Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]
    • 1
    • 2
    • 210
    • 211
    • 212
    • 213
    • 214
    • 223
    • 224
    • 212 / 224
    Περί αυτοκίνησης
    248
    4478
    453
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      pico last edited by

Εχθές όπως γύριζα από Λεωφόρο Αθηνών είμουν αριστερη λωρίδα και περίμενα ένα φορτηγάκι να κάνει άκρη. Πίσω μου ήταν ένα Corsa OPC άσπρο.

Το Corsa πίανει μεσαία και πάει να μας προσπεράσει και τους 2, την ίδια στιγμή όμως με είδε και το φορτηγάκι και άρχιζει να πιάνει και αυτό μεσαία αργά αργά με flash.
      Το Corsa δεν πτοήθηκε, γκαζώνει και άλλο και περνάει σφήνα από μένα και από το φορτηγάκι που δεν είχε μπεί ακόμα ολόκληρο στην μεσαία και αιφνιδιάστηκε όταν είδε το Corsa να πλησιάζει έτσι πάνω του και πήγε να το κόψει όλο αριστερά πάλι.

Του έπαιξα τα φώτα, Ε ρε όρεξη που έχει ο κόσμος σκέφτομαι μεσημεριάτικα, μετά πήγε και έκατσε στην μεσαία σαν χελώνα πάλι.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • L
        lokatzis last edited by

Μερικά μέτρα ποδηλάτου επί της Λεωφόρου Συγγρού (προς Αθήνα) αποκαλύπτουν ή αλλιώς 'Εμπορία αυτοκινήτων και πεζοδρόμια':

Υ.Γ.: Τα BMW απουσίαζαν σήμερα το βράδυ που τα καταστήματα ήταν κλειστά. Τα υπόλοιπα στη θέση τους...

• S
          silencer51 last edited by

Πανμέγιστο ζώο το λαμόγιο εργολάβος που ανέλαβε τη τοποθέτηση μαρμάρινων κολωνακίων στα πεζοδρόμια γύρω απ το λιμάνι της παλιάς πολης του Ρεθύμνου.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν κολωνάκια κολλητά δίπλα σε θέσεις στάθμευσης νομιμότατες; Τι παράνοια είναι αυτή; Πώς θα γίνεται η επιβίβαση-αποβίβαση οταν υπάρχει περιθώριο λιγοστών εκατοστών για άνοιγμα πόρτας;

1 μήνα και κάτι έκλεισε το RS και να η πρώτη λακουβίτσα στη πόρτα του συνοδηγού... Το κέρατό μου μέσα

• K
            koubeast last edited by

ΚΑΡΑΖΩΟ αυτός που πέτυχα χθες. Συγκεκριμένα, γύρνωντας κατά τις 2 από ένα πανηγύρι στα Ζαγοροχώρια, φτάνοντας στο τελευταίο χωριό με προσπερνάει ένα scirocco. Δε περνάει ένα λεπτό, και βλέπω το scirocco να μου ανάβει τα αλάρμ. Κοιτάω πιο μπροστά και τί βλέπω;; Ένας ΒΛΑΚΑΣ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ (?) να οδηγεί ΜΟΝΙΜΑ στο αντίθετο ρεύμα. Παθαίνω τη πλάκα μου, να του παίζει φώτα το scirocco, αυτός τίποτα. Πιο κάτω σταματάει το σιρόκκο και με κοιτάει ο τύπος απορημένος. Μου λέει 'Τι κάνει αυτος ο τρελός;;' Τέλος πάντων, συνεχίζω εγώ, πίσω μου το σιρόκκο και άλλα 5-6 αυτοκίνητα, όλοι με αλάρμ. Ο τυπάς να συνεχίζει κανονικά στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ρεύμα, σε δρόμο με κλειστό στροφιλίκι. Παίζω φώτα, κόρνες, τίποτα αυτός. Οπότε καλώ την αστυνομία. Εντωμεταξύ ενας άλλος, προσπερνάει όλους μας και προσπερνάει και αυτόν, απ τα δεξιά . Αυτή η κατάσταση επί 15 λεπτά, μέχρι να βγούμε στην Εθνική Οδό. ΕΥΤΥΧΩΣ σε όλο αυτό το διάστημα δεν ανέβαινε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απ το άλλο ρεύμα ώστε να χουμε χειρότερα. Βγαίνοντας στην εθνική οδό, ο τύπος οδηγούσε μεν στο ρεύμα του, αλλά άτσαλα, πήγαινε δεξιά αριστερα, πατούσε φρένο στις ευθείες κλπ. Μετά από 5 λεπτά, βλέπω περιπολικό στο αντίθετο ρεύμα, και μόλις είδε το αυτοκίνητο, έκανε αναστροφή, άναψε φάρους και τον σταμάτησε. Σταμάτησα κι εγώ, με ρώτησε αν εγώ κάλεσα, κι αμέσως μετά έφυγα..

