-
Πριν μερικές ημέρες είδα επάνω στο καπάκι του κινητήρα περιττώματα από ποντίκια.
Προφανώς τους αρέσει η ζέστη και την έχουν καταβρεί κάτω από το καπό.
Ευτυχώς που δεν μου έχουν κόψει κανένα καλώδιο…
Κάποιος μου είπε να κρεμάσω σε κάποιο σημείο μέσα στον κινητήρα 1-2 ναφθαλίνες μιας και απωθούν τα ποντίκια.
Ισχύει αυτό ;;; υπάρχει κάποια άλλη λύση που να τα απωθεί ;;
-
Πριν μερικές ημέρες είδα επάνω στο καπάκι του κινητήρα περιττώματα από ποντίκια.
Κάποιος μου είπε να κρεμάσω σε κάποιο σημείο μέσα στον κινητήρα 1-2 ναφθαλίνες μιας και απωθούν τα ποντίκια.
-
-
Χύσε και κάμποση ποσότητα πετρελαίου στο έδαφος κάτω από το χώρο του κινητήρα.
-
Υπάρχει τροφή για ποντίκια που αφού την καταπιούν πηγαίνουν στην φωλιά και τα 'τεζάρουν'. Σύνχρονα πράγματα!
Σε υπόγειο το βάζεις το αμάξι ? -
Είχα και εγώ πρόβλημα με ποντίκια. Δοκίμασα με τις τροφές, στην αρχή με μία που ήταν σαν μικρά σκληρά μπαλάκια. Αυτή δέν την άγγιζαν καθόλου. Μετά βρήκα άλλη τροφή που ήταν σαν πλαστελίνη σε ρόζ χρώμα. Αυτή την τρώγανε αλλά δέν ψοφάγανε! Μετά δοκίμασα κάτι πλαστικά δισκάκια με κόλλα και τροφή επάνω τους για να τα πιάσεις ζωντανά. Ούτε εκεί πλησιάζανε.
Τελικά πήρα ένα δισκάκι με κόλλα και έβαλα πάνω την 'πλαστελίνη' που τους άρεσε. Επιτυχία! Την επόμενη μέρα βρήκα ζωντανό το ποντικό να έχει φάει όλη τη τροφή αλλά να μήν μπορεί να ξεκολήσει απο το δισκάκι. Του τράβηξα μία καλή με τη λαβή ενός μεγάλου κατσαβιδιού στο κεφάλι και αυτό ήτανε.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Χύσε και κάμποση ποσότητα πετρελαίου στο έδαφος κάτω από το χώρο του κινητήρα.Αυτό δεν γίνεται γιατί δεν παρκάρω στο ίδιο σημείο κάθε φορά.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Υπάρχει τροφή για ποντίκια που αφού την καταπιούν πηγαίνουν στην φωλιά και τα 'τεζάρουν'. Σύνχρονα πράγματα!
Σε υπόγειο το βάζεις το αμάξι ?Το θέμα είναι μην τα τεζάρουν μέσα στο κινητήρα…
Το συγκεκριμένο το παρκάρω στο δρόμο. Απλά κάνουν κάτι έργα και έχουμε ένα θεματάκι με τα ποντίκια…
-
Προσεχε μην φανε τις φουσκες απο τους μπιλιοφορους!, δεν κανω πλακα συνεβει σε φιλο μου και το ανααλυψαν στο σερβις που ειχε παει. Η ερωτηση του μηχανικου ηταν: παρκαρετε στον δρομο? αν ναι μηπως το βαζεις πανω σε κανα φρεατιο? Βγηκαν τα αρουρια και φαγαν τις φουσκες, εχουν παει και τζιπατοι και εχουν βαλει ενα πλεγμα απο κατω ελαφρως ηλεκτρισμενο για τους επισκεπτες!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είχα και εγώ πρόβλημα με ποντίκια. Δοκίμασα με τις τροφές, στην αρχή με μία που ήταν σαν μικρά σκληρά μπαλάκια. Αυτή δέν την άγγιζαν καθόλου. Μετά βρήκα άλλη τροφή που ήταν σαν πλαστελίνη σε ρόζ χρώμα. Αυτή την τρώγανε αλλά δέν ψοφάγανε! Μετά δοκίμασα κάτι πλαστικά δισκάκια με κόλλα και τροφή επάνω τους για να τα πιάσεις ζωντανά. Ούτε εκεί πλησιάζανε.Τελικά πήρα ένα δισκάκι με κόλλα και έβαλα πάνω την 'πλαστελίνη' που τους άρεσε. Επιτυχία! Την επόμενη μέρα βρήκα ζωντανό το ποντικό να έχει φάει όλη τη τροφή αλλά να μήν μπορεί να ξεκολήσει απο το δισκάκι. Του τράβηξα μία καλή με τη λαβή ενός μεγάλου κατσαβιδιού στο κεφάλι και αυτό ήτανε.
