-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μπλέ το γουστάρω και γω αλλά μόνο μαύρο , λευκό και κόκκινο βρήκα gsr με ζάντες enkel και όχι τις bbs που μου αρέσουν και χωρίς το ακριβό ηχοσύστημα , τέλος πάντων αυτά δν με πειράζουν τόσο πολύ .
Από κατανάλωση μου είπε ο έμπορος γύρο στα 10 αλλά τόσο θα καίει μόνο στις κατηφόρες μάλλον , από θόρυβο στο ταξίδι πώς πάμε ; αν καταφέρω να ανεβάσω την τιμή από το fabia λίγο ή να το πουλήσω μόνος μου (θα βάλω και αγγελία για όποιον ενδιαφέρεται ) 5500 Ε μου δίνει μάλλον σε αυτό θα καταλίξω.Κατανάλωση υπολόγισε 15+ τουλάχιστον, για να μη πω 20. Εδώ εγώ έχω 15.
Άκου εκεί 10
-
Άστα να πάνε το τι μηχανεύονται για να πουλήσουν δεν λέγεται μέχρι το ότι αν οδηγείς μέσα στη ροπή του turbo θα κάνεις και οικονομία λες και είναι κανά τουρμπάτο μικρομεσαίο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπλέ το γουστάρω και γω αλλά μόνο μαύρο , λευκό και κόκκινο βρήκα gsr με ζάντες enkel και όχι τις bbs που μου αρέσουν και χωρίς το ακριβό ηχοσύστημα , τέλος πάντων αυτά δν με πειράζουν τόσο πολύ .
Από κατανάλωση μου είπε ο έμπορος γύρο στα 10 αλλά τόσο θα καίει μόνο στις κατηφόρες μάλλον , από θόρυβο στο ταξίδι πώς πάμε ; αν καταφέρω να ανεβάσω την τιμή από το fabia λίγο ή να το πουλήσω μόνος μου (θα βάλω και αγγελία για όποιον ενδιαφέρεται ) 5500 Ε μου δίνει μάλλον σε αυτό θα καταλίξω.Κατανάλωση υπολόγισε 15+ τουλάχιστον, για να μη πω 20. Εδώ εγώ έχω 15.
Άκου εκεί 10
10 λίτρα το MITSU καίει μάλλον όταν είναι παρκαρισμένο!
Τι να κάνουμε. Τα ωραία πράματα στοιχίζουν... -
Δε μαμιέται στην τελική δν το πέρνω για κάθε μέρα και με τα χρήματα που διαθέτω νομίζω είναι καλό πακέτο το TTs βγαίνει στα 54κ και στα λ7 του evo πέρνω το 1.8Τ to s4 δν το ρώτησα καν.
-
Δε μαμιέται στην τελική δν το πέρνω για κάθε μέρα και με τα χρήματα που διαθέτω νομίζω είναι καλό πακέτο το TTs βγαίνει στα 54κ και στα λ7 του evo πέρνω το 1.8Τ to s4 δν το ρώτησα καν.Ο λόγος που είναι τόσο φθηνό ποιος είναι? Έχουν στοκ με μειωμένο τέλος? Γιατί 10.000 ευρώ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο...
-
Δε μαμιέται στην τελική δν το πέρνω για κάθε μέρα και με τα χρήματα που διαθέτω νομίζω είναι καλό πακέτο το TTs βγαίνει στα 54κ και στα λ7 του evo πέρνω το 1.8Τ to s4 δν το ρώτησα καν.
Ο λόγος που είναι τόσο φθηνό ποιος είναι? Έχουν στοκ με μειωμένο τέλος? Γιατί 10.000 ευρώ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο...
Για μειωμένο τέλος δν μου είπαν μπορεί να παίζει όμως , προσφορά μου είπαν ότι είναι για τον Δεκέμβριο μόνο.
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Όχι βέβαια. Αν έχει 30% χαμηλότερη κατανάλωση είναι πολύ καλά....
Είσαι κάτοχος diesel και ξέρεις να υποθέσω ε??
Διότι στα αντίστοιχα E90 320i & 320d η διαφορά κατανάλωσης είναι τουλάχιστον 40% υπέρ του diesel....
Ναι πράγματι είμαι.
Απο την Ε90 εμπειρία είχα μόνο με την 320i όχι την 320d.
Μάλιστα η 320i φημίζεται για τις πολύ καλές επιδόσεις της στην οικονομία καυσίμου.
Τα υπόλοιπα απλά τα γνωρίζω.
Κόιτα κανείς δεν αμφιβάλλει πως ο κινητήρας της bmw σου είναι εξαιρετικός(τόσο σε απόδοση όσο και σε οικονομία), δεν χρειάζεται ομως να αναφέρουμε τέτοια τραβηγμένα νούμερα .Τα νούμερα που εγράφησαν για την 320d ουδόλως τραβηγμένα είναι, αντιθέτως έχω πάμπολες φορές επισυνάψει και φωτό ως πειστήρια για τους απίστους στην ενότητα περί καταναλώσεων!
