-
207Rallye; ... Έχει και θετικά, έχει και αρνητικά.
Δες και το Ibiza FR...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
... Αν έχεις ζήσει με το παλίο το καινούριο με το esp που δν βγαίνει off θα στα κάνει τσουρέκια αν το πάρεις συνειδητά όμως όλα καλά .Αυτό με το ESP το διαβάζω από πολλούς και είναι πολλοί που με 'μοντιφιές' το απενεργοποιούν. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί είναι κακό ή αρνητικό που δεν απενεργοποιείται το ESP.
Επίσης στο δικό μου, δεν το έχω απενεργοποιήσει ποτέ.
Ωστόσο δεν έχω διαπιστώσει να μου τα 'έχει κάνει τσουρέκια' ...Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω;
-
φιλε μου εγω θα επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη το abarth γιατι ειναι απλα καλυτερο αυτοκινητο απο το peugeot.στον 1χρονο που οδηγο το abarth δεν εχω κανενα προβλημα αφου το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο σε ολους τους τομεις.για service μπορεις να πας πλεον στις περισοτερες αντιπροσωπειες της fiat.οσο για το κοπανημα που λες επειδη ετυχε να μπω προσφατα σε rally δε καταλαβα καποια διαφορα.αλωστε και τα δυο ημιακαμπτο χρησιμοποιουν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Αν έχεις ζήσει με το παλίο το καινούριο με το esp που δν βγαίνει off θα στα κάνει τσουρέκια αν το πάρεις συνειδητά όμως όλα καλά .
Αυτό με το ESP το διαβάζω από πολλούς και είναι πολλοί που με 'μοντιφιές' το απενεργοποιούν. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί είναι κακό ή αρνητικό που δεν απενεργοποιείται το ESP.
Ωστόσο δεν έχω διαπιστώσει να μου τα 'έχει κάνει τσουρέκια' ...Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω;
Να σε ρωτήσω.
Όταν σε στροφή πας να χάσεις πρόσφυση σε αφήνει να γλιστρήσεις λίγο και μετά επεμβαίνει διακριτικά ίσα-ίσα για να μη φύγεις πάρα πολύ ή με το πάει να εκδηλωθεί το φαινόμενο σε κόβει απότομα και δεν επιτρέπει τίποτα; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Αν έχεις ζήσει με το παλίο το καινούριο με το esp που δν βγαίνει off θα στα κάνει τσουρέκια αν το πάρεις συνειδητά όμως όλα καλά .
Αυτό με το ESP το διαβάζω από πολλούς και είναι πολλοί που με 'μοντιφιές' το απενεργοποιούν. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί είναι κακό ή αρνητικό που δεν απενεργοποιείται το ESP.
Το κακό με ένα gt που είχα οδηγίσει είναι ενώ είχα απενεργοποιήσει το esp μετά τα 60 ξαναέμπαινε μόνο του σε λειτουργία και δεν σε αφήνει να τοποθετίσεις από πριν το αυτοκίνητο ή να δημιουργίσεις λίγη υπερστροφή αφήνοντας το γκάζι πάνω στο apex όπως με ένα παλιό peugeot.
-
Υπάρχει βέβαια και το renault gt το οποίο εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ, έχει εξατάχυτο κοντό κιβώτιο (ότι πρέπει για σπορ αμάξι), είναι λίγο φθηνότερο από το rallye αλλά είναι ατμόσφαιρα ρε γαμώτο (1.6 128ιππ.), δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω με ποια λογική δεν του φορέσαν τον 1.4 tce...κάτι πίνουν εκεί στη renault και δεν μας λένε τι είναι.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Να σε ρωτήσω.
Όταν σε στροφή πας να χάσεις πρόσφυση σε αφήνει να γλιστρήσεις λίγο και μετά επεμβαίνει διακριτικά ίσα-ίσα για να μη φύγεις πάρα πολύ ή με το πάει να εκδηλωθεί το φαινόμενο σε κόβει απότομα και δεν επιτρέπει τίποτα;To ESP στο δικό μου έχω δει να ενεργοποιείται δύο ή τρεις φορές. Ανάβει φωτεινή ένδειξη δίπλα στο στροφόμετρο. Και τις τρεις φορές έχει ενεργοποιηθεί πάνω από συνεχιζόμενες ανωμαλίες (λακούβες) και όχι σε στροφές. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι βοήθησε το αμάξωμα ώστε να μην φύγει αριστερά ή δεξιά.
Σε καμιά στροφή δεν το έχω δει να επεμβαίνει.
Σημείωσε ότι το αυτοκίνητο μου, φυσιολογικά θα είναι ποιο ευαίσθητο (κυρίως στις στροφές) αφού έχω βγάλει τις 17άρες και έχω βάλει 16άρες... Αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο ιδιαίτερο...Σε σβέλτη οδήγηση, οφείλω να πω ότι στις στροφές μου έχει αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις... Σαν κάτι να του λείπει...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το κακό με ένα gt που είχα οδηγίσει είναι ενώ είχα απενεργοποιήσει το esp μετά τα 60 ξαναέμπαινε μόνο του σε λειτουργία και δεν σε αφήνει να τοποθετίσεις από πριν το αυτοκίνητο ή να δημιουργίσεις λίγη υπερστροφή αφήνοντας το γκάζι πάνω στο apex όπως με ένα παλιό peugeot.Μετά τα 50km/h μπαίνει το ESP ...
