-
Θα ήθελα στοιχεία από review κι όχι τιμές κατασκυεστη.
Πχ το Mazda 2 1.3/86 το οδήγησα πολύ λίγο κι όντως τα ποιάνει,
δεν μέτρησε αλλά αυτή την αίσθηση έχω.Σε καμμία περίπτωση δεν με ενδιφερει αμάξι
πάνω από 1357 κε.Το Yaris βγήκε λόγω ταμπλω θέλω κανονικό.
Τα Agila/Spark λόγω αποσκευών 170 λίτρα.Κατανάλωση ναι για την μέση λέμε στα τεστ, διότι εκεί
πηγαίνουν σχετικά γρήγορα. -
Γιατί το κουράζουμε?
Cliooooooo...
-
Απλώς θα ήθελα να καταλήξω σε δυο-τρία.
Μια και λες Clio ποιά αντιπροσωπεία θα προτιμούσατε
Καβάλα-Δράμα;Μια κι από αποσκευές πονάω θα βάλω ένα όριο 250 λίτρα.
Αν σε κάποια παει μπρος-πίσω το πίσω κάθισμα πείτε τα,
στην έκδοση που λέμε, όχι έξτρα! -
Μόλις γύρισα από ταξίδι, όπου είχα (ξανά...)νοικιάσει άλλο ένα Clio TCe προ f/l. Το 1ο που είχα οδηγήσει προ 2μήνου είχε 15.000χλμ, τώρα νοίκιασα ένα άλλο με 25.000χλμ.
Διαφορά; Μάλλον στο 2ο είχε 'ανοίξει' περισσότερο το μοτέρ, με αποτέλεσμα να νιώθω πιο έντονη την επιτάχυνση & να με κολλάει περισσότερο στο κάθισμα. Αρπάζει με τη μία, & επιταχύνει αγόγγυστα, σαν καλό 1600άρι ή & παραπάνω, ενώ καίει σαν οικονομικό 1300-1400άρι. Κατά τα λοιπά, άριστο πάτημα & εξαιρετική άνεση παντού, καλή ευρυχωρία, ενώ παρά το ότι ήταν ενοικιαζόμενο & έχει περάσει από πολλά χέρια, δεν ακουγόταν τσικ, πολύ στιβαρή αίσθηση.
Ένα μικρό θαύμα, κατά τη γνώμη μου, που μόνο μικρό δεν είναι, τελικά... Σίγουρα αυτό θα επέλεγα, δεδομένης & της χαμηλής του τιμής (αν & θα του έβαζα ESP, για να έχω & δίσκους πίσω). -
Τα Colt, i10 λόγω πορτμπαγκαζ βγήκαν.
το Mazda 2 στα Νεα βγαίνει με επιτάχυνση 13 και μεγάλες ρεπρίζ.
Πάλι σε Clio vs Polo καταλήγουμε!
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Το Yaris βγήκε λόγω ταμπλω θέλω κανονικό.Γουάτ?
-
Αναλογικό κοντέρ μάλλον εννοεί. Αν και υπάρχει μία έκδοση λίγο ακριβότερη που έχει και τέτοιο αν δεν κάνω λάθος..
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το Yaris βγήκε λόγω ταμπλω θέλω κανονικό.
Γουάτ?
Μάλλον επειδή είναι ο νορμάλ ο άνθρωπος θέλει τον πίνακα οργάνων μπροστά του...
-
Εννοώ τα όργανα ένδειξης μπροστά στον οδηγό.
Κάθε φορά το ξεχνάω αυτό με το Υ, στο TS έχει
μόνο στροφομετρο μπροστά του. -
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Εννοώ τα όργανα ένδειξης μπροστά στον οδηγό.
Κάθε φορά το ξεχνάω αυτό με το Υ, στο TS έχει
μόνο στροφομετρο μπροστά του.Το ΤS έχει και τα 2, στροφόμετρο και ταχύμετρο.
Όπως επίσης και κάθε άλλο Yaris απο την έκδοση Luna και πάνω.

Αν σε ενοχλεί η τοποθέτηση στο κέντρο,αυτό δεν αλλάζει,αλλά προσωπικά δεν με ενόχλησε ποτέ.
-
ναι εχω μπει και δεν μου αρεσει.
-
Δοκιμή του 3θυρου Polo 1.2 TSI (κάτι λέει σαν εμφάνιση, όχι όπως το 5θυρο)
http://www.in.gr/auto/tests/introductio ... stID=71026
Tιμή βασικής έκδοσης: 13.870 ευρώ -
Αν εξαιρέσεις την παιδική ασθένεια του να σβήνει στο ρελαντί μερικές φορές (απ ότι λένε ειναι θέμα update και θα διορθωθεί στα μέσα Ιουνίου) πιστεύω θα σε καλύψει.Είναι πολύ γρήγορο και οικονομικό αλλά και ποιοτικό στο εσωτερικό του. Πάντως ότι και να πάρεις, αν δε το πάρεις ετοιμοπαράδοτο, από Ιούλιο που θα αυξηθεί κι άλλο το ΦΠΑ θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές
Κατ. < 10, κυβ. < 1357, επιτ. < 12, τιμή < 14Κ (καινούργιο)