Το πιθανότερο είναι να ήταν μεθυσμένος, εκτος κι αν είχε τάσεις αυτοκτονίας

Ευτυχώς δεν είχαμε τίποτα χειρότερο

• K
              konstantinos last edited by

Δεν έχω τίποτα με τις γυναίκες οδηγούς τροχοφόρων.....αλλά η χθεσινή με το λευκό Fiat Grande Punto ήταν πολύ ειδική περίπτωση .
              Σε μια απόσταση 15 χιλιομέτρων με αλεπάλληλες στροφές κατάβασης , μας πήγε τρενάκι (στην αρχή 5 αυτοκίνητα και στη συνέχεια καμιά 20αριά) στη διαδρομή από Στουραναραίικα προς Πύλη Τρικάλων.
              Φρενάρισμα 30 μέτρα πριν τη στροφή , είσοδο στη στροφή με μηδενική ταχύτητα , επιτάχυνση μετά την έξοδο με ανύπαρκτη ταχύτητα.
              Είμαι τέταρτος πίσω της και απλά αναγκάζομαι να ακολουθήσω τον 'υπνωτικό' της ρυθμό.
              Το Astra πίσω της αποφασίζει να την προσπεράσει στο πιο άκαιρο σημείο (περίπου 30m πριν την αριστερή τυφλή στροφή). Ενστικτώδες άφημα του ούτως ή αλλως ελαφρά πατημένου πεντάλ γκαζιού και τσίμπημα του φρένου.
              Και ω τι επαλήθευση .....!!! από τη στροφή εμφανίζεται δεύετρο Astra
              To αντιθέτως ερχόμενο Astra πλακώνεται στα φρένα , φρενάρω κι εγω να γλυτώσω από παράπλευρες απώλειες και να τους δώσω λίγο χώρο για ελιγμούς.
              Ευτυχώς τελικά το όχημα που επιχειρούσε προσπέραση πέρασε στην τρίχα , χάρη στην ακινητοποίηση αυτού που έρχονταν από απέναντι.
              Άντε τώρα να έρχονταν και άλλος από πίσω του

**Που πας κοριτσάκι με τέτοιον καιρό?!! **(βλέπε 15αύγουστο)

• L
                lokatzis last edited by

Νομίζω ότι τα bold στη δημοσίευσή σου έπρεπε να είναι αφιερωμένα στον οδηγό του Astra κι όχι στο κοριτσάκι