Ωστόσο εγώ μέχρι σήμερα δεν το έχω απενεργοποιήσει. Είναι πάντα ενεργό.
Στις στροφές το πάω ιδιαίτερα πολιτισμένα. 'Τραίνο' σίγουρα δεν είναι. Επιβεβαιωμένο. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για άλλη μια φορά πάντως να πούμε το αυτονόητο:τα Abarth επισκέπτονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ το δίκτυο της FIAT ανά την Ελλάδα!
Για την ακριβεια οτιδηποτε Gruppo μπορει να παει σε οποιοδηποτε συνεργειο με τις ευλογιες της Fiat Hellas, αρκει να εκτελεστουν οι προβλεπεμενες εργασιες με τα προβλεπομενης ιδιοτητας ανταλλακτικα. Θα σφραγιστει κανονικα το βιβλιαρακι της εγγυησης....
Επι του θεματος παντως... το Abarth εχει καλυτερους χωρους απο το 207... κυριως για τους πισω, αλλα ειναι ποιο σκληροπυρηνικο στα της αναρτησης. Το 207 ειναι μια ισσοροπημενη και ταιριαστη επιλογη... εναλλακτικα θα προτεινα καμια MiTo 135... η και το Punto FL 135! Κατι αλλο δεν μου ρχεται σε σβελτα μικρα με ισσοροπημενο χαρακτηρα.
-
rallye δαγκωτο φιλε μου. αν βγαινει ακομα με τα p nero zero ειναι σκληρα λαστιχα και σε συνδιασμο με τις 17αρες στις εγκαρσιες λακουβες του δρομου κοπαναει παρα πολυ. επισης μετα τα πρωτα 2000χλμ θα ερθουν και τα πρωτα τριξιματα παραθυρων και πορτ μπαγκαζ. κατα τα αλλα εχει πολυ δυναμη το αμαξι και με ενα προγραμμα (οταν με το καλο και αν..) εισαι κοντα στα 200.
χχχ
Κ.Κ -
koliatsos44 ναι με αυτά τα λάστιχα είναι και τώρα. Με προβληματίζεις με αυτά που λες για κοπάνησα. Κοπανάει σε σχέση με τι όμως, έχεις κάποια εμπειρία από Punto abarth ή άλλο της κατηγορίας; Δώσε μου και άλλες πληροφορίες, πως είναι στο ταξίδι; στη πόλη; Το πρόγραμμα το ξερώ αλλά για την ώρα κρατιέμαι..
Μα δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν του Punto abarth και του 207;
Ας πούμε το Corsa gsi πως το βλέπετε; Το ibiza λυπάμαι αλλά οπτικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Storm γιατι εβαλες 16αρες; -
καλα, οχι και corsa gsi οταν κοιτας rallye και abarth
-
Ο χρήστης christos_crt έγραψε:
koliatsos44 ναι με αυτά τα λάστιχα είναι και τώρα. Με προβληματίζεις με αυτά που λες για κοπάνησα. Κοπανάει σε σχέση με τι όμως, έχεις κάποια εμπειρία από Punto abarth ή άλλο της κατηγορίας; Δώσε μου και άλλες πληροφορίες, πως είναι στο ταξίδι; στη πόλη; Το πρόγραμμα το ξερώ αλλά για την ώρα κρατιέμαι..
Μα δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν του Punto abarth και του 207;
Ας πούμε το Corsa gsi πως το βλέπετε; Το ibiza λυπάμαι αλλά οπτικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Storm γιατι εβαλες 16αρες;Εμπειρια απο αλλα του ιδιου ευρους δεν εχω. Απλα 2 γνωστοι που το εχουν αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα. Εντελως προσωπικη αποψη δεν θα επαιρνα fiat ποτε.
Αν το κόλλημα σου είναι να μην κοπανάει το αυτοκίνητο και να είσαι μέσα αρχηγός τότε κινησαι σε λαθος κατευθυνση. προσανατολισου σε golf μερια.
Μην φανταστεις οτι κοπανανε και τριζουν τα παντα εξαλλου ενα οποιοδηποτε αμαξι με 17αρες και 45αρι προφιλ θελει και λιγο προσοχη στις λακουβες και οχι σημαδεμα.
Το εχω τωρα σχεδον ενα χρονο με 12.000χλμ τα μονα προβληματα που μου εχει βγαλει ειναι τα τριξιματα παραθυρων οδηγου -συνοδηγου σε κακο ασφαλτωμενο δρομο (τραχυ) και μονο οταν αυτα ειναι κλειστα.
