-
Γεια σας,
η αδερφή μου θέλει να πάρει αυτοκίνητο και έχει καταλήξει σε τρία:
alto, ka, i10 (δική της σειρά προτίμησης βάση 'ομορφιάς' )
τη βοήθησα όσο μπορούσα για να καταλήξουμε σε αυτά από τα 100 που έχουμε δει...γνώμη μου είναι να πάρει ένα της αμέσως επόμενης κατηγορίας αλλά δεν με ακούει και έτσι ζητάω τη συμβουλή σας...
αν με ρωτούσατε εγώ έχω άποψη και την έχω εκφράσει αλλά έχω την πιο αναποφάσιστη αδερφή...ευχαριστώ πολύ παιδιά!
-
Γεια σας,
τη βοήθησα όσο μπορούσα για να καταλήξουμε σε αυτά από τα 100 που έχουμε δει...γνώμη μου είναι να πάρει ένα της αμέσως επόμενης κατηγορίας αλλά δεν με ακούει και έτσι ζητάω τη συμβουλή σας...
αν με ρωτούσατε εγώ έχω άποψη και την έχω εκφράσει αλλά έχω την πιο αναποφάσιστη αδερφή...ευχαριστώ πολύ παιδιά!
-
Γεια σας,
-
i10 πιστευω το μεγαλυτερο σε σχεση με το ΚΑ.Εγω ΚΑ θα αγοραζα.Κραταει πολλα χαρακτηριστικα απο τα μοντελα μεγαλυτερης κατηγοριας που το κανει κουκλι.Επισης ειναι πολυ μικρο και θα ειναι βολικοτατο στο παρκαρισμα. Για το alto δε ξερω κατι.
-
Η αδερφη σου απ οτι καταλαβαινω ειναι η κλασσικη κοπελα που θελει ενα ομορφουλι μικρουλι που να παρκαρει ευκολα οπως χαρακτηριστικα λενε.. Αντικειμενα η πιο ορθη επιλογη μοιαζεινα ειναι το i10 το οποιο θα πουληθει και καλα αν θελησει να το αλλαξει..Επειδη ομως σε αυτη τη κατηγορια ,τα χρηματα δεν εχουν τρελες αυξομοιωσεις μεταξυ μοντελων οπως και τα επι της ουσιας χαρακτηριστικα τους εγω λεω να παρει αυτο που πραγματικα θελει ενα ροζ alto γιατι γι αυτο νομιζω οτι το θελει..
Περα απο τη πλακα το εγω το twingo θα επαιρνα.. -
Πράγματι το ροζ alto είναι το απόλυτο κοριτσο-άμαξο.
-
το alto ειναι απαισιο αυτοκίνητο, ποσο μαλλον σε ροζ
θα ελεγα ενα μπορντω ka, η ενα twingo ειναι οι σωστες επιλογες, και τρεντι και ομορφα και ασφαλη και πολύ καλα αυτοκίνητα συνολικα, ειδικα για νεα οδηγο, ολα τα αλλα ειναι συμβιβασμού
-
Fiat 500 ή μεχειρισμενο Mini Cooper.Τα κοριτσαμαξα!(Δεν υπονοω κατι κακο για αυτα τα μοντελα)
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Fiat 500 ή μεχειρισμενο Mini Cooper.Τα κοριτσαμαξα!(Δεν υπονοω κατι κακο για αυτα τα μοντελα)Συμφωνώ και στο 500, το έχει η αδερφή μου άλλωστε.
Ότι και να λέμε εμείς περί αισθητικής μην το ψάχνετε. Και εμένα το ka μου αρέσει καλύτερα, αλλά 2 κοπέλες που γνωρίζω κατέληξαν σε alto και άλλη 1 η αδερφή μου σε 500 επειδή ήθελε τα άλογα (abarth).
Το κριτήριο είναι: 'Άαχ τι γλυκούλι!'
-
H αδερφη σου εχει το 500 Abarth?
-
Είναι 3-4 χρόνια μεγαλύτερη εντάξει
-
Καλα ακομα δεν της το εχεις παρει?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Καλα ακομα δεν της το εχεις παρει?Δεν μου το δίνει, τώρα πάει και τον μπέμπη βόλτες με αυτό και άντε να το βρεις εύκαιρο. Όλο μπιμπερό και σαλιάρες έχει μέσα.
Διαόλι είναι στον δρόμο. Και σαν εμφάνιση προσεγγίζει πολλές κοπέλες, γιατί είναι γλυκούλι.
-
Ναι ειναι πολυ ομορφο το ατιμο
-
Μεγάλο υπερ σε λειτουργικότητα οι 5 πόρτες. Οπότε αποκλείω το ΚΑ. Υποχώρηση στις 5πορτες προτάσεις θα έκαμνα μόνο για το 500 λόγω εμφάνισης ή στο Twingo GT με το turbo κινητήρα.
Τα mini της Hyundai/Kia μου μοιάζουν σαν ... εταιρικά (σ' αυτή τη κατηγορία θα ήθελα μια πιο 'παιχνιδιάρικη' σχεδίαση). Οπότε αποκλείω το Ι10.
Το Alto το οδήγησα για λίγες μέρες σαν νοικιάρικο και στα υπέρ του ο κινητήρας του σε νευρο, επιδόσεις και κατανάλωση, Στα κατά ο θόρυβος, το πνικτικό και ογκώδες ταμπλό και το πολύ μικρό πορτ μπαγκάζ.
Θεωρώ καλύτερα τα τρίδιμα Aygo/107/C1. Ενώ είδα μεγάλες ακόμα και κατασκευαστικές διαφορές υπέρ του Splash μου.
Θα έβλεπα ίσως και το καινούριο Chevrolet Spark ενώ ... ακόμα και τώρα πέραση στις γυναίκες έχει το Micra (λίγο μεγαλύτερο και αρκετά καλύτερο σε πολλά απο τα mini). -
Πολυ ομορφο αυτοκινητο για γυναικα...κανεις και εσωτερικους συνδυασμους
-
το ΚΑ είναι πιο κοντά στα ευρωπαικά γούστα μας.
το ι10 όμως είναι καλύτερο όλων.ας τα κάνει ένα τεστ να δει κ εκείνη τι την βολεύει.
-
παιδιά ευχαριστώ!!!!
τα είδε και το twingo και το splash και το αδερφάκι του agila και την τριάδα c1/107/aygo
δεν ξέρω...ίσως είναι υπερβολικό όλο το ψάξιμο αυτό αλλά διαθέτει συγκεκριμμένα χρήματα και ζητάει και μια αξιοπιστία. Δεν είμαστε τώρα να της βγάλει προβλήματα. Την εχει πατήσει από saxo και ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει...
-
-
καλα,αφου την εχει πατησει απο σαξο,πως λοιπον αυτο που θα παρει τωρα,θα ειναι το πρωτο της αυτοκινητο?
Πρώτο αυτοκίνητο...