• P
                  pico last edited by

Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
                  Δεν έχω τίποτα με τις γυναίκες οδηγούς τροχοφόρων.....αλλά η χθεσινή με το λευκό Fiat Grande Punto ήταν πολύ ειδική περίπτωση .
                  Σε μια απόσταση 15 χιλιομέτρων με αλεπάλληλες στροφές κατάβασης , μας πήγε τρενάκι (στην αρχή 5 αυτοκίνητα και στη συνέχεια καμιά 20αριά) στη διαδρομή από Στουραναραίικα προς Πύλη Τρικάλων.
                  Φρενάρισμα 30 μέτρα πριν τη στροφή , είσοδο στη στροφή με μηδενική ταχύτητα , επιτάχυνση μετά την έξοδο με ανύπαρκτη ταχύτητα.
                  Είμαι τέταρτος πίσω της και απλά αναγκάζομαι να ακολουθήσω τον 'υπνωτικό' της ρυθμό.
                  Το Astra πίσω της αποφασίζει να την προσπεράσει στο πιο άκαιρο σημείο (περίπου 30m πριν την αριστερή τυφλή στροφή). Ενστικτώδες άφημα του ούτως ή αλλως ελαφρά πατημένου πεντάλ γκαζιού και τσίμπημα του φρένου.
                  Και ω τι επαλήθευση .....!!! από τη στροφή εμφανίζεται δεύετρο Astra
                  To αντιθέτως ερχόμενο Astra πλακώνεται στα φρένα , φρενάρω κι εγω να γλυτώσω από παράπλευρες απώλειες και να τους δώσω λίγο χώρο για ελιγμούς.
                  Ευτυχώς τελικά το όχημα που επιχειρούσε προσπέραση πέρασε στην τρίχα , χάρη στην ακινητοποίηση αυτού που έρχονταν από απέναντι.
                  Άντε τώρα να έρχονταν και άλλος από πίσω του

**Που πας κοριτσάκι με τέτοιον καιρό?!! **(βλέπε 15αύγουστο)

Αυτή έκανε κατάβαση έστω και είχε ένα νόημα το φρένο, μια μπέμπα στον δρόμο για Λιμένα μια μέρα έκανε ανάβαση με εμένα από πίσω και ο τύπος ενώ πήγαινε με 50-60 στις μικρές ευθείες πάταγε φρένο μέσα στην στροφή και κοκκάλωνε το αμάξι πάνω στην ανηφόρα.
                  2 φορές έβαλα 1η και τις υπόλοιπες 2α, γιατί κρατούσα και τις αποστάσεις μου.

• ?
                    A Former User last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
                    Νομίζω ότι τα bold στη δημοσίευσή σου έπρεπε να είναι αφιερωμένα στον οδηγό του Astra κι όχι στο κοριτσάκι

+1
                    Αντε η κοπελα τα ειχε κανει πανω της απο τον φοβο ή την αγνοια της ο ...μην πω...με το αστρα τι ηθελε να παρουσιασει;

• K
                      konstantinos last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

+1
                      Αντε η κοπελα τα ειχε κανει πανω της απο τον φοβο ή την αγνοια της ο ...μην πω...με το αστρα τι ηθελε να παρουσιασει;

Δεν έχετε άδικο , συμφωνώ , απλά ενός ζώου....έπονται μύρια.

• P
                        pro_crossaro last edited by

1ον η κοπελίτσα και όποιος άλλος/η φοβάται να οδηγεί, μπορεί να κατσουν σπίτια τους και να μην ενοχλούν τον κόσμο. Επειδή αυτή είναι ανίκανη έπρεπε να τους πηγαίνει όλους σαν το επιτάφιο?

2ον ο οδηγός του Astra έπρεπε να το ρισκάρει σε πιο 'έξυπνο' σημείο, που να μην είναι κοντά σε τυφλή στροφή.

Και τώρα τα δικά μου. Δεκαπεντάυγουτσο έμεινα Αθήνα. Και λόγω των θερμοκρασιών (και του ότι οι δικοί μου πήγαν εκδρομή με άλλο αυτοκίνητο) αποφάσισα να παρκάρω το ποδήλατο μου και να μετακινηθώ με τον χάρο (το αμάξι του πατέρα μου).

1. Ήθελα να πάω το Σάββατο κατά τις 11:30 στον κολητό μου στην Άνω Γλυφάδα, όπου θα μαζευόντουσταν και κάτι άλλα φιλαράκια. Ξεκινάω λοιπόν από Ν. Ηράκλειο και αποφασίζω να πάω μέσω Βουλιαγμένης. Η χαρά του λακαμά στον δρόμο. Πηγαίνουμε όλοι μαζί με 50χλμ/ώρα και κλείνουμε όλο το δρόμο. Ξεχνάμε να ξεκινήσουμε στα φανάρια. Αναπωλούμε τηνπαραλία και λοιπά ωραία. Φυσικά τον Κ.Ο.Κ. τον έχουμε γραμμένο όπου δεν πιάνει μελάνι (Τα κόκκινα είναι χριστουγενιάτικα φωτάκια που τα έχουν ξεχάσει αναμένα, τα στοπ είναι διακοσμητικά καδράκια και το κινητό σκουλαρίκι μόνιμο).

