν δειχνει σεβασμό σε αυτόν που σκαει κάτι παραπάνω για να πάρει ενα Αudi. H οδηγήστε ενα Α4 περάστε πάνω από ανωμαλίες και νοιώστε τον τρόπο που αυτή η ανάρτηση τις αποσβένει.
                                        Ε, λοιπόν όχι όλα τα αυτοκίνητα δεν ειναι ίδια. Και δεν υπάρχει λόγος να αρνούμαστε τα αυταπόδεικτα ούτε να παρεξηγούμαστε αν το αυτοκίνητό μας είναι κατώτερο κατασκευαστικά η οδηγικά από κάποιο άλλο.

Οσο για το αν ειμαι Vagέλης...προ μηνων ειχα παραγγείλει Tiguan χωρις να το οδηγήσω μια και δεν υπήρχε τότε για τεστ ντραιβ πουθενά και μόλις το οδήγησα ακύρωσα αμέσως την παραγγελία γιατί δεν μου άρεσε η ανάρτηση του και το τιμόνι του με κίνδυνο μάλιστα να χασω την προκαταβολή. Δεν μπορώ όμως να παραγνωρίσω ότι ειναι πολύ στιβαρό, ήσυχο και καλοφτιαγμένο.Το μόνο VW που είχα ποτέ ήταν ενα POLO16v (1997)το οποίο αν και πολύ γρήγορο , στιβαρό και εξαιρετικά ασφαλές (δεν γυρνούσε πάνω στην στροφή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!) ήταν αχρωμο οδηγικά, δεν σε ενέπνεε για γρήγορη οδήγηση.Από κατασκευή όμως, βράχος.Δεν ειμαι λοιπόν ούτε Vagέλης ούτε τίποτα. Απλά βλέπω το ωραίο και το εκτιμώ.
                                        Βλέπω μια αναρτηση και ψάχνω να δω πως δουλευει. Κοιτώ τις ενισχυσεις ενος σασι και το χαζεύω..Για αυτό άλλωστε διαβάζω αυτό το forum και όχι το http://www.kavlogkazos-forum.gr ή το http://www.strivo-san-mourlos-stalimanakia.gr(λέμε τώρα).

Τέλος πάντων μη με παρεξηγείτε , δεν σκοπευα να προσβάλλω την ΚΙΑ ούτε έχω τίποτα με κανενα αυτοκινητο (θα ήταν και γελοίο να τρεφω εμπάθεια για ενα καταναλωτικό προιόν). Απλά γεγονότα παρέθεσα τα οποία εμένα προσωπικά θα με απέτρεπαν από την αγορά ενός Κορεατικου αυτοκινητου στην παρούσα φάση.
                                        Αν εχετε αντίθετη απόψη , ΟΚ. Αλλωστε για αυτό ειναι το forum

Ενταξει τα γενικευσες ολα και καθαρισες..........τι σχεση μπορει να εχει το νισαν του μοσχους οπως λες με ενα σανυ;οτι και η ξαρα(c4) του λεμπ με την ξαρα του κουμπαρου μου θα πω εγω!!!!!!το mazda 6εχει πολλαπλους συνδεσμους μπρος-πισω και ειναι στημενο μακραν καλυτερα απο το Α4 του παππου και ας κοστιζει αρκετα λιγοτερα!!!!δεν θα αναφερω τη subaru απο σεβασμο και μονο....και τελος οι κορεατες δεν πουλανε μεταξωτες κορδελες καθοτι ειναι τιμιοτατα τα αυτοκινητα τους και αυτο φαινεται και απο την τιμη κτησης τους,συντηρησης τους και οτι πλεον φιγουραρουν στις πρωτες θεσεις περι αξιοπιστιας οπου οι γερμανοι(γενικευω)ειναι μετα την 10 θεση......αλλωστε το συγκεκριμενο τεστ ειναι πολυ χρησιμο αφου και εγω τουλαχιστον 1 φορα το χρονο θα φερω τουμπα και πρεπει να εχω το τιγκουαν σε μπλε να με σωσει

• S

Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:

Που να δεις την ανάρτηση του Civic του 90.
                                          Διπλά ψαλίδια παντού τη στιγμή που τα Audi είχαν ακόμα ημιάκαμπτους.

