-
Καλησπέρα ,
Πωλούνται τα κινητά του θέματος, αμφότερα ολοκαίνουργια & σφραγισμένα στο κουτί τους.
Παρέχεται και απόδειξη αγοράς με ημερομηνία την 15 Δεκ 2009.
Προέρχονται από αναβαθμίσεις συμβολαίων και δεν τα χρειάζομαι.
Με την έδρα μου να είναι στην Ξάνθη, αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα (με έξοδα του αγοραστή).
ΥΓ: Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μου στείλετε pm
-
Καλησπέρα ,
Πωλούνται τα κινητά του θέματος, αμφότερα ολοκαίνουργια & σφραγισμένα στο κουτί τους.
Με την έδρα μου να είναι στην Ξάνθη, αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα (με έξοδα του αγοραστή).
-
Καλησπέρα ,
-
Updated.....
-
Θα με ενδιέφερε το 3720 αν μπορούσες να κάνεις ελαφρώς καλύτερη τιμή (85 ευρώ+μεταφορικά).
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Θα με ενδιέφερε το 3720 αν μπορούσες να κάνεις ελαφρώς καλύτερη τιμή (85 ευρώ+μεταφορικά).Για κάτι που κάνει 130€ καινούργιο στην αγορά (Πλαίσιο - Eshop) και το δίνω 105, καλά δεν είναι???
-
Μια χαρά είναι, δε λέω ότι το δίνεις ακριβά
Απλά έκανα μια προσφορά, καθώς δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα για κινητό αυτή τη στιγμή (ούτε και 'καίγομαι' για καινούρια συσκευή - απλά έχω κάποια προβλήματα με την υπάρχουσα και προσπαθώ να δω αν μπορώ να την αντικαταστήσω με μια ισοδύναμη, σχετικά οικονομικά). Σκέφτηκα ότι και εσύ ίσως προτιμάς να το δώσεις λίγο φτηνότερα από το να σου μείνει απούλητο/αχρησιμοποίητο.
Με αυτή την έννοια, αν δεις ότι δεν μπορείς να το δώσεις στα 105 € και θέλεις κάποτε να το διώξεις για 85 €+μεταφορικά, μου λες
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μια χαρά είναι, δε λέω ότι το δίνεις ακριβάΑπλά έκανα μια προσφορά, καθώς δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα για κινητό αυτή τη στιγμή (ούτε και 'καίγομαι' για καινούρια συσκευή - απλά έχω κάποια προβλήματα με την υπάρχουσα και προσπαθώ να δω αν μπορώ να την αντικαταστήσω με μια ισοδύναμη, σχετικά οικονομικά). Σκέφτηκα ότι και εσύ ίσως προτιμάς να το δώσεις λίγο φτηνότερα από το να σου μείνει απούλητο/αχρησιμοποίητο.
Με αυτή την έννοια, αν δεις ότι δεν μπορείς να το δώσεις στα 105 € και θέλεις κάποτε να το διώξεις για 85 €+μεταφορικά, μου λες
ΟΚ......το SE W395 δεν σου αρέσει σε αυτά τα λεφτά??
-
Αν με ρωτούσες πριν 1,5 χρόνο θα σου έλεγα ναι.
Ωστόσο το έχω πια πάρει απόφαση - είμαι πολύ απρόσεκτος με τα κινητά, μου πέφτουν συνέχεια κάτω, τα βρέχω κλπ κλπ...γι' αυτό ψάχνω το συγκεκριμένο 'ανθεκτικό' κινητό, προς αντικατάσταση του αντίστοιχου Samsung που έχω, το οποίο αν και ακόμη πιο ανθεκτικό, είναι αρκετά δύσχρηστο.
Επαναλαμβάνω, δεν με καίει το ζήτημα, δες πρώτα αν μπορείς να το δώσεις σε κάποιον άλλον στα χρήματα που εσύ θέλεις. Και αν μετά από κάποιο καιρό δεις ότι η συσκευή σου ξεμένει, εγώ είμαι εδώ
NOKIA 3720 & SE W395i ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