το τριξιμο του πορτμπαγκαζ σε λακουβες (που οταν το παρεις θα σου πω την λυση αν και το δικο σου βαραει) και ενας καθρεφτης που με το που βγηκε απο την αντιπροσωπεια μετα τα 120 σφυριζε σαν τρελος (αλλαχτηκε βεβαια στην εγγυηση)
Το κοστος του πρωτου σερβις ειναι περιπου 180-200 ευρω στα 20.000 η τον χρονο.Κατα τα αλλα αναλογικα με τι αμαξι οδηγουσες πριν ειναι στιβαρο με καλες αναρτησεις δυνατο αμαξι.
Το κυριοτερο μειονεκτημα του (η για αλλους πλεονεκτημα) ειναι οτι το esp δεν απενεργοποιειται.
Υ.Γ Ο storm μαλλον για το κοπανημα εβαλε 16αρες..
χχχ
κκ -
Ο χρήστης koliatsos44 έγραψε:
Εμπειρια απο αλλα του ιδιου ευρους δεν εχω. Απλα 2 γνωστοι που το εχουν αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα. Εντελως προσωπικη αποψη δεν θα επαιρνα fiat ποτε.
Μαλιστα. 2 στα ποσα δηλαδη? Τρομακτικο στατιστικο δειγμα.
Εμενα μου εσπασε η τουρμπινα σε Golf 6μηνων. Ειναι αναξιοπιστο? Μηπως να μη το παρει παρ'ολο που δε κοπαναει και δε τριζει? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εντελως προσωπικη αποψη
μην επαναλαμβανόμαστε.
-
Εντελως προσωπικη αποψη
μην επαναλαμβανόμαστε.
Δεν επαναλαμβανομαι.
Απλα αναρωτιεμαι εαν 2 φιλοι σου ,(συνεπως 2 αυτοκινητα απο τα χιλιαδες που κατασκευαστηκαν)
ειναι αρκετα για να διαμορφωσουν την προσωπικη σου αποψη. -
οχι φιλε μου δεν αντιπροσωπευουν τα χιλιαδες που παραγονται ανα την υφηλιο.
αλλα 2 στα 2 που ξερω βγαζουν απο ηλεκτρολογικα μεχρι καινε λαδια και εχουν μπει στο Car.gr για πουλημα.
Εγω δεν ειπα στο παιδι να μην παρει G.P απλα ειπα την γνωμη μου και για τα 2!!
αυτα ειναι προσωπικες αποψεις καθαρα. μπορει να μπει και στα 2 φορουμ και να δει τα προβληματα και των 2.
φιλικα
κωστας -
Ο χρήστης christos_crt έγραψε:
...
Storm γιατι εβαλες 16αρες;Για να αποφύγω τα παρακάτω:
...αν βγαινει ακομα με τα p nero zero ειναι σκληρα λαστιχα και σε συνδιασμο με τις 17αρες στις εγκαρσιες λακουβες του δρομου κοπαναει παρα πολυ. επισης μετα τα πρωτα 2000χλμ θα ερθουν και τα πρωτα τριξιματα παραθυρων και πορτ μπαγκαζ. ...
Η καλύτερη κίνηση που μπορούσα να κάνω...
Έβγαλα τις 17άρες και έβαλα τις 16άρες με ένα μαλακό ελαστικό...
Μαλάκωσε στις λακούβες, ελάφρυναν τα ζαντολάστιχα, δεν κοπανάει καθόλου, η ανάρτηση δεν ταλαιπωρείται, στις ανωμαλίες συμπεριφέρεται ποιο πολιτισμένα και σίγουρα είναι ποιο γρήγορο... α! και το αμάξωμα χαμήλωσε μισό εκατοστό...υ.γ. και δεν νομίζω να έχασε και πολύ σε αισθητική...
http://img145.imageshack.us/i/207gtside.jpg/ -
οχι φιλε μου δεν αντιπροσωπευουν τα χιλιαδες που παραγονται ανα την υφηλιο.αλλα 2 στα 2 που ξερω βγαζουν απο ηλεκτρολογικα μεχρι καινε λαδια και εχουν μπει στο Car.gr για πουλημα.
αυτα ειναι προσωπικες αποψεις καθαρα. μπορει να μπει και στα 2 φορουμ και να δει τα προβληματα και των 2.
φιλικα
κωσταςΠάντως και εμένα ο κολλητός μου δούλευε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της peugeot, εκεί να δεις τι έχω ακούσει.
Όταν του είπα πως ενδιαφέρομαι για το rallye έπεσε πάνω μου να με φάει!
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
οχι φιλε μου δεν αντιπροσωπευουν τα χιλιαδες που παραγονται ανα την υφηλιο.
αλλα 2 στα 2 που ξερω βγαζουν απο ηλεκτρολογικα μεχρι καινε λαδια και εχουν μπει στο Car.gr για πουλημα.
φιλικα
κωσταςΠάντως και εμένα ο κολλητός μου δούλευε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της peugeot, εκεί να δεις τι έχω ακούσει.
Όταν του είπα πως ενδιαφέρομαι για το rallye έπεσε πάνω μου να με φάει!
Δηλαδη ρε παιδια για αξιοπιστια αν οχι peugeot και fiat ποιο αμαξι θα προτεινατε; Και μην μου πειτε ομως για Colt ή Swift.. Και μεχρι 18Κ ευρω.
207 RALLYE vs Ανταγωνισμός...