Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Και τώρα τι κάνουμε παλικάρι ?
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Και τώρα τι κάνουμε παλικάρι ?
    • 1 / 1
    Περί αυτοκίνησης
    1
    1
    5
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      jtblaster last edited by

Καλησπέρα σε όλους,
      Παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω

Οδηγώ από το 2004 ένα 3.16 e36 μοντέλο 1997. Ένα αυτοκίνητο που για χρόνια περιφρονούσα και κορόιδευα (το έλεγα το αμάξι του νεόπλουτου βιοτέχνη εσωρούχων κλπ )
      Η μοίρα το έφερε μπροστά μου, πάμφθηνα σε πολύ καλη κατάσταση και με πολύ λίγα χιλιόμετρα, οπότε και αποφάσισα να το αγοράσω έχοντας αμφιβολίες μέχρι τελευταία στιγμή .
      Από τότε άλλαξα γνώμη, το εκτίμησα πραγματικά και το θεωρώ ακόμα και σήμερα απόλυτα τίμιο για αυτά που προσφέρει, την άνεση του, πως ταξιδεύει κλπ (να σημειώσω εδώ ότι δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ 'γλήγορος' , χωρίς να σέρνομαι κιόλας )

Πρίν από ένα μήνα ακριβώς βίωσα την απόλυτη ευτυχία (για όσους δεν κατάλαβαν έγινα μπαμπάς )

και τίθενται τα παρακάτω ερωτήματα :

1. Να πάρω κάτι μικρότερο -πιο καινούργιο - ασφαλέστερο με 15k να πάει στο καλό (τα τσιπράνγκαλα του μωρού που θα τα βάζω ??? από αίσθηση πως θα είναι ??? )

2. Να πάρω κανένα μεταχειρισμένο SUV λίγο παλιότερο το οποίο θα χωράει τα πάντα μεν αλλά θα πατάει 1 φορά το χρόνο σε χώμα ( θα κάνω πάλι αυτά πού κοροϊδεύω μαμώτω!!!)

3. Να κρατήσω την Βίλμα (ε36) μου και να τελειώνω (100.000 km έχει ακόμα) για 2 - 3 χρονάκια και μετά βλέπουμεγια κάτι premium? (ξέρω ότι θα έχει προβλήματα από εδώ και πέρα, έχει χάλια βαθμολογία ncap και ότι είμαι Αυστραλός )

Όλες οι απόψεις δεκτές

Να συμπληρώσω στα δεδομένα ότι αυτή την στγμή μπορώ να δώσω το e36 ΄ + 3- 4 χιλίαρικα για προκαταβολή και 300 με 400 ευρό δόση για 3-4 χρόνια

Sorry αν κούρασα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • J
        jtblaster last edited by

Καλησπέρα σε όλους,
        Παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω

Οδηγώ από το 2004 ένα 3.16 e36 μοντέλο 1997. Ένα αυτοκίνητο που για χρόνια περιφρονούσα και κορόιδευα (το έλεγα το αμάξι του νεόπλουτου βιοτέχνη εσωρούχων κλπ )
        Η μοίρα το έφερε μπροστά μου, πάμφθηνα σε πολύ καλη κατάσταση και με πολύ λίγα χιλιόμετρα, οπότε και αποφάσισα να το αγοράσω έχοντας αμφιβολίες μέχρι τελευταία στιγμή .
        Από τότε άλλαξα γνώμη, το εκτίμησα πραγματικά και το θεωρώ ακόμα και σήμερα απόλυτα τίμιο για αυτά που προσφέρει, την άνεση του, πως ταξιδεύει κλπ (να σημειώσω εδώ ότι δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ 'γλήγορος' , χωρίς να σέρνομαι κιόλας )

Πρίν από ένα μήνα ακριβώς βίωσα την απόλυτη ευτυχία (για όσους δεν κατάλαβαν έγινα μπαμπάς )

και τίθενται τα παρακάτω ερωτήματα :

1. Να πάρω κάτι μικρότερο -πιο καινούργιο - ασφαλέστερο με 15k να πάει στο καλό (τα τσιπράνγκαλα του μωρού που θα τα βάζω ??? από αίσθηση πως θα είναι ??? )

2. Να πάρω κανένα μεταχειρισμένο SUV λίγο παλιότερο το οποίο θα χωράει τα πάντα μεν αλλά θα πατάει 1 φορά το χρόνο σε χώμα ( θα κάνω πάλι αυτά πού κοροϊδεύω μαμώτω!!!)

3. Να κρατήσω την Βίλμα (ε36) μου και να τελειώνω (100.000 km έχει ακόμα) για 2 - 3 χρονάκια και μετά βλέπουμεγια κάτι premium? (ξέρω ότι θα έχει προβλήματα από εδώ και πέρα, έχει χάλια βαθμολογία ncap και ότι είμαι Αυστραλός )

Όλες οι απόψεις δεκτές

Να συμπληρώσω στα δεδομένα ότι αυτή την στγμή μπορώ να δώσω το e36 ΄ + 3- 4 χιλίαρικα για προκαταβολή και 300 με 400 ευρό δόση για 3-4 χρόνια

Sorry αν κούρασα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post
        • 1 / 1
        • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
          • ΕΛΛΑΔΑ
          • ΚΟΣΜΟΣ
          • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
          • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
          • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
        • ΔΟΚΙΜΕΣ