Είτε το θέλεις είτε όχι, οι διαφορές στην κατανάλωση μεταξύ των Ε90 320i & 320d είναι αυτές που ανέφερε ο Νίκος 'H μέση της 320i είναι κοντά στο 10-11 και της 320d στο 5-6.'
-
7,4 πάντως δίχνει μόνιμα στου πατέρα μου ότι κλέβει είναι σίγουρο αλλά πόσο.
-
Τα νούμερα που εγράφησαν για την 320d ουδόλως τραβηγμένα είναι, αντιθέτως έχω πάμπολες φορές επισυνάψει και φωτό ως πειστήρια για τους απίστους στην ενότηται α περί καταναλώσεων!
Είτε το θέλεις είτε όχι, οι διαφορές στην κατανάλωση μεταξύ των Ε90 320i & 320d είναι αυτές που ανέφερε ο Νίκος 'H μέση της 320i είναι κοντά στο 10-11 και της 320d στο 5-6.'
Τα νούμερα μπορεί να είναι κατα συνθήκη αληθινά.(προφανώς και όχι τα 5 λιτρα που αναφέρεις).
Μπορεί πχ η 320 να έχει κατανάλωση 10-11 λίτρα και η 320d να έχει 6.5 σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Για 2 αυτοκίνητα που κινούνται με τον ίδιο τρόπο(διαδρομές, τρόπος οδήγησης) οι διαφορές δεν είναι αυτής της τάξης σε καμία περίπτωση.
Ο λόγος που επιμένω παρότι είναι ψιλό-οφτοπικ είναι πως μπορεί ο άλλος να αγοράσει αυτοκίνητο λαμβάνοντας υπ οψιν τα όσα γράφονται εδώ (αν και αποτι βλέπω σε κανα εβο θα πάει )
Καλό είναι λοιπόν να υπολογίζει μια διαφορά της τάξης του 30%.
Επίσης το τι θέλω και τι όχι καμία σχεση δεν έχει με τη συζήτηση. -
7,4 πάντως δίχνει μόνιμα στου πατέρα μου ότι κλέβει είναι σίγουρο αλλά πόσο.Άσχετο-σχετικό...ο πατέρας σου τι λέει για το Evo 10 που θα έχεις πιο γρήγορο αυτοκίνητο απ'αυτόν?
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Τα νούμερα που εγράφησαν για την 320d ουδόλως τραβηγμένα είναι, αντιθέτως έχω πάμπολες φορές επισυνάψει και φωτό ως πειστήρια για τους απίστους στην ενότηται α περί καταναλώσεων!
Τα νούμερα μπορεί να είναι κατα συνθήκη αληθινά.(προφανώς και όχι τα 5 λιτρα που αναφέρεις).
Μπορεί πχ η 320 να έχει κατανάλωση 10-11 λίτρα και η 320d να έχει 6.5 σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Για 2 αυτοκίνητα που κινούνται με τον ίδιο τρόπο(διαδρομές, τρόπος οδήγησης) οι διαφορές δεν είναι αυτής της τάξης σε καμία περίπτωση.
Ο λόγος που επιμένω παρότι είναι ψιλό-οφτοπικ είναι πως μπορεί ο άλλος να αγοράσει αυτοκίνητο λαμβάνοντας υπ οψιν τα όσα γράφονται εδώ (αν και αποτι βλέπω σε κανα εβο θα πάει )
Επίσης το τι θέλω και τι όχι καμία σχεση δεν έχει με τη συζήτηση.Εξακολουθείς να επιμένεις για την αλήθεια των αριθμών ή όχι.....στις ίδιες συνθήκες κίνησης με τον ίδιο τρόπο οδήγησης, οι διαφορές είναι 40-50% υπέρ του diesel......δοκιμασμένο από εμένα με 2 αυτ/τα 320i & 320d......όταν πας χαλαρά με το 320i, θα κάψει 7,5+ ενώ το 320d θα έχει 5+ (να το 40%)....όταν τα πας πάρα πολύ γρήγορα το το 320i θα κάψει 11+ ενώ το 320d θα έχει 6,5+ (να το 50%) ......ψάξε τις επιμέρους καταναλώσεις του δικού μου στην ενότητα των καταναλώσεων και θα δεις (δεν γράφω πεισθείς διότι δεν το 'βλέπω')......
Σόρρυ για το
-
Άσχετο-σχετικό...ο πατέρας σου τι λέει για το Evo 10 που θα έχεις πιο γρήγορο αυτοκίνητο απ'αυτόν?