Εφόσων λοιπών ήθελα να φτάσω την ίδια μέρα, και εφόσων η Κηφισίας και η Βουλιαγμένης ήταν ουσιαστικά άδειες (πέρων των ηλιθίων...) αποφασίζω να πιέσω την κατάσταση. Και να σου οι σφήνες και να σου τα προσπεράσματα από δεξιά και να σου τα κολήματα από πίσω κτλ.

Ξέρω, ξέρω είμαι ζώο. Το ξέρω, αλλά δεν αντέχεται σε άδειο δρόμο να χεις πέντε λακαμάδες να σε πηγαίνουν καροτσάκι γιατί δε γνωρίζουν τι πάει να πει οδήγηση σε στοίχους. Όσο για τα όρια ταχύτητας, για αυτό πληρώνουμε τις τροχαίους, για να μας πιάνουν. Με τα πολλά (και μετά από πολλά μπινελίκια (Αλήθεια, τι ηλιθιότητα είναι αυτή, να ανάβεις φλας, μετά τα φώτα, μετά διακριτικά την κόρνα, και ο χαζοβιόλης μπροστά να σε αγνοεί χαρακτηριστικά σε δρόμο με τρεις λωρίδες κυκλοφορίες. Τον αριτερό θα πίεζα να κουνηθεί, όχι τον χριστιανό που πάει δεξιά και δεν ενοχλεί κανέναν....)).

1. Ζώο εγώ που την ίδια μέρα το απόγευμα (και έχοντας τα νεύρα ζαντιέρες από πριν) κινιόμουν με πολύ υψηλή ταχύτητα (για τα δεδομένα του σαραβάλου μου και του δρόμου σε εκείνο το σημείο) στον Κηφισσό και ανάγκασα τον οδηγό του JEEP μπροστά μου (που κινούταν ήδη γρήγορα για το σημείο) να αυξήσει ταχύτητα πάνω στη στροφή και να μου ανήξει χώρο κάνοντας δεξιά. Κάπου εκεί συνειδητοποίησα το πόσο γρήγορα πήγαινα, και ότι έστριψα και στις δύο επόμενες στροφές κατα λάθος (καθότι το αμάξι δεν ενδύκνειται για κανενός είδους οδήγηση).

2. Το βραδάκι την ίδια μέρα παίρνω το έτερον ήμιση και πήγαμε βόλτα στην παραλιακή προς το Σούνιο. Το τι είδαμε δεν το περιγράφω. Τα πιο χοντρά ήταν τα παρκαρισμένα (και διπλοπαρακαρισμένα) αριστερά και δεξιά του δρόμου, που κάνανε κατάλληψη στη δεξιά λωρίδα, και εκτός αυτού ήταν και σε άσχημα σημεία (στροφές κτλ). Θα θελα να ξερά. Δεν τα λυπούνται? Αν τους τα κάνει κανένας ^$%^$&^& κατά λάθος, πως θα μπορέσουν να τον κατηγορήσουν?