το θέμα είναι πως εδώ έχουμε να κάνουμε με ολόκληρη φαμίλια από ποντίκια άρα δεν γίνεται να τα πιάσω ζωντανά... απλά κάτι να τα απωθεί και να μην πλησιάζουν.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Προσεχε μην φανε τις φουσκες απο τους μπιλιοφορους!, δεν κανω πλακα συνεβει σε φιλο μου και το ανααλυψαν στο σερβις που ειχε παει. Η ερωτηση του μηχανικου ηταν: παρκαρετε στον δρομο? αν ναι μηπως το βαζεις πανω σε κανα φρεατιο? Βγηκαν τα αρουρια και φαγαν τις φουσκες, εχουν παει και τζιπατοι και εχουν βαλει ενα πλεγμα απο κατω ελαφρως ηλεκτρισμενο για τους επισκεπτες!χμμμμ θα το τσεκάρω και αυτό... thx
-
Βαλε μια γατα μεσα στον κινητηρα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είχα και εγώ πρόβλημα με ποντίκια. Δοκίμασα με τις τροφές, στην αρχή με μία που ήταν σαν μικρά σκληρά μπαλάκια. Αυτή δέν την άγγιζαν καθόλου. Μετά βρήκα άλλη τροφή που ήταν σαν πλαστελίνη σε ρόζ χρώμα. Αυτή την τρώγανε αλλά δέν ψοφάγανε! Μετά δοκίμασα κάτι πλαστικά δισκάκια με κόλλα και τροφή επάνω τους για να τα πιάσεις ζωντανά. Ούτε εκεί πλησιάζανε.Τελικά πήρα ένα δισκάκι με κόλλα και έβαλα πάνω την 'πλαστελίνη' που τους άρεσε. Επιτυχία! Την επόμενη μέρα βρήκα ζωντανό το ποντικό να έχει φάει όλη τη τροφή αλλά να μήν μπορεί να ξεκολήσει απο το δισκάκι. Του τράβηξα μία καλή με τη λαβή ενός μεγάλου κατσαβιδιού στο κεφάλι και αυτό ήτανε.
Την τροφη μην την πιανετε με γυμνα χερια γιατι τους μυριζει και δεν την τρωνε,γαντια μιας χρησεως.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Βαλε μια γατα μεσα στον κινητηρακαι 2-3 φάκες εεε ;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είχα και εγώ πρόβλημα με ποντίκια. Δοκίμασα με τις τροφές, στην αρχή με μία που ήταν σαν μικρά σκληρά μπαλάκια. Αυτή δέν την άγγιζαν καθόλου. Μετά βρήκα άλλη τροφή που ήταν σαν πλαστελίνη σε ρόζ χρώμα. Αυτή την τρώγανε αλλά δέν ψοφάγανε! Μετά δοκίμασα κάτι πλαστικά δισκάκια με κόλλα και τροφή επάνω τους για να τα πιάσεις ζωντανά. Ούτε εκεί πλησιάζανε.
Τελικά πήρα ένα δισκάκι με κόλλα και έβαλα πάνω την 'πλαστελίνη' που τους άρεσε. Επιτυχία! Την επόμενη μέρα βρήκα ζωντανό το ποντικό να έχει φάει όλη τη τροφή αλλά να μήν μπορεί να ξεκολήσει απο το δισκάκι. Του τράβηξα μία καλή με τη λαβή ενός μεγάλου κατσαβιδιού στο κεφάλι και αυτό ήτανε.
Την τροφη μην την πιανετε με γυμνα χερια γιατι τους μυριζει και δεν την τρωνε,γαντια μιας χρησεως.
Ναί, με γάντια τα έπιανα γιατι μου το είπαν και εκεί που την αγόρασα. Παρόλα αυτά φαίνεται οτι μόνο η πλαστελίνη τους αρεσε, τα άλλα ήταν μάλλον άνοστα
Arorex B Fresh Bait λέγεται για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Arorex
από τα αρούρια? μου θύμησε στρατό
Πέρα από την πλάκα τρομερό πρόβλημα στα καλά καθούμενα .
-
Είχαν μπει σε ενός φίλου και του ροκάνισαν διάφορα καλώδια! Μην το αφήσεις έτσι.
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Του τράβηξα μία καλή με τη λαβή ενός μεγάλου κατσαβιδιού στο κεφάλι και αυτό ήτανε.Φιλόζωος!
-
Αγοράζω φτηνή γατοτροφή και ταΐζω τις γάτες στο δρόμο.
Τα ποντίκια ζούνε απέναντι που 'είναι καθαροί' και δεν θέλουν βρωμιές και γάτες.
-
Αυτά διαβάζουν οι ασφαλιστικές και στα επόμενα συμβόλαια θα έχουν αύξηση για ποντικοεπιθέσεις στον κινητήρα.
-
ρίξε σε μερικά σημεία μαγειρική σόδα.
Ποντίκια στον κινητήρα