Όταν του έλεγα πέρισυ να πάρει να πάρει κάτι αντίστοχο ή έστω κάνα Α4TQ μου έλεγε ότι τα 170 (180 επιμένει ότι είναι ) του αρκούν και δν θέλει κάτι πιο δυνατό για το 10άρι δν έχει πρόβλημα με την δύναμη αλλά μου την λέει για το 5άρι σασμάν και ότι στην τελική δεν αξίζει ένα mitsubishi τόσα λ7 και να περιμένω να δω και το golf R αλλά η απόφαση έχει ελήφθει.
-
Evo Χ τελικα;;;
Δες και το κόκκινο... του πάει εκπληκτικά! Θυμίζει και τα παλιά αγωνιστικά Evo...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Evo Χ τελικα;;;Δες και το κόκκινο... του πάει εκπληκτικά! Θυμίζει και τα παλιά αγωνιστικά Evo...
Δν μου αρέσει αυτό το κόκκινο ή μαύρο ή λευκό.
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Επίσης το τι θέλω και τι όχι καμία σχεση δεν έχει με τη συζήτηση.viewtopic.php?f=5&t=17337&p=1718495#p1718495
-
Άσχετο-σχετικό...ο πατέρας σου τι λέει για το Evo 10 που θα έχεις πιο γρήγορο αυτοκίνητο απ'αυτόν?
Όταν του έλεγα πέρισυ να πάρει να πάρει κάτι αντίστοχο ή έστω κάνα Α4TQ μου έλεγε ότι τα 170 (180 επιμένει ότι είναι ) του αρκούν και δν θέλει κάτι πιο δυνατό για το 10άρι δν έχει πρόβλημα με την δύναμη αλλά μου την λέει για το 5άρι σασμάν και ότι στην τελική δεν αξίζει ένα mitsubishi τόσα λ7 και να περιμένω να δω και το golf R αλλά η απόφαση έχει ελήφθει.
ουτε και μενα θελει πολλα αλογα , τα θεωρει ανουσια
-
Άστα να πάνε το τι μηχανεύονται για να πουλήσουν δεν λέγεται μέχρι το ότι αν οδηγείς μέσα στη ροπή του turbo θα κάνεις και οικονομία λες και είναι κανά τουρμπάτο μικρομεσαίο.πιστευω οτι με καποιον τροπο θα μπορει να καψει 11-13..
το δικο μου παντως μπορει να καψει 10 και εχω καταφερει να κανω μεχρι 8.5 σε ευθεια και ο πατερας μου 8.2 ανεβαινοντας βουνο
(το γκαζι οχι παραπανω απο το 1/4 εννοειται )συνηθως ομως ειμαι στο 14, αρα περιμενω κανα 16 + απο το evo
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Άστα να πάνε το τι μηχανεύονται για να πουλήσουν δεν λέγεται μέχρι το ότι αν οδηγείς μέσα στη ροπή του turbo θα κάνεις και οικονομία λες και είναι κανά τουρμπάτο μικρομεσαίο.
πιστευω οτι με καποιον τροπο θα μπορει να καψει 11-13..
το δικο μου παντως μπορει να καψει 10 και εχω καταφερει να κανω μεχρι 8.5 σε ευθεια και ο πατερας μου 8.2 ανεβαινοντας βουνο
(το γκαζι οχι παραπανω απο το 1/4 εννοειται )συνηθως ομως ειμαι στο 14, αρα περιμενω κανα 16 + απο το evo
Σίγουρα με χαλαρή οδήγιση κάτι θα γίνεται αλλά χαλαρή οδήγιση και evo δν πάνε μαζί επίσης πιστεύω πως είναι μείον το 5άρι σασμάν τουλάχιστον για την κατανάλωση .
-
ναι το 5αρι ειναι ενα μειον
παντως γινεται και η χαλαρη οδηγηση.. εκτος αν κυκλοφορεις σε τελειως αδειους δρομους..
διαφορετικα το να γεμιζεις τη 2α σου και τη 3η ισοδυναμει με το να καβαλησεις τους μπροστινουςπιστεψε με πιο χαλαρα οδηγεις με ενα τετοιο δυνατο αυτοκινητο το οποιο και με τα μισα του αλογα ειναι πιο γρηγορο απο ο,τι κυκλοφορει, παρα με ενα πιο νορμαλ το οποιο πολυ συχνα θελει ξεζουμισμα για να παει σβελτα
εκτος αν το εχεις αποκλειστικα για βολταδικο, οπου εκει δε σε νοιαζει τι καιει , καθως η χρηση του θα ειναι περιορισμενη
-
το 1.8Τ καίει 10-11 τουλάχιστον και στην Εθνική 8-9, παρακάτω όχι. Μιλάμε για νορμάλ συνθήκες και ρυθμούς που κινούμαστε...όχι με αυγό στο πόδι...δες τι κάνει το δίλιτρο αδελφάκι του σε ενα golf gti

ειναι απο εθνική οδο Αθηνων Πατρών
140-150 στο κοντερ
117 μέση ταχύτητασίγουρα το 1.8 tt μπορει καλύτερα
audi tt tdi vs 1.8t vs bmw 120d coupe