Axxx..Πάμε πάλι....αν και βγαίνουμε ζητώ συγγνώμη
                                          Το Honda Accord του 82 ειχε ανεξάρτητη ανάρτηση γυρω-γυρω , αλλά όπως εγραφαν τότε οι 4Τροχοι ηταν πραγματικά 'ανεξάρτητη από κάθε έλεγχο'. Δυο χρόνια πριν η Audi ειχε παρουσιάσει το Audi Quattro
                                          Οσο για το Civic του 1996 (δευτερη -βελτιωμένη- γενιά με διπλά ψαλίδια) παραθέτω αυτούσιο κομμάτι από το τεστ των 4Τ: (οι υπογραμμισεις δικές μου)

'γρήγορη και υποβοηθούμενη κρεμαγιέρα, η οποία παραείναι
                                          ελαφριά και ασαφής στην αίσθηση
                                          κάνοντας τον οδηγό να αναρωτιέται συνεχώς
                                          για το πού κοιτάζουν οι τροχοί του. Ή οι** αναρτήσεις**, οι οποίες τηρώντας την
                                          πάγια τακτική της εταιρίας, έχουν πολύ μικρές διαδρομές για τα ελληνικά
                                          «καλντερίμια» με αποτέλεσμα να τερματίζουν συχνά τόσο σε συμπίεση όσο και
                                          σε έκταση.

«Λίγα» κυρίως σε αίσθηση είναι και τα φρένα στην περίπτωση του 1.5.
                                          Το πεντάλ έχει σπογγώδη αίσθηση, στις οριακές επιβραδύνσεις ο οδηγός είναι
                                          μονίμως στο «...φρενάρω-δεν φρενάρω-δεν προλαβαίνω», από την άλλη όμως
                                          είναι ανθεκτικά στην σκληρή παρατεταμένη χρήση................
                                          .Σε ό,τι αφορά την άνεση, εδώ τα πρότυπα είναι τα τυπικά ιαπωνικά........
                                          Τώρα, ιδίως στη δυνατή έκδοση 1.5, η ελκτική πρόσφυση, δεν είναι
                                          ικανοποιητική, το ίδιο και η πλευρική για μέρος της οποίας υπεύθυνα είναι
                                          και τα ελαστικά.** H υποστροφή είναι πάντοτε παρούσα και όσο ανεβαίνει ο
                                          ρυθμός γίνεται πιο έντονη, ενώ το υπερελαφρύ και ασαφές σύστημα διεύθυνσης
                                          «μπερδεύει» ακόμη περισσότερο τα πράγματα. '**

Κορυφή το Civic το 1996 έτσι? Δεκαεξι (16) χρόνια μετα το Audi Quattro....

Βέβαια η Honda ειναι μια εταιρία που σέβομαι γιατί ανέκαθεν ψάχνεται όσον αφορα την τεχνολογία, πρωτοπόρος ανάμεσα στους ασιάτες και όχι μόνο, και τα τελευταία αυτοκίνητά της είναι πολύ καλά. Μην την βάζουμε στο ιδιο καλάθι με την ΚΙΑ που δεν έχει παρουσιάσει ούτε μια καινοτομία και αν κρίνω από το προφίλ της δεν πρόκειται ποτέ να παρουσιάσει γιατί απλά δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Eιναι μια εταιρεία που παρουσιάζει αυτοκινητα τίμια για την τιμή τους , στην βάση του 'παράγω-πουλάω-βγάζω κερδος'''
                                          Τhat's all. Μένει να δούμε αν θα εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο όπως η μητρική Hyundai π.χ. της οποίας τα αυτοκίνητα εξελίχθηκαν πάρα πολύ από την εποχή του ανεκδιήγητου Excel..

• C
                                            c-l-a-b last edited by

σταθη εγω θα σταθω σε μια φραση που εγραψες..''βλεπω το ωραιο κ το εκτιμω'' ειπες..αυτο μου αρκει..
                                            κ εντελει προτιμω ενα αχρωμο,αοσμο,χωρις αισθηση κ ανασφαλες ιαπωνικο-κορεατικο απο ενα deutch που θα μου το παιζει ζμπορ χωρις να ειναι η θα μου το παιζει ποιοτικο με υλικα 5ετιας..
                                            γενικοτερα δηλαδη περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα..
                                            κ επειδη μιλησαμε για την κια,να πω κ εγω με τη σειρα μου για την vw..seaweeds for silk ribons..εφοσον μιλαμε για εταιριες που παραγουν με μονο γνωμονα το κερδος..

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 3 / 13
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