3. Λίγο πιο μετά ένας γλήγορος με μια λευκή Porsche 997 είχε κολήσει από πίσω μας (Είχα ένα ακόμα αμάξι από πίσω και ένα αρκετά μπροστά μου. Ήμασταν στο σημείο με τα παρκαρισμένα στις στροφές, οπότε το να πάω δεξιά ήταν αδύνατο. Πήγαινα όσο πιο δεξιά γινόταν και αύξησα ρυθμό. Οπότε μόλις πιάνουμε την ευθεία, μπαίνω στη δεξιά λωρίδα να μην ενοχλώ (εξάλλου χαλαρή βολτούλα κάναμε με 60-70χλμ/ώρα) και βλέπω την Porsche να επιταχύνει και να μας περνάει. Όλα OK μέχρι εδώ. Έλα μου όμως που κάποιος αποφασίζει να κάνει αναστροφή (δεν θυμάμαι να έχει δρομάκι εκεί, και ήταν ένα σκούρο αμάξι γυρισμένο κάθετα στο αντίθετο ρεύμα και προσπαθούσε να μπει στο δικό μας.). Τον βλέπει ο οδηγός της Porsche τελευταία στιγμή, κάνει δεξιά (που υπάρχει όμως άλλο αμάξι που κινείται αργά σε σχέση με την Porsche) και αμέσως ξανά αριστερά για να αποφύγη το αργό αυτοκίνητο. Ας είναι καλά τα φρένα της Porsche και το άψογο τιμόνι της. Μετά εξαφανίστηκε, και ο άλλος γύρισε το αμάξι κανονικά.

4. Και το χειρότερο όλων. Είμαστε πριν το σημείο που στρίβουν για την Βάρης Κορωπίου. Για να καταλάβετε, εκεί που είναι ανοιχτός ο δρόμος και στα δύο ρεύματα (2-3 λωρίδες), και υπάρχει μικρό διάζωμα με λουλούδια. Είμαστε στη στροφή πριν την ευθεία αυτή, από που και ξεκίναγε το διάζωμα και υπάρχει σωστή σήμανση. Ένα αμάξι μπροστά μου στη δεξιά λωρίδα, και από πίσω εγώ. Ξαφνικά με περνάει ξυστά από πίσω, ένα αμάξι που δεν το χα δει. Ένα Honda Jazz αν δεν κάνω λάθος. Δεν το χα δει γιατί είχε σβηστά τα φώτα. Αφού λοιπόν δεν πέφτει επάνω μου κατά τύχη, μετά τη στροφή (που ανήγει για λίγο το διάζωμα αλλά έχει σήμανση) για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το Honda μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και συνεχίζει κανονικά. Από απέναντι έρχεται ένα αμάξι, το οποίο βλέπει τελευταία στιγμή το ζώο. Πλακώνεται στα φρένα, και μπαίνει στη δεξιά λωρίδα αναβοσβήνοντας τα φώτα και (φαντάζομαι) βρίζοντας. Εν το μεταξύ εμείς έχουμε μείνει και αναρωτιώμαστε πως το κατάφερε. Φτάνουμε λοιπόν στο φανάρι και περιμένουμε. Ο τύπος με το Honda περνάει το διάζωμα (με όπισθεν και μας έφτασε ο θεός) και σταματάει πίσω μου. Βγαίνω από το παράθυρο και του λέω ότι έχει τα φώτα του σβηστά. Χαμπάρι αυτός. Του το ξαναλέω, τίποτα. Ανάβω αλάρμ, βγαίνω έξω και πάω στο παράθυρο του (αφού είδα ότι ήταν παππούς).

Ε: Κύριε τα φώτα σας είναι σβηστά
                        Π: Τι λέτε δε σας καταλαβαίνω
                        Ε: Ανάψτε τα φώτα σας
                        Π: Τι έχουν τα φώτα μου
                        Ε:...@#%#$^%$&
                        Π:?
                        Ε:.........
                        Π:?

Οπότε βαρέθηκα, του άναψα εγώ τα φώτα και μπήκα στο αμάξι μου και έφυγα.

Μιλάμε για ένα κύριο πάνω από 70 λογικά, και την γυναίκα του.
                        Μήπως ο νομοθέτης να πρέπει να ξεκινήσει να τους τα μαζεύει τα διπλώματα, γιατί δεν είναι λογικό να οδηγούν τέτοιοι άνθρωποι και μάλιστα βράδυ?

Είχα μαζέψει και αλλα ζώα, αλλά κουράστηκα. Δεν περιγράφω άλλο.
                        Απλά να πω ότι φέτος με την κρίση, η μετακίνηση στην Αθήνα αυτες τις μέρες ήταν η χειρότερη που έχω δει και η ποιο επικύνδυνοι. Πάντα τέτοιες εποχές γίνονται ατυχήματα κτλ, αλλά φέτος ο κόσμος οδηγεί σαν να είναι ζόμπι...

• ?
                          A Former User last edited by

Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
                          1ον η κοπελίτσα και όποιος άλλος/η φοβάται να οδηγεί, μπορεί να κατσουν σπίτια τους και να μην ενοχλούν τον κόσμο. Επειδή αυτή είναι ανίκανη έπρεπε να τους πηγαίνει όλους σαν το επιτάφιο?

2ον ο οδηγός του Astra έπρεπε να το ρισκάρει σε πιο 'έξυπνο' σημείο, που να μην είναι κοντά σε τυφλή στροφή.

Δεν απαγορευει ο ΚΟΚ να πηγαινεις σιγα ,εξαιρουνται οι εθνικοι οδοι,οχι ομως και να καθυστερεις επιτηδες τους απο πισω.Η ενσταση μου για τον αστρακια ειναι οτι εκανε σε λαθος σημειο την προσπεραση.

Η στιχομυθία με τον παππου μου θυμισε το ανεκδοτο με τα καροτα
                          Youtube Video

• P
                            pico last edited by

• S
                              silencer51 last edited by

Ο χρήστης PiCo έγραψε:

Ελληνικό (ψεύτικο) 'ρημέηκ' κλασσικού σημειώματος απο US of A...

• C
                                christos-lappas last edited by

Το οποίο έχει ξαναδημοσιευτεί.

• D
                                  drunkard last edited by

Φοβερα προκλητικος ο τυπος , μερα μεσημερι στο μεταξουργειο !
                                  Αν μπορουσε να το εβαζε και μεσα στο ξενοδοχειο θα το εβαζε
                                  Ενα απο τα σπανια φαρδιά πεζοδρομιο που εχουμε στο κεντρο της Αθηνας και το εχουν κλεισει με ζαρτινερες και αμαξια . Εμεις να κανουμε την δουλεια μας και οι πεζοι-τυφλοι-αναπηροι ας πανε να γαμ......

• N
                                    ntinaras last edited by

εκει πρεπει να πας να παρκαρεις στο μοναδικο ελευθερο σημειο του δρομου που μπορει να κατεβει.

• L
                                      lokatzis last edited by

Κρίνοντας από την κολώνα νομίζω ότι εκεί που έχει παρκάρει ΔΕΝ είναι (δημόσιο) πεζοδρόμιο αλλά τμήμα του οικοπέδου ('εντός οικοδομικής γραμμής' νομίζω είναι η έκφραση).

Πολύ πιθανό να μην επιτρεπόταν το χτίσιμο στο επίπεδο του δρόμου αλλά να επιτρεπόταν πάνω από αυτόν (η κολώνα μήπως στηρίζει τμήμα του κτηρίου;;;). Στην Αθήνα υπάρχουν πολλά τέτοια κτήρια.

• E
                                        efthymis last edited by

Ναι ρε παιδια, και το δικο μου σπιτι ειναι μπροστα ανοιχτο, ομως αυτο το κομματι ειναι μερος του οικοπεδου και απαγορευεται μαλιστα να παρκαρει καποιος μπροστα

• L
                                          lokatzis last edited by

Είσαι σίγουρος ότι απαγορεύεται η στάθμευση σε αυτό το μέρος του οικοπέδου; Μπορεί το αυτοκίνητο να ανήκει στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία ΔΕΝ μπορεί να βεβαιώσει παράβαση εκεί.

• E
                                            efthymis last edited by

Οχι, εννοω οτι εγω επιτρεπεται να παρκαρω μεσα, αλλα καποιος που περναει απ'εξω δε μπορει να το αφησει μπροστα απο το οικοπεδο μου γιατι εχει δηλωθει ως θεση παρκιν. (δε συμβαινει παντα αυτο, αλλα μπορει καποιος να το εχει κανει)

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 210
                                            • 211
                                            • 212
                                            • 213
                                            • 214
                                            • 223
                                            • 224